Hogyan működnek a tartalomgenerátorok és hogyan használjuk őket hatékonyan

A tartalomgenerátorok, mint például a Peppertype.ai, rendkívül hatékony íróeszközök, amelyek elősegítik az írók jobb írását. Nézzük meg ezek működését és helyes használatát.

A mesterséges intelligencia azért van itt, hogy megkíméljen Önt attól a gyötrelemtől, hogy tartalmat készítsen az első helyen. Jelenleg sok vezető vállalkozás fektet be az AI-ba. Akkor miért ne hinne a tartalomgenerátorokban? A technológia fejlődésével ezek az AI-eszközök is hosszú utat tettek meg. Nézzük meg, hogyan működnek ezek a generátorok, mennyire előnyösek, és ami még fontosabb, hogyan használhatja őket hatékonyan.

Mik azok a tartalomgenerátorok?

Forrás

Egy weboldal létrehozásához egy szempillantás kell. Valószínűleg többet tesz a webfejlesztésben kezdőknek. De ha a weboldal készen van – a következő nagy dolog egy üzlettulajdonos fejében az – hogyan tovább a tartalommal? Hogyan lehet feltölteni a tartalmat? Ekkor lépnek életbe a tartalomgenerátorok.

Az AI tartalomgenerátor olyan szoftver, amely eszközeit használja fel a tartalom létrehozására anélkül, hogy az Ön kreatív képességeit felhasználná. Több szekció közül választhat – arra az esetre, ha lemaradna róluk. Válasszon és szerezzen be számítógép által generált tartalmat a mesterséges intelligencia segítségével.

A tartalom bármilyen formában lehet:

● Blog téma

● Blogötletek

● Tartalmi ötletek

● Kulcsszavak

● Szövegírás

● Hirdetési tartalom

● Történet cselekmény

● Beszámolók

● Listák

● Alternatív szöveg a képekhez

● Kifejezések

Mit tehet egy AI-alapú tartalomgenerátor a tartalom létrehozásán kívül?

Olvasni:  Rejtett tartalom és hatása a SEO-ra

● Böngésszen az adatok között, és jelölje meg azokat a kérdéseket, amelyeket a legtöbb netező feltesz online

● Értékelje az e kérdések és kulcsszavak körüli versenyt

● Ajánlott tartalmat ajánlani, amelyet a keresőmotorok, például a Google felismernének és relevánsnak ismernének el a netezők által keresett kifejezések vagy kifejezések szempontjából

Most bemutatjuk, milyen előnyökkel jár a tartalomgenerátorok birtoklása.

Hogyan működnek a tartalomgenerátorok?

A tartalomgenerátorok tartalmat hoznak létre az Ön számára. Megadja nekik a bemeneteket, kiválasztja a kívánt kimenet típusát, és megvárja, amíg bemutatja a végső kimenetet.

A tartalomgenerátoroknak könnyen érthetőnek kell lenniük a felhasználók számára. A Peppertype.ai az egyik legjobb tartalomgenerátor a könnyű használhatósága és a kívánatos kimenetei miatt. A változatos tartalomtípusok közül bármelyiket kiválaszthatja.

A Pepper Content mesterséges intelligencia olyan intelligens, hogy néhány szót vagy mutatót ad nekik, és hosszú és értelmes bekezdéseket készítenek Önnek. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy jobban megismerje az olyan tartalomgenerátorokat, mint a Peppertype.ai.

● Látogassa meg a webhelyet

● Ellenőrizze a tartalomigényét

● Válasszon a kívánt kategóriák közül

● Adja meg az igényt vagy a kulcsszót

● A szoftver egy szempillantás alatt generálja

● Ellenőrizze, hogy a tartalom nem tartalmaz-e plágiumot

● Ellenőrizze, hogy a tartalomban vannak-e nyelvtani hibák

● Adjon hozzá emberi érintést, mert a mesterséges intelligencia nem méri fel az érzelmeket és az empátiát

● A tartalom készen áll a használatra

Az AI tartalomgenerátorok előnyei

Az AI tartalomgenerátor előnyei

Forrás

1. Készítsen bármilyen típusú tartalmat, amit szeretne

Lehetnek rövid feliratok Instagram-bejegyzéséhez, hosszú történetek, reklámok, termékleírások vagy blogötletek. Az AI tartalomgenerátorok robotújságíróként viselkedhetnek, és bármilyen tartalmat megírhatnak vagy átírhatnak helyetted.

2. Szállítson egyedi tartalmat pillanatok alatt

A legtöbb vállalkozás az egyedi tartalom elérésére törekszik. Egyes mesterséges intelligencia-tartalomgenerátorok 94%-os pontszámmal rendelkeznek a Copyscape-en. A legtöbb író ezt szeretné megvalósítani.

Tudjuk, hogy a termékek nem változnak, csak módosulnak. Hasonlóképpen nem lehet hiteles a tartalom szempontjából. A tartalom nem módosítható. Egyedinek, csábítónak, eredetinek, tartalmasnak kell lennie, és mindenáron csúcsminőségűnek kell lennie. Egy cikkgenerátor közel kerülhet a beszerzéséhez.

Olvasni:  Hogyan lehet megoldani a Dell-monitor energiatakarékos módba lépésével kapcsolatos problémát?

3. Biztos jövő

A kutatások szerint a fogyasztók 50%-a hisz az AI-ban. Más statisztikák szerint a mesterséges intelligencia globális piaci értéke 2027-re eléri a 267 milliárd dollárt.

Senki sem tudja, mit hoz a jövő mindegyikünk számára. Egy dolog megkérdőjelezhetetlen – a mesterséges intelligencia a jövőben nem vezet sehova. Itt van, hogy maradjon. És maradj sokáig. A jövő az AI-é.

4. Segítse az írókat, hogy túllépjenek az írói blokkokon

Egy író nem tud új tartalmat előállítani, vagy kreatív folyamatai egy fokkal lelassítják az írói blokkot. Az írói blokkolásnak többféle oka lehet.

A tartalomgenerátorok közbeléphetnek, és segíthetnek az íróknak túllépni írói blokkján. Az AI tartalomgenerátor különösen hozzájárul az írók munkáihoz. Megtanítják az írót ingyenes cikkek létrehozására, tartalom- vagy blogötletekre, valamint olyan tartalmak generálására, amelyek táplálják kreatív gyümölcseiket.

5. Üsd el a világot a megfelelő időben

Egy esemény történik a világban. Tegyük fel például az orosz-ukrán háborút, és rendkívül rövid a határidő, de szeretné megosztani véleményét a világgal – bizalommal egy ingyenes cikkgenerátorba szállhat. Vagy kipróbálhat egy tartalomötlet-generátort.

Pillanatok alatt megtölti webhelyét és/vagy közösségi média platformját az Ön adataival. A tartalommegosztás megfelelő időzítése kedveléseket, megosztásokat, követéseket, retweeteket, megtekintéseket, elismerést, elismerést és népszerűséget biztosít a kibertérben. Az AI segítheti Önt ezzel.

A tartalomgenerátorok hatékony használata

Elmondtuk, mik azok a tartalomgenerátorok, és milyen hasznosnak bizonyulhatnak. Itt az ideje, hogy megértsük a használatukat. Ez nem rakétatudomány. A legtöbben aggódnak amiatt, hogy hogyan használják a technológiát. Különösen a mesterséges intelligencia. Íme hat tipp az AI tartalomgenerátor használatához.

● Keresse meg a teret a konkrét és a nem túl specifikus között

A keresésnek elég megfelelőnek kell lennie ahhoz, hogy az AI megértse. Nem túl részletes, és nem is túl nyilvánvaló. Ügyeljen arra, hogy elegendő információt adjon meg az eszközről. Eredményt kell adnia kreatív ötletek formájában, és nem úgy kell kinéznie, mint maga az input.

● Egy cikkgenerátor eszközeinek kombinálása

Számtalan eszközük van, amelyek segítenek vonzó tartalom létrehozásában. Blogcikk létrehozásához keverheti a blogötleteket, bevezetőket, listákat, kulcsszavakat és a felsoroláspontbővítőt.

Olvasni:  A WordPress Multis mit tehet és mit nem...

● Készítse el saját struktúráját

Ahhoz, hogy az AI által létrehozott tartalom jobb oldalán legyen, készen kell állnia egy jól használható szerkezetre. Használjon egy blogvázlat-eszközt, és hagyja, hogy a tartalomgenerátor hosszas kutatás után strukturált vázlatban készítsen Önnek egy blogcikket.

● Szerezzen új tapasztalatokat a bemenettel

A Peppertype.ai bemeneti része az Ön szabad helye, ahol számos bios-típust kipróbálhat. Beviheti a bevitelt, és megnézheti, hogyan generál az AI életrajzot magának. Mondjuk szemléltetésképpen – Dr. Arati Kulkarni. Nézd meg, hogyan hozott létre egy sor gyönyörű biost a számára.

Peppertype.ai

Forrás

● Ellenőrizze a tényeket a keresőmotorokon keresztül

Ne bízz minden szavában, amit a mesterséges intelligencia mond. Tartsa nyitva a lehetőségeit. Tudnia kell, hogy az AI által generált tartalom nem mindig tökéletes. Ellenőrizze az AI által említett minden mondatot. A jó tartalom mellett elengedhetetlen, hogy azt pontos tényekkel támasszák alá.

● Előzetesen ismerje meg az AI tartalomgenerátor eszközeit

Egyes cikkgenerátorok nincsenek megfelelően felszerelve minden mesterséges intelligencia funkcióval. Próbálja meg böngészni az AI tartalomgenerátor funkcióit, mielőtt fizetne vagy regisztrálna rá. Olvassa el figyelmesen az összes leírást. Válaszd azt, amelyik maximális számú funkcióval rendelkezik.

Kulcs elvitelek

● A mesterséges intelligencia által vezérelt tartalomgenerálás számos módszerével és eszközével megteheti

○ lépjen be a keresőmotorok eredményeinek csataterére

○ a márka ismertségének növelése

○ ügyfeleket vonzzon vállalkozásához

● Legyen szó blogötletgenerátorról, ingyenes cikkgenerátorról vagy tartalomötletgenerátorról. Megszerezheti az egyiket, és megkezdheti online utazását.

● Az AI tartalomgenerátorok még nem vették fel a lendületet. De ezt megteszik a következő években. Képes marketingcélú tartalmat létrehozni.

● Az emberi útmutatás jól jön, ha kiválasztja a megfelelő szavakat, kulcsszavakat, leírásokat, egysoros szövegeket és nyomokat a kérdéses tartalomhoz. Ezek az eszközök a piacon vannak, de nem helyettesítik a tartalommarketingeseket, a tartalomírókat vagy az emberek által végzett szövegírást.

Következtetés

A mesterséges intelligencia azonnal képes tartalmat létrehozni. Megvan az agya, és abszolút pihenést ad az írónak. A mondatokban nincsenek nyelvtani hibák. Még ha hibásak is, sokkal jobb, mint a fejét vakarni egy mondat kialakításához. A szerkesztés sokkal jobb, mint a teljes tartalom megírása.

Olvasni:  MissingLettr Review: Smart Social Media Marketing Automation

A mesterséges intelligencia által működtetett tartalomgenerátorok azért vannak itt, hogy maradjanak és gyilkoljanak. Gondolkodjon hosszan a kategóriáin, és szerezzen egy AI-írót. Ezzel sok időt, pénzt és erőfeszítést takarít meg. Emellett lenyűgöző tartalomelemeket készíthet az Ön számára.

Ha továbbra is kíváncsi a tartalomgenerátor használatára, próbáljon meg bejelentkezni Peppertype.ai. Problémamentes funkciói pillanatok alatt elmerítik a tartalomgenerálás mesterséges intelligencia folyamatában.

GYIK

1. A mesterséges intelligencia helyettesítheti az írókat?

Nem, a mesterséges intelligencia soha nem fogja helyettesíteni az írókat. A szenvedélyes írók olyan eszközöket ölelhetnek fel, amelyek felgyorsíthatják kreatív folyamataikat. Ezek az eszközök is segíthetik őket, és segítenek nekik jobb írásban.

2. Mennyi az ideális kulcsszavak száma egy cikkben?

Korábban a pontszám 5-6 kulcsszó volt a cikk 500 szavára. Ám oldalanként két-három kulcsszóra változott. Két ok a kulcsszavak túlzsúfoltsága és a mondatok elrontása az írásokban. Az írók ott írták be a kulcsszavakat, ahol szükség volt rá, figyelmen kívül hagyva a mondatszerkezetet, a bekezdés hosszát és a hivatkozást.

3. A mesterséges intelligencia átveszi a szövegírást?

Nem, a mesterséges intelligencia soha nem fogja átvenni a szövegírást. Az érzelmek és az empátia a szövegírás két fő fókusza. A mesterséges intelligencia semmit sem tud róluk. Nem helyettesíti a kreatív szövegíró helyét.

4. A Google tájékozódhat az AI által generált tartalomról?

Nem emberi lektorok segítsége nélkül. A Google rendszerei emberi ellenőrök segítsége nélkül nem képesek felismerni az automatikusan generált tartalmat. Annak ellenére, hogy a mesterséges intelligencia az automatikusan generált tartalom listája alá tartozik. Az automatikusan generált szöveg pedig manuális büntetést vonhat maga után.

5. Milyen MI-t használnak a Google-ban?

A Multitask Unified Model vagy a MUM a Google legújabb mesterséges intelligencia eszköze. 2021-ben vezették be. 2021 végén a legtöbb alkalmazás elkezdte használni a MUM-ot. Sok ígéretes funkcióval rendelkezik.

Új publikációk:

Ajánlott