Hogyan oszthat meg tweeteket egyszerűen más közösségi oldalakon gyorsan

A Twitter X számos frissítést vezetett be a tweetek megosztásának javítása érdekében. Képzelje el például, hogy sorban áll a piacon, és nyugtalanul nézi Twitter-hírcsatornáját a közelgő hóviharral kapcsolatos frissítésekért.

Érdekes módon az X-en a tweeteket most „bejegyzéseknek” nevezik.

Ha szeretné tájékoztatni szeretteit egy bizonyos bejegyzésről a Twitteren, a Facebookon vagy az Instagramon, hogyan oszthatja meg azt?

A bejegyzések különböző helyekre való megosztásának titka

Szeretné megosztani ezeket az információkat a Twitterről családjával és barátaival, akik NEM vannak a Twitter X-en.

(Igen, képzeld el, egyesek soha nem léptek fel a Twitterre. Vagy, mint sokan mások, feliratkoztak, és soha nem tweeteltek.)

Tehát kattintson a Twitter X ikonra mobileszközén, és most már az asztalon. Észre fogja venni, hogy most sokkal több lehetősége van a tweetek megosztására, mint valaha.

Ezért nem kell a Twitteren lennie ahhoz, hogy láthassa azokat a tweeteket, amelyeket mások a hálózaton kívül osztanak meg velük.

Tweetek megosztása a Twitter X-en

Természetesen ma ez a legegyszerűbb és legtöbb módja a tweetek/bejegyzések megosztásának. Sokan retweetelnek más tweeteket.

Ez egy egyszerű RT (retweet), de a személyesebbé tétel érdekében adja hozzá a saját ajánlását egy tweethez. Adjon hozzá némi kontextust a bejegyzéshez, hogy mások megálljanak, és megnézzék a bejegyzést a hírcsatornájukban.

Olvasni:  8 ok, amiért leesett a Google rangsorolása (és hogyan lehet visszatérni)

Ma egyszerűbb a Twitteren engedélyezett 280 karakterrel retweetelni, mint a régi 140 karakteres számmal. És ha kék előfizetésed van, akkor 10 000 karaktert tweetelhetsz.

Tweetbejegyzések megosztása DM-en keresztül – Közvetlen üzenet

Nem szeretne valamit nyilvánosan megosztani a Twitteren? Küldje el közvetlen üzenetben a Twitteren. A DM-ek azok privát üzenetek elküldheti valakinek a Twitteren.

Azonban követniük kell Önt, vagy engedélyezniük kell a közvetlen üzeneteket a fiókjukban.

Természetesen mindig azt gondolom, hogy az ilyen típusú üzenetekkel, ha valami elromlik, nyilvánossá válhatnak. (Csak mondom.)

Hányszor váltak nyilvánossá a privát üzenetek vagy e-mailek? Mindig gondold át előre, szeretnéd, hogy édesanyád vagy gyermeked lássa ezt a bejegyzést?

Azonnali üzenet Valaki a Tweet

Egy tweetet azonnali üzenetben megoszthat valakivel, aki nincs a Twitteren. Néha láthat egy tweetet, amelyről tudja, hogy valaki szeretne tudni róla.

Oszd meg a különleges tweetet azonnali üzenetben a mobilodon. Még ha nincsenek is a Twitteren, akkor is elolvashatják.

Persze lehetne screenshotot is csinálni, hogy lássák a képeket stb.

Oszd meg a tweetet a Facebookon a tweetek megosztásához a Facebookon

Ez a kedvenc módja a tweetek megosztásának az időjárási események során. Kiválaszthatja, hogy megosztja-e a személyes Facebook-hírcsatornáján, valaki más hírfolyamán vagy a Facebook-oldalán.

Tweetek megosztása a Facebookon a Twitter X-ből: Először mobiltelefonjáról kell megtennie.

Feltétlenül használja a „nyilvános megosztás” opciót. Így később beágyazhatja a bejegyzést a blogjába vagy webhelyére.

Itt láthatod a Facebook idővonalamon: A bejegyzés beágyazási funkcióját használtam, hogy bemutassam neked, így láthatod, hogyan oszthatsz meg tweetet a Facebookon.

A tweet megjelölése a könyvjelzők közé

Ahelyett, hogy kedvelne egy tweetet, vegye fel a könyvjelzők közé, és csak te fogod tudni. Később hivatkozhat rá. Ez a Twitter X újabb funkciója.

Olvasni:  Halottak a közösségi média hírcsatornái 2024-ban?

Állítólag titkos. Ha tetszik egy tweet, az köztudott. Megjelenik a Twitter X-profil idővonalán.

De a könyvjelző privát. Ha azonban az X-en lévő bejegyzésed sok könyvjelzőt kap, az azt jelzi az algoritmusnak, hogy fontos bejegyzésről van szó. Számos könyvjelzőt észlelhetsz az X-en lévő bejegyzéseiden.

A Twitter X könyvjelzők hatékony eszközt jelentenek fiókja rendszerezésére. A könyvjelzők használatával könnyen mentheti és kategorizálhatja az Ön számára fontos tweeteket.

Ez a funkció lehetővé teszi az értékes információk gyors elérését, megkönnyítve az egyes tweetek megtalálását és visszautalását. Akár cikkeket, linkeket vagy izgalmas beszélgetéseket szeretne menteni, a Twitter X könyvjelzői segítenek a Twitter-élmény egyszerűsítésében.

Fiókja hatékony rendszerezésével összpontosíthat, és a legtöbbet hozhatja ki a platformon töltött idejéből. Fizetős előfizetéssel egyetlen könyvjelzőfájl helyett fájlokat is tárolhat a könyvjelzőihez.

Illessze be a tweetbejegyzést webhelyére vagy blogjába

Imádom időnként ezt csinálni. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy példát mutasson, és bemutassa kedvenc kukucskálását.

Ha beágyaz egy tweetet egy webhelyre vagy blogba, az évekkel növeli a tweet élettartamát. Az alábbiakban beágyazott tweetet küldhet Neallal:

Használja a Click To Tweetet a blogjához vagy webhelyéhez

Elmondhatod, hogy szeretem használni ezt a funkciót? Igyekszem most minden bejegyzésben felhasználni őket. A click-to-tweet beépülő modul segít a tartalom továbbterjesztésében a Twitterverse-ben.

(Köszönet Cori Ramos, blogtervező, a kifejezés megalkotásához!) Számos plugin közül választhat, hogy ezt megteheti egy WordPress webhelyen.

  • Kattintson a tweethez
  • Jobb kattintás a tweethez
  • TweetDis
  • Társadalmi hadviselés
  • Sassy Social Share
  • Szumó
Olvasni:  17 legjobb példa a céloldalra (+ Hogyan készítsd el a sajátodat)

Íme néhány bővítmény, amelyet kipróbálhat. Mindig ellenőrizze a beépülő modul képességét a webhelyen, mielőtt újat telepítene.

Talán emlékszel az évekkel ezelőtti pluginekkel történt majdnem katasztrófámra itt. Mindig ellenőrizze, hogy a kiválasztott bővítmény nemrégiben frissült-e, mielőtt telepíti a WordPress webhelyére.

Retweetelje el a Twitter X-en

Emiatt ez egy nagyszerű módja annak, hogy másokat retweeteljen (a saját résén) hogy újra tweeteljék az Ön tweetjeit. Mindazonáltal adjon hozzá némi kontextust, mielőtt újratweetel egy tweetet a Twitteren.

Ez a további kontextus a retweet előtt tovább fogja terjeszteni tweetjét a Twitterverse-ben, ahogy egyre többen veszik észre.

Bónusz tipp a tweetek megosztásához

Hogyan oszthat meg tweeteket az Instagrammal

Készíthet képernyőképet egy tweetről, és közvetlenül mobiltelefonjáról megoszthatja azt az Instagramon. Ez egyszerű és könnyű. Mondhatnád, hogy izgulok a viharok miatt? Annyira izgatott lettem, hogy elfelejtettem további hashtageket hozzáadni ehhez az Instagram-bejegyzéshez.

Továbbá azt is gondolom, hogy az IFTTT-nek lehet receptje, hogy ez is megtörténjen.

A legjobb IFTTT recept ott van, ahol lehet megosztani egy Instagram-fotót a Twitteren automatikusan. A fényképet pedig megtekintheti a Twitteren.

Ez a kedvenc IFTTT receptem. (Kattintson az utolsó linkre, ha ma szeretné megszerezni.) Ne feledje, hogy ma fizetni kell az ehhez hasonló IFTTT-receptekért, az új X API-módosításokkal.

Ossza meg bejegyzését e-mailben

Tudta, hogy mobileszközéről is megoszthat egy tweetet, amely az e-mail-névjegyeihez kerül? Ez egy másik módja annak, hogy megosszon egy tweetet olyan ismerőseivel, akik nem tartoznak a Twitter X hálózathoz.

Oszd meg a bejegyzéseket a Flipboardon

A Twitter X-ről is megoszthatja bejegyzéseit a Flipboardhoz. Ha megosztod bejegyzéseidet a Twitter X-ről a Flipboardra, az stratégiai lépésként szolgál az elérhetőség bővítésére és az online jelenlét maximalizálására.

Olvasni:  5 együttműködési mérőszám kampánya sikerének mérésére

Mindkét platform erejét kihasználva különböző közönségeket és potenciális követőket érhet el. A Flipboard használatával tartalmait esztétikailag tetszetős és felhasználóbarát formátumban jelenítheti meg, lenyűgözve az olvasókat, és arra ösztönzi őket, hogy vegyenek részt a bejegyzésekben.

Ez a keresztpromóciós taktika növeli a láthatóságot, növeli a márkaismertséget, és végső soron nagyobb forgalmat irányít webhelyére vagy blogjára.

Emelje fel közösségi média játékát a Twitter X és a Flipboard integrálásával, és tárja fel a lehetőséget, hogy szélesebb közönséggel tudjon kapcsolatba lépni.

Hosszabbítsa meg tweetjei élettartamát

Ezen túlmenően, ha megosztja tweetjeit a Twitteren és azon kívül, több időt biztosít a tweeteknek a ragaszkodásra. Tweet-bejegyzések jöhetnek és mennek, de ha beágyazza őket a blogjába vagy webhelyére, ezek a tweetek tovább tarthatnak.

Ossza meg őket egy másik hálózattal, és több megjelenítést és elköteleződést ér el. Nem csak ez, hanem a Twitter követői is növekedni fognak.

Kapcsolja be a tweetek megosztását a Twitter X-en

Gyakran oszt meg tweeteket más közösségi hálózatokkal vagy a blogján? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben arról, hogyan osztja meg ma tweetjeit, és hol osztja meg azokat.

Ne felejtse el megragadni a digitális vagy nyomtatott e-könyvemet Hogyan tweetelj és boldogulj az Amazonon.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott