Hogyan lehet bekapcsolni a Samsung TV-t távirányító nélkül?

Elvesztette a Samsung TV távirányítóját? A távirányító elvesztése néha frusztráló lehet, mivel korlátozza a lehetőségeit. Nemcsak cseretávirányítót kell találnia, hanem ki kell találnia a TV bekapcsolásának módját is.

Szerencsére vannak módok a Samsung TV bekapcsolására távirányító használata nélkül. Ebben a cikkben két használható módszert tárgyalunk

A TV-vezérlő gombjának használatával

Szinte minden Samsung TV-modell rendelkezik TV-vezérlőgombbal, amely lehetővé teszi a TV bekapcsolását, a hangerő és a forrásbemenet beállítását, valamint bizonyos esetekben a Smart Hub, a menü és a beállítások elérését.

Samsung TV-jének típusától függően a TV-vezérlő gombja vagy a TV hátulján, az előlap alatt középen, vagy az oldalsó előlap alatt található. Amikor megtalálja a TV-vezérlőt, nyomja meg körülbelül öt másodpercig, majd a TV bekapcsol.

Amikor megkeresi a TV-vezérlőt, egy sor gombbal találkozik. Fontos megjegyezni, hogy a TV-vezérlő gombja a középső gomb. A Samsung TV egyes 2018-as modelljei egygombos vezérlővel rendelkeznek az előlap közepén.

A SmartThings alkalmazás használata

A Samsung SmartThings alkalmazás egy intelligens otthoni platform, amely lehetővé teszi az okosotthoni eszközök csatlakoztatását és vezérlését egyetlen alkalmazásból. Az alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban.

A kezdéshez töltse le az alkalmazást, majd hozzon létre egy fiókot. Ezt követően érintse meg a Hozzáadás ikont, majd érintse meg a lehetőséget Eszköz. Ezután lépjen ide TV > Samsung > TV > Indítás hogy mobiltelefonját a TV-hez csatlakoztassa.

Olvasni:  OtterBox Australia kuponok és kedvezményes kódok

A csatlakozást követően a Samsung TV-t a mobil SmartThings alkalmazáson keresztül vezérelheti.

Gyakran megválaszolt kérdések (GYIK)

Most pedig vessünk egy pillantást néhány, a témával kapcsolatos, gyakran megválaszolt kérdésre, amelyeket az emberek feltesznek a Google-on és más keresőmotorokon.

Minden Samsung TV-n van bekapcsológomb?

Igen, minden Samsung TV-n van bekapcsológomb. Samsung TV-jének modelljétől függően a bekapcsológomb hátul, középen vagy az oldalsó előlap alatt található.

Hogyan kapcsolhatom be a TV-t bekapcsológomb vagy távirányító nélkül?

Íme néhány egyéb mód a tévé bekapcsolására a bekapcsológomb vagy a távirányító nélkül:

  • Az okostelefon használata: Vannak olyan alkalmazások, mint például a SmartThings, amelyek segítségével okostelefonját távirányítóvá alakíthatja.
  • Hangos asszisztens használata: Ha van hangasszisztense, például az Amazon Alexa vagy a Google Home, akkor azzal bekapcsolhatja tévéjét.

Milyen alkalmazással kapcsolhatom be a Samsung tévémet távirányító nélkül?

Rengeteg alkalmazás áll rendelkezésre erre a célra. A Samsung azonban a SmartThings alkalmazás használatát javasolja. Bármely hivatalos webáruházból letöltheti ezt az alkalmazást, és segítségével okostelefonját távirányítóvá alakíthatja.

Új publikációk:

Ajánlott