Hogyan lehet kikapcsolni a képernyő tükrözését Androidon?

Az Android mindig is számos olyan funkciót kínált a felhasználók számára, amelyekben elmélyedhettek. Ezeknek a funkcióknak a többsége azonban valahol a beállítások menüben van eltemetve, vagy egyszerűen elég nehéz megtalálni.

Az egyik ilyen funkció, amely meglehetősen könnyen megtalálható és használható, a képernyőtükrözés vagy a képernyőközvetítés. Lehetővé teszi telefonja képernyőjének egyszerű megosztását olyan kompatibilis casting eszközökkel, mint például a Chromecast, amely rendkívül hasznos a képernyő megosztásához egy tévével vagy valamivel, például egy Nest Home vagy Nest Home Mini készülékkel, ahol zenét játszhat le telefonjáról WiFi-n keresztül.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet letiltani a képernyőtükrözést Android-eszközökön.

Az Android képernyőjének vagy akár hangjának átküldése az Androiddal azonos hálózaton lévő eszközök támogatásához meglehetősen egyszerű. A legtöbb telefonon megtalálható lesz a Screen Cast opció, amely magában az értesítési területen gyors váltást tesz lehetővé. A gomb megérintésével engedélyezheti vagy letilthatja az átküldést.

Ha már csatlakozik egy eszközhöz, és streamel, kövesse az alábbi lépéseket:

Hogyan lehet kikapcsolni a képernyő tükrözését Androidon?
  • Húzza le az értesítési felületet, és keresse meg a Képernyő leadása beállítás. Koppintson rá, hogy megtudja, melyik eszközre küld éppen tartalmat.
  • Érintse meg a Leválasztás gombot a csatlakoztatott eszközre történő adatfolyam leállításához.

Vegye figyelembe, hogy ha több eszközhöz csatlakozik, vagy számos kompatibilis eszköz van a közelben, előfordulhat, hogy ki kell választania a leválasztani kívánt eszközt.

Ugyanez az eljárás vonatkozik az öntésre vagy az eszközökhöz való csatlakoztatásra is.

Olvasni:  Plugin Audit: Hogyan állapítható meg, hogy a beépülő modulok lelassítják-e webhelyét

Új publikációk:

Ajánlott