Hogyan teheti Twitter-gépét még ma fantasztikusabbá

A Twitter-érzeted kimerült? Twitter-fiókja nem tesz sokat az Ön vagy a vállalkozása számára mostanában? Ráadásul mostanában be is jelentkeztél? Talán növelnie kell a Twitter-gépezetét Elon Musk alatt.

Lehet, hogy észrevetted, hogy követőid száma nem igazán nőtt, és a tiéd Twitter statisztika nincs mit írni haza. Sok csipogással látom, beleértve magamat néhány héttel ezelőtt.

Itt az ideje, hogy néhány változtatást végrehajtson. Még nem késő, hogy növelje Twitterness X faktorát.

10 módszer a Twitter X láthatóságának növelésére

1. Növelje Twitter-bejegyzéseinek számát

Igen, csipogj még! Ha kezd egyre több követőt szerezni, itt az ideje, hogy gyakrabban tweetelj. A MissingLetr segítségével ezt egyszerűen és ütemezetten kezelheti. Összekeverik a tweeteket a blogod RSS feedjéből.

Nem csak ez, hanem több különböző kép is lehet, hogy tweetjei másképp nézzenek ki az ütemezés során.

Senki sem akar egyszerre 10 tweetet látni tőled. Túlságosan elsöprő. De nem baj, ha óránként tweetelsz.

Ha csak pár száz követőd van, és túl sokat csipogsz, akkor tudni fogod. Az emberek elkezdenek nem követni. Észre fogja venni a követők csökkenését. De ahogy a követőid száma több ezerre nő, tweetelj TÖBBET.

Olvasni:  Hogyan értékesíts a Facebookon: Gyors tippek az eladások fellendítéséhez

Csak győződjön meg róla, hogy ezek továbbra is minőségi tweetek! Legfőképpen ne tweeteljen, ha fáradt vagy nyűgös. Végül, ne csak linkekkel posztolj, a link nélküli bejegyzések uralkodnak most az X hálózaton.

2. Kövesd a További embereket

Kövesse azokat az embereket, akik az Ön Twitter-réséhez viszonyulnak. Ne féljen követni néhány új embert naponta. (Kezdj 3-5 új emberrel.) Próbáld meg őket is megismerni.

Ezért olvassa el a Twitter életrajzukat, és lépjen kapcsolatba velük a hálózaton, és növelheti Twitter-faktorát.

3. Frissítse Twitter Bio Twitterness Factor-ját

Twitter-életrajzát, képét és borítóképét rendszeresen frissíteni kell. Győződjön meg róla, hogy valós kép rólad és a közelmúltban. (legalábbis ebben az évtizedben.)

Tegyél fel valami személyeset magadról Twitter-profilodban.

Feltétlenül adja meg tartózkodási helyét, hogy hitelesebbé tegye profilját. Az emberek szeretik tudni, honnan származnak mások. Meglepődhet, hány emberrel lehet közös a tartózkodási helye.

4. Automatizáljon többet a Twittering Machine számára

Nem vagyok nagy rajongója az automatizálásnak, de az Agorapulse, The Buffer, Missing Lettr, Fedica, és az IFTT nagy változást hozhat az Ön számára. Csak ügyeljen arra, hogy az értesítéseket BE állásba állítsa, ha valaki tweetet küld Önnek, hogy időben válaszolhasson.

Az elkötelezettség és az ügyfélszolgálat biztosítása valami automatizálható. A megfelelő eszközökkel azonban ezt egy műszerfalról is megteheti.

5. Vegyen részt többet a Twitteresség növelése érdekében

Ez a fő kulcs. kulcsfontosságú a Twitteren. Nem növekszik a követői száma – nem számít, hányat próbál vásárolni stb. nélkül! Használhat hangulatjeleket a tweetekben, amikor másokkal van együtt.

A folyóiratban megjelent cikk szerint az internetet használók több mint 90 százaléka emojikra támaszkodik. A kognitív tudományok irányzatai.

Olvasni:  A felhőszolgáltatások szerepe a dolgok internetében (IoT)

Az alábbiakban egy példa látható egy nagyon elkötelezett tweetre, amely a közösségi gombok mai blogokon való használatát tárgyalja.

6. Fokozza a Twitterességet további képekkel

A képek valóban FEJLESZTIK a Twitteren. Ezt megteheti saját képeivel, elkészítheti őket a Canvában, vagy használhat GIF-képeket, amelyeket közvetlenül a Twitterről választhat.

A Twitter most a GIFS-ek nagy választékát kínálja, amelyek közül választhat. A Twitter-matricákat saját fotóin is használhatja, hogy extra csillogást adjon nekik!

Ezenkívül nagyon kreatívvá válhat a Twitter-matricákkal, amellyel piacra dobhatja vállalkozását. Növelje Twitter-gépét videotartalommal is.

7. Ellenőrizze Twitter-elemzését

A Twitter most már nagyszerű elemzésekkel rendelkezik, amelyekből megtudhatja, mi működik az Ön számára és mi nem. Ez segít javítani a Twitteren, ha havonta megnézi őket. Megtekintheti, hogy mely tweetek kapták a legtöbb újratweetet, és melyek a legtöbb elköteleződést.

Ezek az elemzések a közönséget a Twitter általános közönségével is összehasonlíthatják. Megtanultam, hogy a követőimet nem érdekli annyira a szórakoztatás, mint a Twitter tömeges közönségét, de szeretik az üzletet, a technikát és a politikát.

Gondolja át, hogyan segíthetne ez, és osszon meg tartalmat, amelyre vágyik. A Twitter Analytics-ből származó tudás gyorsan javíthatja Twitter-képességét. Lépjen az alkotói stúdióba, és keresse meg Twitter-elemzéseit.

(Most előfizetésre van szükséged, hogy X-en láthasd őket.)

8. Használjon néhány Twitter-eszközt

Több száz, ha nem több ezer van Twitter eszközök hogy segítsünk a Twitterrel. Egyesek segítenek más, hasonló gondolkodású Twitter-emberek megtalálásában, mások pedig abban, hogy megtudja, ki nem követett vagy követett.

Olvasni:  5 platform a videótartalom terjesztési stratégiájához

Csak ügyeljen arra, hogy ne használjon túl sok automatizálást. Egy kis automatizálásra van szükség, ha növeli a követői számát. Sehogy sem tudsz lépést tartani több ezer követővel.

Ezért nagyon hasznosak a régi Twitter-listák!

9. Légy önmagad

Legyen hiteles a Twitteren, és az emberek megismernek. Ha van egy tojásfejed a profilodban, az nem visz messzire. Az emberek nem akarnak követni vagy kapcsolatba lépni veled. Látni akarják, hogy ki vagy.

Időnként adjon hozzá személyes tweetet a hírfolyamához, hogy jobban megértsék, ki vagy.

10. Csatlakozzon Twitter-csevegésekhez, hogy felfrissítse Twitter-gépét

A Twitter-csevegés szórakoztató és nagyszerű módja a hálózatépítésnek. A Twitter-csevegés segítségével jobban megismerhet másokat a Twitter-hálózaton, és megismerkedhet olyanokkal, akiknek ugyanaz az érdeklődési köre, mint te. Gyorsak és igazán szórakoztatóak lehetnek.

Tegyen egy lépést tovább, és . Jelentse be a blogján, és tweeteljen róla néhány nappal korábban, hogy mások is csatlakozzanak a csevegéshez.

Mutasd be hashtaggel. Tedd szórakoztató informatívvá a közönséged számára, miközben fokozza Twitter-gépét.

Csatlakozz az Audio X Spaces-hez

A Twitter X terekhez való csatlakozással kapcsolatba léphet másokkal, akiknek hasonló az érdeklődési köre és céljai. Ha részt vesz ezeken a tereken, kapcsolatba léphet hasonló gondolkodású személyekkel, értékes betekintést nyerhet, és bővítheti hálózatát.

A másokkal való kapcsolattartás ezeken a tereken potenciális együttműködésekhez, partnerségekhez, valamint személyes és szakmai fejlődési lehetőségekhez vezethet.

Olvasni:  Hogyan lehet javítani az UDMA CRC hibaszámát?

A hasonló témák iránt szenvedélyes egyének közösségével való kapcsolattartás támogatást, inspirációt és az összetartozás érzését nyújthatja. Ez a taktika minden bizonnyal növeli a twitterező géped erejét.

Kapcsolja be Twitter-gépét

Mit tettél mostanában a Twitterességed növelése érdekében? Próbálta már az új Twitter Blue előfizetési szolgáltatást?
Szeretném tudni, mire van szüksége, hogy segítsen növelni Twitter-faktorát, tudassa velem az alábbi megjegyzésekben.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott