Hogyan javíthat egy webhelyet és generálhat értékesítést egyszerű tippekkel

Hogyan kell ma nem mindig könnyű. Egy webhelynek forgalmat és értékesítést kell generálnia, ha már működik, nem igaz? Az évek során többször felmerült bennem ez a kérdés, hogy hogyan lehet online értékesítést végrehajtani.

Bevallom – egyre nehezebb az online értékesítés. Igen, azt gondolnád, minél régebbi a webhelyed, annál egyszerűbb, igaz?

Már nem úgy. A Google annyi változtatást hajtott végre az elmúlt évtizedben, hogy ami korábban jól működött látogatásokat generál és a webhelyről történő értékesítés ma már nem működik.

Nem csak ez, de a verseny sokkal nagyobb, mint korábban volt.

A legtöbb ember manapság online van, és az interneten keresi a választ kérdéseire és a cégekkel kapcsolatos információkra, mielőtt intézkedik vagy vásárol.

Ezért tanuljon meg különféle módszereket vállalata webhelyének fejlesztésére, így biztos lehet benne, hogy a felhasználók könnyen megtalálhatják, navigálhatnak, és minden keresett információt megadhat.

Örülni fog, ha időt szánt rá, ha észreveszi, hogy képes rá növeli a leadeket és konverziók.

Javítsa webhelyét a hibák ellenőrzésével

Ha javítani szeretné, érdemes időt szánnia webhelye hibák és hibák áttekintésére. Ez egy egyszerű, de nagyon fontos feladat, amelyet végre kell hajtani, ha szeretné javítani cége webhelyét és saját magát a weboldal hitelessége.

Szeretne bizalmat építeni a látogatók körében, és meg akarja mutatni, hogy Ön az iparág szakértője, valamint professzionális és jó hírű vállalat. Ezért nem lehet sok technikai és nyelvtani hiba a webhelyén.

Ez nem csak a felhasználói élményt javítja, hanem elengedhetetlen a SEO pozíciójának fenntartásához és javításához is.

Frissítse fel a webhely tartalmát

A cége webhelyének fejlesztésének másik módja az, hogy frissítse a tartalmat rendszeresen. Ezt úgy teheti meg, hogy nem hagyja, hogy a régi tartalom túl sokáig fennmaradjon.

Ha meg akar tartani néhány fontos darabot, legalább szánjon időt arra, hogy frissítse azokat az aktuális időpontoknak és információknak megfelelően. Ne felejtse el frissíteni nemcsak a webhely tartalmát, hanem a kezdőlapot is.

Ez az, amit a felhasználók először látnak, és kikattinthatnak a webhelyről, ha az régi és elavult tartalommal rendelkezik.

Növelje az oldalsebességet

Az oldalsebesség egy másik kritikus tényező, mivel a vállalat webhelyéhez és a felhasználói élményhez kapcsolódik. Az oldalsebesség optimalizálásának egyik módja az, ha az egyik leggyorsabb WordPress szolgáltató lehetőségek odakint.

Olvasni:  Útmutató az ellátási lánc kiszervezéséhez

Gyorsan optimalizálhatja webhelye sebességét, és automatikusan javíthatja az alapvető internetes létfontosságú mutatókat. A kapott támogatás és a bekövetkező automatikus frissítések segítenek abban, hogy webhelye zökkenőmentesen és gyorsan működjön.

Így alacsonyabb visszafordulási arányt és magasabb átlagosan egy oldalon töltött időt fog látni.

Javítsa webhelye értékesítését cselekvésre való felhívással

Miközben a webhely fejlesztésén dolgozik, a legfontosabb, hogy gondoskodjon arról, hogy egyértelműen cselekvésre ösztönözze. A webhelyre irányuló forgalom irányításának lényege, hogy tájékoztassa őket, és rávegye a fogyasztókat, hogy regisztráljanak az e-mail listára, vásároljanak az Ön e-kereskedelmi üzletében, vagy töltsenek ki egy lead űrlapot.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az a legfontosabb tevékenység, amelyet a látogatóknak megtesznek, majd ügyeljen arra, hogy webhelyét úgy tervezze meg, hogy erre ösztönözze őket.

A kapcsolatfelvételi adatokat is jól láthatóan (és minden oldalon) kell megadnia, hogy ne kelljen találgatniuk, és ne kelljen időt tölteniük azzal, hogyan érhetik el Önt.

Az emberek tudni akarják, hogy kitől vásárolnak. Végül azt akarják, hogy megbízhassanak Önben, mielőtt a hitelkártya- vagy Paypal-adataikat felteszik a webhelyére.

Hogyan lehet megtalálni egy webhelyen?

Akár új, akár régi egy webhely, mindig van tennivaló az interneten. Egy új webhely bizonyos szempontból könnyebben láthatóvá válik, de máskor emlékeznie kell arra, hogy a Google előnyben részesíti azokat a webhelyeket, amelyek már régóta léteznek.

Ez nem jelenti azt, hogy minden régi webhely jó helyen áll. Ez csak egy a több mint 200 tényező közül, amelyeket a Google figyelembe vesz a webhely rangsorolásakor.

A régebbi webhely azonban azt mutatja, hogy webhelye hiteles és megbízható.

Tehát akár új, akár régi a webhelye, mindig tehet valamit annak érdekében, hogy eladásokat generáljon a webhelyről. Minden nap időt és erőfeszítést igényel! Ha újra szeretné készíteni webhelyét, feltétlenül használja a weboldal készítő jobbá tenni.

Bónusztipp – Ügyeljen arra, hogy webhelyéhez beállítson egy Google Saját helyek (üzleti) szolgáltatást. Ez segít az embereknek megtalálni Önt, amikor keresnek, és idővel javíthatja a keresőoptimalizálást.

Kulcsszavak értékesítések generálásához webhelyéről

Használja a Google Kulcsszótervezőt Google Kulcsszóválasztó eszközként ismert – Ezek az eszközök ingyenesek a Google-tól. Mielőtt elindít egy webhelyet, tudnia kell, hogy mely kulcsszavakra kell összpontosítania.

Amikor elindítottam az első webhelyem, nem tudtam, hogy különböző kulcsszavakra van szükséged a különböző oldalakhoz és termékekhez. Nem csak ez, hanem a kapcsolódó kulcsszavak is.

Hoppá, micsoda káosz, ami később megoldódott. Jobb, ha időt szán a kutatásra, mielőtt elindítja új webhelyét vagy frissít egy régebbi webhelyet.

A kulcsszavak egy része természetesen történt, mások viszont nem. Tehát először rendszerezzen a kulcsszavakkal. Keress legalább egy tucatnyit. A hosszú farkú kulcsszavak pedig fontosabbak, mint valaha.

Domain név a webhelyéhez

A webhelynek egyszerűnek, meglehetősen rövidnek és rövidnek kell lennie könnyen megjegyezhető. Meg kell értenie az emberekkel, hogy miről szól egy webhely, amikor látják a nevet. Ez nem lehet rejtély.

Ügyeljen arra, hogy több évre regisztrálja domain nevét. Ha csak egy évig csinálja ezt, a Google-nek nem fog tetszeni, és azt fogja gondolni, hogy egy röpke tevékenység.

Minél hosszabb ideig regisztrálja domainjét, annál többet fog segíteni a keresőoptimalizálásnak.

Olvasni:  Hogyan írjunk kisvállalkozási szállítási szabályzatot

Webhelykészítő a webhely egyszerű javításához

Milyen típusú weboldalt fog használni? Vannak sok weboldal készítők közül választhat ma. Ez attól függ, hogy milyen technikai tudást szeretne elérni, és mennyi időt szeretne a webhelyén tölteni. Az alábbi webhelyek közül választhat:

WordPress – Ha online értékesít, be kell szereznie egy önálló webhelyet. Fizetnie kell a tárhelyért, egy eredeti témáért (a legjobb SEO és webhelyért), valamint néhány beépülő modulért.

Shopify – Napjaink egyik legnépszerűbb webhelykészítője, amely számos eszközzel rendelkezik, amelyek megkönnyítik az online vállalkozás elindítását. Gorgias szerint 2024 júliusáig 4,2 millió webhely fut a Shopify platformon.

Blogger – Ingyenes és a Google tulajdona. Hozzá kell tenni egy bevásárlókosarat. Vigyázat, a Google birtokolja a Bloggert és az Ön webhelyét, amikor használja őket. A legjobb vásárlási blogger oldal, amit ismerek ToothyGrinsStore ahol Dave csodálatos munkát végzett azzal a Blogger kirakattal.

Weebly – Ingyenes és fizetős verziók is elérhetők. Sok elemet kell hozzáadnia ehhez a webkészítőhöz. 3,29–6,63 USD havonta. 100 USD Google-jóváírást is kap egy hirdetési kampányért. Úgy tűnik, hogy csak a Paypalt használhatja ezzel az építővel.

Wix – Indítás ingyenes. Számos különböző prémium csomag többet kínál, mint az alap INGYENES verzió.

Tárhely, amely segíti értékesítését webhelyről

Miután kiválasztotta az üzletépítőt, hogyan lesz tárolva egy webhely? Egyes boltépítők biztosítanak egyet az Ön számára, de ha a WordPress-t választja, akkor választania kell egyet.

Mindannyian láttuk, hogy mi történik egy webhely hosztolásával, ha valami rosszul sül el. Webhelye leállhat. Most már tudja, hogy nem értékesíthet, ha a webhely offline állapotban van.

Elégedett voltam a Hostgatorral, amíg a webhelyem ki nem nőtte. Most a SiteGroundot használom az Inspire To Thrive-on.

A legtöbb tárhely havi 5 és 30 dollár közötti összegbe kerül. Ne feledje, azt kapja, amiért fizet.

Válasszon olyan tárhelyszolgáltatót, amely a legjobb szolgáltatást és rendelkezésre állást tudja nyújtani.

Linkek a webhely fejlesztéséhez

Mostantól a linkek fontos szerepet játszanak a webhelyén a webhely fejlesztésében és az értékesítések generálásában. Sok webmester nem ismeri fel a belső hivatkozások fontosságát az Ön webhelyén. Ez egy magas rangú tényező a Google részéről az Ön SEO erőfeszítései szempontjából.

Ha a Yoast Premiumot egy WordPress-webhely beépülő moduljaként használja, akkor az megmutatja, hogy mely blogbejegyzések árva tartalomnak minősülnek, így hivatkozhat rájuk a webhelyén.

Képek a webhely értékesítésében

A képek most nagyon fontosak, mivel a Pinterest nagy forgalmat generál egy webhely számára. Jpeg-nek kell lennie (a png képek nem működnek jól a Pinteresten vagy egyes webhelyeken.)

Olvasni:  A szakértők lefektették a 2024-es 9 legjobb prezentációs tervezési trendet

Ügyeljen arra, hogy opidőzítse a képeket mielőtt használná őket a webhelyén. A túlméretezett képek ronthatják az értékesítést a webhelyen. A túl nagy képek lelassíthatják a webhely sebességét.

A sebesség egy másik HATALMAS rangsorolási tényező a Google-nál webhelye számára.

Videók létrehozása a termékekhez

Egy másik nagyszerű módja a termék bemutatásának, ha videót készítünk hozzá. Ezért YouTube-csatorna készítése videók segítik webhelye keresőoptimalizálását az út mentén.

Ez nagyszerű módja annak, hogy a vásárlók többet megtudjanak egy termékről, és működés közben is lássák azt.

Eladó termékek

Mit fogsz eladni? Hogyan fogsz írni a termékekről? Mitől különböznek? Mielőtt bármilyen webhelyet elindítana, szem előtt kell tartania a termékeket.

Mielőtt elkezdené webhelyét, tájékozódjon az értékesítésekről és a kulcsszavakról. Hónapokba telt, mire kitaláltam az orvosi bőrradírokat évekkel ezelőtt, amikor volt egy kiskereskedelmi webhelyem.

Azt is fontolja meg – raktárkészlet-e, ill használj drop shippert. Mindenképpen gondoljon a szállítási költségekre és az időre. Az ügyfelek már nem szeretnek túl sokat várni a szállítmányokra.

Fizetés – Bevásárlókosár

A PayPal széles körben elfogadott, de sokan szeretik használni a hitelkártyáikat. American Express nélkül kezdtük, és néhány rendelést elvesztettünk, amíg meg nem kaptuk az American Expresst.

Havi 5 és 30 dollár között fizethet ezekért a szolgáltatásokért. Ne feledje, hogy a teljes értékesítés bizonyos százalékát a díjak is megkapják.

Feltétlenül olvassa el milyen fizetési feldolgozók tudnak pénzt megtakarítani mivel mindegyik különböző díjakat és díjakat kínál. Ma sokkal több közül lehet választani, mint korábban.

Blog a webhely tartalmának javítására

Egy blog frissen tartja a tartalmat az e-kereskedelmi webhelyéhez tartozó bloggal. A blogírásnak szórakoztatónak kell lennie az ügyfelek és az új olvasók számára.

Szenvedélyesen kell foglalkoznia vele, ha rendszeresen frissíti. Ezenkívül a blognak meg kell válaszolnia a termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos, más ügyfelek által feltett kérdéseket.

Válaszoljon teljesen az ügyfelek kérdéseire a webhelyén található blogbejegyzésben.

Regisztráljon űrlapokat a potenciális ügyfelek generálásához a webhelyén

Ezenkívül gondoskodjon egy regisztrációs űrlapról a felhasználók számára az e-mailekre való feliratkozáshoz. Az e-mailek ma még nem haltak meg, és ma az egyik legjobb módja annak, hogy értékesítést generáljon webhelyéről!

Ha az emberek vásárlás előtt elhagyják a bevásárlókosarat, küldhetsz nekik e-mailt.

Az e-mail emlékeztetheti őket arra, hogy mi volt a bevásárlókosarukban, és még kedvezményt is adhat nekik, hogy visszatérjenek és vásároljanak az Ön webhelyéről.

Új vásárlás funkció hozzáadása

Ha valaha is vásárolt a Chewy.com oldalon, akkor észrevette, hogy újravásárlás funkciót kínálnak. Ez az újravásárlás funkció megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy ismételt vásárlást hajtsanak végre, amikor visszatérnek az Ön webhelyére.

A Chewy egy Auto-Ship funkciót is kínál, ahol beállíthatja, hogy milyen gyakran küldje el Önnek a megrendeléseket. Láttam más kiskereskedelmi webhelyeken is ugyanezt.

Ez megkönnyíti az értékesítések generálását egy webhelyről, és visszatartja ügyfeleit a vásárlás megkönnyítése érdekében.

Tegye egyszerűvé az értékeléseket, és növelje az eladásokat webhelyről

A webhelyeken található vélemények azt is megkönnyítik az új webhelylátogatók számára, hogy meglássák, másoknak mi tetszett vagy nem tetszett egy termékkel kapcsolatban. Sok felhasználó szívesen olvas véleményeket, hogy többet tudjon meg egy termékről. Természetesen az e-mail marketinggel véleményeket kérhet ügyfeleitől.

Olvasni:  Ki ír jobban: főiskolai hallgatók vagy GPT-3 esszéírók?

A nagy kereskedelem szerint:

A mai webalapú világban gyakorlatilag mindenki olvas online véleményeket. Valójában az emberek 91%-a olvassa őket, és 84%-a annyira megbízik bennük, mint egy személyes ajánlásban. A vélemények hatása is mérhető.

A továbbiakban kifejtik, hogy az ügyfelek többet költenek, ha kiváló értékeléseket látnak egy webhelyen.

Még ha negatív véleményeket is látnak, ezek a negatívak is növelik az eladásait. Nem csak ez, hanem több időt töltenek a webhelyen a vélemények olvasásával.

Minél tovább töltenek időt a webhelyén, ami általánosságban segíti a SEO-t.

Ügyeljen arra, hogy webhelye összes termékoldalán adjon hozzá egy jelet!

A webhely tiszta formátumának megőrzése

Ne legyen zsúfolt webhelye! Ha az embereknek túl sok döntést kell meghozniuk, mit fognak tenni? Elmennek és nem tesznek semmit. Amikor az emberek túlterheltnek érzik magukat, nem tudnak vásárolni.

Előfordult már, hogy kiment egy folyosóra egy boltban, és annyira levertnek érezte magát, hogy nem tud vásárolni? Ugyanez történik online.

Csak néhány választási lehetőséget kínáljon, és megkönnyítse bárki számára a vásárlást és a vásárlást webhelyén.

Ne legyenek különleges ajánlatok az egész kezdőlapon, vagy ne jelenjenek meg egymás után felugró ablakok. Egy egyszerű és gyors weboldal a legalkalmasabb arra, hogy egy webhelyből eladásokat generáljon.

Közösségi megosztások az Ön webhelyéhez

A kezdéshez rendelkeznie kell az alapokkal, a Twitterrel és a Facebookkal. Ezután elágazhat a Pinteresthez, a YouTube-hoz, az Instagramhoz és más közösségi hálózatokhoz, beleértve egy alternatív közösségi hálózatot is.

Ügyeljen azonban arra, hogy a profilokat teljesen kitöltse minden közösségi hálózaton, amelyre regisztrál. És végül, ne felejtsen el rendszeresen megjelenni ezeken a közösségi hálózatokon. A következetesség óriási különbséget jelent a közösségi média marketingben.

Ügyeljen arra, hogy webhelyén minden termékoldalon és blogbejegyzésen szerepeljen közösségi megosztási gomb. Ezeknek a gomboknak tartalmazniuk kell a fogantyúját is, hogy megköszönhesse az emberek megosztását a közösségi médiában. (Ne vigyük túlzásba, mert lelassíthatják webhelyét.)

Így kapcsolatba léphet velük kedvenc közösségi média hálózatukon is, hogy több értékesítést generáljon egy webhelyről.

Ön a sor – Hogyan javítsunk egy webhelyet

Eladsz a weboldaladon? Milyen egyéb javaslatokat adna hozzá a listához a webhely fejlesztése érdekében? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben!

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott