Hogyan kereshetek az Instagramon fiók nélkül

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi média platform, havonta több mint 500 millió aktív felhasználóval. A platform fotók és videók, valamint történetek megosztására szolgál a követőkkel. De mi van, ha nincs fiókod az Instagramon? Tudsz még keressen Instagramon fiók nélkül a tartalomért?

Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, milyen típusú információkat láthat keress az Instagramon Instagram-fiók nélkül.

Hogyan kereshet Instagramon fiók nélkül a népszerű közösségi hálózaton.

Amit Instagram-fiók nélkül láthat

A jó hír az, hogy az Instagramon fiók nélkül is lehet tartalmat keresni. Bár vannak bizonyos korlátozások arra vonatkozóan, hogy mit és mennyi részletet láthat, mégis van néhány dolog, amelyet megnézhet, amikor fiók nélkül keres az Instagramon.

Íme egy gyors lebontás arról, hogy mit tehet:

Instagram kereső felhasználó

Ha fiók nélkül keres az Instagramon, akkor a legfontosabb, hogy hashtag vagy felhasználónév alapján keressen. Ez azt jelenti, hogy ha valaki egy adott hashtaggal vagy felhasználónévvel társított tartalmat osztott meg, akkor az megjelenik az Instagram keresési eredményei között.

Például, ha beírja: www.instagram.com/tromatzwave/ látni fogja ezt a fejlett technológiájú fogkefe fiókot az Instagramon.

Ha azonban megpróbál közvetlenül az Instagramra lépni a keresés elindításához, akkor a rendszer csak a regisztrációra irányítja, és onnan nem tud keresni.

Keresés az Instagram nyilvános fiókjában

Egy másik dolog, amit megtehetsz, ha fiók nélkül keresel az Instagramon, az a nyilvános tartalom megtekintése. Ha valaki nyilvánosra vagy privátra állította a profilját, akkor bárki láthatja a tartalmat, aki rákeres vagy a bejegyzéseire.

Olvasni:  A szövegírás művészete: Hogyan írjunk jobb feliratokat, amelyek elköteleződnek

Ez függetlenül attól, hogy van-e számlájuk vagy nincs. Ha azonban valaki beállította a saját profil privátra akkor csak a követőik láthatják bejegyzéseiket.

Kövesse fiókjait az Instagramon

Az utolsó dolog, amit nem tehet meg Instagram-fiók nélkül, a fiókok követése. Természetesen, ha fiók nélkül találja meg azt a felhasználónevet, amelyet látni szeretne az Instagramon, bármelyik nap rákereshet a bejegyzés frissítéseire.

Ez nagyszerű azoknak a cégtulajdonosoknak, akik szeretnének naprakészen maradni bizonyos témákkal kapcsolatban, de nem feltétlenül szeretnének tényleges profilt létrehozni maguknak a platformon.

Keressen az Instagramon a felkapott hashtagokkal

Egy nagyszerű módja annak, hogy új tartalmakat fedezzen fel az Instagramon, ha megnézi felkapott hashtagek– de hogyan teheted ezt meg fiók nélkül? Szerencsére a fiókkal nem rendelkezők továbbra is megtekinthetik az Instagram „Felfedezés” oldalát.

Ezek kiemelik a legnépszerűbb hashtageket a platformon bármikor. Alább az Instagram-bejegyzések tetején láthatod őket.

Az Instagramon a felfedező oldallal kereshet.

Ez nemcsak betekintést nyújt abba, hogy jelenleg milyen tartalom népszerű a platformon, hanem lehetőséget ad a vállalkozásoknak arra is, hogy inspirációt merítsenek mások tevékenységeiből. Ez segít abban is, hogy ötleteket találjon saját kampányaihoz és stratégiáihoz.

Keresés az Instagramon fiók nélkül: Geo Locations

Egy másik hasznos szolgáltatás, amely a fiókkal nem rendelkezők számára elérhető, a hely alapján történő keresés lehetősége. Ha például azt írja be, hogy „kávézó a közelemben”, akkor az Instagram minden releváns találatot visszaad a helyi területen, amely megfelel a lekérdezésnek.

A keresési eredmények között üzleti oldalak, fényképek, videók, történetek stb.

Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű betekintést nyújt abba, hogy a helyi vállalkozások mit csinálnak jól (vagy rosszul), és lehetővé teszi a hozzáértő marketingszakemberek számára, hogy értékes betekintést nyerjenek versenytársaik stratégiáiba.

Olvasni:  Hogyan jelöljünk meg embereket a Facebookon hármas eljegyzéshez

Instagram-nézők használata az Instagramon való kereséshez bejelentkezés nélkül

Számos Instagram-megjelenítő eszköz létezik, amellyel fiók nélkül is kereshet az Instagramon. Ezek többsége INGYENES. Ezek harmadik féltől származó eszközök, amelyek segítségével fiók nélkül kereshet az Instagramon.

Glassagram – Egy online Instagram-megtekintő, amellyel minden nyilvános vagy privát fiókot gond nélkül átnézhet. A Glassagram segítségével annyi fiókot nyomon követhet, amennyire szüksége van.

Gramhir – Ez a hihetetlen eszköz lehetővé teszi egy Instagram-fiók elemzését, valamint a hálózaton lévő nyilvános fiókok megtekintését.

Nagy rajongó – Egy másik eszköz a nyilvános Instagram-fiókok profil nélküli megtekintéséhez.

Picuki – Ezzel a mesés eszközzel nemcsak fiókokat tekinthet meg az Instagramon, ha nincs fiókja, hanem ha van, akkor fényképek szerkesztését is lehetővé teszi. Alig várom, hogy kipróbálhassam ezt az eszközt!

Fokozza – Ez egy webes megjelenítő az Instagram számára. Bármely nyilvános Instagram-fiók megtekintése bejelentkezés nélkül a privát Instagram-nézegetőn keresztül.

Tehát amint látja, számos eszköz létezik az Instagram-felhasználók és tartalmaik megtekintéséhez. Több eszköz is rendelkezésre áll, ha névtelenül szeretné megtekinteni a történeteket.

Ha nyilvános fiókkal rendelkezik, ez több gondolkodásra adhat okot. Nem csak a követői láthatják a tartalmat, hanem bárki, aki akar.

Következtetés

Összességében vannak bizonyos korlátozások arra vonatkozóan, hogy milyen típusú információk láthatók, amikor fiók nélkül keres az Instagramon. Ezek közé tartozik: nem tud megjegyzést fűzni vagy kedvelni a bejegyzéseket.

Azonban továbbra is lehetséges nyilvános tartalmak megtekintése és fiókok követése, hogy naprakészek maradjanak bizonyos témákkal és profilokkal kapcsolatban, mint az Instagram keresése.

Olvasni:  Navigálás az e-kereskedelmi hosting dinamikus világában

Így még akkor is, ha nincs ideje (vagy kedve) saját profil létrehozására az Instagramon, a cégtulajdonosok továbbra is kihasználhatják az általa kínált előnyöket, egyszerűen csak kihasználják a hatékony keresési képességeket.

Keresett Instagramon egy felhasználót, annak ellenére, hogy nincs fiókja a közösségi média hálózaton? Szeretnék többet hallani róla az alábbi megjegyzésekben.

GYIK

Meg tudod nézni az Instagram-profilokat fiók nélkül?

Igen, több módon is megteheti a nyilvános fiókokat.

Mit nézhet meg nyilvános Instagram-fiókból?

Megnézheti profiljukat, bejegyzéseiket, tartalmaikat és megjegyzéseiket.

Hogyan keresel Instagram-felhasználókat?

Írja be a nevüket vagy felhasználónevüket a www.instagram.com____/ címen a böngészőben.

Mik a felkapott hashtagek?

Ezek a kiemelt hashtagek az Instagram felfedező oldalán találhatók. Ez a legrelevánsabb/népszerűbb tartalom a hálózaton.

Kereshetsz az Instagramon GEO-helyek alapján?

Lehet, hogy földrajzi kereséssel vállalkozásokat találhat az Instagramon.

Mik azok az Instagram-nézők?

Ezek a nézők olyan szoftverek, amelyek lehetővé teszik a nyilvános Instagram-fiókok megtekintését a felhasználó tartalmával együtt.

Milyen korlátozások vannak Instagram-fiók nélkül?

Nem kedvelheti a bejegyzéseket, és nem fűzhet megjegyzést hozzájuk fiók nélkül a hálózaton.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott