Hogyan lehet újraindítani a Moto telefont?

A Motorola telefonmodellek széles skáláját kínálja, amelyek hasonló jellemzőkkel rendelkeznek, amikor az elhúzódó hibákra vagy hibákra reagálnak. Ha Motorola telefonja lefagy, vagy lassan reagál a parancsaira, ideje lehet újraindítani a telefont, hogy eltávolítsa a hibákat, és hagyja frissíteni a legújabb szoftverre, ha van ilyen.

Ebben a cikkben bemutatjuk a Moto telefon újraindításának alapjait, modelltől függetlenül.

Gombok használata

Ha a telefon folyamatosan magától kikapcsol, vagy a képernyő lefagy, egy újraindítás segíthet a telefonnak, hogy ráhangolódjon a legújabb szoftverfrissítésekre. A telefon gombjaival újraindíthatja vagy újraindíthatja az alábbi lépéseket követve:

  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot legalább 20 másodpercig. Ha a telefon nem áll le magától, akkor megmutat néhány lehetőséget, ezek közül válassza az újraindítást.
  • A látható opciók nélküli közvetlen újraindításhoz 20 másodpercig egyszerre lenyomva tarthatja a kisebb hangerőgombot és a bekapcsológombot, és a telefon automatikusan újraindul. Hagyja, hogy telefonja időnként újrainduljon.

A folyamat során a telefon képernyőképet készíthet az aktuális képernyőről, mivel az alacsonyabb hangerő gomb és a bekapcsológomb szintén segíthet a képernyőkép készítésében, amikor együtt segítenek.

Egyéb információk, amelyeket szem előtt kell tartani

Tartson szem előtt néhány fontos pontot, ha aggódik a fent említett újraindítási eljárás miatt:

  • Az eszközön lévő adatok nem vesznek el vagy nem törlődnek.
  • Elveszítheti a különböző alkalmazások gyorsítótárát, ami előnyös és nem káros.
  • Győződjön meg arról, hogy készüléke legalább 5%-os töltöttséggel rendelkezik, vagy 15 percig, ha az akkumulátor teljesen lemerült.
Olvasni:  Hogyan kell kenni a kapcsolókat?

Új publikációk:

Ajánlott