Hogyan lehet újraindítani a Firesticket lefagyott állapotban?

Ha a Fire TV Stick jelenleg valamilyen problémát tapasztal, az a megtekintett tartalom lefagyását, vagy nem megfelelő megjelenítését okozhatja. Bár lehet, hogy még nem jött el az ideje, hogy levágja az eszközt a problémát okozó FireStick csápjairól, mégis kipróbálhat néhány, ebben a cikkben felsorolt ​​kísérletet, hogy megnézze, van-e még ütése a Fire TV Stick-nek.

Ebben a cikkben a FireStick különféle módszerekkel történő újraindításáról fogunk olvasni, valamint arról, hogy mit tehet, ha a FireStick miatt lefagy a tévé.

Miért fagy le a FireStick-je?

A Fire TV Stick általában lefagy, ha az internetkapcsolat lassú. Emiatt csatornától vagy streaming szolgáltatástól függetlenül a tartalom rendszeresen megszakad vagy nem érhető el. Egy másik ok lehet, hogy a Fire TV-nek kevés a tárhelye. Ha ez megtörténik, akkor eltávolíthat és eltávolíthat néhány alkalmazást. Ha nem az eredeti Fire TV hardverét használja, akkor megnövelhetik a tartalom betöltéséhez szükséges időt.

Internetszolgáltatója sávszélesség-korlátozást is okozhat, ha az internet sebessége csökkenhet, ha nagy mennyiségű adatot használ. Más okai is lehetnek annak, hogy az internetszolgáltató szándékosan korlátozza a sávszélességet. Ezenkívül a képernyő hibás lehet, ha olyan új alkalmazást töltött le, amely néhány sérült fájlt tartalmazott.

Változatos újraindítási technikák

Noha az egyszerű újraindítás nem olyan gazdag, mint a tészta vagy a sushi fajtái, a következő módszerek kipróbálásával újraindíthatja a Fire TV Sticket:

Olvasni:  Ügyfél-elégedettség: Hogyan javítható, és miért olyan fontos...

Távirányító használatával

A Fire TV-t a Fire TV Stick távirányítóval újraindíthatja. Tartsa lenyomva a Lejátszás/Szünet gombot a fő gombbal együtt, amelyet a Kiválasztás gombnak neveznek körülbelül 5-6 másodpercig. A Fire TV Stick eszköz kikapcsol. Amikor a készülék újra bekapcsol, sokkal hatékonyabban fog működni.

Hogyan lehet visszaállítani az Amazon Fire TV Stick-et?  |  Őszinte.Technológia

Ha úgy érzi, hogy a távirányítója az összes probléma gyökere, akkor lehet, hogy nincs megfelelően párosítva a Fire TV-vel. Húzza ki a Fire TV tápegységét, majd nyomja le egyszerre a hátrafelé haladó, balra és menügombokat 30 másodpercig. Az elemeket is kiveheti, mielőtt újra csatlakoztatná a tápegységet. Helyezze vissza az elemeket a Fire TV távirányítójába, és néhány másodpercig nyomja meg a Home gombot. Azonnal lenyomhatja a kezdőlap gombot tíz másodpercig, ha el akarja kerülni a gondokat.

Indítsa újra a Fire TV-t

A Fire TV-t az eredeti módon indíthatja újra, ha a beállításokhoz lép, és megnyomja az újraindítási lehetőséget. A Fire Stick eszköz újraindítása feltehetően a legjobb módja az eszköz újraindításának. Most megtudhatja, hogyan találhatja meg az újraindítási lehetőséget, ha követi az itt található útmutatót. Menjen a My Fire TV-re a beállításokban, és ott keresse meg az újraindítási lehetőséget. Az újraindítás után a fennmaradó hibák és hibák, valamint a háttérben futó alkalmazások gyorsítótára eltűnik.

Húzza ki a FireStick-et

Ha bármilyen külső eszköz csatlakozik a TV-hez, azokat magával a FireStick-kel együtt eltávolíthatja. Ezenkívül ki kell húznia a készüléket a konnektorból. Várjon egy percet, majd dugja vissza mindet az előző helyzetükbe. Ez a módszer segíthet a készülék lefagyásának feloldásában.

Távolítsa el a harmadik féltől származó alkalmazásokat, és törölje a gyorsítótárat

Ha hiba vagy hiba van valamelyik alkalmazásban, vagy a lefagyási probléma a felhalmozott gyorsítótár miatt következik be, eltávolíthatja ugyanezt más OTT-alkalmazások törlésével. A nem kívánt tartalom törlése a Fire TV eszközről nemcsak több helyet biztosít a fennmaradó alkalmazások optimális működéséhez, hanem megszabadul a sérült fájloktól is.

Olvasni:  Samsung S22 vs S22+ vs S22 Ultra: Melyiket érdemes megvenni?

Az alkalmazások gyorsítótárának törlése egy rutin módszer, amellyel eltávolíthatja a tartós rosszindulatú programokat vagy hibákat, amelyek bármely alkalmazásban jelen vannak. Bármely alkalmazás gyorsítótárát eltávolíthatja az alábbi lépések végrehajtásával:

  • Menjen a Fire TV beállításaihoz, és válassza ki Alkalmazások a megjelenített lehetőségek közül.
  • Válaszd ki a Telepített alkalmazások kezelése választási lehetőség.
  • Menjen arra az alkalmazásra, amelynek gyorsítótárát eltávolítani vagy teljesen el szeretné távolítani. Most nyomja meg a megjelenített lehetőségeket a gyorsítótár törléséhez vagy az alkalmazás eltávolításához.

Gyári beállítások visszaállítása

A Fire TV gyári beállításait közvetlenül a távirányítóról állíthatja vissza, ha néhány másodpercig megnyomja a jobb oldali gombot és a vissza gombot. Megjelenik egy párbeszédpanel, amelyben meg kell erősítenie a döntését Állítsa vissza a gyári alapértékeket. A gyári beállítások visszaállítása eltávolítja az összes felhasználói fióktevékenységet és bejelentkezési hitelesítő adatait. Az eszköz újraindítása után újra be kell jelentkeznie.

Hogyan lehet visszaállítani az Amazon Fire TV Stick-et?  2 módszer magyarázata

Új publikációk:

Ajánlott