Hogyan kommentelj a YouTube-on profiként: A láthatóság javítása

Nehezen keresel felfigyelést a YouTube-on? Akarni kommentelj a YouTube-on, mint egy profi és növeli a csatornád láthatóságát? Ebben a blogbejegyzésben szakértői tippeket és stratégiákat osztunk meg azzal kapcsolatban, hogy miként írhatsz hatásos megjegyzéseket, amelyek nemcsak a közönségedet vonzzák le, hanem több figyelmet is vonzanak a csatornádra.

Legyen szó tartalomkészítőről, vagy egyszerűen csak megtekintőről, aki növelni szeretné online jelenlétét, ezek a technikák segítenek kitűnni a tömegből, és maximalizálni a YouTube-sikeredet.

Nem csak ez, hanem kapcsolatokat építhet ki más YouTube-csatornákkal is, amelyek a résen találhatók. Kezdjük el.

A YouTube-on való kommentelés elengedhetetlen eleme a sikeres csatorna építésének és a láthatóság növelésének.

A YouTube-közösséggel való kapcsolattartás és más tartalomkészítőkkel való kapcsolatok kialakítása jelentős hatással lehet csatornád növekedésére. Olyan ez, mint a Facebookon, X-en, LinkedIn-en vagy a Rumble videóalternatíva kommentjei.

Növeli láthatóságát ezeken a közösségi hálózatokon.

Mikor és hogyan kommentelj a YouTube-on: Saját videóid

Gyakran érdemes először megjegyzést fűzni a saját YouTube-videójához. Alább láthatja a példámat, hogyan kommentálhat saját videóit.

A saját YouTube-videóidhoz fűzött megjegyzések stratégiai lépést jelenthetnek a közönség bevonására és a videód láthatóságának növelésére. Ezeknek a megjegyzéseknek a hatékony időzítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki erőfeszítéseiből.

Javasoljuk, hogy a feltöltés első néhány órájában megjegyzést fűzz a videóhoz, hogy aktív elköteleződést mutass, és a nézőket a beszélgetéshez való csatlakozásra ösztönözze.

Ezen túlmenően az Önhöz fűzött megjegyzések megválaszolása saját videó azonnal elősegítheti a közösség érzésének kialakulását, és több nézőt ösztönözhet arra, hogy vegyenek részt a tartalommal.

Ha a megfelelő időben kommentelsz a YouTube-on, akkor hatékonyan növelheted a közönség interakcióját, és javíthatod YouTube-videóid általános láthatóságát.

A YouTube-közösséggel való kapcsolatfelvétel a megjegyzésekkel hatékony módja annak, hogy megerősítsd jelenlétedet, és csatornád láthatóságát növeld. Íme néhány ok, amiért ez fontos:

 1. Kapcsolattartás a nézőkkel: A megjegyzések segítségével közvetlenül kapcsolatba léphet nézőivel. Ha válaszol a megjegyzéseikre, azt mutatja, hogy értékeli visszajelzéseiket, és nagyra értékeli támogatásukat. Ha értelmes beszélgetéseket folytat közönségével, hűséges közösséget építhet csatornája köré.
 2. Az elkötelezettség növelése: Amikor aktívan részt veszel a videóidhoz fűzött megjegyzésekben, másokat is arra ösztönöz, hogy csatlakozzanak a beszélgetéshez. Ez az elköteleződés növekedése azt jelzi a YouTube algoritmusa felé, hogy tartalmad értékes és érdemes reklámozni. Ennek eredményeként nagyobb valószínűséggel ajánlják videóidat szélesebb közönség számára, ami növeli csatornád láthatóságát.
 3. Betekintést nyerni: Ha odafigyel a megjegyzésekre, akkor értékes betekintést nyerhet abba, hogy mit élveznek a nézők, mit szeretnének még látni, és akár ötleteket is adhat a jövőbeli tartalmakhoz. A közönség preferenciáinak megértésével a videóidat úgy alakíthatod, hogy azok jobban megfeleljenek az elvárásoknak, ami magasabb nézői elégedettséghez és nagyobb elköteleződéshez vezet.

Kapcsolatok építése más tartalomkészítőkkel

A más tartalomkészítőkkel való együttműködés és kapcsolatok kialakítása pozitív hatással lehet csatornád növekedésére. Íme, miért számít:

 1. Keresztpromóciós lehetőségek: Más tartalomkészítőkkel való együttműködés lehetővé teszi egymás közönségének kihasználását. Ha átgondolt és releváns megjegyzéseket írsz a videóikhoz, felkeltheted nézőik figyelmét, akik ezután felkereshetik csatornádat és feliratkozhatnak. Ez a keresztpromóciós stratégia segíthet abban, hogy szélesebb közönséget érjen el, és nagyobb láthatóságot teremthet a tartalom számára.
 2. Tanulás és tudásmegosztás: A többi tartalomkészítővel való kapcsolatteremtés lehetőséget kínál arra, hogy tanuljon tapasztalataikból, és megosszák saját meglátásaikat. A videóik kommentálása értelmes vitákat válthat ki, és elősegítheti a közösségi érzést a YouTube alkotói terén. Ez a tudáscsere minden érintett számára előnyös lehet, és hozzájárulhat a platform általános növekedéséhez.
 3. Együttműködési lehetőségek: A más tartalomkészítőkkel való kapcsolatok kiépítése izgalmas együttműködési lehetőségekhez vezethet. Ha foglalkozik tartalmukkal, és értékes megjegyzéseket hagy, növeli annak esélyét, hogy felkeltse a figyelmüket, és esetleg meghívást kapjon egy videón vagy projekten való együttműködésre. Az együttműködések új közönségnek mutatják be csatornádat, és hozzájárulnak alkotói hitelességed megalapozásához.
Olvasni:  Helyszínen kívüli biztonsági mentések javítása a SnapShooter segítségével: Dis...
Tanuld meg, hogyan építs közösséget YouTube-csatornádon megjegyzések használatával.

Összegezve, a YouTube-on való kommentelés nem csak egy gyors megjegyzés hagyását jelenti; a közösséggel való aktív részvételről és a tartalomkészítő társaival való kapcsolatok kialakításáról szól.

Ezzel növelheted csatornád láthatóságát, növelheted az elköteleződést, és támogató és virágzó közösséget hozhatsz létre tartalmaid körül.

Ha a YouTube-on kommentelsz, a hatékony és lebilincselő megjegyzések kialakítása kulcsfontosságú a csatornád láthatóságának növelésében.

Megjegyzéseinek nemcsak mások figyelmét kell felkelteni, hanem értéket kell adnia a beszélgetéshez.

A hatásos megjegyzések YouTube-on való hagyásának egyik legfontosabb szempontja a személyre szabás. Kerülje az általános vagy spam jellegű megjegyzéseket, amelyek nem kínálnak valódi értéket.

Ehelyett szánjon időt a videó megtekintésére, és emeljen ki konkrét pontokat vagy pillanatokat, amelyek visszhangra találtak rád.

Azzal, hogy személyre szabja megjegyzéseit, őszinte elkötelezettséget mutat, és válaszra ösztönöz másokat.

Adjon értéket a beszélgetéshez

A YouTube-on sikeres kommentelők túlmutatnak az egyszerű reakciókon és a bókokon. Arra törekednek, hogy hozzáadott értéket adjanak a folyamatban lévő vitához.

Megjegyzés írásakor fontolja meg egyedi nézőpontjának, betekintéseinek vagy a videótartalommal kapcsolatos további információinak megosztását. Gyakran teszek fel kérdéseket a videóban látottakkal kapcsolatban.

Ez nem csak gazdagítja a beszélgetést, hanem hozzáértő közreműködővé is tesz a közösségen belül.

Használjon helyes nyelvtant és helyesírást

Bár nyilvánvalónak tűnhet, a megfelelő nyelvtan és helyesírás használata elengedhetetlen a megjegyzésekben. A rosszul megírt megjegyzések elvonhatják a figyelmet, és csökkenthetik a hitelességét.

Szánjon időt a megjegyzések lektorálására, mielőtt közzéteszi, ügyelve arra, hogy koherensek és hibamentesek legyenek. A világos és jól strukturált megjegyzések nemcsak hatékonyan közvetítik az üzenetedet, hanem megkönnyítik mások számára, hogy kapcsolatba lépjenek a tartalommal.

Ma, a figyelemidő rövidebb mint valaha. 8,25 másodpercre csökkent! A nézők érdeklődésének felkeltése és fenntartása érdekében fontos, hogy megjegyzései tömörek, lényegre törőek és könnyen olvashatóak legyenek.

Kerülje a hosszú bekezdéseket vagy a felesleges szöszmötölést.

Ehelyett összpontosítson üzenetének rövid és hatásos átadására. Egy tömör megjegyzésnek nagyobb az esélye annak, hogy elolvassák és válaszolnak rá.

Ne feledje, hogy a YouTube-on hatékony és lebilincselő megjegyzések létrehozásához személyre szabottság, értéknövelés, megfelelő nyelvtan és helyesírás, valamint tömörség szükséges.

Ha követi ezeket a tippeket, akkor nem csak nagyobb láthatóságot biztosít a csatornájának, hanem jelentős kapcsolatokat is elősegíthet a YouTube közösségen belül.

Ma 8,25 másodperced van arra, hogy felkeltsd valakinek a figyelmét.

A YouTube világában a megjegyzések döntő szerepet játszanak a csatorna láthatóságában és elkötelezettségében. Ha profiként szeretnél megjegyzéseket fűzni a YouTube-hoz, és nagyobb láthatóságot szeretnél elérni csatornád számára, akkor az egyik kulcsfontosságú taktika a kulcsszavak stratégiai használata.

Ha releváns kulcsszavakat épít be megjegyzéseibe, növelheti annak az esélyét, hogy megjegyzéseit más felhasználók felfedezzék, ami végső soron nagyobb forgalmat generál csatornájára.

Releváns kulcsszavak kutatása

Mielőtt belevágna a megjegyzések írásába, fontos kulcsszókutatást végezni, hogy azonosítsa a videótartalmához kapcsolódó legrelevánsabb és legnépszerűbb kifejezéseket. Ez betekintést nyújt abba, hogy a felhasználók mit keresnek, és milyen nyelvet használnak.

Számos eszköz áll rendelkezésre, mint például a Google Kulcsszótervező, a YouTube automatikus kiegészítése és TubeBuddyamely segíthet megtalálni a résének megfelelő kulcsszavakat.

Koncentráljon a hosszú farkú kulcsszavakra, amelyek kifejezetten a videó témájára vonatkoznak. Előfordulhat, hogy ezeknek a kulcsszavaknak kisebb a versenye, ami növeli annak esélyét, hogy megjegyzése megjelenjen a releváns keresésekben.

Például, ha a videód az „egyszerű vegán receptekről” szól, fontold meg a hosszú farkú kulcsszavak használatát, például „ötletek gyors vegán vacsorához” vagy „egyszerű vegán desszertek”.

Olvasni:  Pénznem a kibertérben – digitális jüan felemelkedése

A kulcsszavak természetes beépítése

Miután azonosította a releváns kulcsszavakat, fontos, hogy azokat természetesen beépítse megjegyzéseibe. Kerülje a kulcsszavak tömését vagy a megjegyzések írását kizárólag a kulcsszavak feltüntetése céljából.

Ehelyett törekedjen a hitelességre, és adjon értéket a vitának.

Íme néhány tipp a kulcsszavak megjegyzéseibe való beillesztéséhez:

 • Használja őket összefüggésben: Győződjön meg arról, hogy a kulcsszavak zökkenőmentesen beépülnek a megjegyzésbe. Győződjön meg arról, hogy megjegyzése értelmes, és releváns-e a videó vagy a beszélgetés szempontjából.
 • Legyen őszinte és megnyerő: Írjon átgondolt és értelmes megjegyzéseket, amelyek hozzájárulnak a beszélgetéshez. Vegyen részt a videótartalommal, és ha szükséges, ossza meg személyes tapasztalatait vagy meglátásait a kulcsszavakkal kapcsolatban.
 • Kerülje az általános megjegyzéseket: Ahelyett, hogy általános megjegyzéseket hagyna, például „Nagyszerű videó!” vagy „Szép tartalom”, próbáljon több tartalmat adni konkrét kulcsszavak megadásával. Például mondhatod: „Imádtam az egyszerű vegán receptjeidet. A gyors vegán vacsoraötletek, amelyeket megosztottatok, megváltoztatták a számomra!”
 • Vegye figyelembe a videó leírását: Ha a videó leírása releváns kulcsszavakat tartalmaz, a megjegyzésben átfogalmazhatod vagy hivatkozhatsz rájuk. Ez segíthet kapcsolatot teremteni a megjegyzésed és a videótartalom között.

A kulcsszavak természetes beépítésével megjegyzéseibe növeli annak esélyét, hogy megjegyzéseit a kapcsolódó tartalmat kereső felhasználók felfedezzék. Ez nagyobb láthatóságot eredményezhet csatornájában, és végső soron nagyobb forgalmat és elköteleződést eredményezhet.

Ne feledje, hogy a kulcs az egyensúly megtalálása a kulcsszavak beépítése és az értékes és vonzó megjegyzések között. Koncentrálj hiteles és értelmes interakciók létrehozására, amelyek értéket adnak a YouTube-közösség számára.

A YouTube világában a releváns maradás kulcsfontosságú ahhoz, hogy láthatóságot keltsen, és több nézőt vonzzon csatornájára. Ennek egyik hatékony stratégiája az időszerű és felkapott témák felhasználása.

Ha megérinti azt, ami jelenleg népszerű, vagy tartalmat készít a közelmúlt eseményeihez, növelheti annak esélyét, hogy szélesebb közönség fedezzen fel.

Legyen naprakész az aktuális eseményekkel

Az aktuális és felkapott témák hatékony kihasználásához a YouTube-on elengedhetetlen, hogy naprakészek legyünk az aktuális eseményekkel. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan nyomon kell követni, mi történik a résén vagy az iparágán.

Íme néhány módszer, amelyek segítenek tájékozódni:

 1. Kövesse a hírügynökségeket és az influencereket: Iratkozzon fel jó hírű hírügynökségekre és befolyásos alakokra
 2. iparágában a YouTube-on. Ez biztosítja, hogy időben értesüljön a legújabb eseményekről és trendekről.
 3. A Google Alerts beállítása: A Google Alerts használatával értesítéseket kaphat adott kulcsszavakkal vagy témákkal kapcsolatban. Így folyamatosan értesülhet a legfrissebb hírekről anélkül, hogy folyamatosan keresnie kellene azokat.
 4. Használd a közösségi médiát: Kövesse a releváns közösségi média fiókokat, csatlakozzon az iparággal kapcsolatos csoportokhoz, és vegyen részt megbeszéléseken. Az olyan platformok, mint a Twitter és a Reddit, kiváló források a felkapott témák felfedezésére és a közösség betekintésére.

Miután azonosított egy aktuális vagy felkapott témát, a következő lépés az, hogy csatlakozzon a kapcsolódó videókról szóló beszélgetéshez. A YouTube-közösséggel való kapcsolatfelvétel a megjegyzésekkel lehetővé teszi, hogy bemutassa szakértelmét, láthatóságot szerezzen, és potenciális nézőket vonzzon csatornájához.

A következőképpen kommentálhatsz hatékonyan a felkapott videókat:

 1. Legyen őszinte és éleslátó: Ahelyett, hogy általános megjegyzéseket hagyna, mint például: „Nagyszerű videó!” vagy „Csodálatos tartalom”, amelyek értékes betekintést nyújtanak vagy egyedi nézőpontokat osztanak meg. Az értelmes megbeszélések mind a tartalomkészítő, mind a többi néző figyelmét felkeltik.
 2. Hozzáadás a beszélgetéshez: Mielőtt hozzászólna, nézze meg a videót teljes egészében, és olvassa el a meglévő megjegyzéseket. Ez segít megérteni a kontextust, és biztosítja, hogy megjegyzése hozzáadott értéket adjon a vitához. Ha más megjegyzésekre átgondolt válaszokkal válaszol, az is hozzájárulhat a közösségen belüli jelenlétének megerősítéséhez.
 3. Kerülje az önreklámozást: Bár fontos, hogy népszerűsítsd csatornádat, tartózkodj a közvetlen önreklámtól a többi videó megjegyzés rovatában. Ehelyett inkább a kapcsolatok és a hitelesség kiépítésére összpontosítson azáltal, hogy őszintén járul hozzá a beszélgetéshez. Ez növeli annak valószínűségét, hogy a nézők organikusan nézzék meg csatornádat.
Olvasni:  Ügynökségi csúcstalálkozó sorozat: Hogyan duplázhatja meg bevételét a munkaerő megduplázódása nélkül

Ha naprakész marad az aktuális eseményekkel, és aktívan részt vesz a felkapott videókról szóló beszélgetésekben, hatékonyan kihasználhatja az aktuális és felkapott témákat, hogy YouTube-csatornája láthatóbbá váljon.

Használja ki a lehetőséget, hogy megmutassa szakértelmét, és szélesebb közönséggel léphet kapcsolatba, növelve annak esélyét, hogy több nézőt és előfizetőt vonzzon.

A nézőiddel való interakció és a megjegyzésekre adott válasz elengedhetetlen része egy erős YouTube-csatorna felépítésének és a láthatóság növelésének. Ez azt mutatja, hogy értékeli a közönségét, és további elköteleződésre ösztönöz.

Feltétlenül állítsa be megjegyzéseit saját YouTube-csatornáján. Győződjön meg arról, hogy létrehozza a megjegyzés funkció kifejezetten a személyes YouTube-csatornádon. Ez a lépés döntő fontosságú az Ön és közönsége közötti elköteleződés és interakció elősegítése érdekében.

A megjegyzések engedélyezésével lehetővé teszi a nézők számára, hogy gondolataikat, véleményeiket és visszajelzéseiket közvetlenül a videóiddal kapcsolatban osszák meg, ezáltal közösségi érzést keltve tartalmaid körül.

A nézők megjegyzésekkel való kapcsolata javíthatja az általános nézői élményt, és mélyebb kapcsolatot alakíthat ki közönségével. Tehát győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan engedélyezheti a megjegyzéseket a csatornádon.

Az egyik legfontosabb módja annak, hogy bizonyítsd a nézőid iránti elkötelezettségedet, ha azonnal válaszolsz a megjegyzéseikre. Amikor a nézők időt szakítanak arra, hogy megjegyzést fűzzenek a videóidhoz, akkor aktívan foglalkoznak a tartalmaddal, és érdeklődést mutatnak a mondanivalód iránt.

Ha időben válaszol, nemcsak elismeri az erőfeszítéseiket, hanem a közösségi érzést is elősegíti csatornája körül.

Mutasson elismerést nézőinek

Egy egyszerű „köszönöm” sokat segíthet a nézőkkel való pozitív kapcsolat kialakításában. Szánjon időt arra, hogy kifejezze háláját megjegyzéseikért, legyen az pozitív visszajelzés, kérdés vagy építő kritika.

Az elismerés kimutatása nemcsak azt érzi, hogy megbecsülik a nézőket, hanem arra is ösztönzi őket, hogy a jövőben is foglalkozzanak a tartalmaddal.

A megjegyzésekre való reagáláson túl további elköteleződésre is ösztönözheti nézőit. Ha valaki kérdést tesz fel a megjegyzésekben, fontolja meg egy további videó készítését a kérdésével kapcsolatban.

Ez azt mutatja, hogy hallgat a közönségére, és hajlandó foglalkozni érdekeivel és aggályaival. Ezenkívül cselekvésre ösztönző felhívásokat is beilleszthetsz videóidba vagy megjegyzéseidbe, megkérve a nézőket, hogy kedveljék, osszák meg, vagy iratkozzanak fel rá.

Azáltal, hogy aktívan kapcsolatba lépsz nézőiddel, és válaszolsz a megjegyzéseikre, nemcsak a közösségi érzést erősíted, hanem csatornád láthatóságát is növeled. Legyen prioritás, hogy azonnal válaszoljon a megjegyzésekre, fejezze ki elismerését nézői iránt, és ösztönözze a további elköteleződést.

Ezek az apró gesztusok nagy változást hozhatnak a hűséges közönség kialakításában, és nagyobb láthatóságot teremthetnek YouTube-csatornád számára.

Ha hatékonyan szeretne foglalkozni a YouTube-megjegyzésekkel, használja a megjegyzés részben található keresősávot konkrét kulcsszavak vagy kifejezések kereséséhez.

Írja be azt a kulcsszót vagy kifejezést, amelyre a YouTube-hozzászólások között keresni szeretne a platformon, és megjelennek az ezeket a kifejezéseket tartalmazó releváns megjegyzések.

Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen azokkal a felhasználókkal, akik konkrét témákat vagy kérdéseket említettek. Ha aktívan válaszol ezekre a célzott megjegyzésekre, fokozhatja a felhasználók elköteleződését, és elősegítheti a közösségi érzést a tartalom körül.

A YouTube-videók kommentálása hatékony módja lehet csatornád népszerűsítésének és láthatóságának növelésének. Ha megjegyzésekkel kapcsolatba lép a YouTube közösségével, több nézőt vonzhat, feliratkozókat szerezhet, és végső soron bővítheti csatornáját.

Ezután két hatékony stratégiát fogunk megvizsgálni a csatornád kommentálással történő reklámozására: a cselekvésre ösztönzés (CTA) belefoglalása a megjegyzésekbe, és a tartalom stratégiai megosztása.

Csatornád megjegyzésekkel történő reklámozásának egyik legfontosabb szempontja a lenyűgöző CTA-k elkészítése. A CTA arra készteti a nézőket, hogy tegyenek egy konkrét műveletet, például iratkozzanak fel a csatornádra, kedveljék videóidat vagy nézzék meg más tartalmaidat.

Olvasni:  Miért nem hagyhatja figyelmen kívül a Facebook marketinget ma?

Ha csábító CTA-t adsz meg megjegyzéseidben, ösztönözheted a nézőket a csatornád iránti elkötelezettségre, és növelheted az esélyeidet, hogy új feliratkozókat szerezz.

A CTA készítésekor legyen tömör és világos. Használj cselekvőképes nyelvezetet, amely pontosan elmondja a nézőknek, hogy mit szeretnél, hogy tegyenek.

Például ahelyett, hogy egyszerűen azt mondaná, hogy „Nézze meg csatornámat”, próbáljon meg meggyőzőbb CTA-t használni, például: „Ne maradjon le az exkluzív tartalmakról – iratkozzon fel most a csatornámra!”

Ez a taktika sürgető érzést kelt, és azonnali cselekvésre csábítja a nézőket.

Érzelmi fellebbezés

Ezenkívül fontolja meg az érzelmi vonzerő használatát a CTA-kban. Lépj kapcsolatba a nézőkkel személyes szinten azáltal, hogy kifejezed, milyen előnyökkel járhat számukra a tartalmad.

Például, ha a csatornád a fitneszre összpontosít, mondhatsz valami ilyesmit: „Alakítsd át tested az edzési rutinjaimmal – csatlakozzon fitneszközösségünkhöz, ha feliratkozik még ma!”

Ossza meg tartalmait stratégiailag

Bár a CTA-k megjegyzéseibe való belefoglalása létfontosságú, ugyanolyan fontos a tartalom stratégiai megosztása. A videóidra mutató linkeket tartalmazó megjegyzésrészek egyszerűen spamelése nem hozza meg a kívánt eredményt.

Ehelyett alkalmazz átgondolt és célzott megközelítést csatornád láthatóságának maximalizálása érdekében.

Releváns videó csatornák

Az egyik hatékony stratégia az, ha releváns videókat keresel a résen belül, és hagyod, hogy éleslátó, értéknövelt megjegyzések.

Ha valódi hozzájárulást nyújt a beszélgetéshez, akkor szaktekintélynek tekintheti magát a szakterületén, és felkelti mind a videó készítőjének, mind a többi nézőnek a figyelmét.

Ez megnövekedett láthatósághoz vezethet csatornád számára, és potenciálisan nagyobb forgalmat generálhat a tartalmad felé.

Egy másik stratégia az, hogy olyan népszerű videókkal foglalkozz, amelyeknek már nagy a közönsége. Ha jól átgondolt megjegyzéseket írsz ezekhez a videókhoz, növeled annak valószínűségét, hogy megjegyzésedet több néző látja.

Ha megjegyzésed felkelti az érdeklődést vagy visszhangot kelt másokban, hajlamosak lehetnek arra, hogy meglátogassák csatornádat, és tovább fedezzék fel tartalmadat.

Ne felejtsen el következetesnek lenni a megjegyzések írásában. Rendszeresen foglalkozzon a saját résében lévő videókkal, válaszoljon a saját videóihoz fűzött megjegyzésekre, és építsen kapcsolatokat más alkotókkal és nézőkkel.

Ez elősegíti a YouTube-közösségben való jelenlétedet, és hosszú távú növekedéshez vezethet csatornád számára.

Összefoglalva, a csatornád YouTube-on kommentálással történő reklámozása stratégiai megközelítést igényel. Ha meggyőző CTA-kat adsz meg megjegyzéseidben, és stratégiailag megosztod tartalmaidat, nagyobb láthatóságot teremthetsz csatornád számára, új nézőket vonzhatsz, és végső soron növelheted feliratkozóidat. Ne feledje, hogy a következetesség és az értelmes elkötelezettség kulcsfontosságú a YouTube-on való erős jelenlét kialakításához. Jó kommentelést!

Összefoglalva, ha profi módon kommentelsz a YouTube-on, jelentősen növelheted csatornád láthatóságát.

Ha követsz néhány egyszerű stratégiát, és tudod, hogyan engedélyezheted a megjegyzéseket a YouTube-csatornádon, akkor több figyelmet vonzhatsz videóidra, és hatékonyan kapcsolatba léphetsz közönségeddel.

Ne feledje, hogy megjegyzéseiben mindig őszinte, releváns és tiszteletteljes legyen. Használja a kulcsszavak erejét megjegyzéseinek optimalizálására a keresőmotorok számára, és ne felejtsen el válaszolni a saját videóihoz fűzött megjegyzésekre, hogy elősegítse a közösségi érzést.

Következetes erőfeszítéssel és stratégiai megjegyzésekkel növelheted csatornád láthatóságát, és növelheted feliratkozóid számát a YouTube-on.

Te jössz

Gyakran kommentelsz YouTube-videókhoz? Szeretnék hallani a kommentelési stratégiájáról a megjegyzésekben.

Próbáld ki INGYEN!

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott