Hogyan lehet megváltoztatni az időt a G-Shock-on?

A Casio G-Shock egy japán stílusú és tartós karóra. A Gravitational Shock rövidítése, a G-Shock órákat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a stressznek és a sokknak, vízálló tulajdonságokkal. Míg a G-Shock órákat a szabadban való használatra tervezték, analóg és digitális stílusban, valamint a kettő kombinációjában egyaránt kaphatók. Ezek az órák több gombbal rendelkeznek az ébresztés beállításához vagy az idő módosításához a szokásos tárcsa helyett.

Ebben a cikkben azt fogjuk felfedezni, hogyan módosíthatja az időt a G-Shock órákon az órán található gombok megnyomásával.

A G-Shock gombjai

Míg a G-Shock karóra célja, hogy túlélje a magasból való zuhanást, és hosszú legyen az akkumulátor-élettartam, használhatatlan, ha nem érted, hogyan állítsd be az időt ezen a kemény órán. Az alábbiakban egy rövid leírás található a G-Shock összes gombjáról:

  • Beállítani: Ez a gomb a G-Shock óra bal felső sarkában található. Ezzel a gombbal állíthatja be és állíthatja be az órát az óráján.
  • Mód: Ez a gomb a G-Shock óra bal alsó sarkában található. Ezzel a gombbal válthat az óra egyik funkciójáról a másikra az idő beállítása közben.
  • Előre: Ez a gomb a G-Shock óra jobb alsó sarkában található. Ezzel a gombbal módosíthatja az órán lévő számjegyeket.
  • Hátramenet/Világos: Ez a gomb a G-Shock óra jobb felső sarkában található. Ezzel a gombbal módosíthatja a számjegyeket az óráján, vagy engedélyezheti a háttérvilágítást.

Hogyan állítsuk be az időt a G-Shock-on?

Kövesse az alábbi részletes lépéseket, hogy megtudja, hogyan állíthatja be vagy állíthatja be az időt a G-Shock készüléken, ezek működnek mind analóg, mind digitális G-Shock órákhoz, valamint ezek kombinációjához:

Olvasni:  Hogyan találja meg márkája célközönségét

1. lépés: Tartsa lenyomva a Beállítás gombot (1) két-három másodpercig, amíg sípoló hangot nem hall, vagy az óra képernyőjén az egyik számjegy villogni nem kezd. Most már beállíthatja vagy módosíthatja a számjegyeket a G-Shock óráján, amikor belép a beállítási módba.

2. lépés: Most nyomja meg a Mode gombot (2), amíg villogni nem látja az órák számjegyét. Minden alkalommal, amikor a Mode gombra kattint, válthat órákról percekre másodpercekre, majd ismét vissza az óra számjegyeire.

3. lépés: Ha az óra számjegyei pillanatnyilag villognak, használja a Vissza (4) vagy Előre (3) gombok valamelyikét az óra számjegyeinek az aktuális időnek megfelelő módosításához. A Reverse gomb (4) megnyomásakor az óra számjegye visszafelé, az Előre gomb (4) megnyomására pedig előrefelé ugrik.

4. lépés: Miután beállította az óra számjegyeit, hogy megfeleljenek a jelenlegi időnek, most nyomja meg ismét a Mode gombot (2), hogy átváltson a perc számjegyekre, majd a másodpercekre. Amíg a perc számjegyei villognak, nyomja meg az Előre (3) és a Vissza (4) gombokat a számjegy oda-vissza állításához. Hasonlóképpen nyomja meg ismét a Mode gombot a második számjegy megváltoztatásához a hátra és előre gombokkal.

5. lépés: Miután egyenként teljesen beállította az óra, perc és másodperc számjegyeit, nyomja meg még egyszer a Beállítás gombot (1) a beállítási képernyőből való kilépéshez. Így bármikor és bármikor visszaállíthatja az időt G-Shock óráján.

Ne feledje, hogy ha a második számjegy 30 és 59 között van, amikor megnyomja a Forward gombot (3) a számjegyek megváltoztatásához, akkor a másodpercek 00-ra állnak vissza, és 1 hozzáadódik a percszámlálóhoz.

Új publikációk:

Ajánlott