Hogyan lehet pénzt keresni blogírással egy blogon hirdetések nélkül

Rengeteg oktatóanyagot láttunk hogyan lehet pénzt keresni a blogírással reklámok nélküli blogról. De reálisan nézve lehetséges?

A blogok bevételszerzésének két legnépszerűbb módja a következő:

  • Google Ads: Szinte mindenkit elfogadnak. Nincs várakozási idő, és egyszerű a beállítás.
  • Szolgáltatások értékesítése: Mindig szükség van írókra vagy virtuális asszisztensekre, akik megkönnyíthetik a vállalkozások életét.

Mindkét módszernek hatalmas hátrányai vannak:

  • A Google Ads rendkívül olcsó. Valószínűleg nem fog sokat keresni, még akkor sem, ha nagy a forgalom.
  • A szolgáltatások értékesítése azt jelenti, hogy éjjel-nappal dolgozik, és alig vesz ki szabadságot. Nehéz úgy megtervezni az életét, hogy állandóan tenni kell valamit a fizetésért. Lehet pénzt keresni, de kimerítő.

Vannak olyan alternatív blogbevételezési módszerek, amelyeket szeretnél felfedezni?

Ismerje meg, hogyan kereshet pénzt a blogírással anélkül, hogy a blogjában hirdetéseket írna.

Íme néhány módja annak, hogy bevételt szerezzen a blogírásból anélkül, hogy túl sok hirdetést használna az oldalain:

Hogyan lehet pénzt keresni blogírással affiliate marketinggel

Az affiliate marketing jutalékot keres minden olyan eladás után, amelyet egy harmadik fél vállalkozásnak visz el.

Ezzel azonban legyen óvatos, mert könnyen elragad. Nem akarja, hogy a webhely egy nyavalyás műveletté váljon, és így néhány dollárt keressen. Ez lerontja a tartalmat, és végül kevesebb embert hoz a webhelyére.

Azonban, ha időnként véleményt ír egy termékről a saját réséből, majd a link végére helyezi a linket, akkor több nyereséget érhet el, mint az AdSense, legalábbis addig, amíg elég nagy felhasználói bázist nem kap ahhoz, hogy az Adsense több pénzt keressen. társadalmilag elfogadható módon.

Csak győződj meg róla, hogy véleményed jogos, jól megírt és elfogulatlan, és a felhasználói bázisodnak érdemesnek kell lennie a tartalomra.

Vélemények és terméklisták írásakor ügyeljen arra, hogy a tartalom megfelelő legyen SEO optimalizált. Ha webhelyének van némi tekintélye, és olyan kulcsszavakat céloz meg, amelyeket ismer, akkor a Google keresőjének első oldalára kerülhet, az értékelés jó helyezést ér el, és hosszú távon is passzív bevételre tehet szert az értékelésre érkező felhasználók mint rövid távon.

Olvasni:  Hogyan védheti meg webhelyét és védheti meg az adatszivárgásoktól

Hogyan készítsünk jogos véleményeket

Társvállalati értékelésekhez és listákhoz való tartalom létrehozásakor két fontos szempont van:

  • Jogi szabályok. Erről nem tudok sokat mondani, mivel nem vagyok jogász, de világossá kell tennie, hogy jutalékot fog fizetni, ha valaki rákattint néhány hivatkozására.
  • a Google követelményei. A Google keményen dolgozik annak biztosításán, hogy a társult webhelyek értékes és hasznos tartalmat nyújtsanak, ezért úgynevezett Product Reviews Updates (PRU-k) ellen harcolnak azokkal a webhelyekkel, amelyek a társult vállalkozások számára készült webhelyeket állítják elő.

A Google tippek hosszú listáját kínálja arra vonatkozóan, hogy miként kerülheti el, hogy webhelyét befolyásolják ezek a frissítések, és néhány tényezőt az alábbiakban foglalunk össze:

Taktika Hatás Észrevételek
Linkelés több eladóhoz (nem csak az Amazonhoz), hogy az olvasók választási lehetőséget biztosítsanak. Linkelés több eladóhoz (nem csak az Amazonhoz), hogy az olvasók választási lehetőséget biztosítsanak.
Eredeti képek és videók hozzáadása

Arra ösztönözve, hogy „támogassa szakértelmét és erősítse meg áttekintése hitelességét”.

Gyenge minőségű terméklisták

Nem említett.

Úgy tűnik, ezek (azaz a „legjobb termékek” listája minimális tartalommal) jól helyezkednek el

Szakvélemény „Bizonyítsa, hogy tájékozott a vizsgált termékekről”

Készítsen mennyiségi méréseket

Az értékelések azt mérik, hogy egy termék hogyan teljesít a teljesítmény különböző kategóriáiban.

Drótvágó megközelítés

Az iránymutatások tartalmazzák.

A NY Timesnak van jó példa egy oldal, amely elmagyarázza a megközelítésüket. jó házattartása és nagyon jól illeszkedik nagyon részletes információkkal is rendelkezik

Ezenkívül az affiliate marketing túlmutat a saját webhelyén. Egyre több influencer keres a közösségi médián keresztül leányvállalati bevételt.

Olvasni:  Használja ezt a 10 közösségi média tippet, hogy gyorsabb pénzforgalmi eredményeket érjen el

Szóval tartsd szemmel közösségi média trendjei és ügyeljen arra, hogy lehetőség szerint terjessze ki sikerét a közösségi médiában.

Ez olyan, mint az affiliate marketing; az egyetlen különbség az, hogy az ügyfelek kapcsolatba lépnek Önnel, és fizetnek azért, hogy írjon róluk (az affiliate marketingben jutalékon keresztül fizetik).

Mindkét esetben egy termékről ír (amit remélhetőleg kipróbált és kísérletezett). A te blog niche itt nagyon fontos, mivel vannak bizonyos rések, ahol a szponzorált bejegyzések nem feltétlenül működnek, mint következetes pénzkereseti módszer.

Ráadásul nem sokat tehetsz előre (ügyfelek szerzésére), kivéve a blogod/webhelyed felépítését (ami természetesen elsősorban az elsődleges cél kell, hogy legyen).

Csakúgy, mint az affiliate marketing esetében, a szponzorált posztokat egyértelműen ki kell zárni szponzoráltként, és minden ügyfél linkjén rendelkeznie kell egy rel=”szponzorált” attribútummal.

A szponzorált tartalmakkal pénzt kereshet a blogírással reklámok nélkül az egész blogon.

Hogyan lehet pénzt keresni a blogírással digitális letöltésekkel

A digitális termékek létrehozása egy másik szilárd bevételszerzési stratégia, amely növelheti a bevételt és az elismerést.

Ezek a termékek sokféle formában létezhetnek, beleértve az ellenőrző listákat, csalólapokat, e-könyveket stb.

Azért ezt ne vedd könnyen:

  • Időbe telik, hogy előálljon egy olyan termékötlet, amelyre kereslet lesz. Szánjon egy kis időt a kulcsszavak kutatására, és találjon ötletet egy olyan termékhez, amely hasznos és hasznos lesz. Vessen egy pillantást más bloggerekre és arra, hogy milyen termékeket reklámoznak.
  • Nem csak ez, de időbe telik, hogy valami igazán megéri a pénzt.

Szövegoptimalizáló egy nagyszerű eszköz, amely segít megtalálni a digitális termékekké alakítható tartalmi témákat:

Készítse el saját termékét, amelyet olvasói használhatnak.

Hozzon létre megbízható tartalmat kutatási adatok megosztásával. Lehet, hogy nehéznek hangzik adatokat gyűjteni egy bizonyos téma körül, de valójában a küszöb nem olyan magas, mint gondolná. Létrehozhat egy kérdőívet, amelyet nyíltan megoszthat webhelyén és/vagy közösségi csatornáin. Ha konkrét célközönségre van szüksége, küldje el e-mailben a kérdőívet.

Olvasni:  Hogyan módosíthatja a Magento 2 domain nevét

Ha azonban elegendő adatot gyűjtött össze jelentős következtetések levonásához, megoszthatja az eredményeket egy an értékelő jelentés vagy egy infografikát. Ez nagyon vonzó tartalom a bloggerek és az újságírók számára. Imádják a számokat, különösen, ha alapos kutatások támasztják alá őket.

Ezután, miután elkészítette termékét, győződjön meg arról, hogy webhelye digitális értékesítésre van optimalizálva. A Shopify jó választás lehet itt, mert beépített bevásárlókosár funkcióval rendelkezik.

Több is van platformok segítségével növelheti a digitális letöltések értékesítését.

Cselekvésre ösztönzés: Hogyan kereshet pénzt blogírással ezzel a lépéssel

Győződjön meg arról, hogy a blog CTA-i összhangban vannak a bevételszerzési stratégiájával. Van néhány plugin és üzleti telefon alkalmazások amelyek segítenek hatékony konverziós csatornák felállításában a céljai alapján.

Ezen túlmenően további lehetőségek közé tartozik saját (videó) tanfolyam elkészítése és marketingje, hírlevél készítése a termékek továbbküldéséhez. Ne feledje, NE ragadjon magával, és mindig ügyeljen arra, hogy minőségi tartalmat hozzon létre, hogy ez megfeleljen. Ezen kívül még sok ötlet van otthoni vállalkozás létrehozása amit a blogod vezérelhet.

Az Ön Take

Mielőtt túlzottan bevételt szerez blogoldalával, fontolja meg a hirdetések enyhítését, mert minőségi tartalom létrehozásával növelnie kell felhasználói bázisát, mielőtt hirdetésekkel tölti fel webhelyét.

A blogodból élsz? Ismersz személyesen valakit, aki ismeri? Kérjük, ossza meg a legsikeresebb bevételszerzési módszereit!

GYIK: Hogyan lehet pénzt keresni a blogírással hirdetések nélkül

Melyek a legjobb pénzkereseti módszerek a blogírással?

Pénzt kereshet e-könyvek eladásával, szponzorált bejegyzésekkel, szolgáltatásokkal vagy affiliate marketinggel.

Lehet pénzt keresni egy ingyenes bloggal?

Lehetséges, de nem valószínű. A forgalom növelése érdekében be kell fektetnie a tárhelyszolgáltatásba és más típusú WordPress-bővítményekbe.

Olvasni:  A kiváló tartalommarketinges 20 legfontosabb tulajdonsága

Mire van szüksége, mielőtt hirdetéseket vagy társult linkeket helyezne el a blogján?

Nagyobb blogforgalomra van szüksége, mielőtt hirdetéseket helyezne el vagy affiliate marketinggel próbálkozna.

Miért fontos a blogforgalom a blogírással pénzt keresni?

Forgalom nélkül senki sem láthatja szponzorált bejegyzéseit vagy társult linkjeit.

Mik azok a szponzorált bejegyzések egy blogon?

A szponzorált bejegyzés az, amikor egy hirdető fizet a tartalomért, egy blogbejegyzésért az Ön webhelyén.

Mennyit kérhetsz a szponzorált bejegyzésekért?

Ez gyakran a webhely forgalmán alapul.

Hogyan működik az affiliate marketing?

Ha termékekről vagy szolgáltatásokról tesz közzé egy hivatkozást, egy leányvállalat fizet a linken keresztül végrehajtott kattintásokért vagy vásárlásokért.

Mennyi időbe telik egy bloggernek, hogy pénzt keressen reklámok nélküli blogírással?

Ez a réstõl és a blogba fordított idõ mennyiségétõl függ.

Mennyit keres egy átlagos blogger évente?

A Semrush kutatása szerint a bloggerek átlagosan 8000 dollárt kerestek havonta 2021-ben. Ez átlagosan évi 96 000 dollárt jelent, ami jóval több, mint az USA teljes munkaidős fizetése.

Hogyan kereshet pénzt egy blogger szolgáltatásokkal?

Azáltal, hogy olyan témákról írnak blogot, amelyekről tudnak, és amelyekhez szolgáltatásokat nyújtanak. Szakértőként fognak pozicionálni ebben a résben.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott