Hogyan reklámozzuk az affiliate marketinget közösségi média nélkül

Bloggerként gyakori, hogy különféle módokat keres a pénzszerzésre. A szponzorált bejegyzések és hirdetések tisztességes bevételt generálhatnak, de előfordulhat, hogy nem következetesek. Ezért szeretnénk bemutatni, hogyan kell affiliate marketing népszerűsítése közösségi média nélkül.

Ezért kulcsfontosságú, hogy sokféle bevételi forrással rendelkezzen a blogíráshoz.

Az egyik módja annak, hogy tisztességes mennyiségű pénzt keressen anélkül, hogy sok munkát kellene végeznie, az affiliate marketing. Az affiliate marketing általában magában foglalja egy termék vagy szolgáltatás kiválasztását (általában a blogjához kapcsolódóan).

Ezután a termékkel kapcsolatos tudatosság kialakítása. Tehát amikor valaki megvásárolja a terméket vagy igénybe veszi a szolgáltatást az affiliate link segítségével, akkor ajánlási jutalékot kap tőle.

Az affiliate marketinggel való megbirkózás meglehetősen egyszerű. Ha azonban még teljesen újonc a folyamatban, ez a cikk segít áttekinteni néhány különböző módot az affiliate marketing népszerűsítésére a közösségi média nélkül a blogjában.

Tanulja meg, hogyan használhatja az affiliate marketinget a közösségi média nélkül a blogjában.

Miért közösségi média nélkül? Egyes közösségi média hálózatok nem teszik lehetővé a társult termékek reklámozását.

Óvatosnak kell lennie, amikor reklámozza őket a közösségi oldalon. Más hálózatok azonban engedélyezhetik ezt, például a YouTube.

Tekintse át az affiliate marketinggel kapcsolatos bejegyzéseket

Valószínűleg ez az egyik legjobb módja az affiliate marketing népszerűsítésének. Az emberek természetesen az internetet keresik, amikor termékekről és szolgáltatásokról keresnek véleményeket.

Tehát ha erős, informatív bejegyzései vannak arról, amit reklámozni próbál, akkor több mint valószínű, hogy átkattintásokat fog kapni.

Olvasni:  Hogyan lehet gyorsabban növelni az üzleti eladásokat marketinggel

Ezek a vélemények gyakran vásárlásokká alakulnak. Egy ismertető bejegyzés bemutatja a terméket vagy a szolgáltatást a blog olvasóinak. Elvezeti őket annak megértéséhez, hogy miért érdemes megvenniük vagy használniuk.

A bloggereket egyre gyakrabban „befolyásolóknak” nevezik. Ez azért van, mert az emberek felismerik, mennyire számít a véleményük, és befolyásolni tudják az embereket.

Őszinte Vélemények

Amikor véleményt ír, mindig ügyeljen arra, hogy őszinte legyen. Csábító lehet, ha affiliate marketingen keresztül próbál valamit népszerűsíteni, hogy csak a termék pozitívumait említse meg, és figyelmen kívül hagyja a problémákat.

Az őszinte áttekintésnek mindkettőt magában kell foglalnia. Adjon hozzá minden képet, ha releváns, és minden fontos információt (ár, hely stb.).

Az is jó ötlet, ha személyes hangnemet használsz az ismertető bejegyzésekben, mivel az emberek személyes ajánlásokat keresve keresték fel a blogodat.

Például, ha a TubeBuddy-ról ír, valószínűleg az egyik legjobb [YouTube affiliate programs]jobb, ha azt mondod:

„Ezek az előnyök, amelyeket a szolgáltatás használatából kaptam”, nem pedig: „Ezek azok az előnyök, amelyeket az emberek a szolgáltatás használatából fedeztek fel” – az olvasói tudni akarják, TE mit gondolsz.

Útmutatók

Ezek egyre népszerűbbek, és DIY stílusú cikkek különösen jól működnek a társult termékek promóciójában. Ezek különösen akkor működnek jól, ha termékének használati utasításra vagy műszaki útmutatásra van szüksége.

Például, ha Ön leányvállalata a weboldal hosting cégírhat egy cikket a helyükre helyezésről vagy további domainek felvételéről, egy vagy három társult linkkel a termékhez vagy szolgáltatáshoz.

Az ilyen jellegű oktatóanyag-bejegyzések nemcsak a linkek népszerűsítésére szolgálnak, hanem a keresőmotorok rangsorának javítására is. Ha arra koncentrál, hogy a SEO (keresőoptimalizálás) megfelelő legyen, akkor a bejegyzése jól fog sikerülni.

Olvasni:  Tippek a blogíróknak: Hogyan írj blogot életed válságain keresztül
Válaszoljon az olvasók kérdéseire, hogyan tegyen olyan bejegyzéseket, ahol közösségi média nélkül adhat hozzá partnermarketinget.

Kuponkódok affiliate marketinghez

Mindenki szeret spórolni, és ez lehet az egyik legjelentősebb ösztönző az ügyfelek számára. Amikor egy vásárló vásárolni szeretne egy terméket, és látja a kuponkódokat vagy utalványkódokat tartalmazó mezőt, kiváló esély van arra, hogy egy keresőmotorba lép, és a „Terméknév és kupon” kifejezést keresi.

Ha ezen kódok bármelyike ​​megtalálható a blogján, és az ügyfél rákattint, akkor is kap jutalékot az eladásért. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy társult marketingszakemberként nem csak meg kell osztania a kuponkódot, hanem rávenni őket, hogy átkattintsanak az Ön linkje segítségével.

Ha az ügyfelek ezt nem teszik meg, az eladás nem számít a tiédnek, és nem kapja meg a jutalékot, hacsak nem kapott egyedi utalványkódot a cégtől, amely visszakapcsolja a blogjára vagy webhelyére.

Egyes kuponwebhelyek kérhetik, hogy kattints át a kuponkód megtekintéséhez. Ez meglehetősen fura módszer, mivel lehetővé teszi számukra, hogy a cookie-t az ügyfél eszközén telepítsék.

Tehát, ha úgy döntenek, hogy egy későbbi időpontban felkeresik a termék weboldalát, továbbra is megkapja a jutalékot.

Bármilyen típusú bejegyzésben is szerepel a link, a végső cél az, hogy a lehető legtöbb megtekintést kapja. Nyilvánvalóan keményen fog összpontosítani a SEO-ra, és elküldi az Ön számára e-mail feliratkozók.

Azonban nagyobb láthatóságot is biztosíthat neki, ha kiemelt bejegyzésként helyezi el.

Ha a WordPress-t használja blogolási platformként, van egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen bejegyzést „ragasztson” a blog kezdőlapjára. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki felkeresi a blogját, látni fogja a bejegyzést anélkül, hogy a régebbiek között kellene keresnie.

Olvasni:  A bejövő marketing 6 módon segítheti e-kereskedelmi vállalkozását

Banner hirdetések

Ha célzott, organikus forgalmat bonyolít a blogján, a szalaghirdetések csodákat tehetnek a társult vállalkozás promóciójában. Még jobban működnek, ha jól látható helyen, a hajtás felett helyezik el őket.

A hajtás az a pont, ahol az olvasóknak lefelé kell görgetniük, így a legjobb megoldás, ha e fölött vannak.

Ne zsúfolja össze a blogját banner hirdetések bár. Ez nagyon megterhelő és kiábrándító lehet az olvasók számára, és soha ne helyezzen el hasonló hirdetéseket az oldalsávon.

Egy jól látható banner hirdetés az Ön ajánlása egy termékhez. Tehát, ha több hasonló terméket ajánl, akkor zavaró üzenetet küld olvasójának. Előfordulhat, hogy nem tudják, melyik terméket vagy szolgáltatást válasszák.

Alább láthat egy példát egy társult szalaghirdetésre. (Megjegyzés: jelölje meg őket szponzoráltként, és ne kövessen attribútumot.)

Kövesse nyomon a gyerekek online tevékenységeit ezzel a csodálatos alkalmazással, amely könnyen telepíthető és használható.

Online tanfolyamok

Ha releváns, bármelyikbe beépítheti az affiliate marketinget online tanfolyamok amelyet ingyenesen vagy fizetősként kínálsz olvasóidnak. Tegyük fel például, hogy van egy ötnapos termelékenységi tanfolyam. Érdemes bedobni egy társult linket az Evernote-hoz.

Ez nem lesz erőltetett promóció, mert megoldást kínál olvasóinak esetlegesen felmerülő problémáira.

E-mail listák

E-mail listák fontos marketingeszköz minden vállalkozás számára. Lehet, hogy nehezebb felépíteni őket, mint egy közösségi média követőt, de hozzád tartoznak. A Facebook, Twitter és hasonlók figyelmeztetés nélkül eltávolíthatják a profilodat, vagy bezárhatják, és elveszítenéd ezt a közönséget.

Az Ön e-mail listája egy közösség, amely megbízik benned, és szeretné, ha személyes véleményét közvetlenül eljuttatnánk hozzájuk. Már eléggé elkötelezték magukat ahhoz, hogy felkerüljenek a listára. Tehát használja ki ezt, és adja meg nekik a kapcsolt linkjét.

Olvasni:  7 módszer a rangsorolásra backlinkek nélkül

Összegzésként: Hogyan reklámozzuk az affiliate marketinget közösségi média nélkül

A legfontosabb dolog, amit emlékezni kell, amikor affiliate marketingről van szó, a bizalom. Ne reklámozzon semmilyen régi dolgot, és építsen ki bizalmat a közönségével.

Enélkül a leányvállalatok értékesítése szinte lehetetlen lesz.

Hogyan használod ma az affiliate marketinget a közösségi média nélkül a blogodban? Van ehhez további tippje?

Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott