Hogyan lehet növelni a blog forgalmát, hogy pénzt keressen a blogírással

Sok blogger kíváncsi arra, hogyan lehet növelni a blog forgalmát, hogy pénzt keressen a blogírással. A hatalmas forgalom azonban jó, de megengedi, hogy azt mondhassam, hiába, ha hosszú távon nem vált pénzzé.

Igen, mi a haszna annak, ha napi 100 000 látogatója van, akik közül még 5 sem kattint a hirdetéseire, nem vásárol Öntől reklámot, nem használja a kapcsolt linkjét, vagy nem vásárol tőled terméket?

Igaz, hogy blogjainkat az iránta érzett szenvedély miatt hoztuk létre, de a blogírás iránti szenvedélyed értelmetlen lesz, ha nem vagy elég lendületes ahhoz, hogy gondoskodj a családodról.

Az egyik legnagyobb hazugság a blogforgalom növelésével és a forgalom átalakításával kapcsolatban: „A forgalom növekedése megnövekedett konverziót eredményez”. De ez nem igaz.

Előfordulhat, hogy a forgalom a bevétel megfelelő növekedése nélkül is növekszik. – Lisa, Inspire to Thrive

Ha elkapott ez a halálcsapda, mutatok néhány stratégiai dolgot, amit a blogunk forgalmának pénzzé alakítása érdekében teszek. Tanuld meg te is, hogyan tudod most. Kezdje a a kiválasztásával megbízható tárhelyszolgáltató a webhely optimális sebességének biztosítása érdekében.

Hogyan lehet növelni a blog forgalmát egy megcélzott közönség számára

Újra és újra hallottad, hogy ha tekintélyes blogot akarsz építeni, akkor egy résre kell koncentrálnod. Egy rés, nem kettő. De ha két rést kell futtatnia egy blogon, győződjön meg arról, hogy ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

Olvasni:  A Google Review Snippets használata a keresőoptimalizálás optimalizálásához

Válasszon ki egy adott rést, és írjon róla blogot. Ha tekintélyessé válik ebben a résben, minden, amit reklámoz, úgy fogy, mint a forró sütemény.

A kudarc egyik receptje, amelyet a legtöbb blogger használ, az, hogy megpróbál mindenről blogot írni. Hajlamosak erre csak azért, mert jól érzik magukat.

Ne feledd, a blogod nem rólad szól; személyes érdeklődését, és azt, amit a közönségével kapcsolatban érzel.

Egy adott közönségre összpontosító blogger könnyebben beszéli az adott közönség nyelvét. Könnyebben fogja használni azokat a kulcsszavakat, amelyek vásárlást váltanak ki az ő résén.

És soha nem lesz tanácstalan, hogy milyen tartalmat készítsen.

Csak minőségi blogforgalmat küldjön a blog forgalmának átalakításához

A minőségi forgalom minőségi potenciális ügyfeleket eredményez, és a minőségi potenciális ügyfelek valódi ügyfelekké válnak. Minden, ami ettől eltér, nemcsak butaság, hanem marketing erőfeszítések pazarlása is.

Igaz, minőségi forgalmat, leadeket és valódi ügyfeleket vagy ügyfeleket szerezhet, ha egyértelműen megfogalmazott keresőoptimalizálási technikákat használ. De ne feledje, hogy ebben a tekintetben semmi sem működik jobban, mint a fizetett forgalom.

A fizetett forgalom azt a kiváltságot adja, hogy legyőzze a találgatásokat és a reménybeli marketinget. Ezért ajánlatát olyan potenciális ügyfelekre célozza, akiknek olyan vásárlóerejük van, hogy most vásároljanak.

Nemcsak, hogy lehetősége lesz megcélozni és újra megcélozni a potenciális ügyfeleket meghatározott helyeken és érdeklődési körökben.

Noha a fizetett forgalom nem elegendő egy fenntartható blog létrehozásához, mivel megfigyelhető, hogy az oldalletöltések száma csökken a kampány szüneteltetése esetén. Fontos, hogy a blog tartalmát olyan kulcsszavakkal fűszerezd, amelyeket a célközönséged használ a netezés során.

SEMRush, Moz, WordStream, RankMathstb. mindegyik rendelkezik kulcsszókutató eszközökkel, amelyeket már ma elkezdhet használni. Ezek az eszközök segítenek megtalálni a kevésbé versenyképes kulcsszavakat a rangsoroláshoz.

Olvasni:  Hogyan dolgozzon ki nyertes streaming TV-stratégiát vállalkozása számára

Ha fizetett kampányt szeretne indítani, hogy minőségi forgalmat generáljon a blogján, érdemes lehet Facebook-hirdetéseket, Google Adwords-t, Twitter-hirdetéseket, Reddit-hirdetéseket stb.

Készítse elő termékajánlatait

Idő-, pénz- és energiapazarlás, hogyan növelheti blogja forgalmát jelentős befektetéssel, hogy nagyobb forgalmat érjen el blogja számára anélkül, hogy készenléti terméket kínálna olvasóinak. Ne kövesd el ezt a hibát, különben 20 év múlva is megbánod.

A nagyobb forgalom megszerzésének lényege a blog népszerűsítése. Jobb?

Ez nem elég. Arra is szolgál, hogy termékajánlatai minél több arc elé kerüljenek.

Minél többet megtud a célközönsége termékajánlatairól, annál több pénzt fog keresni.

Ennél nagyobb varázslatot egyetlen marketingmix sem tesz. Ha keres pénzt keresni fizetett felmérésekből nézze meg ezeket a tippeket.

Tudtad, hogy ha van interaktív közönséged (ez alatt azt értem, hogy olyan közönséged van, amely kérdéseket tesz fel neked, és válaszol a tiédre), akkor esélyed van arra, hogy blogod forgalmát gyorsabban pénzzé alakítsd? Így lehet növelni a konvertáló blog forgalmát.

Ha nem tudná, elmagyarázom, hogyan csináljuk ezt az Entrepreneur Business Blogban.

A következőképpen alakítjuk át a blogforgalmat:

  • Bátorítunk blog olvasóinkat és a Facebook csoport tagjai megjegyzést (válasz vagy kérdés) hagyhatnak.
  • Blogunkon ezekre a kérdésekre vagy azok egy csoportjára egy új blogbejegyzéssel válaszolunk.
  • Bármelyikből olyan terméket készítünk, amely túl hosszú ahhoz, hogy egyetlen blogbejegyzésben összefoglaljuk. Ezeknek a termékeknek a többsége csak ajánlott és kérésre kínált. Nem fogja látni őket nyilvánosan a blogunkon.
  • Amikor többen érdeklődnek iránta, vállaljuk a fájdalmat, és megakurzussá fejlesztjük őket.
  • Ha egy újonc kérdést tesz fel a csoportban vagy a beérkezett üzenetek mappában, utasítjuk, hogy olvassa el a blogunkon található ingyenes cikkeket.
  • Ha valakit lenyűgöznek ingyenes tartalmaink, és megengedheti magának, hogy pénzt költsön a tanulásra, biztosan visszajön, és kéri a tanfolyamokat.
Olvasni:  A digitális marketing fejlődése Indiában

Hozzon létre e-mail listát a blog forgalmának átalakításához

Már nem hír, hogy „a pénz a listán van”. Szerezd meg azonnal.

Ha nem állítod össze a listádat, akkor egyszerűen megrövidíted magad. És őszintén szólva, ez nem tesz jót a marketing erőfeszítéseinek.

Bármennyire is mernek versenyezni a chatbotok az e-mail marketinggel, az e-mail marketing továbbra is aranybánya marad az elkötelezett internetes marketingesek számára.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a listát továbbra is értékes információkkal kell ellátni, amelyek segítenek az előfizetők vállalkozásainak a tetőre jutni.

Ha értékes freemium termékeket használ ólommágnesként, rengeteg potenciális vásárlót vonzhat, akik érdeklődnek a rés iránt. És ahogy ápolod és kínálsz nekik egy terméket (a tiédet vagy egy leányvállalati terméket), meg fogják vásárolni.

Azzal, hogy folyamatosan ingyenes, de értékes termékeket osztogat, adósa lesz a közönségének magának és bármilyen márkának, amelyet képvisel. Ezek a taktikák segíteni fognak neked email marketing felszáll.

Lenyűgöző értékesítési másolat létrehozása

A beképzelt, „hype” értékesítési példány a legtöbb blogger legnagyobb hibája. Ez a legegyszerűbb módja a bizalom elvesztésének az interneten. Ha bűnös vagy, akkor már tudod, milyen nehéz volt az életed, amikor rávetted olvasóidat, hogy megvásárolják a termékeidet.

Lehet, hogy az oldalmegtekintések száma nő, de az eladások nulla.

Ha radikálisan meg akarja változtatni az életét bloggerként vagy internetes marketingszakemberként, akkor le kell állítania ezeket a felpörgetett, beképzelt eladási példányokat.

Hangsúlyozza a problémát és a lehetséges megoldásokat. Ezután nyomja meg lágyan az érzelmi gombjukat a pszichológiai kiváltóival.

Ez a legjobb módja annak, hogyan növelheti a blog forgalmát ingyenesen, hogy pénzt keressen.

Olvasni:  Interaktív webdesign: miért fontos és hogyan készítsük el?

Végül mutasd meg nekik a legjobb megoldást, amit találtál. Bizonyítsa be nekik, hogy a megoldás helyes, és zárja le értékesítését.

Összefoglalva: Hogyan lehet növelni a blog forgalmát, hogy pénzt keressen

Ha forgalmát egy jól kidolgozott értékesítési példányra küldi, a blog forgalmának ingyenes pénzzé alakítása séta a parkban.

Érdekes módon, ha a folyamatok automatizáltak, akkor alvás közben is lehet pénzt keresni. Ha nem, akkor lehet, hogy nem keres pénzt a blogírással.

Te jössz

Most pedig rád. Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben a legjobb stratégiáit a blogforgalom növelésére, amely átalakítja a blogforgalmat.

Emenike Emmanuel szabadúszó üzleti író és coach, közösségi média stratéga és a Vállalkozói Üzleti Blog. Szenvedélyesen segíti a vállalkozókat egy fenntartható vállalkozás beindításában, menedzselésében és fejlesztésében digitális eszközök segítségével. Ezzel az @ebusinessroom fogantyúval kapcsolatba léphet vele a Twitteren és az Instagramon. Emenike Emmanuel legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott