Hogyan lehet javítani a bejövő marketinget 2024-ben

Ezzel a 13 kiváló példával megtudhatja, hogyan javíthatja a bejövő marketing ismereteket. Olvasson többet, hogy megtudja ezeket a tökéletes példákat!

A bejövő marketing egy olyan stratégiai megközelítés, amely bevonja az ügyfeleket azáltal, hogy releváns információkat és tapasztalatokat biztosít az ő konkrét igényeiknek megfelelően.

Míg a kimenő marketing olyan dolgokkal bombázza a közönséget, amelyekre nem mindig vágynak, a bejövő marketing kapcsolatokat hoz létre és kezeli a már meglévő problémákat. Nézzük meg, hogyan lehet javítani a bejövő marketingen.

Hogyan lehet javítani a bejövő marketinget

A potenciális ügyfelek és az üzleti eredmények a bejövő marketingen keresztül jönnek létre, és ha helyesen tervezik, hajtják végre és finomítják, ez a hat stratégia hozzájárul a bejövő potenciális ügyfelek számának tízszeresére.

A bejövő marketing fejlesztése

Forrás

1. Szerezzen láthatóságot az organikus keresésekben

Cége láthatatlan, ha senki sem fedezheti fel a Google-on, a Yahoo-on vagy a Bing-en. Láthatatlan vagy, ha az emberek olyan kifejezésekre találnak rád, amelyekről úgy gondolod, hogy jelentősek, de a potenciális ügyfelek nem használják ezeket a kulcsszavakat. Láthatatlan vagy, ha webhelye nem mobilbarát, és az emberek a telefonjukon keresnek. Ügyeljen arra, hogy cége ne maradjon észrevétlen.

Nehéz és időigényes rávenni a Google-t és más keresőmotorokat webhelye oldalainak rangsorolására. A tartalommarketing, a közösségi média marketing, a weboldal-architektúra, a blogírás és a konverziós arány optimalizálás mind ennek része. Ezeknek a területeknek szorosan össze kell kapcsolódniuk, és rendszeresen ellenőriznie kell rangsorát és az organikus látogatói számát, hogy megállapítsa, mi működik és mi nem.

Olvasni:  10 tipp egy rosszul megírt cikk átírásához

Fontolja meg a blogbejegyzések számának növelését a keresési forgalom növelése érdekében. Ha ezek a blogdarabok kulcsszavakat, kulcsszókifejezéseket és lekérdezéseket tartalmaznak, amelyek szilárdan integrálva vannak a blog stratégiájába, akkor javítani fogják a keresési eredményeket, és befolyásolják a látogatók számát. Vizsgálja meg webhelye architektúráját is. Azonnal módosíthatja az URL-elnevezési szabványokat, és láthatja a hatást az eredményekre.

Változtassa meg a szolgáltatások oldalát olyanra, amelynek URL-jében kérdés szerepel: a Google ezt értékesebb oldalnak fogja tekinteni. Végül – és ez egy friss Google-algoritmus-frissítés – az oldalait át kell alakítani. Amikor valaki rábukkan a linkre, és rákattint, gondoskodnia kell arról, hogy az adott céloldalon konverziót hajtson végre. Ez tájékoztatja a Google-t arról, hogy a látogatók felfedezték, amit kerestek, ami javítja az Ön helyezését. A konverzió ma már a keresés egyik fontos szempontja. Ismét minden stratégiát stratégiailag össze kell kapcsolni.

2. Használjon off-site SEO technikákat

A fent említett helyszíni módszerek csak egy részét képezik a problémának. A munka második része az online potenciális ügyfelek felfedezése, de más webhelyeken. Nem Önt keresik, hanem online töltenek időt, hasonló webhelyeket, közösségeket és szervezeteket keresnek fel, valamint blogokat, e-maileket és releváns beszállítóktól származó tartalmakat olvasnak – nem riválisok, hanem meglévő információforrások. Ne feledje, hogy az egyének 90%-a az internetről szerzi meg a vásárláshoz szükséges ismereteket.

3. Anyagának elérhetőnek és könnyen hozzáférhetőnek kell lennie

Nehéz más internetes tulajdonból új felhasználókat hozni a webhelyére. Online viselkedési profilt kell készítenie célszemélyének, amely azonosítja az általa olvasott blogokat, az általa feliratkozott e-maileket, a felkeresett webhelyeket, a szervezeteket, amelyekhez tartoznak, és az általuk látogatott webhelyeket.

Olvasni:  A fehér könyv tervezésének 8 fontos eleme

Miután azonosítottad a célközösségedet, elkezdheted felvenni a kapcsolatot velük, és segítheted őket céljuk elérésében. Az Ön célja nem az, hogy eladjon valamit a közösség tagjainak; ehelyett az a célja, hogy kiváló oktatási információkat nyújtson ezeknek a tagoknak. Mostantól megoszthatja új oktatóanyagait a közösség vezetőivel, mert rengeteg új oktatási forrást hozott létre.

Ne feledje, hogy a menedzser felelőssége a tagok oktatása és értékes felkínálása. Ennek eredményeként most ugyanaz a célod. Amint eléri az ehhez hasonló, webhelyen kívüli hivatkozási tulajdonságok kritikus tömegét, e forgalmi forrás növekedését fogja észrevenni, és ezektől az új látogatóktól származó potenciális ügyfelek követik.

4. Használja helyesen a közösségi médiát

Ha röviden megnézzük, mit csinál a legtöbb ember a közösségi médiában, kiderül, miért nem működik. A közösségi média több, mint egy hely a meglévő blogbejegyzések automatikus közzétételére a bejövő marketingstratégia javítása érdekében. Ha ez a helyzet, akkor lehet, hogy nem használ ki egy igazán hatékony eszközt. Ha maximalizálni szeretné a közösségi médiát, és nagyobb forgalmat szeretne generálni webhelye felé, többet kell dolgoznia, hogy bevonja követőit, és felkeltse érdeklődését a beszélgetésben.

Ez magában foglalja a kérdések feltevését, a visszajelzések kérését és olyan innovatív kampányok kidolgozását, amelyek teljes mértékben kihasználják a közösségi média platformjaiban rejlő megosztási lehetőségeket. Ahelyett, hogy egyszerűen közzétenné a blog tartalmát, próbáljon meg vitaindítókat biztosítani. Ezután a párbeszéd felpörgetésére és a közönség bevonására szolgáljon alátámasztó anyagokkal. Fejezze be a minikampányt azzal, hogy letölthető cuccokat biztosít az egyéneknek.

Ezzel nemcsak növeli a közösségi médiában való megjelenést, és új látogatókat vonz webhelyére, hanem lehetőséget is kínál ezeknek a látogatóknak, hogy közvetlenül a LinkedInből, a Facebookból, a Twitterből vagy az Instagramból potenciális ügyfelekké alakítsanak át.

Olvasni:  10 dolog, amire figyelni kell, ha webtervező céget vesz fel

5. Optimalizálja a nagy forgalmú céloldalakat

Amint azt korábban említettük, a potenciális ügyfél legfontosabb mérőszáma a konverziós arány. Javítsa a konverziós arányt és a lead generálást: ez ilyen egyszerű. A legjobb hely a nagy forgalmú céloldalakkal kezdeni.

Egy sor optimalizálási gyakorlat elvégzésével megduplázhatja vagy akár megháromszorozhatja a konverziós arányt ezeken az amúgy is népszerű oldalakon. Ez messze a leggyorsabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb stratégia a potenciális ügyfelek számának növelésére ebben a blogban, különösen akkor, ha webhelyének jelenleg sok látogatója van.

6. Használja stratégiailag a tartalmi ajánlatokat

Egy másik bejövő marketingstratégia a konverziós arány növelésére az ajánlatok stratégiai elhelyezése a webhelyen. Webhelyének több oldalt kell tartalmaznia a potenciális ügyfelek vásárlói útjának minden szakaszához. A tudatosításhoz, a szemlélődéshez, a döntéshozatalhoz és az ezeknek az oldalaknak megfelelő ajánlatokra van szüksége.

Ha feltesz egy „Kapcsolatfelvétel” ajánlatot egy figyelemfelkeltő oldalon, akkor a konverziós arány meglehetősen alacsony lesz, mivel az oldalon lévő személyek még nem akarnak beszélni Önnel.

Ha a Demó igénylése vagy az ingyenes próbaverzió ajánlatot felveszi egy figyelemfelkeltő oldalon, az nem konvertálódik. Miért? A demók és az ingyenes próbaverziók jellemzően a csatorna alján találhatók, döntéshozatali ajánlatok, és ezek elhelyezése a főoldalon – vagy bármely oldalon – jelentős hiba. Ehelyett végezzen feltérképezési gyakorlatot a webhelyével, hogy meghatározza az egyes oldalak célját az ügyfél útjának során. Ezután adja hozzá a megfelelő ajánlatokat a megfelelő webhelyeken.

Ez a teszt gyakran azt jelzi, hogy webhelye nem tartalmaz oldalakat a fogyasztói út különböző szakaszaihoz. Ezeket az oldalakat fel kell venni, hogy a látogatók olyan élményben részesüljenek, amelyet látogatóból vezetővé szeretnének alakítani.

Olvasni:  7 tipp a tartalomterjesztési kihívások leküzdéséhez

A bejövő módszertan háromféleképpen alkalmazható:

Vonz

Ez magában foglalja a megfelelő emberek bevonását kiváló anyagokkal és interakciókkal, amelyek megbízható tanácsadóvá teszik Önt, akivel együtt szeretnének dolgozni.

Elkötelezett

Ez olyan információk és megoldások átadását jelenti, amelyek kezelik a fájdalmas területeiket és törekvéseiket, növelve annak valószínűségét, hogy Öntől vásárolnak.

Élvezet

Ez magában foglalja az ügyfelek segítését és támogatását, hogy sikeresek legyenek vásárlásaik során.

Következtetés

Reméljük, hogy ezek a tippek a bejövő marketing javítására segíthetnek elérni a webhelye forgalmának növelésére vonatkozó célját. Tehát kezdje el, használja ki nagyszerű webhelyét azáltal, hogy integrálja ezeket a bejövő marketing tippeket, és növelje a hatalmas internetes forgalmat.

GYIK

1. Mi az 5 bejövő alapelv?

A SCOPE jelentése
● Szabványosítás
● Kontextualizálni
● Optimalizálás
● Testreszabás
● Együttérzés

2. Mit tartalmaz az inbound marketing?

A bejövő marketing az a gyakorlat, amely segíti a potenciális ügyfeleket a cég megtalálásában. A bejövő marketing egy olyan stratégia, amely sokféle húzómarketinget használ, például tartalommarketinget, blogokat, eseményeket, keresőoptimalizálást (SEO), közösségi médiát és másokat, hogy növelje a márka ismertségét és új ügyfeleket vonzzon.

3. Mi a bejövő tartalommarketing három szabálya?

● Ossza meg és tartsa be márkája alapelveit.
● Koncentráljon a fogyasztói élményre.
● Tegyen fel releváns tartalmat.

Új publikációk:

Ajánlott