Hogyan készítsünk szórakoztató GIFS-eket a Twitterről az elköteleződés ösztönzésére

Ha nagyobb láthatóságot szeretne elérni a Twitteren, fontolja meg a Twitter GIF-ek használatát tweeteiben. Először Ryan Biddulph ismertetett meg ezzel az ötlettel, aki 2016-ban arra használta, hogy kifejezze háláját, amiért megosztotta tartalmát.

A hatás azonnali volt – a színes, animált képek felkeltették a figyelmemet, és felfigyeltek rá.

Később Melissa Stuart egy GIF-et használt, hogy felkeltse a figyelmemet, és elkaptam magam. A GIF-ek tweetjeibe való beépítése azt mutatja, hogy törődik a közönség bevonásával, és hajlandó további erőfeszítéseket tenni ennek érdekében.

Mik azok a GIFS-ek a Twitter X-ből?

A GIFS bittérképes (CompuServe) GIFvagy Grafikus csereformátuma gyakran animált rasztergrafikus fájlok fájlkiterjesztése, és a JPEG után a második leggyakoribb képformátum a világhálón.

A GIF az LZW tömörítési algoritmust használja, és a Unisys tulajdona. A Twitter GIFS-ek nagyon fülbemászóak a Twitter feedben. Nem lehet nem észrevenni a Twitter gifjeit.

A Twitter GIF funkció használata X-en

Egyszerű, és asztali számítógépen és mobilon is elérhető. Egy pillanat alatt létrehozhat GIFS-eket útközben mobiltelefonjával vagy asztali számítógépén.

Az alábbi példában láthatja, milyen egyszerű GIF-et beszúrni a tweetjeibe.

Látványok – Egy másik ok a Twitter GIFS használatára

Egy cikk szerzője Steve Olenski a Forbes bemutatja, miért a márkáknak. Gondolj erre:

Agyunk 60 000-rel gyorsabban dolgozza fel a látványt, mint a szöveget – Steve Olenski

Ha ettől nem gondolkodsz el azon, hogy miért kötelező a képek használata a közösségi médiában és a blogbejegyzésekben, semmi sem fog!

Olvasni:  Hogyan lehet törölni egy eseményt a Facebookon 2024-ben

A képek történetet mesélhetnek el, és érzelmeket válthatnak ki. Valaki egyszer azt mondta: “Egy kép többet ér ezer szónál” Tess Flanders még 1911-ben.

Fokozott elkötelezettség

A Twitter X belső vizsgálatot végzett, és felfedezte, hogy a GIF-eket tartalmazó tweetek 55%-kal nagyobb érdeklődést váltanak ki, mint azok, amelyek más formájú tartalmat tartalmaznak. Ezt láthatod a saját Twitter-elemzésedben.

Retweetek, válaszok vagy tetszésnyilvánítások eléréséhez hasznos lehet stratégiáját márkás vagy átgondolt GIF-ekkel kiegészíteni. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felrázza marketingjét a Twitteren.

Néhány példa szórakoztató Twitter GIFS-re

Tweetjei előbukkanásának egyéb módjai

A GIFS mellett kipróbálhatja a Twitter matricákat is. Egy másik módja annak, hogy szórakoztató figyelmet keltsen a Twitter hírfolyamában. Ez az alábbi tweet videóval mutatja be a matrica funkciót.

A videók egy másik nagyszerű módja annak, hogy kitűnjön a Twitter hírfolyamából. Egyetlen figyelmeztetés – ne ragadjon el túlságosan, és GIFS-eket, videókat vagy matricákat használjon tweetjeiben.

Használja őket, ha azt szeretné, hogy egy tweet megjelenjen a követőinek, vagy egy különleges követőjének, amikor kapcsolatba lép velük.

Hogyan készítsünk saját GIFS-eket a Twitter X-hez

Fedezze fel, hogyan készíthet saját GIF-képeket a Twitterhez, és különböztesse meg tweetjeit másoktól. Ezeket könnyedén létrehozhatja a a Canva támogatása.

A Canva segítségével bármilyen jpeg vagy png képet GIF formátumba alakíthat. Ez valóban személyre szabja Twitter hírfolyamát, és tovább növeli elkötelezettségét a közösségi hálón.

Az Ön sora: Twitter GIF

Milyen módon próbálja elérni, hogy egyes tweetjei megjelenjenek a Twitter-folyamon?
Gyakran próbáltad a Twitter GIFS funkcióját? Szeretnék hallani a GIFS-szel kapcsolatos tapasztalataidról a Twitteren.

Olvasni:  Hogyan kerüljük el a Google algoritmus frissítéseit

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott