Hogyan hat hatalmas hatással egy egyedi oldalsó zűrzavar a karrieredre

Gondolták ennek vége 57 millió amerikainak van oldalsó nyüzsgése. Lehet, hogy otthonról indította el saját vállalkozását. Lehet, hogy szabadidődben szabadúszóként dolgozol, néhányan sikeres vállalkozássá alakítottuk blogjainkat, vagy e-kereskedelmi értékesítéssel foglalkoztunk. Néhány egyedi, otthoni oldalsó nyüzsgés általában kicsiben kezdődik.

Keresnek egy kis zsebpénzt, és adnak valami elfoglaltságot, ha unatkozik. Mások ennél többek. Reménykedhetsz abban, hogy egy nap otthagyod a munkát, és teljes munkaidőben sürgölöd magad.

Side Hustle és az Ön karrierje

Néhány ember számára az oldalsó nyüzsgés elengedhetetlen. Alacsony fizetésű munka és magas megélhetési és lakhatási költségek Ez azt jelenti, hogy néhányunk számára egy munka nem elég, még akkor sem, ha az teljes munkaidős.

Egyedülálló kiegészítőink a születésnapi ajándékokért és a luxusért fizetnek, és még a számláink egy részét is fedezik. A modern élet azt jelenti, hogy gyakran mindent megteszünk annak érdekében, hogy a dolgok működjenek, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy nagyon kevés szabadidőnk maradt.

Még ma is vannak olyan alkalmazások, amelyek pénzt keresnek.

Karrier hatás

Egy dolog azonban, amit talán nem is gondolt volna, az az, hogy az otthonról érkező sürgés-forgás milyen hatással lehet a karrierjére. Ha egyáltalán elgondolkodott rajta, annak az lehet az oka, hogy attól tart, hogy oldalsó nyüzsgése azt jelentheti, hogy fáradt és töménytelen a napi munkája során.

Olvasni:  Hogyan hatnak az értékesítési adatok az Ön e-kereskedelmi vállalkozására

Előfordulhat azonban, hogy az oldalsó lendülete javítja a teljesítményét és a kilátásait.

Hogyan javítja a hangulatát az oldalsó nyüzsgés

Munkába menni, nap mint nap, betartani ugyanazt a rutint, és a mozdulatok végigjátszása unalmassá válhat. Idővel, ha minden nap ugyanazokat a dolgokat csinálod, az elkezdheti befolyásolni a hangulatodat és a fókuszodat.

Előfordulhat, hogy elkezd depresszióssá válni, vagy azon tűnődsz, hogy az a karrier, amelyet korábban szerettél, valóban megfelelő-e az Ön számára. Ez az unalom gyakran oda vezet, hogy az emberek jó munkahelyet hagynak el, és új dolgokat próbálnak ki. Csak hogy újra unatkozzon, amint a dolgok rendeződnek.

De néha nem a te munkáddal van a probléma. Csak egy kis szenvedélyt kell bevinned az életedbe. Egyedülálló oldalsó lendülete nagyszerű lehet a hangulatodhoz. Boldoggá tehet, és várhat valamire.

Az, hogy reggel munkába érve jó hangulatban van, soha nem lesz rossz a munkateljesítményének és a kapcsolatainak.

Pénzügyi szabadságot ad

Két fő oka van, hogy az emberek otthonról kezdik az oldalsó nyüzsgést. Az egyik az, hogy kövessünk egy álmot, vagy megpróbáljunk valamit. A másik az anyagi motiváció. Többet kell dolgoznunk, hogy több pénzt keressünk.

Ha szűkös a pénz, és csak egy állásod van, és csak egy módja van annak, hogy megkeresd, akkor nyomás nehezedik rád. Dolgoznod kell, amennyit csak tudsz. Nem engedheti meg magának, hogy szabadságot vegyen ki, vagy tegyen semmit, amivel kockára teheti a munkáját. Ha előléptetés jön, meg kell kapnia. El kell fogadnod a túlórákat, még akkor is, ha nem igazán akarod.

Ez a fajta nyomás tönkretehet bármilyen élvezetet, amelyet a munkája során élvezhetett. Ez azt jelentheti, hogy túlságosan megerőlteti magát, és elkezdi neheztelni a munkára. Befolyásolja a teljesítményedet és a siker esélyeit.

Olvasni:  Hogyan kezdjük el a PPC-hirdetést

Ha a munka csak a pénzről szól, akkor nem lesz olyan, amit szerethetsz.

Ha van egy másik módja a pénzkeresetnek, az választási lehetőségeket kínál. Még akkor is, ha csak minimális mennyiséget készít oldalra, csökkentheti a nyomást, és nagyobb szabadságot biztosíthat a munkahelyen és otthon.

Hogyan fejleszti a készségeit az oldalsó tolongás

Amikor új munkába kezdünk, gyorsan sokat tanulunk. Új ismereteket kell szereznünk és új készségeket kell gyakorolnunk. Aztán ahogy telik az idő, abbahagyjuk a tanulást. Ez az oka annak, hogy unatkozunk.

Az oldalsó lendületed fantasztikus módot ad új készségek elsajátítására. Többet megtudhat a közösségi médiáról és annak egyéb formáiról digitális marketing. Vagy tapasztalatot szerezhet webdesign és kódolás terén. Végül felfrissítheti fotózási vagy írási készségeit.

A legjobb dolog az, hogy újra élvezni fogja a tanulást, és az elméje felébred.

Frissen tart és javítja motivációját

Ha valami más foglalkoztatja az elmédet, az nem akadályozza meg az unatkozást. Frissen is tarthat. Mindezeket az új készségeket behozza a munkájába, és megtalálja a módját ezek használatának, még akkor is, ha ez nem mindig nyilvánvaló.

Megfeszíti magát, új dolgokat próbál ki, motiváltabb lesz, és alkalmazkodik a stílusához.

Ez segíthet abban, hogy újra motiváltnak érezze magát a munkában. Frissnek fogja érezni magát, és mintha új lenne. Ily módon az oldalsó nyüzsgés nagy hatással lehet a karrieredre.

Növeli az előléptetési esélyeket

A promóciókat sajnos nehéz lehet elérni. Néha úgy érezhetjük, hogy ugyanabban a helyzetben ragadunk. Úgy érezheti, mintha abbahagyta volna az előrehaladást, és elkezdheti úgy érezni, mintha stagnálna, egy helyben állna, elkeseredett és ihletetlenné válna.

Lehet, hogy kétségbeesetten akar továbblépni. Lehet, hogy más lehetőségeket és melléklépéseket is megnézett a kiválasztott területen. Egy nővér fontolóra vehette a DNP-t, és megnézte a DNP fizetés a továbblépés reményében.

Olvasni:  Mi az a Leverage Browser Caching és hogyan javítható ki a WordPressben

Az oldalsó sürgés-forgás itt hasznos lehet. Megmutatja a munkaadójának, hogy több készséggel rendelkezik, mint amennyit ők látott, és hogy szervezett vagy, és képes beosztani az idejét.

Ez azt mutatja, hogy van benned elkötelezettség és szenvedély, és hogy olyan ember vagy, aki megteszi, amit kell.

Azonban a helytelen eladás és az oldalsó sürgés-forgás miatt hűtlennek tűnhet, vagy olyan embernek tűnhet, aki szeretne új dolgok felé haladni. Ügyeljen arra, hogy eladja magát, és az oldalsó sürgés-forgás előnyei a karrierjét is befolyásolják, ha azt szeretné, hogy az előléptetés felé vezessen.

Remekül mutat az önéletrajzában

Még ha szereted is a munkádat, lehet, hogy nem szeretnél örökké ragaszkodni hozzá, de lehet, hogy az oldalsó sürgés-forgást sem szeretnéd főállású karrierré alakítani.

Ha valaha is úgy találja magát, hogy új munkát keres, az oldalsó lendülettel és az általa hozott készségekkel jelentős lökést adhat önéletrajzának (Curse of life).

Az önéletrajz és az önéletrajz közötti különbség a dokumentumok hosszában, elrendezésében és céljában rejlik. Az önéletrajzoknak nincs hosszkorlátja; az önéletrajzok általában egy-két oldalasak.

Az önéletrajz részletezi a jelölt tudományos pályafutását; az önéletrajz összefoglalja a készségeket és a munkatapasztalatot.

Fontos kapcsolatokat létesíthet az oldalsó mozgással

Az oldalsó nyüzsgés nem csak arra ad módot, hogy pénzt keressen és új készségeket fejlesszen ki. Fantasztikus lehetőség lehet új emberek megismerésére és új kapcsolatok kialakítására is. Ezen kapcsolatok némelyike ​​hasznos lehet a munkahelyen. Vagy lehetőséget adnak a jövőben.

Mások jó barátokká válhatnak, akik az Ön támogató hálózatának részévé válnak, és barátságot, tanácsot és támogatást kínálnak Önnek, amikor csak szüksége van rá.

Olvasni:  Mi az a lakossági proxy és hogyan működik: előnyei és hátrányai

Oldalsó nyüzsgése élethosszig tartó barátságokhoz és létfontosságú üzleti kapcsolatokhoz vezethet.

Egy oldalsó nyüzsgés megkülönbözteti Önt a tömegtől

A munkahelyen minden eddiginél nehezebb kitűnni. Minden eddiginél több ember rendelkezik felsőfokú végzettséggel és végzettséggel. Diplomások százai, szinte pontosan ugyanazzal az önéletrajzzal jelentkeznek minden állásra, és egy diploma soha nem elég ahhoz, hogy önéletrajza a toborzók kupacának tetejére kerüljön.

Ha valaha is munkát keres, az egyedi oldalsó nyüzsgése lehet az, ami felfigyel, ami segít kitűnni, és ami beteszi a lábát az ajtón.

A sikeres oldalhajtás önbizalomnövelő lehet

A magabiztosság trükkös dolog. Nehéz felépíteni, de egy kis enyhe visszaesés miatt azonnal visszadől. Mindannyian küzdünk néha az önbizalmunkkalés nehéz lehet megtalálni a módját ennek fokozására.

Ezért egy sikeres oldalsó lendülettel olyan eredményt érhet el, amelynél az önbizalma az egekbe szökik. Akár blogot indít, egyedi tárgyakat hoz létre, amelyeket eladhat az Etsy-n, vagy lábképek eladása, nagy valószínűséggel jól fog szórakozni az út során, miközben pénzt keres és növeli önbizalmát. Ez az egész egy win-win helyzet!

Az induló oldal bekapcsolása otthonról indul

Egyedülálló melléküzemben dolgozol ma? Ön az otthoni nyüzsgésből egy teljes munkaidős vállalkozásba ment, mint én itt? Növelte az önbizalmad? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben!

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott