Hogyan szerezzen passzív bevételt online: létfontosságú marketinglehetőségek

A fontosságát hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni létfontosságú, ha bármilyen vállalkozást indít az interneten.

Amikor elkezdi a legtöbbet kihozni a marketingelemekből, akár először használ SEO-t, akár mélyebbre ás a promócióban, a passzív bevételi lehetőségek felbecsülhetetlen értékűek lehetnek.

Nemcsak a jövedelemszerzés szempontjából, de sok leckét adnak a marketing művészetében.

Ezt szem előtt tartva, melyek a legjobb passzív bevételi ötletek, amelyeket bármely kezdő blogger vagy egyéni vállalkozó használhat? De mik azok a tanulságok, amelyeket levonhatunk belőlük?

Mi az a passzív jövedelem?

Felmerülhet tehát a kérdés, mi is az a passzív jövedelem? A passzív jövedelem az

Néhány passzív bevételi ötlet, mint például ingatlan bérbeadása vagy blogot építeni, eltarthat némi munkába, hogy elinduljon, de végül pénzt kereshet alvás közben.

Ezek a passzív bevételi módszerek azonban sok munkát igényelnek az induláshoz. Utána pihenhet, és még hónapokig vagy évekig kereshet bevételt.

Termékek fejlesztése az Ön szakértelmén alapuló passzív bevétel érdekében

Függetlenül attól, hogy belevágtál-e ingatlanbefektetői marketing vagy szenvedélye van a sminkelés iránt, felbecsülhetetlen a készségkészletén alapuló termékek fejlesztésének jelentősége.

Adott résterületeken hozhat létre termékeket. Nem kell gyártható termékeket készíteni. De itt a videók és az e-könyvek tökéletesek lehetnek a mindennapi bloggerek számára.

Az e-könyvek készítése az egyik legjobb módja annak, hogy az embereket e-mailes marketingkampányaiba csábítsa, így ők regisztrálnak.

Olvasni:  Miért fontosabbak az üzleti e-mailek, mint gondolná?

Egy e-könyv sok munka, de fantasztikus módja annak, hogy a legtöbbet hozzuk ki a tartalomból. Az e-könyvek részletes és releváns információkkal teli tartalmat használnak.

Nemrég Ryan Biddulph írt róla hogyan maradhat online kapcsolatban egy változékony közösségi média világban. Okos ötletnek tartottam, és megvettem a könyvet. Nagyon ajánlom elolvasásra!

Az e-könyveket megjelenésük után még évekig lehet megvásárolni. Ez egy nagyszerű passzív bevételi lehetőség mindenkinek, aki szeret írni vagy blogolni.

Tagsági közösség létrehozása

Ezt sokan használják olyan szolgáltatások terén, mint Patreon. De ha tekintélyes személyiség vagy, vagy ez a cél, egy tagsági közösség létrehozása tökéletes módja annak, hogy egy vállalkozást piacra vigyél, miközben passzív bevételt is termelsz.

Ebben a közösségben az előfizetők olyan kiváló minőségű tartalmakat kaphatnak, amelyek sehol máshol nem elérhetők

De ez összefügg a szenvedélyeiddel és képességeiddel. Először azon kell dolgoznod, hogy tekintélyes személyiség legyél.

Ez azt jelenti, hogy erőfeszítéseit a megfelelő marketingcsatornákon keresztül diverzifikálja, a megfelelő elemző eszközöket kell használnia az ideális közönség felfedezéséhez, majd a tartalommal meg kell ütnie őket.

Ha saját blogod van, az a hely, ahol a megfelelő tartalommal áraszthatod el őket. Ezután válassza ki a megfelelő marketingcsatornákat a rést.

Nemcsak a közösségi médiát használhatja, de manapság számos módja van az online hirdetésnek is.

Hogyan szerezzen passzív bevételt affiliate marketing segítségével

Sok kapcsolt marketingszakember pénzt kereshet alvás közben. Ennek a passzív bevételi lehetőségnek a növekedéséhez időre van szükség. Ne tévesszen meg, amikor regisztrál egy társult programra, amellyel azonnal pénzt fog keresni.

Affiliate marketing sok tartalmat igényel és előléptetés a bevételszerzés érdekében, de ha egyszer megtette, az lassú és egyenletes. Ne feledje, a lassú és egyenletes nyeri a versenyt!

Olvasni:  Hogyan lehet egyszerűsíteni a WordPress állomásozását az InstaWP segítségével ...

Azonban amint elkezdi és dolgozik a leányvállalati termékein, hónapokkal vagy évekkel később passzív bevételre tehet szert.

Ez sokkal egyszerűbb, mint szolgáltatást nyújtani. Amikor szolgáltatásokat nyújtasz, nem tudsz pénzt keresni alvás közben!

A minőségi tartalom fontossága a passzív online bevételhez

Mivel a „tartalom” kifejezést manapság szinte bármit jelentenek, lealacsonyítja az értékét.

De amikor megtanuljuk a marketing köteleit, mindig a jó minőségű tartalomról van szó, amelyet mások is érdekelnek. Amikor mások megosztják azt mások megvásárlására, az passzív jövedelemforrássá válik.

Ennélfogva ez azt jelenti, hogy mélyen elmélyül valaminek az egyik aspektusában. Ahelyett, hogy a tartalom általános téma lenne, egy bizonyos típusú közönséget fogsz bevonni.

Mivel az emberek fedezik a fogadásukat, és populistább témákról írnak, ez általában egy bizonyos típusú közönséget garantál.

És bár nem biztos, hogy pénzpörgetőnek bizonyul, ha valamit kissé elhagyott a mezőnyben, vannak olyanok is, akik a megszokottól távol eső dolgokkal pénzzé teszik megközelítéseiket.

Például ez a fickó futókritikákat ír le zenéről, és egy teljes értékű márkává fejlesztette saját rádióműsorral, divatvonallal és futóklubbal.

Vitathatatlan, hogy ezek olyan kombinációk, amelyeknek nem szabad menniük, de igen!

Következtetésképpen

A passzív jövedelem használatával több értelmet adhat jelenlegi tartalmainak. Ez ráébresztheti, hogy a marketingben több van, mint amilyennek látszik.

Használja a passzív bevételi lehetőségeket, hogy növelje bevételét a jövőben? Van más passzív bevételi ötleted, amelyeket kiegészíthetsz a fenti listával?

Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben!

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Olvasni:  Hogyan bővítheti üzletét az e-kereskedelmi értékesítés nyomon követésével

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott