Hogyan javítsa ki az árva tartalmat a webhelyén, hogy magasabb legyen a rangsor

Tudod, ha javítod árva tartalom a blogján vagy webhelyén segíthet a webhelyének jobb rangsorolásában, mint amilyen? Igen, minden egyes oldala és bejegyzése árva oldal lehet a vállalkozás webhelyén. Van azonban egy helyes módszer az árva tartalom javítására a WordPressben, szemben egy régebbi blogbejegyzés frissítésével.

Néhány évvel ezelőtt észrevettem a WordPress irányítópultján az árva tartalom oszlopot, amikor megnéztem a bejegyzéseimet. Kerestem őket, hogy régi blogbejegyzéseket találjak, amelyeket frissíteni kell.

Ezért tudnom kellett, hogyan javítsam ki azt a tartalmat, amely nem volt összekapcsolva, és egyenesen a szemembe nézett!

Ismerje meg, hogyan hozhat létre belső hivatkozást az árva tartalom javításához a WordPressben.

Meglepetésemre több mint 550 árva bejegyzésem volt. Tényleg olyan régen írok itt blogot? (A választ a Rólam oldalamon találod.)

De ami a legjobban felkeltette az érdeklődésemet, az az árva tartalom volt, amely több mint 350 blogbejegyzést tartalmazott.

csodálkozni kezdtem.

Mi az az árva tartalom?

Az árva tartalom olyan tartalom, amelyhez nem tartozik bejövő hivatkozás a blogjáról vagy webhelyéről. Sokszor előfordul, amikor új blogbejegyzést vagy weboldalt tesz közzé, és elfelejti beilleszteni egy belső hivatkozást.

Ma az úgynevezett plugint használom Link Whisper hogy könnyen megcsinálja nekem. Sok időt takaríthat meg a hozzáadandó belső hivatkozások keresésekor. Használj kódot INspirál nak nek takarítson meg 15 dollárt a rendelésből Ma.

Nos, ha ismersz, ki kellett vizsgálnom, miről is volt szó néhány évvel ezelőtt. Ha megnézi a WordPress irányítópultját a bejegyzések és/vagy oldalak alatt, ezt megtalálja

De, ha nincs Yoast ill RankMath(mindkettő WordPress beépülő modul) szüksége lenne egy SEO eszközre, mint például a SEM Rush, hogy megtudja árva oldalait, és kijavítsa az árva tartalmat.

Olvasni:  BFlix Review – Teljes útmutató és alternatívái

(Apropó A SEM Rush egy nagyszerű eszköz, még az ingyenes verzió is! Még a meghibásodott linkjeit is megtalálhatja ezzel a SEO eszközzel. Imádtam, hogy hetente e-mailt küldenek nekem a webhelyem SEO-jával kapcsolatban.)

Természetesen a legjobb módja annak, hogy lassan és egyenletesen rögzítse. Nem akarja túlterhelni magát azok frissítésével. És miközben kijavítja őket, tartalmait relevánsabbá és naprakészebbé teheti új információkkal.

Árvának lenni

Mostanában igazán kötődni tudtam azokhoz az árva oldalakhoz, mivel apám néhány éve meghalt, én pedig felnőtt árva vagyok. Ez azután kezdett megütni, hogy már nem voltam abban a dolgos szakaszban, hogy kiürítsem a régi tanyát, meg ilyesmi.

Tudom, milyen érzés ezeken az oldalakon egyedül lenni a bal mezőn, anélkül, hogy egy szülő vigyázna rájuk. Hiányzik egy link a családfámhoz.

Ezért gondoljon arra, hogy minden gyökernek össze kell kapcsolódnia, és beszéljen egymással.

Mit jelent az árva tartalom a SEO számára?

Az árva tartalom olyan oldalt vagy bejegyzést jelent, amely NEM hivatkozik ugyanazon a webhelyen egyetlen másik oldalra sem. Ez mind magától. Az árva oldal teljesen egyedül van. Egyetlen belső hivatkozás sem mutat rá. Ez lelassíthatja a SEO erőfeszítéseit.

Alapján Összefolyás, a technikai válasz az: „An árva oldal egy olyan oldal, amely nem tartalmaz bejövő hivatkozásokat, és az úgynevezett „tér gyökerében” található, ami azt jelenti, hogy a tér kezdőlapja mellett található. Ez azt jelenti, hogy ha nem tudja, hogy az oldal létezik, akkor valószínűleg nem találkozik vele a természetes navigáció során.

A blogon vagy webhelyen való navigálás kulcsfontosságú a keresőoptimalizálás során.

A tartalmad olvasóinak gyorsan meg kell találniuk a dolgokat, különben elmennek, és máshová mennek. Ezért, ha kevesebb árva oldal van webhelyén, az alacsonyabb visszafordulási arányhoz és nagyobb elköteleződéshez vezet.

Olvasni:  Hogyan válhat szabadúszó tanácsadóvá Indiában

A SEO istenei szeretik az alacsonyabb visszafordulási arányt, mivel az emberek hosszabb ideig maradnak a webhelyén, és hosszabb ideig felemésztik az időt. A Google azonban ezt az elköteleződéssel váltja fel 2024 következő hónapjaiban.

Miért javítsa ki?

  • – Nagyobb forgalmat fog látni, mivel webhelye SEO-ja jobb lesz, kevesebb árva oldallal. A webhely szerkezete jobb lesz olvasói számára. A Google robotok imádni fogják, amiért összekapcsolja az összes blogbejegyzését.
  • – Az olvasók hosszabb ideig maradnak a webhelyen, ha olyan linkek mutatnak, amelyek más, számukra RELEváns tartalmakra mutatnak. A kulcsszó itt releváns. Ne mutass rá a haszontalan információkra csak a kedvéért.
  • – Olvasói értékelni fogják, ha többet olvasnak egy témáról, ha rámutatnak a témával kapcsolatos legrelevánsabb tartalomra. Könnyebben találhatnak dolgokat a webhelyén.

Hivatkozás az újabb bejegyzésekre és oldalakra

Most már mindig linkeltem az új bejegyzéseket a régiekhez, de nem fordítva. Igen, most kapcsolja össze a régi bejegyzéseit az újakkal, amikor annak van értelme. És ne felejtsen el linkelni az oldalaira is.

Szóval, napi néhányat kijavítok, és természetesen közben frissítem a régebbi bejegyzéseket és oldalakat.

Most, miután ezeket megtette (hónapokkal később), az Inspire To Thrives webhely forgalma megnőtt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy organikusan növelje webhelye forgalmát.

Az árva tartalom javítása a WordPressben

Nemcsak a webhely forgalmát növelik, hanem a helyezést is növelhetik, amikor az emberek online tartalmat keresnek. Előfordulhat, hogy webhelyének ezen árva oldalait nem lehet feltérképezni, így előrébb helyezkednek el a többi webhelyhez képest.

A fekete kalapos SEO régi napjaiban az árva oldalakat alapos ok nélkül rejtették el. A keresők megfogták.

A keresőmotorok úgy gondolják, hogy ezek az árva oldalak nem fontosak, mivel nem kapcsolták össze őket egy webhelyen. Tegye őket fontosabbnak, ha a megfelelő eszközökkel javítja ki őket webhelyén.

Ezek a keresőmotorok akár egy egész webhelyet is megbüntethetnek árva oldalak jelenlétével. (A blogbejegyzések a SEO beszédben is oldalnak számítanak.)

Olvasni:  12 alapvető tipp a márkája webhelyének fejlesztéséhez

Milyen más módon javíthatja ki az árva oldalakat?

Frissítheti régi bejegyzéseit és oldalait. Mióta figyeltek fel néhány ilyen oldalra?

Néhány régi blogbejegyzésem megborzongott. Hogy írhattam ilyet? És a kreatív művészet egy másik rész, amely frissítést igényelt. Nemrég elvégeztem a Content Viral Bee felülvizsgálatát.

Olyan volt, mintha az egész bejegyzést átírták volna. De a dolgok megváltoztak, és a bejegyzésnek ezt tükröznie kellett.

Számomra az volt meglepő, hogy néhányan még mindig nem hallottak a Content Viral Bee szolgáltatásairól. Lehet, hogy sok ilyen blogbejegyzésed van, amelyek frissítést igényelnek.

Így frissítheti bejegyzéseit új dátummal ütemezve, hacsak nem használja az újabb blokkokat, majd nyomja meg a frissítés gombot.

Így nem csak a más oldalakra mutató hivatkozásokat javítja ki, hanem frissítheti a régi tartalmat, és frissítheti azt. Tudja, hogy a Google mennyire szereti a friss tartalmakat, ha volt itt olvasó.

Ha azonban a tartalom nagyon vékony és irreleváns, érdemes előásni a régi blogbejegyzéseket vagy oldalakat a webhelyéről. – Lisa, Inspire to Thrive

Kutyaszerető blogger barátaim és ügyfeleim számára Hunternek mostohatestvére van, és szeret más kutyával lenni. (időnként babázom, képzelj el 2 kutyával, amikor egykor féltem a kutyáktól?)

Tehát ha linkeken gondolkodik, gondoljon a kutyáira a családfa részeként.

Kapcsolja össze a tartalmat úgy, mintha a testvérek egy családfán szerepelnének.

A SEO gyakran és gyakran változik

A közelmúltban a Google jelentős algoritmusmódosításokon ment keresztül. Ó, igen, ugyanúgy változnak, mint a közösségi hálózatok. A mesterséges intelligencia az elmúlt évben sok frissítéssel komolyan érintette a SEO-t.

A kulcsszavak szerkezete és az emberek keresése az évek és hónapok során változott. Mobileszközök, mint a Google Home és Alexa hozzájárultak ezekhez az újabb algoritmus-frissítésekhez.

A SEO nem csak a kulcsszavakról és a régi kulcsszókitöltési módszerről szól.

Ma már inkább a webhely szerkezetéről, a webhely sebességéről, az olvasók segítőkészségéről és a mobilbarátságról van szó. Még mindig több mint 200 tényező számít a webhely SEO-pontszámának és a webhely keresési helyezéseinek meghatározásában.

Ennek eredményeként az árva oldalak és tartalmak kijavítása növeli webhelye SEO levét a tartalom frissítésével, valamint a webhely oldalainak és bejegyzéseinek összekapcsolásával.

Olvasni:  15 kisvállalkozási márkaépítési példa, amely inspirál

Ami azt illeti, hozzáadhat néhány örökzöld SEO-t a tartalomhoz. Ez biztosítja, hogy a minőségi tartalom örökké tart.

Kijavította az árva tartalmat?

Végül szeretném tudni, hogy tudta-e a javítás módját, vagy javított-e már árva tartalmat a webhelyén.

Kérjük, hagyjon megjegyzést alább még ma! Szeretném tudni, hogy segített-e a forgalom növekedésében.

A RankMath segítségével gyorsan megtekintheti árva oldalait és bejegyzéseit a WordPressben.

GYIK – Árva tartalom

Mi az árva tartalom egy webhelyen?

Ez egy oldal vagy blogbejegyzés, amelyhez nincs belső hivatkozás.

Nehéz megtalálni és kijavítani az árva tartalmat a webhelyén?

Nem, ha hibás hivatkozású beépülő modult használ WordPress-webhelyéhez, könnyen megtalálhatja és kijavíthatja az árva tartalmat.

Mi az a horgonyszöveg?

A horgonyszöveg az a kiemelt szöveg, amely a webhely egy másik tartalmára (belső hivatkozás) vagy egy másik webhelyre (külső hivatkozás) hivatkozik.

Milyen a jó belső összekapcsolási stratégia?

A jó belső linkelési stratégia az, ha más releváns tartalomra hivatkozik a webhelyén, és nem hagy egy tartalom egy darabot árván – hivatkozás nélkül.

Mi az összekötő szerkezet?

Ez az, hogyan strukturálják linkjeit a blogján, és hogyan hivatkoznak rád más linkek.

Segítenek az olyan eszközök, mint a Yoast SEO és a Rank Math az árva tartalom kezelésében?

Igen, mindkét eszköz belső hivatkozási javaslatokat ad minden blogbejegyzéshez vagy oldalhoz.

Milyen egyéb eszközök segítenek megtalálni a nem linkelt tartalmat a webhelyén?

A Link Whisper nagyszerű eszköz a belső hivatkozásra szoruló tartalom megtalálására. Egy másik, a Screaming Frog nevű eszköz is megtalálhatja azokat, vagy egy SEMRush audit. Mindkét eszköznek van ingyenes és fizetős verziója is.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott