Hogyan készítsünk Snapchat Geofiltert vállalkozása számára

A Snapchat földrajzi helymeghatározási funkció lehetővé teszi, hogy vállalkozása egyéni geoszűrőt hozzon létre, és növelje a márka láthatóságát. Nagy felhasználói bázisuknak köszönhetően a Snapchat geofilter kihasználása jelentősen növelheti vállalkozása elérését és elköteleződését.

Ebből a blogbejegyzésből megtudhatja, miért segíthet ez a funkció lépésről lépésre lépésről lépésre létrehozni egy helyet a Snapchatben az üzleti fiókjához. Így hatékonyan léphet kapcsolatba célközönségével, és népszerűsítheti márkáját.

A Snapchat Geofilterek megértése

Mik azok a geofilterek?

A Snapchat geofilterei helyalapú lefedések, amelyeket fotóira és videóira alkalmazhat. Ezek a szűrők egyediek bizonyos helyeken, és szórakoztató módot kínálnak megosztani hol vagy.

A geofiltereket magánszemélyek, vállalkozások vagy művészek tervezhetik, és nagyszerű módja annak, hogy javítsák a platformon megosztott tartalmat.

Ismerje meg, hogyan adhat hozzá geoszűrőt Snapchat vállalkozásához.

A Snapchat Geofilter üzleti célokra használatának előnyei

A Geofilterek üzleti célokra való használata számos előnnyel járhat. Először is, lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy növelje a márka láthatóságát a Snapchat felhasználók körében bizonyos helyeken. Egyéni Snapchat Geofilter létrehozásával vállalkozása számára hatékonyan népszerűsítheti márkáját a célközönség számára.

Ezenkívül a Snapchat Geofilters növelheti az elkötelezettséget és növelheti a márka ismertségét. Ha lát egy egyedi szűrőt egy adott helyen, akkor nagyobb valószínűséggel használja azt a pillanatokban, ezáltal szervesen népszerűsítve a vállalkozást követői körében.

Olvasni:  Hogyan adhatunk kedvezményeket a WooCommerce termékeihez

Ezenkívül a Geofilterek létrehozása és használata segíthet a vállalkozásoknak abban, hogy versenytársaik előtt maradjanak, kreativitásuk és innovációjuk bemutatásával. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy szórakoztató és interaktív módon kapcsolódjanak közönségükhöz, maradandó benyomást hagyva.

Geokerítés készítése vállalkozása számára

A Hely kiválasztása

Amikor geokerítést hoz létre vállalkozása számára a Snapchaten, elengedhetetlen, hogy olyan helyet válasszon, amely megfelel a célközönségnek. Vegye figyelembe a nagy forgalmú területeket, például a népszerű tereptárgyakat, rendezvényhelyszíneket vagy forgalmas bevásárlónegyedeket.

Ügyfelei demográfiai adatainak és preferenciáinak megértése segít kiválasztani a geoszűrő leghatékonyabb helyét.

A geokerítés paramétereinek beállítása

A Snapchat felhasználóbarát felületet biztosít a geokerítés paramétereinek beállításához. Könnyedén körvonalazhatja azt a területet, ahol a geoszűrőt elérhetővé szeretné tenni.

Használja ki a térkép eszközt, hogy pontosan meghatározza a geokerítés határait, biztosítva, hogy az lefedje a kívánt helyet anélkül, hogy túlságosan túlnyúlna rajta.

Ez a célzott megközelítés segít maximalizálni a geoszűrő hatását a kiválasztott területen.

A hőtérkép segítségével más helyeket is megtekinthet barátaitól stb.

Geofilterének időtartama és ütemezése

Kulcsfontosságú, hogy meghatározza a geoszűrő időtartamát és ütemezését, hogy egybeessen az eseményekkel, promóciókkal vagy csúcsidőben. Határozza meg azt az időtartamot, amely alatt a geoszűrőt a Snapchat-felhasználók számára elérhetővé szeretné tenni a kijelölt helyen.

Legyen szó egyszeri eseményről vagy folyamatban lévő kampányról, a geofilter ütemezésének az üzleti tevékenységeihez igazítása növelheti annak relevanciáját és hatékonyságát. Az UFC fenti képén láthatja a térképen.

A hely stratégiai kiválasztásával, a geokerítés pontos paramétereinek meghatározásával, valamint a megfelelő időtartam és ütemezés beállításával optimalizálhatja üzleti geofilterének hatását a Snapchatre.

A Snapchat Geofilter tervezése

A Snapchat irányelveinek betartása

Amikor geoszűrőt tervez vállalkozása számára a Snapchat szolgáltatásban, döntő fontosságú, hogy betartsa a Snapchat irányelveit, hogy biztosítsa a szűrő jóváhagyását.

Ezek az irányelvek magukban foglalják a nem Ön által birtokolt logók vagy védjegyek kerülését, az átlátszó háttér megőrzését és a képernyő túl nagy részének letakarását.

Olvasni:  Hogyan lehet megelőzni a telefon túlmelegedését?

Ha követi ezeket az irányelveket, növeli annak valószínűségét, hogy geoszűrőjét elfogadják és látják a felhasználók.

Professzionális eszközök vagy sablonok használata

Professzionális megjelenésű geoszűrő létrehozásához fontolja meg olyan tervezőeszközök használatát, mint a Canva vagy az Adobe Photoshop. Ezek az eszközök fejlett funkciókat és rugalmasságot kínálnak a márkaelemek életre keltéséhez.

Alternatív megoldásként használhatja a Snapchat saját sablonjait annak biztosítására, hogy geoszűrője megfeleljen a műszaki előírásoknak, és csiszolt megjelenésű legyen. Nagyon jól szórakozhat a tervezésük során.

Márkaelemek beépítése

A geofilter tervezésekor ügyeljen arra, hogy a márkaelemeket, például a logót, a színeket vagy a szlogeneket beépítse. Ez javítja a márka ismertségét, és relevánsabbá teszi a szűrőt a vállalkozás szempontjából.

Ha zökkenőmentesen integrálja márkáját a szűrőbe, hatékonyan népszerűsítheti vállalkozását a Snapchat-felhasználók körében a geokerítéssel körülvett területen.

Geofilter beküldése felülvizsgálatra

Tervezés feltöltése a Snapchat Geofilterhez

Ahhoz, hogy a vállalkozása számára helyet hozzon létre a Snapchaten, az első lépés a geoszűrő megtervezése. Ezt megteheti grafikai tervezési eszközökkel vagy professzionális tervező bérlésével, aki biztosítja, hogy a geofilter vizuálisan tetszetős legyen, és illeszkedjen a márka arculatához.

Ha elkészült a tervvel, továbbléphet a következő lépésre, azaz benyújthatja azt felülvizsgálatra.

A geokerítés területének kiválasztása

A geofilter tervének véglegesítése után a következő döntő lépés az, hogy válassza ki azt a geokerítési területet, ahol a geoszűrőt elérhetővé szeretné tenni. Ezt a területet stratégiailag kell megválasztani, hogy olyan helyeket célozzon meg, ahol a célközönség valószínűleg jelen lesz.

Ez lehet a vállalkozás helye, egy rendezvény helyszíne vagy bármely más, a vállalkozás szempontjából releváns terület.

A benyújtási irányelvek áttekintése

Mielőtt elküldené geoszűrőjét felülvizsgálatra, fontos, hogy ellenőrizze A Snapchat beküldési irányelvei annak biztosítása érdekében, hogy a terv megfeleljen az összes szükséges követelménynek. Ez magában foglalja a Snapchat által felvázolt fájlformátum, méret és egyéb előírások betartását.

Olvasni:  Hogyan válasszuk ki az igényeinek leginkább megfelelő termékkezelési eszközöket

A benyújtási irányelvek gondos áttekintésével növelheti annak esélyét, hogy geoszűrőjét jóváhagyják és elérhetővé tegyék a kiválasztott geokerítési területen.

Fizetés beállítása és ütemezése a Snapchat Geofilterekkel

Az árképzés megértése

Amikor beállít egy helyet a Snapchatben az üzleti fiókjához, elengedhetetlen az árképzési struktúra megértése. A helyszín létrehozásának költsége olyan tényezőktől függ, mint a geoszűrő időtartama és a lefedett földrajzi terület mérete.

A Snapchat világos lebontást biztosít az árakról, hogy segítsen megalapozott döntést hozni, amely összhangban van költségvetésével és marketingcéljaival.

A Snapchat Geofilter időtartamának és idejének kiválasztása

Az árazás részleteinek megértése után a következő lépés a geoszűrő időtartamának és időpontjának kiválasztása. Fontolja meg eseménye vagy promóciója időzítését, és válasszon olyan időtartamot, amely biztosítja, hogy a geoszűrő akkor legyen aktív, amikor a célközönség a legnagyobb valószínűséggel foglalkozik vele.

A Snapchat rugalmasságot kínál, lehetővé téve a geoszűrő aktiválásának ütemezését, hogy maximalizálja a hatását.

A Fizetés befejezése

Miután meghatározta az árazási és ütemezési részleteket, a fizetés befejezése egyszerű folyamat a Snapchat platformján.

A felület felhasználóbarát, így könnyedén végigvezeti Önt a fizetési folyamaton. Ezen a közösségi oldalon használhat hitelkártyákat vagy Paypal-t.

Biztonságosan megadhatja fizetési adatait, és véglegesítheti a tranzakciót, biztosítva, hogy geoszűrője a terveknek megfelelően működjön.

Ha gondosan navigál a fizetés beállításának és ütemezésének folyamatában, hatékonyan kihasználhatja a Snapchat geofilter funkcióját, hogy növelje vállalkozása láthatóságát és a közönség iránti elkötelezettségét.

A Snapchat Geofilter teljesítményének figyelése és elemzése

Az Insights elérése a Snapchaten

Ahhoz, hogy hatékonyan nyomon követhesse és elemezhesse tartózkodási helyének teljesítményét a Snapchatben, kulcsfontosságú, hogy hozzáférjen a platform által biztosított információkhoz. Ezek a statisztikák értékes adatokat kínálnak a hely teljesítményéről, beleértve az olyan mutatókat, mint a megtekintések, megosztások és interakciók.

Ha rendszeresen felülvizsgálja ezeket a betekintést, mélyebben megértheti közönségét, és úgy alakíthatja a tartalmat, hogy jobban rezonálja őket.

Az elköteleződés és az elérés értékelése

Az elköteleződés és az elérés kulcsfontosságú mérőszámok, amelyeket értékelni kell, amikor a vállalkozás helyének teljesítményét értékeljük a Snapchat szolgáltatásban. Az elköteleződési mutatók, például a tetszésnyilvánítások, megjegyzések és megosztások betekintést nyújtanak abba, hogy a közönség hogyan kommunikál az Ön tartózkodási helyével.

Olvasni:  Az alapvető 7 – Egyszerű SEO ellenőrzőlista a magasabb helyezésekhez

Az elérési mutatók, beleértve a megtekintések számát és az egyedi megtekintők számát, jelzik a hely láthatóságának mértékét. Ezen mutatók kiértékelésével felmérheti tartalmai hatékonyságát, és megalapozott döntéseket hozhat a jövőbeli stratégiákkal kapcsolatban.

Ismétlés Teljesítményadatok alapján

A Snapchat insights-ból nyert teljesítményadatok felhasználásával megismételheti a megközelítést a vállalkozás helye teljesítményének optimalizálása érdekében. Határozza meg az adatok trendjeit és mintáit, hogy meghatározza, milyen tartalmat részesít előnyben a közönsége.

Módosítsa tartalmi stratégiáját ezen adatok alapján, folyamatosan finomítsa és optimalizálja az elköteleződés és az elérés javítása érdekében.

A teljesítményadatokon alapuló marketing megismétlésével alkalmazkodhat a közönség változó preferenciáihoz, és fokozhatja tartózkodási helyének hatását a Snapchatre.

A Snapchat Geofilter használatának következtetése

Összefoglalva, ha létrehoz egy helyet a Snapchatben az üzleti fiókjához, jelentősen javíthatja márkája láthatóságát és elköteleződését a célközönséggel.

Az ebben a Snapchat Geofilter útmutatóban felvázolt egyszerű lépések követésével cége erős jelenlétét alakíthatja ki a Snapchat szolgáltatásban. Lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphessen a helyi ügyfelekkel, és gyalogos forgalmat irányítson fizikai helyére.

Használja ki a helyalapú marketing erejét a Snapchaten, hogy vállalkozását új magasságokba emelje. Próbáltál már snapchat geoszűrőket létrehozni a vállalkozásod számára? Szeretnék hallani a tapasztalataidról a megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott