Hogyan lehet javítani az NFS Unbound DirectX hibát?

A Need For Speed, más néven NFS, a világ egyik leghíresebb versenyjáték-franchise. Nagyon jó játékok lenyűgöző portfóliójával büszkélkedhetnek, amelyek a sorozat fennállása óta a rajongók kedvencei voltak. Azonban, mint minden más játék, az NFS sem mentes a véletlenszerű hibáktól és időnkénti hibáktól.

Ebben a cikkben az NFS Unbound DirectX hibájáról, annak okairól és a probléma megoldására teendőkről beszélünk.

A hibát többnyire a számítógépre telepített DirectX régebbi verziója váltja ki. Más gyakori okok azonban a következők:

  • Sérült vagy hiányzó játékfájlok.
  • Elavult vagy hiányzó DirectX telepítés.
  • A PC specifikációi nem felelnek meg a játék minimális követelményeinek.

Íme hét javítás, amelyet kipróbálhat.

A DirectX telepítés frissítése

Jó eséllyel a DirectX régi verziója a tettes.

Most a Windows 10 rendszeren a DirectX nem éppen elérhető, vagy nem szükséges önálló letöltésként, mivel minden frissítéssel együtt érkezik. A DirectX javításához vagy újratelepítéséhez egyszerűen távolítsa el a GPU-illesztőprogramokat a fent említett módon, és indítsa újra a gépet.

Indítsa újra a játékot

A probléma megoldásának egyik legegyszerűbb módja a játék újraindítása. A játékok és programok újraindítása gyakran megoldja az átmeneti hibákat, amelyek összeomlást vagy kapcsolódási problémákat okozhatnak. Ha a játék teljesen leállt (ezt ellenőrizheti a Feladatkezelővel), indítsa újra a Steam indító segítségével, és tökéletesen működnie kell.

Ellenőrizze a számítógép specifikációit

Ha számítógépe nem felel meg az NFS Unbound minimális követelményeinek, a játékkal mindenféle probléma tapasztalható, a lassú teljesítménytől az ehhez hasonló hibákkal járó összeomlásokig. Ellenőrizze a játékot Steam oldal a minimális követelmények listáját, amelyek biztosítják, hogy számítógépe megfeleljen ezeknek. Ha nem, frissítse a gyenge összetevőket, és próbálja újra.

Olvasni:  Mit, miért és hogyan közösségi média a felsőoktatás számára

Ellenőrizze a játékfájlokat

A sérült játékfájlok gyakran vezethetnek ehhez hasonló problémákhoz, nem csak a Darktide, hanem más játékokban is. Szerencsére a Steam rendelkezik egy beépített funkcióval, amely ellenőrzi a játékfájlokat, és újratelepíti az esetlegesen sérült fájlokat. Kovesd ezeket a lepeseket.

1. lépés: Menjen a Steam könyvtárba, kattintson jobb gombbal a Darktide elemre, és válassza ki Tulajdonságok.

Hogyan lehet javítani a „VAC nem tudta ellenőrizni a játékmenetet” hibát?

2. lépés: Irány a Helyi fájlok lapon.

Hogyan lehet javítani a „VAC nem tudta ellenőrizni a játékmenetet” hibát?

3. lépés: Kattintson Helyi fájlok integritásának ellenőrzése… és hagyja, hogy a Steam tegye a dolgát.

Hogyan lehet javítani a „VAC nem tudta ellenőrizni a játékmenetet” hibát?

Most próbálja meg újraindítani a játékot.

Frissítse a GPU illesztőprogramjait

Az elavult GPU-illesztőprogramok is okozhatják ezt a problémát. Bár frissítenie kell az összes illesztőprogramot, különösen ügyeljen a kijelző illesztőprogramjaira, ha ehhez hasonló hibát észlel.

1. lépés: Jobb klikk Rajt és válassza ki Eszközkezelő menüből.

Hogyan lehet kijavítani a DX11 Feature Level 10.0 hibát a Fortnite-on?

2. lépés: Alatt Kijelző adapterek, keresse meg a grafikus kártya nevét, kattintson rá jobb gombbal, majd kattintson a gombra Frissítse az illesztőprogramokat.

Hogyan lehet kijavítani a DX11 Feature Level 10.0 hibát a Fortnite-on?

3. lépés: Kattintson Az illesztőprogramok automatikus keresése. A Windows ezután automatikusan megkeresi és letölti az adott GPU-hoz tartozó legújabb illesztőprogramokat.

Hogyan lehet kijavítani a DX11 Feature Level 10.0 hibát a Fortnite-on?

Bár ez segít megoldani a hibát, ha nem, kattintson az Eszköz eltávolítása elemre, és indítsa újra a számítógépet, hogy a Windows kényszerítse a szükséges illesztőprogramok telepítésére. Később frissítheti őket.

Telepítse újra

Ha a játékfájlok ellenőrzése nem sikerült, a legjobb megoldás az, ha törli a játékot a Steamből, és a semmiből újratelepíti. Ügyeljen arra, hogy az új telepítéssel felülírja a játékmentést, mivel a sérült mentett fájlok is okozhatják ezt a problémát.

Frissítse számítógépét

Egy másik dolog, amit tehet, az a számítógép frissítése. A számítógép frissítése a legtöbb esetben frissíti az illesztőprogramokat, és kijavítja a folyamat során felmerülő problémákat.

Olvasni:  Lágy fehér vs meleg fehér LED: 4 fő különbség

Új publikációk:

Ajánlott