Hogyan helyezzünk el YouTube-linket az Instagram Bio-ban: Gyors útmutató

YouTuber vagy? Szeretne nagyobb forgalmat irányítani YouTube-csatornájára? Az Instagram nagyszerű platform videóid népszerűsítésére és több feliratkozó megszerzésére. Ennek egyik módja, ha elhelyezed a YouTube-csatornád linkjét az Instagram-életrajzodban. De hogyan csinálod? Ne félj, ebben a blogbejegyzésben végigvezetjük a következő lépéseken hogyan adhatja hozzá YouTube-linkjét az Instagram-életrajzához.

Hány link érhető el az Instagram Bios-on?

A leghosszabb ideig csak 1 linket engedélyeztek az Instagram-profiljában. Ez a közelmúltban megváltozott, és mostantól akár 5 link is szerepelhet Instagram-profiljában.

Egyes felhasználók további linkeket adnak hozzá a LinkTree-hez.

Ha azonban kutakodsz, ezt megtudhatod A LinkTree rossz a SEO számára.

Továbbá nem javaslom, hogy a közönségnek adjon túl sok választási lehetőséget, mert úgy érezheti, hogy túlterheltek, és nem választanak semmit. Emiatt csak 3 linket adtam hozzá a saját Instagram-életrajzomhoz, és nem használom a híres LinkTree-t.

(Ne feledje, hogy még nem minden Instagram-felhasználó rendelkezik ezzel a funkcióval, mivel a következő napokban, hetekben és hónapokban fog megjelenni.)

Miután feltöltötte videóját YouTube-csatornájára, meg kell ragadnia a YouTube-linket.

Ezt úgy találhatja meg, hogy megnyitja a videót a YouTube-on, rákattint a megosztás gombra, és kimásolja a megadott linket.

Így találja meg a linket egy adott YouTube-videóhoz.

Nyisd meg Instagram-életrajzodat a profilodban

Ezután nyissa meg Instagram-profilját. Kattintson a gombra.

A felhasználóneved alatt megjelenik egy “Linkek” rész. Illessze be a YouTube-csatorna linkjét a mezőbe. A módosítások mentéséhez feltétlenül kattintson a „Kész” gombra. 5 linket adhatsz az Instagram-életrajzodhoz.

Így adhat linkeket Instagram-profiljához.

Ha látja Instagram-linkjeit a profilján, könnyedén szerkesztheti és átrendezheti őket. Csak kattintson a linkek jobb felső sarkában lévő 3 pontra.

Megjelenik az átrendezés gomb, és könnyedén húzhatja őket profilja tetejére vagy aljára.

Miután hozzáadta YouTube-linkjét Instagram-életrajzához, fontos, hogy tesztelje a linket. Kattintson a linkre a YouTube-videójában, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az adott YouTube-videójára mutat.

Így biztosíthatja, hogy bárki, aki a linkre kattint, közvetlenül a YouTube-csatorna videójához kerüljön.

Rövidítse le a hivatkozást

A YouTube-csatornádra mutató hivatkozás az Instagram-életrajzodban néha hosszú lehet, és nehéz megjegyezni. Tehát érdemes lerövidíteni a hivatkozást egy ingyenes URL-rövidítő eszközzel, például a Bitly-vel.

Így, ha szeretné, a link tisztábbnak tűnik, és kevesebb helyet foglal el az életrajzában. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítse YouTube-csatornáját.

Az Ön Instagram-linkjei nem privátak

Még akkor is, ha van privát fiókja, a profil területén lévő linkek megjelenhetnek mások számára. Az Instagram szerint:

Instagram-profilképe és életrajza társítható Önhöz, és mindenki számára nyilvánosak, az Instagramon vagy azon kívül, még akkor is, ha nincs Instagram-fiókja. Ne feledje, hogy ezeket az információkat nem lehet elrejteni, és attól függetlenül nyilvánosak maradnak személyes fiókja privát vagy nyilvános. Ha nem szeretné, hogy az emberek lássák ezt az információt, javasoljuk profilképének frissítése vagy életrajzának eltávolítása.

Instagram Súgó

Mindig is mondtam, hogy bármi, amit az interneten közzétesz, soha nem teljesen privát, ahogyan azt sokszor tapasztaltuk kiszivárogtatásokkal és feltörésekkel, különösen a közösségi médiában.

Következtetés

A YouTube-videó hivatkozásának hozzáadása az Instagram-életrajzához egy egyszerű folyamat, amellyel több feliratkozót szerezhet, és népszerűsítheti videóit. Ha követi ezeket a lépéseket, egyszerűen hozzáadhatja YouTube-linkjét Instagram-életrajzához, és elkezdheti videói és csatornái reklámozását.

Ne felejtse el tesztelni a hivatkozást, és rövidítse le a hivatkozást egy URL-rövidítő eszközzel. Mire vársz még? Kezdje el hozzáadni YouTube-linkjét Instagram-életrajzához, és szerezzen több feliratkozót még ma!

Hány linket adtál hozzá az életrajzodhoz az Instagram platformon? Szeretnék hallani rólad az alábbi megjegyzésekben.

Hány link lehet az Instagram-profilodon?

Legfeljebb 5 hivatkozásod lehet az Instagramon.

Az Instagram-linkek kattinthatók?

Igen, a linkek az Instagram-profilokból kattinthatók.

Hozzáadhatsz YouTube-videókat az Instagram-életrajzodhoz?

Igen, legfeljebb 5 linket adhat hozzá, és ezek YouTube-videókból származhatnak.

Hozzá tudnád adni a YouTube-csatornád linkjét?

Igen, használhatod a csatornalinket az Instagram-profilodban.

Tudni fogja, ha az emberek rákattintnak a linkjeire?

Ha rendelkezik GA-beállítással vagy YouTube-studió-fiókkal, akkor meg tudja állapítani, ha valaki rákattint az Instagram-linkekre.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Olvasni:  Slack naplók használata csapatkezeléshez

Új publikációk:

Ajánlott