Hogyan szerezhetek hangulatjeleket a Chromebookon?

Fotó: CC Photo Labs / Shutterstock.com

A hangulatjelek érzelmeket közvetítenek, ha minden más nem sikerül, segít elsimítani a kínos beszélgetéseket, javítani a megszakadt kötelékeket, és egy vagy néhány arccal vagy ikonnal tudatja barátaival az aktuális érzéseit. A hangulatjelek bármilyen eszközön működhetnek, és többnyire telefonokon is láthatók és használhatók, sőt az olyan asztali számítógépek is támogatják az emojikat, mint a Windows és a Mac. Mi a teendő, ha Chromebookja van?

Ebben a cikkben ezt a témát tárjuk fel, és kitaláljuk, hogyan engedélyezheti az emojikat, amikor megjegyzéseket fűz egy bejegyzéshez, retweetel vagy beszélget.

Chromebook billentyűzet használata

Az alábbi lépések végrehajtásával engedélyezheti a hangulatjelekkel teli matricatáblát Chromebookján:

1. lépés: Menjen egy szövegmezőre, és kattintson a jobb gombbal a mezőbe. A megadott lehetőségek közül kattintson a gombra Emoji.

2. lépés: Megjelenik a képernyőn egy hangulatjelekkel teli doboz a kategóriáikkal a tetején, és egy keresősáv.

3. lépés: A hangulatjeleken és matricákon kívül nyilakat, golyókat, valutákat, valamint különféle hangulatjelek billentyűparancsát is használhatja valódi matricák helyett, amit sokan preferálnak.

Az emoji tábla megnyitásához három gombot is megnyomhat egyszerre a Chromebook billentyűzetén: Keresés gomb + szóköz + Shift gomb.

A Chromebook képernyő-billentyűzetének használata

Használhatja a Chromebook képernyő-billentyűzetét, valamint közvetlen és könnyen észrevehető emoji gombbal rendelkezik. Ha érintőképernyős Chromebookja van, egy szövegmezőre kattintva megjelenítheti a virtuális billentyűzetet, ahol megtalálhatja az emoji gombot.

Ha Chromebookja nem érintőképernyős, akkor is engedélyezheti a képernyő-billentyűzetet az alábbi lépések végrehajtásával:

  • Menjen a képernyő jobb alsó sarkába, ahol az idő látható, és kattintson a fogaskerék ikonra.
Olvasni:  Hogyan javítható az UPNP sikertelensége?
Hogyan módosítható az idő a Chromebookon?
  • Kattintson a Megközelíthetőség opciót, majd kattintson a billentyűzet és szövegbevitel választási lehetőség.
  • Engedélyezze a melletti váltókapcsolót Képernyő-billentyűzet.

Miután a képernyő-billentyűzet elkészült, kattintson a mosolygó arc gombra a billentyűzet alsó sorában. Ezzel megnyílik a hangulatjelekkel és kategóriáikkal teli doboz, amelyek arra várnak, hogy megjelenjenek az üzenetekben.

Új publikációk:

Ajánlott