Hogyan töltsünk Vuse-t töltő nélkül?

A Vuse egy e-cigaretta és vape online bolt, amelyet az USA-ban indítottak el, és folyamatosan bővíti elérhetőségét a különböző országokban. A Vype 2021 áprilisában Vuse névre váltott, hogy globális márkává váljon.

Manapság nagyon divatos a vape, mivel különböző ízekben és különböző mennyiségű nikotinban kaphatók; A vapes azok számára alkalmasak, akik megpróbálnak leszokni a cigarettáról, mivel a vape általában kevésbé ártalmas, és segíthet lassan csökkenteni a nikotinfogyasztást, ha kevesebb nikotint tartalmazó e-folyadékot vásárol.

Ebben a cikkben megbeszéltük, hogyan töltheti fel a Vuse vape-t töltő nélkül, ami segíthet, ha utazik, és elfelejti a Vuse töltőt.

Utazás közben általában elfelejtünk néhány lényeges dolgot bepakolni, és a töltők az elsők a figyelmen kívül hagyott listán. Kövesse az alábbi lépéseket a Vuse töltő nélküli töltéséhez:

Telefonos mítoszok leleplezése: 11 dolog, amit újra elmondtak, ami nem igaz
  • Keressen egy telefontöltőt, és vágja le a vezetéket azon az oldalon, amelyet a telefon töltőportjába helyez.
  • Felfedi a töltő belsejében lévő vezetékeket, nagy valószínűséggel két vezetéket fog találni, ezek fekete és piros színűek lesznek. Nem kell aggódnia, ha extra vezetékeket talál benne, mert csak a fekete és a piros vezetékekre van szüksége.
  • Csupaszítsa le a vezetékek szigetelő részét.
  • Helyezze a piros vezetéket a középső lyukba, a fekete vezetéket pedig a bal oldali lyukba (eközben tartsa fent a vape bekapcsológomb oldalát)
  • Most helyezze be a töltőt a konnektorba, és kapcsolja be; ha megfelelően csatlakoztatta, a töltésjelző lámpa zöldre vált.

Ne feledje, sok olyan eset volt, amikor a vape akkumulátorok felrobbantak, ez általában akkor történik, ha nem megfelelő töltőhöz csatlakozik. Tehát legyen óvatos, miközben ezt próbálja.

Olvasni:  Hogyan írjunk SEO-barát tartalmat: Átfogó útmutató

Új publikációk:

Ajánlott