Hogyan lehet letiltani az Android Auto-t?

Az Android Auto egy nagyszerű eszköz, amellyel autója infotainment rendszerét okostelefonná alakíthatja, és elérheti az olyan alkalmazásokat, mint a Zene, az Üzenetek, a Térképek és a Navigációk. A Google Assistant segítségével vezérelheti az autó funkcióit is.

Ez egy nagyszerű újítás, amellyel elkerülhető a szükségtelen zavarás az úton, de mivel az új járművek napról napra új technológiával és jobb funkciókkal készülnek. Például manapság az autó infotainment rendszere fel van szerelve az Android Auto számos funkciójával, mint például a hangvezérlés és a navigáció.

Tehát ha Ön az, akinek problémái vannak az Android Auto letiltásával, így használhatja autója fejegységének gyökeres funkcióit, valamint eszközét USB-kábellel töltheti, akkor mi gondoskodunk róla. Az alábbiakban három módszer található, amelyek segítségével bármikor letilthatja az Android Auto-t.

Az első megoldás, amely eszünkbe jut, az, hogy távolítsa el azokat az alkalmazásokat, amelyekre már nincs szükség. Persze, és joggal, nem rossz választás, de ennek a megoldásnak nem sok helye van, ha az Android Auto-ról van szó.

Ha Android 9 vagy korábbi verziót használ, egyszerűen eltávolíthatja az Android Auto alkalmazást Android telefonjáról, ha néhány másodpercig megérinti az alkalmazást, majd a felsorolt ​​lehetőségek közül kattintson a eltávolítás.

Az Android 10 vagy újabb Android-verziójú eszközökön azonban az alkalmazás előre telepítve van, így lehetetlen véglegesen eltávolítani az alkalmazást az eszközről, hacsak nem rootolja az eszközt.

Tehát az egyetlen alternatíva az Android Auto alkalmazás letiltása/leállítása az okostelefonról, vagy az automatikus elindulás megakadályozása.

Hogyan lehet letiltani az Android Auto alkalmazást Android-eszközön?

Nem ajánlott letiltani az előre telepített Android-alkalmazásokat, mivel az problémákat okozhat más alkalmazásokkal, különösen a rendszeralkalmazásokkal. Mindig jobb a Force Stop opciót használni, mivel az úgyis megoldja a problémát. Tehát csak akkor használja ezt a lehetőséget, ha az alább felsorolt ​​megoldások működnek az Ön számára, és telefonja Android 10 vagy újabb rendszert futtat.

Hogyan lehet letiltani az Android Auto-t?
 • Nyissa meg az eszközt Beállítások.
 • Ezután görgessen lefelé, hogy megtalálja Alkalmazáskezelés gomb.
 • A követési képernyőn kattintson a gombra Alkalmazások listája.
Hogyan lehet letiltani az Android Auto-t?
 • Most keresse meg az Android Auto-t a listában az Alkalmazásinformációk megnyitásához.
 • Végül kattintson a Force Stop gombra a tetején.

A lépéssel eltávolítja az összes letöltött frissítést, és az alkalmazás egyelőre leállítja az automatizálást.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy az Android Auto automatikusan elinduljon?

Ez a módszer megakadályozza, hogy az Android Auto automatikusan csatlakozzon az autó fejegységéhez. És lehetővé teszi a telefon töltését vagy az eszköz Bluetooth-on keresztüli csatlakoztatását az Android Auto konfiguráció törlése nélkül. Így a jövőben, ha újra szeretné használni a funkciót, nem kell újra beállítania az Android Auto-t az autójában.

Hogyan lehet letiltani az Android Auto-t?
 • Nyisd ki eszköz beállítások és írja be Android Auto a felső keresősávban.
 • Ezután kattintson a gombra Android Auto gomb.
 • Most menjen ide Automatikus indítás a Telefon képernyő beállításai alatt.
 • húzza el az automatikus indítást kapcsolót balra.

Hogyan lehet elfelejteni a csatlakoztatott autókat az Android Auto alkalmazáshoz?

Ha nem szeretné törölni az alkalmazást, akkor egy másik lehetséges lehetőség az autó eltávolítása a csatlakoztatott autók listájáról.

Hogyan lehet letiltani az Android Auto-t?
 • Nyissa meg a Android Auto kb.
 • Kattintson a három vízszintes vonal gombot a képernyő bal felső sarkában.
 • Ezután érintse meg beállítások. (Android 10 és újabb esetén lépjen az eszközre beállítások> Android Auto)
 • Kattintson Korábban csatlakoztatott autók választási lehetőség.
Olvasni:  Az Nvidia Shield távirányító nem működik: Gyors javítás
Hogyan lehet letiltani az Android Auto-t?
 • Húzza el az Új autó hozzáadása az Android Auto-hoz lehetőséget kapcsolót balra.
 • Ha van egy autója, amely alatt van nyilvántartva Elfogadott autók listát a fenti képen látható módon. Ezután kattintson a három pontozott vízszintes gombot a képernyő jobb felső sarkában.
 • Ezután kattintson a gombra Felejts el minden autót gomb.

Új publikációk:

Ajánlott