Hogyan szerezhetek ingyenes laptopot az EBT-vel?

Az EBT vagy Electronic Benefit Transfer egy kártyaalapú rendszer, amely segít a SNAP-on (élelmiszerbélyeg) vagy TANF-en (készpénzes segítségnyújtáson) keresztül már állami támogatásban részesülőknek vásárolni.

Míg az EBT-t alapvető szükségletek kielégítésére kínálják, egyes – államilag támogatott vagy magán – civil szervezetek segíthetnek csökkenteni a digitális szakadékot a gazdagok és a nincstelenek között.

Jelenleg egyetlen kormányprogram sem ígér ingyenes elektronikus eszközt, például EBT-kártyás laptopot. Az EBT kártyával azonban bizonyos kedvezményeket vehet igénybe a készülék megvásárlásakor.

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan szerezhet be ingyenes laptopot az EBT segítségével.

Olyan programok, amelyek támogatott termékeket kínálnak az EBT-vel

Amint azt korábban kifejtettük, nincsenek közvetlen kormányzati programok EBT-kártyás laptopok vásárlására. A következő programok és civil szervezetek azonban támogatást nyújtanak kiválasztott személyeknek.

Kormányzati programok

Íme néhány kormányzati program, amely támogatást nyújt az elektronikai termékekhez:

Megfizethető csatlakozási program (ACP)

Ezt a programot 2021-ben indította el a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) azzal a céllal, hogy az alacsony jövedelmű háztartások internetkapcsolatot biztosítsanak. A program keretében 30 dolláros támogatást vehet igénybe szélessávú szolgáltatásokra, egyszeri támogatást pedig 100 dollárig laptopra, számítógépre vagy táblagépre.

Az AKCS-támogatásra való jogosultsághoz az egyénnek rendelkeznie kell a SNAP-programhoz szükséges összes jogosultsági feltétellel, például a szövetségi szegénységi szint 200%-a alatti jövedelemmel.

Mivel ez a program a tervek szerint 2024. február 7-én fejeződik be, jelentkezni a címen lehet getinternet.gov portál.

Olvasni:  Hogyan töltsünk le Instagram fotókat, videókat és történeteket

ConnectHomeUSA

Ezt a kormányprogramot az Egyesült Államok Lakás- és Városfejlesztési Minisztériuma (HUD) kezdeményezte azzal a céllal, hogy a HUD által támogatott lakóparkokban élő, alacsony jövedelmű háztartások számára támogatott internetkapcsolatot és elektronikus eszközöket biztosítson.

Ahhoz, hogy részt vehessen ebben a programban, HUD lakóingatlanban kell élnie, és alacsony jövedelmű személynek kell lennie.

Irány oda A ConnectHomeUSA webhelyén jelentkezhet.

Nonprofit szervezetek

Több non-profit szervezet is azon dolgozik, hogy az alacsony jövedelmű háztartások számára támogatott elektronikai cikkeket biztosítson. Íme néhány az elsődleges:

PC embereknek

Ez a nonprofit szervezet felújított laptopokat és egyéb eszközöket adományoz alacsony áron. A programban való részvételhez alacsony jövedelmű háztartástagnak kell lennie, és részt kell vennie olyan kormányzati programokban, mint a SNAP.

Egyéb jogosultsági feltételek megegyeznek a SNAP programéval. Megrendelheti a laptopot online, vagy keresse fel a hagyományos központjukat.

FreeGeek

A FreeGeek egy másik nem kormányzati szervezet, amely felújított elektronikai termékeket kínál alacsony jövedelmű egyéneknek állami adományok vagy nyilvános kiszállítások révén.

Hogyan igényelhetek ingyenes laptopot az EBT-vel?

Az EBT-vel ellátott ingyenes laptop igénylésének folyamata a programtól vagy a civil szervezettől függően változhat. Íme azonban néhány általános lépés, amelyeket követhet:

  • Ellenőrizze jogosultságát: Az első lépés, amelyet meg kell tennie, az, hogy ellenőrizze a programra való jogosultságát. Nézze meg a szükséges dokumentumokat is, amelyekre szüksége lehet, mint például az EBT-kártya, az eredménykimutatás vagy egyéb dokumentumok.
  • Keressen szolgáltatót vagy partnert: A jogosultság ellenőrzése után előfordulhat, hogy meg kell találnia az internet vagy a laptop szolgáltatóját.
  • Töltse ki a jelentkezést: Ezután töltse ki a jelentkezési lapot, és kérjen laptopot, beleértve az eszközpreferenciát.
Olvasni:  Az Amazon's Astro valóban az általunk ismert Astro?

Ha végzett, előfordulhat, hogy el kell mennie az üzletbe, az irodába vagy a civil szervezet központjába, hogy megszerezze a laptopot.

Tippek ingyenes laptop beszerzéséhez az EBT segítségével

Íme néhány tipp, hogyan szerezhet ingyenes laptopot EBT-vel:

  • Jelentkezzen mielőbb: Egyes programoknak csak korlátozott ablaka és korlátozott ablaka van. Ezért a lehető leghamarabb jelentkeznie kell.
  • Hasonlítsa össze a különböző programokat: Egyes programok jobb előnyöket kínálnak, mint mások. Ezért érdemes összehasonlítani és szembeállítani a különböző programokat.
  • Gondosan kövesse az utasításokat: Gondosan kövesse az összes utasítást, és megfelelően töltse fel vagy nyújtsa be a szükséges dokumentumokat. Ezenkívül minden dokumentumot tartson magánál másolatként, hogy probléma esetén bemutathassa azokat.

Összefoglalva, az EBT segítségével meglehetősen egyszerű ingyenes laptopot szerezni, és számos kormányzati program és civil szervezet is dolgozik ebben az irányban. Tekintse meg a cikkben közölt részleteket az előnyök kihasználásához.

Új publikációk:

Ajánlott