Hogyan lehet az Apple Watch-ot tölteni töltő nélkül?

Ami az okosórákat illeti, az Apple óra az egyik legnépszerűbb és talán az egyik legjobb választási lehetőség. Ennek ellenére ugyanaz a dolog korlátozza, amely szinte minden más okosórát visszatart – az akkumulátor élettartama. Ezeket az órákat folyamatosan újra kell tölteni, és ez nagy gondot okozhat, különösen, ha nincs nálad az óra töltője.

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogyan töltheti fel az Apple Watch-ot töltő nélkül.

Apple órák töltése töltő nélkül

Sajnos, ha nincs meg az órájához kapott eredeti töltőkorong, akkor nem igazán van lehetősége az Apple órája akkumulátorának feltöltésére. Abban az esetben azonban, ha éppen hiányzik egy hálózati adapter, több dolgot is megtehet az órája feltöltéséhez.

A töltőkorongot szinte bármilyen USB-tápforráshoz (5V 1A) csatlakoztathatja, és képes lesz tölteni az óráját. Ne feledje, hogy a töltési sebesség áramforrásonként változhat, de mindaddig, amíg öt voltot kap, az óra képes lesz tölteni, bár lassabb ütemben. Az USB-tápegységektől a napelemes töltőkig, amelyek öt voltos feszültséget adnak, bármi működni fog.

Vannak harmadik féltől származó Apple óratöltők is. Ezek azonban általában csomagként állnak rendelkezésre, amelyek vezeték nélkül tölthetik az Apple karóráját, iPhone-ját és Airpodjait egyszerre. Ez egy érdekes megközelítés, mivel az összes kábelt és tápadaptert egyetlen egységes megoldással cserélheti ki, amely egyszerre képes az összes Apple-eszközt bekapcsolni, méghozzá vezeték nélkül.

Olvasni:  A Hampton Bay mennyezeti ventilátor távirányítója nem működik: Gyors javítás

Új publikációk:

Ajánlott