Hogyan készítsünk üzleti oldalt az Instagramon 2 perc alatt

Ez az Instagram-útmutató elmagyarázza, hogyan hozhat létre üzleti oldalt az Instagramon márkája számára. Azoknak a cégtulajdonosoknak szól, akik szeretnének növekedni és potenciális ügyfeleket generálni az Instagramból. Az üzleti Instagram-fiók az, amire szüksége van a marketinghez.

Instagram üzleti oldal készítése – Bevezetés

Az Instagram egy hatékony eszköz marketingesek és cégtulajdonosok számára, kb 1,393 milliárd aktív felhasználók minden hónapban. Ezek az adatok rávilágítanak az Instagramban rejlő lehetőségekre az Ön vállalkozása számára. Annyi mindent megtehetsz egy Instagram üzleti oldallal, a termékkutatástól az értelmes üzleti kapcsolatokig, a lead generálásig és a márkaépítésig.

Egy 2021-es Instagram-felmérés szerint 63% A felhasználók egyetértettek abban, hogy az Instagram segített nekik értelmes kapcsolatokat kialakítani a márkákkal.

Ez a bejegyzés egy egyszerű módszert tárgyal, hogyan hozhat létre üzleti Instagram-fiókot 2 percen belül.

Olvasni:  Hogyan nevezzük el digitális ügynökségét – példák, ötletek és amp; Ihlet
Ismerje meg, hogyan hozhat létre gyorsan üzleti oldalt az Instagramon.

Hogyan hozhat létre üzleti fiókot az Instagramon

Gondolkodtál már azon, hogyan veheted rá az ügyfeleket és más cégeket, hogy felfigyeljenek rád az Instagramon? Lehet, hogy még új az Instagramban, és kihívást jelent üzleti fiók létrehozása márkájának.

Kövesse az alábbi Instagram Business fiók létrehozásának lépéseit, hogy a semmiből hozzon létre egy üzleti fiókot.

Hozzon létre Instagram üzleti fiókot 2 perc alatt

Első lépés – Töltse le az Instagram alkalmazást, vagy keresse fel az Instagram webhelyet.

Eszközétől függően az Instagram alkalmazást letöltheti bármelyik üzletből – a Google PlayStore vagy az Apple Store áruházból. Az Instagramot az interneten is használhatja, ha ellátogat a www.instagram.com oldalra.

Olvas: 11 kötelező Instagram-eszköz vállalkozása fellendítéséhez

Második lépés – Kattintson a Regisztráció gombra

Indítsa el az alkalmazást, és kattintson a Regisztráció gombra. A kezdéshez töltse ki adatait. Mivel ez egy üzleti Instagram-fiók, javasoljuk, hogy hivatalos/adminisztratív e-mail címet használjon, különösen akkor, ha azt szeretné, hogy többen is hozzáférjenek a fiókhoz.

Kezdje azzal, hogy regisztrál egy Instagram-fiókot.

jegyzet: Ha van már Facebook üzleti oldala, bejelentkezhet azzal, hogy összekapcsolja Instagram és Facebook üzleti oldalait.

Olvas: Facebook oldal bejegyzései; Ki látja most a bejegyzéseidet?

Harmadik lépés – Válasszon felhasználónevet és jelszót

Válasszon biztonságos felhasználónevet és jelszót, adja meg profiladatait, és fejezze be a bejelentkezést.

Negyedik lépés – Új személyes Instagram-fiókot kap.

Amikor új fiókot nyit az Instagramon, az alapértelmezett mindig egy személyes fiók, amelyet üzleti/szakmai fiókra válthat.

Alakítsa át személyes Instagram-fiókját üzleti fiókká

Az Instagramon üzleti oldal létrehozása egyszerűbb, ha már rendelkezik fiókkal. Ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy az oldalt üzleti fiókká alakítja.

Olvasni:  A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás, amelyre figyelnie kell

Hogyan hozzunk létre üzleti oldalt az Instagramon: Ötödik lépés – Látogassa meg profilját

Keresse meg személyes Instagram-profilját.

Hatodik lépés – Koppintson a Menü elemre, és lépjen a Beállításokhoz

Üzleti oldal létrehozása az Instagramon: Hetedik lépés – Váltson professzionális fiókra

Itt görgessen le a lehetőségek aljára, ahol megjelenik a „Fiókváltás” lehetőség. Váltsd át fiókodat személyes Instagram-fiókról üzleti Instagram-fiókra. Előfordulhat, hogy további adatokat kell kitöltenie üzleti számla információ.

jegyzet: Egyes fiókokban a következő opciót láthatja:Váltson professzionális fiókra.” énHa ezt nem látja, lépjen a következő lépésre, kattintson a gombra fiók, és kattintson Üzleti.

Gratula! Nemrég hozta létre üzleti oldalát az Instagramon.

Mi a következő lépés az Instagram üzleti fiók létrehozása után?

Van még néhány dolog, amit meg kell tennie, ha a legtöbbet szeretné kihozni Instagram üzleti oldalából. Ezek a lépések segítenek gyorsabban növekedni, befolyást építeni, leadeket generálni, és értékesítéseket végezni Instagram üzleti oldalán.

Olvas: 3 dolog, amit figyelembe kell venni, ha közönséget építünk az Instagramon

Hozz létre egy nyerő Instagram-stratégiát

Kétségtelen, hogy az Instagramot tervezi használni vállalkozása fejlesztésére. Ezért ne lazítson az üzleti oldal elkészítése után. Instagram marketingstratégia kidolgozása.

Rengeteg munka vár rád, kezdve a közzétételtől a közzététel időpontjáig, a tevékenységhez szükséges fiókokig, az elköteleződés módja, a tekercs-stratégia és a videóstratégia.

Kezdje azzal, hogy megértse közönségét és azt, hogy az Instagram hogyan működik a marketingben, és dolgozzon ki egy nyertes Instagram-marketing stratégiát.

Optimalizálja Instagram-profilját üzleti célokra

Könnyebb megszerezni az ügyfelek hűségét az Instagramon, ha optimalizált profillal rendelkezik, és összhangban van márkaidentitásával. Fontolja meg cége logójának használatát Instagram-profilfotójaként. Ezenkívül töltse ki elérhetőségeit, hogy bárki közvetlenül kapcsolatba léphessen Önnel a profiljából.

Használhatja az Instagram gombjait is, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy konkrét műveleteket hajtsanak végre, például foglaljanak időpontot vagy időpontot, amikor felkeresik a profilját.

Olvasni:  Az egyetlen útmutató, amelyre valaha is szüksége lesz a mobilbarát e-mail-tervezéshez

Fontolja meg a kiemelések beállítását is, hogy személyessé tegye üzleti profilját.

Olvas: Privát Instagram-fiókok megtekintése; 13 bevált tipp és trükk

Ossza meg a kiváló minőségű tartalmat

Az Instagram nem olyan, mint a Facebook vagy más közösségi oldalak, amelyek több írott tartalmat mutatnak be. Az Instagram inkább a látványról szól. Emiatt a tartalomkészítés jellegzetessége az lesz, hogy mennyire kreatív lehetsz képekkel és videókkal.

Kezdje azzal, hogy a márkájával összhangban lévő szabványos vizuális identitást és témát választja. Ezt követően elkészítheted az első bevezető utáni tartalmadat, vagy csak a céged logóját. Összességében soha ne veszítse el a márka hangját és hangszínét.

Végül készítsen minőségi fényképeket. Lehetséges, hogy nem kell sok felszerelést vásárolnia, ha okostelefonja kiváló minőségű képek készítésére, szerkesztésére és feltöltésére szolgál.

Növelje és vonzza be Instagram-közönségét

Előfordulhat, hogy üzleti oldala az Instagramon nem konvertálódik optimálisan, ha nem készít ütemtervet vállalkozása online bővítéséhez az Instagram segítségével.

A tartalom közzététele mellett azon kell dolgoznod, hogy megjegyzésekkel, tetszésnyilvánításokkal és megosztásokkal bevond a közönségedet. Így jobban érzik a márka személyiségét, és jobban igazodnak Önhöz.

Ne felejtsd el az Instagram-bejegyzéseidhez is feltűzni a legjobb megjegyzéseket. Azok a felhasználók, akiket gyakran rögzít, visszatérnek a bejegyzéseihez, és újra hozzászólnak, növelve ezzel az algoritmus elérését.

Mérje meg a sikert és végezzen kiigazításokat

Az Instagram üzleti fiók elemzésének nyomon követése egy másik kritikus dolog az üzleti fiók beállítása után. Ez magában foglalja a meglévő stratégiák és marketingtaktikák elemzését, hogy megtudja, melyek a legtöbb eredményt hozó, és azokat, amelyeket esetleg el kell dobnia.

Állítson be analitikai mutatókat, mérje meg, mi számít, és hozzon megalapozott döntéseket a nyomon követett KPI-k alapján.

Olvasni:  YouTube Music lejátszási lista létrehozása
Most ellenőrizheti az Instagram elemzését.

Az Instagram üzleti fiók előnyei

Számos előnnyel jár az üzleti oldal Instagramon való használata, szemben a személyes fiók használatával. Íme néhány előny, amelyet vállalkozása kap, ha üzleti célra használja az Instagramot.

 • Az ügyfelek komolyabban veszik Önt.
 • Kihasználod az Instagram-hirdetéseket.
 • Hozzáférhet az Instagram elemzéséhez.
 • Lehetővé teszi linkek hozzáadását Instagram-profiljához
 • Ütemezheti a bejegyzéseket, és megcímkézheti a termékeket a bejegyzéseikben.

Az Instagram üzleti fiók üzleti célra van optimalizálva. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a közösségi média marketingjének automatizálását.

Ezt ne hagyd ki: Instagram-fiók cégeknek; 5 ok, amiért szüksége van rá

Instagram üzleti fiók funkciói

Az Instagram üzleti oldala számos funkcióval rendelkezik. Ezek egy része stratégiai fontosságú lesz a közösségi média marketingje szempontjából.

Itt vannak a népszerűek.

 • Bejegyzési információk megtekintése
 • Elérhetőségi adatok és linkek hozzáadása
 • Instagram online üzleti promóció
 • Biofrissítés (meghatározhatja iparágát)
 • Hozzon létre egy Instagram online boltot
 • Gyors válaszok létrehozása vagy automatikus válaszok beállítása.

Ezeket a funkciókat bármely olyan eszközön elérheti, amely támogatja az Instagramot.

Összegzés: Hogyan hozzunk létre üzleti oldalt az Instagramon

Most, hogy tudja, hogyan hozhat létre üzleti oldalt az Instagramon, mi a következő lépés?

Ez a tökéletes alkalom a marketingtaktika növelésére és a verseny legyőzésére. Szélesebb közönséget érhet el, több leadet vonzhat és konvertálhat, és növelheti vállalkozását, ha létrehoz egy üzleti oldalt az Instagramon.

Reméljük, hogy az Üzleti oldal létrehozása az Instagramon című útmutatónk segít a legtöbbet kihozni az Instagram marketingből.

Christopher Iwundu szabadúszó SEO tartalommarketing specialista, több mint 5 éves tapasztalattal. Különféle réseket fed le, beleértve a marketinget, az üzletet, a CX-et, a Big Techet és az automatizálást. Kapcsolatba léphet vele a LinkedInen és a Twitteren.

Christopher Iwundu legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott