Hogyan lehet megtalálni a Twitter felkapott hashtageit 2024-ban

A hashtagek a Twitter elengedhetetlen részét képezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy meghatározott témák alapján rendszerezzenek és fedezzenek fel tartalmakat. A felkapott hashtagek minden pillanatban a legnépszerűbb hashtagek, így nagyszerű módja annak, hogy naprakész maradjon az aktuális eseményekről és beszélgetésekről. Így találhatja meg a Twitter felkapott hashtageit 2024-ban.

1. Használja a Twitter felfedező oldalát

A Twitter Felfedezés oldala remek hely a felkapott hashtagek megtalálásához. A hozzáféréshez egyszerűen kattintson a Twitter kezdőlapjának jobb felső sarkában található nagyító ikonra. Innen görgetheti a közösségi médiában jelenleg felkapott különféle témákat és hashtageket. A Felfedezés oldal nagyszerű módja annak, hogy új hashtageket fedezzen fel, és naprakész maradjon a legújabb beszélgetésekkel kapcsolatban.

2. Használjon harmadik féltől származó eszközöket

Számos harmadik féltől származó eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek megtalálni a felkapott hashtageket a Twitteren. Néhány népszerű lehetőség a Hashtagify, a Trendsmap és a Hootsuite Insights. Ezek az eszközök lehetővé teszik a hashtagek nyomon követését, népszerűségük elemzését, és még figyelmeztetéseket is kaphatnak, ha felkapaszkodnak. Ezenkívül gyakran értékes betekintést és adatokat szolgáltatnak arról, hogy ki használ bizonyos hashtageket, és hol találhatók.

3. Kövesse iparága befolyásolóit és gondolatvezetőit

Ha követed az iparágad befolyásolóit és vezetőit, nagyszerű módja annak, hogy naprakész maradj az aktuális trendekről és beszélgetésekről. Ezek a személyek gyakran használnak felkapott hashtageket tweetjeikben, így értékes forrást jelentenek az új hashtagek felfedezéséhez. Ezen túlmenően ezen személyek követése segíthet hálózatának bővítésében és láthatóságának növelésében a Twitteren.

Olvasni:  Kisvállalkozások Bevezetés: Miért olyan fontos?

4. Vegyen részt a Twitter-csevegésekben

A Twitter-csevegés olyan online beszélgetés, amely egy adott hashtag körül zajlik. Ezek a csevegések nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen hasonló gondolkodású személyekkel, és naprakész maradjon az aktuális trendekről és beszélgetésekről. Az iparágához kapcsolódó Twitter-csevegések megtalálásához egyszerűen keressen megfelelő hashtageket, és nézze meg, hogy zajlanak-e csevegések.

5. Elemezze versenytársai hashtageit

A versenytársak hashtageinek elemzése értékes betekintést nyújthat abba, hogy jelenleg mely témák és beszélgetések népszerűek az Ön iparágában. Vessen egy pillantást a versenytársak által használt hashtagekre, és nézze meg, hogy ezek közül valamelyik jelenleg felkapott-e. Ezenkívül nézze meg a versenytársak tweetjeiben szereplő elkötelezettségi szinteket, hogy megtudja, mely hashtagek generálják a legtöbb hangot.

6. Használja a Twitter listákat

A Twitter-listák nagyszerű lehetőséget kínálnak Twitter-hírcsatornáinak rendszerezésére, és naprakészen tartására adott témákról és beszélgetésekről. Twitter-lista létrehozásához egyszerűen kattintson a felhasználó profilja melletti három pontra, és válassza a „Hozzáadás vagy eltávolítás a listákról” lehetőséget. Innen létrehozhat egy új listát, vagy hozzáadhatja a felhasználót egy meglévőhöz. Iparágához vagy konkrét témákhoz kapcsolódó listák létrehozásával könnyedén nyomon követheti a beszélgetéseket, és új hashtageket fedezhet fel.

7. Tartsa szemmel az aktuális eseményeket

Az aktuális események gyakran ösztönzik a beszélgetéseket a Twitteren, így kiváló forrása a felkapott hashtageknek. Tartsa szemmel a főbb hírcsatornákat és a közösségi média befolyásolóit, hogy megtudja, milyen témák vannak jelenleg trendben. Ezenkívül fordítson figyelmet a fontosabb eseményekre, például az ünnepekre, konferenciákra és díjátadókra, mivel ezek gyakran generálnak saját felkapott hashtageket.

Befejezésül megállapítás Felkapott Twitter hashtagek 2024-ban elengedhetetlen ahhoz, hogy naprakészek legyünk az aktuális eseményekről és beszélgetésekről. A Twitter Explore oldal használatával, külső eszközökkel, befolyásolók és gondolatvezetők követésével, Twitter chatekben való részvétellel, versenytársai hashtageinek elemzésével, Twitter listák használatával és az aktuális események figyelemmel kísérésével a játék előrébb maradhat és csatlakozhat a legújabb beszélgetésekben.

Olvasni:  Hogyan kezdjük el a PPC-hirdetést

Új publikációk:

Ajánlott