Hogyan használjunk YouTube letöltőt videók újrahasznosítására

A YouTube a világ legnagyobb videómegosztó platformja, több milliárd felhasználóval, és percenként több órányi videót töltenek fel. YouTuberként valószínűleg sok időt, erőfeszítést és erőfeszítést fektettél bele erőforrásokat az alkotásba a videóidat. De tudtad, hogy újrahasznosíthatod YouTube-videóidat, és más célokra felhasználhatod őket? Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogyan használhatja a Youtube letöltő online letöltheti videóit.

Ezután használhatja őket más platformokon vagy eszközökön, anélkül megsérti a YouTube feltételeit szolgáltatás.

Miért érdemes letölteni a videóit

Mielőtt belevágnánk, hogyan töltheti le YouTube-videóit, először nézzük meg, miért érdemes ezt megtenni. Több oka is lehet annak, hogy miért szeretné újrahasznosítani videóit, például:

 • Használja őket más közösségi média platformokon (pl. Instagram, Twitter, Facebook vagy Rumble).
 • Beágyazhatja őket webhelyére vagy blogjába
 • Videóportfólió vagy tekercs készítése
 • Archiválásuk későbbi felhasználás céljából
 • Szerkesztésük vagy újrakeverésük

Ismerje meg, hogyan használhat YouTube letöltőt YouTube-videók letöltéséhez, és hogy mikor használhatja.

Ezek bármelyikének eléréséhez le kell töltened a videóidat kompatibilis formátumban és felbontásban.

Hogyan töltsd le YouTube-videóidat

A YouTube-videók letöltése többféle eszközzel is elvégezhető, online és offline egyaránt. Fontos azonban megjegyezni, hogy a YouTube kifejezetten tiltja a videók letöltését az ő beleegyezésük nélkül, kivéve bizonyos esetekben, például magában a YouTube alkalmazásban való offline megtekintést.

A videók letöltése és újbóli feltöltése egy másik platformra sérti az általános szerződési feltételeket, és a csatorna kitiltását vagy a fiók megszüntetését vonhatja maga után.

Ennek ellenére van néhány biztonságos és legális lehetőség, amellyel letöltheti saját videóit újrahasznosítás céljából. Ezek tartalmazzák:

 • YouTube Studio: Ha te vagy a videó tulajdonosa, közvetlenül a YouTube Studióból töltheted le, amely lehetővé teszi a videók natív felbontásukban és formátumukban történő letöltését. Egyszerűen lépjen a „Videók” szakaszba, válassza ki a letölteni kívánt videót, majd kattintson a „Letöltés” ​​gombra a videólejátszó alatt. Használhatja rövidnadrágját az Instagramon.
 • Harmadik féltől származó letöltők: Számos harmadik féltől származó YouTube letöltő létezik, amelyek lehetővé teszik saját videóinak letöltését személyes használatra. Néhány népszerű lehetőség közé tartozik a 4K Video Downloader, a ClipGrab és az Online Video Converter. Csak feltétlenül olvassa el a szolgáltatási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatukat, mielőtt használná őket.

Ellenőrizd, hogy te vagy-e a YouTube Studio tulajdonosa, hogy online használhasd a YouTube letöltőt.

A videóletöltés újrahasznosítása

Miután letöltötte videóit, többféleképpen használhatja őket. Például:

 • Beágyazhatja őket webhelyére vagy blogjába
 • Ossza meg őket más közösségi média platformokon
 • Szerkesztésük vagy újrakeverésük videószerkesztő szoftverrel
 • Átírni őket szöveggé blogbejegyzésekhez vagy cikkekhez
 • Videóportfólió vagy tekercs létrehozása képességeinek és szakértelmének bemutatására

A videók újrafelhasználásakor ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe az eredeti videó formátumát és felbontását, valamint annak a platformnak vagy eszköznek a speciális követelményeit és korlátait, amelyen használni fogja.

Ezt érdemes tudnia, mielőtt elindítja a YouTube videó letöltőt online.

Például az Instagram megköveteli, hogy a videók meghatározott képarányúak legyenek (1:1, 4:5 vagy 9:16), ezért előfordulhat, hogy ennek megfelelően át kell méretezni vagy le kell vágnia a videót.

Tippek az újrafelhasznált videók optimalizálásához

 • Adjon hozzá feliratokat a hozzáférhetőség és az elköteleződés növelése érdekében
 • Használjon szemet gyönyörködtető bélyegképeket és címeket, hogy vonzza a nézőket
 • Legyen rövid és lényegre törő videója
 • Használjon kommentárokat vagy zárókártyákat, hogy a nézőket más tartalmaira vagy közösségi médiacsatornáira irányítsa
 • Teszteljen különböző formátumokat és platformokat, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb a közönségének

Mások videók letöltése

Ha más YouTube-videókat szeretne letölteni prémium YouTube-előfizetéssel, jelentkezzen be YouTube-fiókjába, és keresse meg a letölteni kívánt videót. Kattintson a „Letöltés” ​​gombra a videólejátszó alatt, és válassza ki a kívánt videóminőséget.

Ezután a videót a rendszer az eszközére menti offline megtekintéshez. Ne feledje, hogy a letöltött videók csak a YouTube alkalmazáson belül lesznek elérhetők, és nem oszthatók meg vagy vihetők át más eszközökre.

Ismerje meg a szerzői jogi irányelveket

A YouTube szerzői jogi irányelveinek alapvető fontosságú, hogy az alkotók megértsék. Ezek az irányelvek felvázolják a szerzői joggal védett anyagok platformon történő felhasználására vonatkozó szabályokat és előírásokat.

Az alkotóknak ügyelniük kell arra, hogy olyan tartalmat használjanak, amelynek jogai nem ők, mivel ez szerzői jogi figyelmeztetésekhez és esetleges jogi lépésekhez vezethet. Fontos, hogy vagy eredeti tartalmat hozzon létre, vagy megfelelő licencet és engedélyt szerezzen a videókban használt szerzői joggal védett anyagokhoz.

A YouTube szerzői jogi irányelveinek betartásával az alkotók elkerülhetik a lehetséges következményeket, és biztosíthatják a pozitív és megfelelő jelenlétet a platformon.

Igazságos használat

A YouTube-videók méltányos felhasználása lehetővé teszi az alkotók számára, hogy a szerzői joggal védett anyagokat a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül használják fel olyan célokra, mint például kommentár, kritika, híradás, oktatás vagy kutatás.

A minősítés érdekében méltányos használatkénta szerzői jog által védett anyag felhasználásának transzformatívnak kell lennie, ami azt jelenti, hogy új kifejezést vagy jelentést ad az eredeti műnek.

Az olyan tényezőket, mint a felhasználás célja és jellege, a szerzői joggal védett mű természete, a felhasznált rész mennyisége és jelentőssége, valamint a használatnak az eredeti mű potenciális piacára gyakorolt ​​hatása figyelembe kell venni a felhasználás tisztességes-e. .

Fontos megjegyezni, hogy a méltányos használat jogi doktrína, és a méltányos használat konkrét esetekre történő alkalmazása szubjektív lehet, és jogi szakértelmet igényelhet a végleges döntéshez.

Következtetés: Hogyan használjunk letöltőt

A videók újrahasznosítási célú letöltése nagyszerű módja annak bővítse elérhetőségéthasználd újra a tartalmat, és mutasd be készségeidet és szakértelmedet különböző kontextusokban.

A biztonságos és legális lehetőségek használatával, valamint a platformspecifikus irányelvek betartásával biztosíthatja, hogy a YouTube-ról újrahasznosított videói megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak, és hatékonyan vonzza le közönségét.

Jó szórakozást a tartalom újrahasznosításához, és ne felejtse el megosztani velünk sikertörténeteit. Írja meg kommentben, hogyan használta őket.

GYIK

Tudsz letölteni egy YouTube videót?

Letölthetsz egy YouTube-videót, ha a tulajdonosod, és rendelkezel a videó jogaival.

Miért akarsz videót letölteni a YouTube-ról?

Érdemes lehet újra felhasználni a videót egy másik közösségi hálózaton, vagy létrehozni vele egy tekercset.

Honnan töltöd le a videót?

A videók letöltéséhez a YouTube stúdiójában kell lennie.

Vannak eszközök a letöltéshez?

Igen, online eszközöket használ a videók letöltéséhez.

Milyen módszerek vannak a videók optimalizálására?

Feliratokat és bélyegképeket adhat hozzá, hogy nagyszerű videóképekkel indulhasson.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Olvasni:  Hogyan használjunk rövid videót a digitális marketingben

Új publikációk:

Ajánlott