Hogyan reklámozza magát anélkül, hogy tojást kenne az arcára

Az üzleti élethez és az üzleti életben maradáshoz elengedhetetlen, hogy megtanulja, hogyan reklámozza magát ma.

Minden alkalommal, amikor új ügyféllel találkozom, az egyik első dolog, amit hallok, az az, hogy „nem vagyok jó abban, hogy reklámozzam magam”. vagy “Nem tudom, hogyan reklámozzam magam.”

Aztán, miután beszéltünk róla, azt is megtudom, hogy nem szeretik látni a saját fotóikat, videóikat, vagy hallani a saját hangjukat. Hiszen nem biztos, hogy a végén egy tojással az arcodon, miközben reklámozod magad!

Nos, ez ismerősen hangzik számodra? Nekem biztosan az!

Hogyan reklámozza magát – lépésről lépésre

Az önreklámozás kulcsa, hogy kényelmesebbé és magabiztosabbá váljon abban, amit csinál. Ha nem vagy biztos abban, hogy mit tud nyújtani másoknak, hogyan reklámozhatja magát?

Az önreklámozás egyik módja az, hogy saját vállalkozássá válsz. Ha Ön az üzlet, akkor az üzletet reklámozza önmagával szemben. Személyiséget helyez az üzletbe.

Az emberek szeretnek másokkal dolgozni, és nem az üzletet önmagában. Tehát, ha belehelyezi személyiségét az üzletbe, az segít abban, hogy jobban népszerűsítse azt. Ezért olyan személyiséget kölcsönöz vállalkozásának, amelyet mások is szeretni fognak.

Olvasni:  Napelemek telepítése: Útmutató lakástulajdonosoknak

Mi az a személyes márkája, amelyet népszerűsítenie kell?

Függetlenül attól, hogy a neved a te dolgod vagy sem, személyesen kell hirdetned magad. Gondolj Mark Zuckerbergre, Elon Muskra, Jeff Bezosra vagy Warren Buffetre. Mindegyiküknek van egy nagy márkája, de te is tudod a nevüket és azt is, hogy kik ők.

Ez az a kép, amit az emberek látnak rólad. A személyes márka a készségek, a tapasztalat és a személyiség egyedülálló kombinációja, amelyet szeretné, hogy a világ lásson.

A személyes márkaépítés a saját történetének elmondása, és az, hogy az hogyan tükrözi viselkedését, viselkedését, kimondott és kimondott szavait, valamint hozzáállását.

Ezért ha reklámozod magad, el kell mondanod a saját történetedet, és nem kell másoknak elmondani helyetted. Ezért elengedhetetlen, hogy jól csináld!

Hogyan reklámozza magát ma egy digitális világban

Ma professzionális fényképet kell készítenie magáról, hogy megmutassa a világnak, hogy törődik vele. A kép fontos. Ha nem professzionális fotója van, az átlátszik a márkán.

Mondja el történetét közösségi média bejegyzéseken, videókon és blogokon keresztül. Oszd meg, ki vagy, mit csinálsz, és miért csinálod. Az emberek úgy érzik, ismernek téged. És ha egyszer megismernek, üzletet kötnek veled!

Múlt héten találkoztam egy ügyféllel, aki azt mondta nekem: „Úgy érzem, az Instagramról ismerlek.” Valójában ő közvetlenül az Instagramon keresett meg hogy megbeszéljük az időpontunkat.

Engedje el az egóját, hogy megtanulja, hogyan reklámozza önmagát

Rendszeres olvasója/nézője vagyok Katie Lance-nek, és ő mondja a legjobban, ha azt mondja: „Ne aggódj amiatt, hogy hogyan nézel ki vagy hangzik, a legtöbb embernek nem tetszik, ahogyan néznek ki vagy hangzanak, ezért lépj túl magadon!”

Olvasni:  Miért fontos, hogy a WordPress nyílt forráskódú?

Egyetértek vele, hogy csak csináld. Minél többet csinálod, annál jobb lesz a videózás vagy a fényképezés.

Ha a tökéletes pillanatra vársz egy videó vagy egy fénykép elkészítéséhez, soha nem fog eljönni. Telnek-múlnak a napok, hetekké, a hetek pedig hónapokká. – Lisa, Inspire to Thrive

Ossza meg történeteit – hibák és sikerek

Segíthet másoknak, ha megosztja saját történeteit arról, hogyan követett el hibákat, és mit tett a hibák leküzdésére. Erőforrásnak, mentornak vagy olyan személynek fognak tekinteni, akit követni és többet megtudni.

Ha tanácsot akarsz adni, mindenképpen fogadd meg! Ne tedd azt, amit mondok, de ne úgy, ahogy cselekszem. A példamutatás sikeressé teszi személyes márkáját.

Ryan Biddulph blogszupersztár ezt jól csinálja – szinte minden írásában elmesél egy történetet. Nem okoz gondot elmondani neked a hibáit, így tanulhatsz tőle. Ryan éjjel-nappal reklámozza magát. Ő tényleg tudja, hogyan reklámozza magát, igaz?

Néha ez arra késztet, hogy kilépj a komfortzónádból. Segít abban, hogy úgy fejlődj, ahogy másokon segítesz.

Hogyan reklámozza magát – ne legyen állandóan kérkedő

Időnként meg kell dudálnia a saját kürtjét, de ne essünk túlzásokba. Az emberek belefáradnak abba, hogy nap mint nap látják, hogy dicsekszel magaddal. Ha megteszed, valószínűleg nem követnek téged, vagy nem foglalkoznak veled. Lehet, hogy tojás lesz az arcodon 🙁

Másrészt viszont alig várod, hogy valaki más dudáljon a saját kürtödre, amikor kiérdemled a jogot. Csak ne ess túlzásokba, és ne mondd, hogy NÉZD MEG!

Ezért itt lép életbe a 80/20-as szabály. Ügyeljen arra, hogy a közösségi média bejegyzéseiben az esetek 20%-ánál többet ne beszéljen magáról. 80%-ának a TE közönségedről kell szólnia.

Olvasni:  7 elhagyott kosár e-mail az ügyfelek visszaszerzésére

Más szavakkal,

Ha még mindig félénk, béreljen fel vállalkozása népszerűsítésére

Ha ez még mindig túl nehéznek tűnik számodra, mindig felkérhetsz egy szakértőt, hogy segítsen előléptetni. Néha az a legjobb, ha van valaki, aki hangfalként szolgál, és vigyáz rád az út során.

A bérbeadással gyakran sok időt takaríthat meg ahhoz, hogy azt tegye, amihez a legjobban ért a vállalkozásában. Mérlegelnie kell az előnyöket és hátrányokat. Ne feledd, az idő pénz!

Feltétlenül figyelje márkáját

Végül ügyeljen arra, hogy figyelemmel kísérje a márkáját az út során. Hallgassa meg, mit mondanak mások rólad a márkádról az interneten. Ami azt illeti, a Google figyelmeztetések már nem elegendőek!

Neked kell egy márkafigyelő eszköz, mint a Brand24 különböző közösségi média hálózatok és blogok figyelésére. A Google figyelmeztetések csak a híroldalakat érintik. Most INGYENESEN regisztrálhat alább a Brand24 14 napos INGYENES próbaverziójára.

Van ma tippje, hogyan reklámozza magát? Természetesen további tippeket és trükköket szeretnék tudni az alábbi megjegyzésekben.

Azt is szeretném tudni, hogy neked is nehéz-e reklámozni magad.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott