Hogyan javítják a helyi üzleti ajánlások online jelenlétét

Ma a felhasználók 97%-a az interneten szerez információkat a helyi vállalkozásokról, mint bárhol máshol. Rendkívül fontos, hogy vállalkozása könnyen megtalálható legyen, és pozitív jelenléte legyen az interneten.

A helyi keresőoptimalizálás (SEO) segítségével célzott forgalmat érhet el, és növelheti a konverziók számát. A helyi keresőoptimalizálási erőfeszítések és az online jelenlét fokozásának egyik módja az online hivatkozások beszerzése.

Ebben az útmutatóban a következő témákat vizsgáljuk meg, és segítünk az ajánlási stratégia frissítésében:

Mik azok a helyi üzleti ajánlatok?
A helyi idézetek típusai
Hol kaphat helyi árajánlatot
Miért számít a helyi SEO?
Helyi adatok kezelése és optimalizálása

Merüljünk el.

Mik azok a helyi üzleti ajánlatok?

A helyi idézet egy vállalkozás online említése, amely részleges vagy teljes információt tartalmaz, például a nevét, címét és telefonszámát – ezeket általában NAP-információknak nevezik.

Ezek az idézetek számos különböző platformon megjelenhetnek, beleértve az alkalmazásokat, webhelyeket, helyi üzleti címtárakat és közösségi média platformokat.

A pontos NAP-adatok alapkövetelmény az üzleti ajánlásokhoz. Számos webhely azonban lehetővé teszi, hogy több információt osszon meg vállalkozásáról, például nyitvatartási időt, vásárlói véleményeket, termékkategóriákat stb.

Ezen további információk hozzáadása teljesebb képet alkot a vállalatról, és megkönnyíti a potenciális ügyfelek számára, hogy megtalálják a szükséges információkat.

Olvasni:  Hogyan lehet javítani az XRE 03059 Xfinity hibát?

A helyi idézetek típusai

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a helyi idézeteket, amelyekben vállalkozása megjelenhet:

Strukturált idézetek

Ezek az Ön vállalkozására vonatkozó hivatkozások, amelyek a releváns üzleti címjegyzékekben vagy harmadik felek platformjain, például a Yelpben vagy a Yellow Pagesben jelennek meg. Ezek a platformok kiterjedt és megbízható adatbázisokat tartalmaznak, amelyek kiérdemlik a keresőmotorok, például a Google bizalmát.

A strukturált idézetek a vállalat teljes NAP-információit mutatják be szervezett és elnevezett formátumban. Számtalan helyi üzleti címtár található az interneten, ezért feltétlenül válasszon olyanokat, amelyek szorosan kapcsolódnak az Ön iparágához. Ez nemcsak abban segít a Google-nak, hogy jobban megértse vállalkozását, hanem növeli annak esélyét is, hogy előrébb kerüljön az iparágához kapcsolódó keresésekben.

Strukturálatlan idézetek

A strukturálatlan idézetek fordított hivatkozást tartalmaznak a hivatalos oldalra. Tekintsd őket informális felkiáltásoknak a márkádra webhelyeken, cikkekben, blogokban vagy közösségi médiában.

A strukturált idézetekkel ellentétben az információk szétszórtak, és zökkenőmentesen keverednek a különböző típusú tartalommal. Ami ezeket a márkaemeléseket nagyszerűvé teszi, az az abban rejlő lehetőség, hogy hiteles és könnyed módon kapcsolja össze a vállalkozásokat a különböző közönségekkel.

Mindkét típusú idézet kulcsfontosságú az erős online jelenlét kialakításában. Az idézetek rendszeres ellenőrzése és frissítése nemcsak a márka általános hitelességét növeli, hanem hozzájárul a pozitív felhasználói élményhez is.

Hol kaphat helyi árajánlatot

Nézzük meg, hogyan lehet a vállalatokat megemlíteni:

Az olyan keresőmotorok, mint a Google, a Bing és az Apple, lehetővé teszik a helyi SEO előnyeinek kihasználását. Nemcsak átjáróként szolgálnak a nagyon célzott forgalomhoz, hanem értékes eszközöket is biztosítanak a helyi hivatkozásoptimalizáláshoz.

  • 2. Google vállalkozásprofil

Ellenőrzött Google-vállalkozási profillal megjelenítheti vállalkozását a Google Térképen, így az ügyfelek könnyebben megtalálhatják hagyományos üzletét. Valójában a fogyasztók 64%-a használta a Google cégadatait, hogy megtalálja a vállalkozás telefonszámát vagy címét (BrightLocal). Közvetlenül a platformon keresztül megoszthatja a frissítéseket, ajánlatokat és eseményeket, így folyamatosan tájékoztatja és leköti közönségét.

Olvasni:  Hogyan forradalmasítja a Beta Character Ai a chattechnológiát

A Binget gyakran beárnyékolja a Google dominanciája, de ez a második legnagyobb keresőmotor. A több mint 1,2 milliárd felhasználót számláló márkák nem becsülhetik alá a keresőmotorok potenciális elérhetőségét és ajánlatait.

Kisebb versenyt kínál, mint a Google, ami különösen értékessé teszi a kisvállalkozások vagy a kemény versennyel szembesülők számára.

  • 4. Elsődleges adatgyűjtők

A helyi adatgyűjtő (LDA) adatközpontként működik, amely összegyűjti az üzleti információkat, és elosztja azokat a keresőmotorok, mobilalkalmazások, helyi üzleti címtárak és listaoldalakon. A fő adatgyűjtők az Acxiom, a Foursquare, a Localeze, az Infogroup és a Factual.

Bármely cég igénybe veheti az adatgyűjtő szolgáltatásait. Csak hozzon létre egy fiókot, adja meg cége adatait, és az LDA ellenőrzi az információkat. Az adatok megerősítése után az Ön cége is felkerül az adatbázisba több ezer másik cég mellett.

Az online üzleti címtár olyan platform, amely üzleti információkat gyűjt és rendszerez. A megbízható címtárakba való felvétel segít bizalmat építeni a felhasználókkal és a keresőmotorokkal, így a márka megbízható és hiteles jelenléte lesz.

A legnépszerűbb címtárak a Foursquare, a Yelp, a Google Business Profile, a Better Business Bureau (BBB) ​​és a TripAdvisor.

  • 6. Közösségi média platformok

Egyes közösségimédia-platformok, például a Facebook és a LinkedIn lehetővé teszik a márkák számára, hogy megadják tartózkodási helyüket és elérhetőségeiket, amelyek értékes ajánlásként szolgálnak.

  • 7. Szektor-specifikus platformok

Törekedjen arra, hogy vállalkozása felkerüljön az iparágához és helyéhez kapcsolódó címtárakba. Az olyan platformok, mint a kereskedelmi kamarák webhelyei vagy az ipari szövetségek és céhek elengedhetetlenek a célzott promócióhoz. Segítenek hatékonyan elérni a kívánt közönséget, és tekintélyt szerezni az adott területen.

Miért számít a helyi SEO?

Ismerje meg a helyi keresőoptimalizálási hivatkozások valódi értékét vállalkozása számára.

1. Javítják a láthatóságot és segítenek kitűnni a tömegből

A visszamutató hivatkozások helyi SEO rangsorolási tényezőnek számítanak, az idézetek pedig értékes linkek. Minél pontosabb és jó hírű idézeteket szerez vállalkozása, annál valószínűbb, hogy előrébb kerül a helyi keresőmotorok eredményoldalain (SERP).

Olvasni:  Hogyan maradhat naprakész a közösségi média legújabb trendjeivel?

2. Célzott leadeket hoznak

A helyi keresések jobb láthatósága segít megtalálni a márkájának azon felhasználóit, akik aktívan keresnek bizonyos termékeket vagy szolgáltatásokat az Ön területén. Így célzott és relevánsabb forgalmat vonzhat, és javíthatja az eredmények esélyeit.

3. Bizalmat és hitelességet építenek

A bizalom fontos tényező a döntéshozatali folyamatban. A különböző platformokon történő többszöri hivatkozás megerősíti a márka legitimitását, megkönnyítve a potenciális ügyfelek hűséges ügyfelekké alakítását.

Ezenkívül a jobb minőségű ajánlások javítják a helyezéseket, és az emberek gyakran megbíznak azokban a márkákban, amelyek előkelő helyet foglalnak el a keresőmotorok eredményei között. Hasonlóképpen, a pozitív vélemények és értékelések, amelyek gyakran a helyi SEO-ajánlatokhoz kapcsolódnak, növelhetik a hitelességet, ami az ügyfelek bizalmának és értékesítésének növekedéséhez vezet.

4. Versenyelőnyt biztosítanak

Összességében az ajánlások megnövekedett láthatósága, hitelessége és célzott forgalma lehetővé teszi, hogy vállalkozása felülmúlja a versenytársakat, ami nagyon fontos egy erős verseny mellett. Ne feledje, hogy a helyi SEO egy folyamatos befektetés. Ahogy online jelenléte erősödik, jelentősen javulnak az esélyei az ügyfelek vonzására és hosszú távú megtartására, ami végső soron javítja a megtérülést.

Helyi adatok kezelése és optimalizálása

Íme négy gyakorlati tipp a vállalati adatok optimalizálásához:

1. Válassza a Releváns platformok lehetőséget

Válasszon mérvadó platformokat az árajánlatokhoz, és győződjön meg arról, hogy azok kapcsolódnak az Ön iparágához vagy réséhez.

Bár fontos, hogy vállalkozása a lehető legtöbb releváns online címtárban szerepeljen, mindig helyezze a minőséget a mennyiség elé. Ez nemcsak célzottabb lefedettséget biztosít, hanem a helyi üzleti információk ellenőrzését és kezelését is megkönnyíti.

2. A következetesség kulcsfontosságú

Az online címtárak félretájékoztatása a fogyasztók 93%-át meghiúsítja, és 80%-a szerint a következetlenségek aláássák a bizalmukat (BrightLocal).

A következetesség elősegíti a megbízhatóságot és megalapozza a pozitív felhasználói élményeket. Bármilyen eltérés, például ütköző címek vagy telefonszámok, súrlódásokat okozhat az ügyfelek interakcióiban, ami eladások elvesztéséhez vezethet.

Olvasni:  Mi a tudatos marketing és miért fontos

Győződjön meg arról, hogy üzleti adatai teljesek, pontosak és következetesek az összes online platformon. A következetes online identitás megőrzése érdekében az adataiban bekövetkezett változásoknak azonnal tükröződniük kell minden árajánlatban.

A helyi ajánlási szolgáltatások támogatása nemcsak időt és erőfeszítést takarít meg, hanem leegyszerűsíti az adatok optimalizálásának folyamatát is. Ez a stratégiai befektetés lehetővé teszi, hogy vállalkozása alapvető részeire összpontosítson, miközben javítja helyi láthatóságát.

3. Maximalizálja Google-vállalkozásprofiljában rejlő lehetőségeket

A Google Vállalkozások adatlapjain végzett ügyfélműveletek körülbelül 56%-a webhelylátogatás (BrightLocal).

Használja ki ezt a lehetőséget, és szerezzen több helyi keresőoptimalizálást Google üzleti profiljának optimalizálásával. Győződjön meg róla, hogy profilja pontos információkkal, jó minőségű fényképekkel és részletes üzleti leírásokkal rendelkezik. Fontolja meg a releváns kulcsszavak természetes belefoglalását a vállalkozás leírásába, hogy profilja a kulcsfontosságú pillanatokban a megfelelő közönséget érje el.

4. Proaktívan szerezzen több vásárlói véleményt

Aktívan ösztönözze az elégedett ügyfeleket, hogy írjanak pozitív véleményeket a Google-vállalkozási profilról és más releváns véleményezési platformokról. Az ügyfelek beszámolói társadalmi bizonyítékként szolgálnak, javítják online hírnevét és vonzzák az ajánlásokat.

Ugyanakkor ügyeljen arra, hogy rendszeresen figyelje a pozitív és negatív véleményeket, és válaszoljon azokra, hogy megmutassa, értékeli ügyfelei véleményét, és elkötelezett a tapasztalataik javítása iránt.

Növelje a helyi keresőoptimalizálási hivatkozásokat, és hódítsa meg a rést a Attentive Local segítségével

A Attentive Localnál helyi ajánlási szolgáltatásainkon keresztül segítünk összegyűjteni, kezelni és javítani üzleti adatait. Eszközeinkkel és szakértelmünkkel segítünk maximalizálni a helyi SEO előnyeit és növelni az eredményt.

Bízza online hírnév-kezelési szakértőinket, akik rutinszerű auditálást végeznek vállalkozása adatai között, és naprakészen tartják azokat. Segítünk abban is, hogy több vásárlói véleményt és csillagos értékelést generáljon, hogy növelje tekintélyét és elérhetõségét.

Egyeztessen velünk egy konzultációt, és ismerje meg, hogyan segíthetnek helyi hitelezési szolgáltatásaink a hosszú távú növekedés elérésében.

Új publikációk:

Ajánlott