Hogyan lehet kikapcsolni a vibrációt iPhone-on?

Fotó: Framesira / Shutterstock.com

Az Apple a világ legjobb telefonjait gyártja, ami nyilvánvaló az iPhone-ok őrült népszerűségéből. Ezek kiváló minőségű eszközök, amelyek a telefon minden aspektusát a szoftveres élménytől a prémium hardverig szegélyezik. Még az olyan apró részletek is kiválóak az iPhone-okon.

Ha azonban elege lesz abból, hogy iPhone-ja mindig rezeg, amikor riasztást kap, van egy gyors módja a rezgés letiltására az iPhone-on.

Az iPhone rezgésének letiltása

Ha ki szeretné kapcsolni a rezgést iPhone-ján, kövesse az alábbi lépéseket.

  • Menjen az iPhone beállításaihoz, görgessen le, és érintse meg a lehetőséget Hangok és érintések választási lehetőség.
  • Alatt Rezeg, két lehetőséget fog látni – Rezgés a Ringen és Rezgés néma üzemmódban. Ezek a beállítások szabályozzák, hogy a telefon rezegjen-e, amikor értesítést kap arról, hogy a csengetés engedélyezve van-e, vagy a telefon néma állapotban van-e. Ezeket a csúszkákat átkapcsolhatja, hogy megfeleljenek saját preferenciáinak, amikor (és ha) szeretné, hogy az iPhone rezegjen.

És ez minden, amivel letilthatja a rezgést az iPhone-on. Ha később újra szeretné engedélyezni a beállítást, kövesse ismét a fent említett lépéseket, és engedélyezze a csúszkákat, hogy megfeleljenek az Ön preferenciáinak.

Az iPhone összes rezgésének letiltása

Ne feledje, hogy a fent említett beállítások csak a szokásos riasztások esetén tiltják le a rezgést. Számos értesítés, különösen az életmentő értesítések, mint például a földrengések, szökőár és egyéb vészhelyzeti figyelmeztetések, továbbra is rezegni fogja a telefont.

Abban az esetben, ha ki szeretné kapcsolni ezeket, illetve az eszközén lévő összes rezgést, kövesse az alábbi lépéseket.

Olvasni:  Hogyan csatlakozz a Twitter közösséghez: Az elköteleződés fokozása
  • Lépjen az iPhone beállításaihoz. Keresse meg és koppintson a Megközelíthetőség választási lehetőség.
  • Koppintson a Érintés.
  • Tiltsa le a Rezgés csúszkát.

Új publikációk:

Ajánlott