Hogyan lehet javítani a Zen bootloader 3002-es hibát?

A Zen bootloader 3002-es hibakódját a szkript hibás fordítása vagy egy nem kompatibilis beviteli eszköz okozza. Az E3 hibakódok nem feltétlenül jelentik azt, hogy Zen eszköze sérült vagy sérült.

Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen 5 módszerrel oldhatja meg a problémát.

Kapcsolja be a készüléket

Ez egy egyszerű technika, és általában megoldja az ilyen hibákat. A Zen bootloader újraindításához először távolítsa el az eszközt az áramforrásról való leválasztással.

Ezután várjon néhány percet, mielőtt újra csatlakoztatná. Ha a hiba továbbra is fennáll, váltson át az alábbiakban említett egyéb javításokra.

Frissítés firmware-re 2.1.0-beta.47

Ha a jelenlegi firmware nincs frissítve, akkor tanácsos először megpróbálni frissíteni a firmware-t a legújabb verzióra.

Íme a lépések a firmware frissítéséhez a Zen eszközön:

  • Első letöltés Zen Studio 1.2.1-beta.119 verzió.
  • Csatlakoztassa a Zent a számítógépéhez a mikro USB-kábellel, majd lépjen a következőre: Eszközök > Firmware frissítés.
  • Kattintson Igen a frissítés megerősítéséhez.
  • Látni fogja a Nem találhatók eszközök üzenet a képernyőn. Tartsa lenyomva a kék reset gombot az eszköz hátulján, amíg meg nem jelenik a Zen Bootloader felszólítást a képernyőn.
  • Ha minden jól megy, akkor észre fogod venni Collective Minds Corus ZEN a képernyőn a sorozatszámmal és a firmware verziójával együtt.
  • Ezután kattintson az észlelt eszközre a frissítés befejezéséhez.
  • Beletelhet néhány másodpercbe, amíg a frissítés megtörténik, és amikor befejeződik, a Zen RGB LED-jei pirosan, zölden és kéken villognak. Ez azt jelzi, hogy készen áll a Zen Studio használatára. A beállítások módosításához csatlakoztassa a mini USB-kábelt a számítógéphez a Zen rendszerbetöltőhöz, lásd a konfigurációt és a GamePackeket.
Olvasni:  Hogyan készítsünk céloldalt a WordPress-ben

Váltson vissza a firmware 2.0.3-beta.105 verziójára

Letöltheti a firmware-t egy korábbi verzióra, ha úgy érzi, hogy a legújabb firmware-frissítés problémákat okoz.

Az alacsonyabb verzióra való frissítéshez ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint a fenti részben, de a legújabb kiválasztása helyett keresse meg a 2.0.3-beta.105 firmware-t, majd kattintson a firmware-re a telepítéshez.

Változtassa meg a beviteli eszközt

Ha a firmware-beállítások módosítása után is látja a hibát, akkor ellenőrizze a beviteli eszközöket. Egyes beviteli eszközök, például a billentyűzet vagy az egér nem kompatibilisek a Zennel. Tehát vagy jelentkezzen be a cégnél, vagy változtassa meg a beviteli eszközt.

Cserélje ki a hibás Zen eszközt

Ha 3002-es hibát észlel a Zenen anélkül, hogy beviteli eszközt csatlakoztatna, vagy bármilyen szkriptet vagy GamePacket használna, akkor az eszköz hibás, és azonnal vissza kell küldenie vagy meg kell javítania.

Új publikációk:

Ajánlott