Hogyan javíthatja Instagram-történetét zenével

Ha zenét adsz hozzá Instagram-sztoridhoz, fokozhatod a tartalmad általános vonzerejét és vonzerejét. Instagram zene A funkció lehetővé teszi kedvenc dallamainak zökkenőmentes beágyazását történeteibe, dinamikusabb és magával ragadóbb élményt teremtve a közönség számára. De pontosan hogyan adhat hozzá zenét Instagram-történetéhez, még akkor is, ha van privát fiókja?

Ezt a kérdést tette fel nekem egy olvasó a múlt héten. Fedezzük fel azokat az egyszerű lépéseket, amelyekkel Instagram-történeteidet a tökéletes hangsávval emelheted ki.

Zene hozzáadása az Instagram Storyhoz

Zene hozzáadása az Instagram Storyhoz kreatív módja annak, hogy javítsa a tartalmat és bevonja a közönséget. Akár megoszt egy pillanatot a napjából, akár reklámozza vállalkozását, a megfelelő zene mélységet és érzelmeket adhat történetének.

Ebben a részben elmagyarázom, hogyan használhatod az Instagram Stories zenei funkcióját, és milyen követelményeket támasztasz a zene bejegyzéseihez való hozzáadásával kapcsolatban.

Az Instagram Story zenei funkció megértése

Az Instagram zenei funkciója lehetővé teszi, hogy filmzenét adjon hozzá történeteihez a népszerű dalok könyvtárából. Kereshet adott számok között, böngészhet hangulat vagy műfaj szerint, és megtekintheti a zenét, mielőtt hozzáadná a történetéhez.

Ez a funkció rugalmasságot biztosít a tökéletes dal kiválasztásához, amely kiegészíti a tartalmat, és érzelmi szinten kapcsolódhat közönségéhez.

Olvasni:  Hogyan lehet sikeres az inspiráló blog

A zene erejének kihasználásával még magával ragadó és emlékezetesebb élményt teremthet nézői számára.

Azt azonban megtanultam, hogy ha megváltoztatja a vállalkozását profil kategória Vállalkozónak nagyszerű zenék közül választhat. Ellenkező esetben csak liftzenék közül választhat.

A zene hozzáadásának követelményei

Ha zenét szeretne hozzáadni Instagram Storyjához, néhány kulcsfontosságú követelményt szem előtt kell tartania. Először is győződjön meg arról, hogy Instagram-alkalmazása frissítve van a legújabb verzióra a zenei funkció eléréséhez.

Ezenkívül nem minden fiókban van engedélyezve a zenei funkció, így ha nem látja a zenei matricát a történetszerkesztési lehetőségek között, akkor lehetséges, hogy az Ön régiójában vagy fióktípusában nem érhető el.

Továbbá egy dal kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy bizonyos számok használati korlátozásokkal, ill szerzői jogi korlátozásokezért az esetleges problémák elkerülése érdekében elengedhetetlen, hogy olyan zenét válasszunk, amely megfelel az Instagram irányelveinek.

Az Instagram Stories zenei funkciójának és a zene hozzáadásához szükséges követelményeknek a megértésével fokozhatja tartalmai hatását, és lenyűgözőbb történeteket hozhat létre, amelyek rezonálnak a közönség számára.

Zene hozzáadása az Instagram könyvtárából

A zene teljesen új dimenziót adhat Instagram-történeteihez, vonzóbbá és magával ragadóbbá téve azokat. Könnyedén javíthatja történeteit, ha népszerű számokat ad hozzá az Instagram hatalmas zenei könyvtárából.

Vizsgáljuk meg, hogyan lehet hozzáférni Az Instagram zenei könyvtára és zökkenőmentesen adja hozzá a tökéletes hangsávot a történetéhez.

Hozzáférés az Instagram zenei könyvtárához

  1. Nyissa meg az Instagramot: Indítsa el az Instagram alkalmazást mobileszközén, és koppintson a kamera ikonra a bal felső sarokban, vagy húzza jobbra az ujját a hírfolyamban bárhonnan a kamera megnyitásához.
  2. Válassza ki a médiát: Fénykép, videó készítése vagy meglévő tartalom feltöltése a bal alsó sarokban található galéria ikonra koppintva.
  3. Koppintson a Matricák elemre: Miután kiválasztotta a tartalmat, keresse meg a „Matricák” lehetőséget a képernyő tetején. Általában egy mosolygó arc ikon jelzi.
  4. Válassza ki a Zene matricát: A különféle matricalehetőségek között keresse a „Zene” matricát. Egy hangjegy ikon jelzi. Koppintson rá az Instagram zenei könyvtárának eléréséhez.
Olvasni:  Hogyan lehet feloldani a tiltást a LinkedIn-en 2024-ben

Zene kiválasztása és hozzáadása a történethez

  1. Böngésszen a zenei beállítások között: A zenei könyvtárban kategóriák (például népszerű, hangulatok és műfajok) közötti böngészéssel kereshet meghatározott számokat. A keresés funkciót is használhatja egy adott dal megtalálásához.
  2. Előnézet és választás: Ha talált egy számot, amely tetszik, koppintson rá az előnézethez, és nézze meg, hogyan illeszkedik a történetéhez. Végigböngészheti a számot, és kiválaszthatja a tökéletes részt, amely kiegészíti a tartalmat.
  3. Stílus testreszabása: Az Instagram lehetővé teszi a zenei matrica stílusának testreszabását, ha többször megérinti. Különböző megjelenítési lehetőségek közül választhat, hogy megfeleljen történetének esztétikájának.
  4. Ossza meg történetét: A zene kiválasztása és stílusának testreszabása után koppintson a „Saját történeted” elemre, hogy megoszthassa alkotását követőivel.

Az Instagram zenei könyvtárának kihasználásával könnyedén növelheti történetei vonzerejét, és érzelmesebb szinten léphet kapcsolatba közönségével.

Legyen szó fülbemászó popdallamról vagy megnyugtató dallamról, ha zenét adsz Instagram-sztoridhoz, jelentősen fokozhatod a hatását, és emlékezetesebbé teheted.

Azonban válogatva felkapott zene a tekercsekben vagy a történetekben nagy lendületet adhat a történetnek a hálózaton.

Zene hozzáadása a Spotify-ból az Instagram Story-hoz

Zene megosztása a Spotify-ról az Ön történetére

Miután sikeresen összekapcsolta Spotify- és Instagram-fiókját, egyszerűen megoszthat zenét a Spotify-ból az Instagram Story-val.

Egyszerűen lépjen a Spotify-on megosztani kívánt dalhoz, koppintson a három pontra, válassza a „Megosztás” lehetőséget, majd válassza az „Instagram Stories” lehetőséget. Ezzel megnyílik az Instagram alkalmazás, amelyben a dal albumborítója matricaként jelenik meg a történetén.

A matricát személyre szabhatja GIF-ek, hangulatjelek vagy szöveg hozzáadásával, és ha elégedett a megjelenéssel, kattintson a „Saját története” elemre, hogy megossza követőivel. Ez egy szórakoztató és kreatív módja annak, hogy kedvenc zenéivel bővítse Instagram-történeteit.

Olvasni:  Mi az a Domain Name System? Hogyan működik a DNS

Megosztott zenéivel megérintheti követői érzelmeit, hangulatot teremthet, vagy egyszerűen megoszthatja kedvenc dallamait.

A zene integrálása az Instagram Storiesba a Spotify segítségével dinamikus elemet ad közösségi médiában való jelenlétének, így közönsége bepillantást enged személyes hangsávjába.

Zene hozzáadása más forrásokból

Ha zenét adsz az Instagram-sztoridhoz, azzal fokozhatod az általános vonzerejét, és vonzóbbá teheted a közönséged számára. Ebben a részben az Instagram beépített könyvtárán kívüli forrásokból származó zene hozzáadásának két módszerét fogom megvizsgálni.

Zene feltöltése a készülékről

Az egyik módja annak, hogy zenét adjon az Instagram-történetéhez, ha közvetlenül az eszközéről tölt fel egy dalt. Ehhez nyissa meg az Instagram alkalmazást, és húzza jobbra az ujját egy új történet létrehozásához.

Ezután válassza ki a „Matrica” ikont a képernyő tetején, és válassza a „Zene” lehetőséget. Innen koppintson a „My Music” fülre, és válassza ki a feltölteni kívánt dalt az eszközről.

Miután kiválasztotta a dalt, testreszabhatja a lejátszást úgy, hogy kiválasztja azt a részt, amelyet bele szeretne foglalni a történetébe.

Harmadik féltől származó alkalmazások használata zene hozzáadásához

Egy másik módszer a zene beillesztésére az Instagram-történetbe harmadik féltől származó alkalmazások használata. Számos alkalmazás áll rendelkezésre, amelyekkel zenét adhatsz a videóidhoz, mielőtt feltöltenéd őket az Instagramra.

Ezek az alkalmazások a zenei opciók és testreszabási funkciók széles skáláját kínálják, így jobban irányíthatod a történeted hangját. Néhány népszerű harmadik féltől származó alkalmazás, amellyel zenét adhat hozzá az Instagram-történetekhez, például az „InShot”, a „Splice” és a „VLLO”.

Ezekkel a módszerekkel személyre szabott hangsávokkal töltheti be Instagram-történeteit, így azok még vonzóbbá és emlékezetesebbé válnak a közönség számára.

Olvasni:  30 vendéglátói blogötlet a márka imázsának javításához

Következtetés

Összefoglalva, dalok hozzáadása Instagram-történetéhez nagyban növelheti annak vonzerejét és elköteleződését.

Az ebben az útmutatóban felvázolt egyszerű lépések követésével könnyedén hozzáadhatja kedvenc zeneszámait történeteihez, és dinamikusabb és magával ragadóbb tartalmat hozhat létre közönsége számára.

Ha kihasználod a zene erejét Instagram-történeteidben, akkor kitűnhetsz a helyedből, mélyebb szinten léphetsz kapcsolatba követőiddel, és végső soron növelheted jelenlétét a platformon.

Tehát ne habozzon beépíteni dalokat Instagram-történeteibe, és tartalmait magasabb szintre emelni.

Használtál Instagram zenét a történeteidben? Szeretném hallani a véleményét róluk az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott