Hogyan lehet javítani, hogy az MSI Dragon Center nem működik?

Az MSI főként a hardverüzletágban tevékenykedik, de néhány nagyszerű szoftver segédprogramot is készít termékeihez. A Dragon Center és az AfterBurner két nagyszerű eszköz, amelyek javíthatják a játékélményt a számítógépen.

Azonban, csakúgy, mint minden más technológia, ez a szoftver is belefut az időnkénti hibákba és hibákba. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy az MSI Dragon Center nem működik megfelelően.

Számos oka lehet annak, hogy a Dragon Center hirtelen leáll a számítógépén. Lehet, hogy hibás a telepítés, hiányzik az MSI SDK, vagy hibás frissítés.

A tűzfal blokkolása és az SDK inicializálására való elakadás a két leggyakoribb hiba, amellyel a Dragon Centerrel kapcsolatban találkozhat.

Az MSI Dragon Centerével szinte minden probléma tiszta telepítést igényel, mivel a legtöbb probléma abból adódik, hogy az MSI bármelyik szolgáltatása nem működik megfelelően; megpróbálhatja manuálisan újraindítani őket. Ennek ellenére valószínű, hogy ez csak még több fejtörést okoz, mivel a legtöbb szolgáltatás kölcsönösen függ egymástól.

Íme, mit kell tenned.

1. lépés: nyomja meg Windows billentyű + X a Gyors hozzáférés menü megnyitásához, és kattintson a gombra Alkalmazások és funkciók.

Miért nem működik a Discord-fedvényem?  |  Őszinte.Technológia

2. lépés: Keresse meg a Dragon Centert ebben a listában, és kattintson a gombra Eltávolítás.

Miért nem működik a Discord-fedvényem?  |  Őszinte.Technológia

3. lépés: Menjen a következő könyvtárba, és törölje a Sárkány Központ mappát.

Hogyan lehet javítani, hogy az MSI Dragon Center nem működik?

4. lépés: Most indítsa újra a számítógépet a telepítési folyamat befejezéséhez. Győződjön meg arról, hogy nem maradt fájl a Sárkány Központ mappát a fent említett lépésben.

5. lépés: Látogasson el az MSI hivatalos webhelyére a Dragon Center legújabb verziójának letöltéséhez és telepítéséhez. Ne feledje, hogy az adott MSI-hardvertől függően előfordulhat, hogy más verziót vagy változatot kell letöltenie.

Olvasni:  A nyomtató-illesztőprogram nem érhető el: Gyorsjavítás
Hogyan lehet javítani, hogy az MSI Dragon Center nem működik?

Új publikációk:

Ajánlott