Hogyan találja meg a megfelelő tehetséget startup WordPress projektjéhez

Nem meglepő módon a legjobb játékosokkal rendelkező csapatok szoktak nyerni. Ez a koncepció nemcsak a sportra (különösen a csapatsportokra) igaz, hanem az üzleti életre is.

Azonban a bérbeadás és a megfelelő alkalmazottak megtartása aknamező lehet minden vállalkozás számára, még inkább az induló vállalkozások számára. A legtöbb startup projekt nem rendelkezik sem a nagyvállalatok munkaerő-kölcsönzésével, sem a magasan képzett jelölteket vonzó márkajelenléttel. De hogy ne essen kétségbe, bármelyik startup össze tud állítani egy kiváló csapatot a megfelelő megközelítéssel. Íme néhány tipp, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő tehetséget induló WordPress projektjéhez.

1. Ne feledje, hogy az emberek hozzájárulnak vállalata kultúrájához

A csapat kezet rázott

Minden egyes új alkalmazott kissé felhígítja a vállalati kultúrát, attól függően, hogy hány egyének vannak a cégében. Például egy startup egy jelenlegi három fős csapattal felhígítja vállalati kultúráját akár 25%-kal a következő bérbeadáskor. A megfelelő fejlesztői tehetség megtalálása nem csak a legképzettebb személyek megkereséséről szól, hanem arról is, hogy közvetítse vállalkozásaként az Ön identitását és azt, hogy milyen típusú embereket szeretne vonzani.

Végezzen kulturális felméréseket, hogy meghatározza a felvenni kívánt személyek típusára vonatkozó paramétereket. Fordítsa le ezeket a paramétereket a jelölt piacra, és használja őket alapul a „legjobb párosítás” kiválasztásához. Ha lehetséges, végezzen személyiségteszteket, hogy jobban tisztázhassa az egyes jelöltek karakterét és annak valószínűségét, hogy beilleszkednek-e az induló vállalkozásba.

Olvasni:  Drupal vs WordPress: melyiket válassza 2024-ben?

2. Használja ki a közösségi médiát és a munkaerő-közvetítő cégeket

A legtöbb induló vállalkozás nem rendelkezik hatalmas adatbázissal a leendő jelöltekről, vagy nem képes külön HR részlegeket fenntartani. De a közösségi média platformoknak, például a LinkedInnek köszönhetően a modern startupok ingyenes hozzáféréssel rendelkeznek a potenciális alkalmazottak gazdag adatbázisaihoz. Ezt kombinálja kiszervezett munkaerő-felvétellel, és a megfelelő tehetségek toborzása kissé könnyebbé válik.

Vállalata pénzügyi helyzetétől függetlenül aligha tévedhet, ha jó hírű munkaerő-közvetítő céggel dolgozik.

A megfelelő munkaerő-toborzó cég hitelesen tudja képviselni az Ön startup küldetését a jelölt piacon, kiváló potenciális munkaerőt találhat, átvizsgálhatja őket, és bizonyos esetekben az Ön nevében intézheti a felvételt.

3. Tartsa be az egyértelműen meghatározott munkaköri leírásokat

A startupok egyik legnagyobb hibája az, hogy alábecsülik a munkaköri leírások fontosságát, vagy teljesen figyelmen kívül hagyják azokat. Az egyértelmű munkaköri leírások írásának elmulasztása a készségek összeegyeztethetetlenségét és a cél elérhetetlenségét eredményezheti. Ne feledje, hogy a munkaköri leírások meghatározzák az egyes pozíciókkal szemben támasztott elvárásokat, és biztosítják azok teljesülését.

A munkaköri leírások írása folyamatos feladat legyen. A munkafolyamatok, folyamatok és költségvetések újraértékeléséhez hasonlóan rendszeresen tekintse át a munkaköri leírásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a pozícióra vonatkozó követelmények megfelelnek az uralkodó iparági trendeknek.

Követelmények mappa

A munkaköri leírások megírása segíthet abban is, hogy meghatározza, hol vannak hiányosságok a szervezetben, valamint megtervezheti a közelgő munkaerő-felvételi igényeket. Előfordulhat, hogy egy közelgő alkalmazásfejlesztési projektje van, ahol szüksége lesz rá további fejlesztők felvétele. Ha minden egyes új alkalmazotthoz munkaköri leírást ír, akkor képes lesz kereszthivatkozni a jelenlegi fejlesztési erőforrásokkal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne veszítse túl a jelenleg házon belüli készségeket.

Olvasni:  Hogyan ellenőrizheti, hogy blogbejegyzései jó helyen állnak-e (5 eszköz + tipp)

4. Egyedi ösztönzők felajánlása

Egy startup vezetésének az a szépsége, hogy Önt nem kötik a bürokráciarendszerek, különös tekintettel a javadalmazásra és a juttatásokra. Mivel előfordulhat, hogy nincs abban a helyzetben, hogy versenyképes fizetéseket kínáljon, fontolja meg nehezen visszautasítható ösztönzők biztosítását. A legtöbb személy hajlandó lehet túllépni egy nagy fizetés mellett, és ehelyett holisztikusan megvizsgálja ajánlatát. Például távmunkával csábíthat új munkatársakat, mindenkit sok kalap viselésére ösztönözhet, rugalmas szabadsági szabályzattal, a csapatok felhatalmazásával a projekt tulajdonjogán keresztül, és feltárhatja a legjobb részvénykezelő szoftver
a részvények elosztásának egyszerűsítése és optimalizálása csapata javára. Ezen túlmenően a részvény- vagy résztulajdonosi lehetőségek felkínálása még jobban összehangolhatja a csapat érdekeit az indulás sikerével.

A legtöbb személy hajlandó lehet túllépni egy nagy fizetés mellett, és ehelyett holisztikusan megvizsgálja ajánlatát. Például távmunkával csábíthat új munkatársakat, mindenkit sok kalap viselésére ösztönözhet, rugalmas szabadidő-szabályzattal, felhatalmazhatja a csapatokat a projekt tulajdonjogával és a részvény-/résztulajdonosi lehetőségekkel.

5. Bérbeadás céllal

Azt akarjuk, hogy aláírja

Sok alkalmatlan jelölt kapott szerepet egy startupnál a munkáltató türelmetlensége miatt. Bár a rossz ember felvétele és a betöltetlen pozíció egyaránt kedvezőtlen helyzet, az előbbi rosszabb.

Mint korábban említettük, a legjobb játékosokkal rendelkező csapatok általában nyernek. Ha a munkaerő-felvételi folyamatot sietve betölti a megüresedett állásokat a lehető leghamarabb, az több mint valószínű, hogy rossz lábon fogja az indulást. Jobb megközelítés az, ha megértjük cége egyedi igényeit, és kitartóan felállítjuk a tökéletes csapatot.

Új publikációk:

Ajánlott