Hogyan vonzhat és kezelhet termékértékeléseket a Magento 2-ben

A PowerReviews 2024-as felmérése ezt mutatja az amerikai vásárlók 77 százaléka termékvásárlás előtt olvassa el a véleményeket, és 91 százalékuk keresi ezeket a véleményeket a kiskereskedelmi webhelyeken. A tanulmány azt is feltárja, hogy az online vásárlók 74 százaléka olvassa el a véleményeket, hogy tájékozódjon azokról a termékekről, amelyeket még soha nem vásárolt.

Ezen túlmenően a Google jól láthatóan tartalmazza az ügyfelek véleményére vonatkozó irányelveket általános tartalmi irányelvekami azt jelzi, hogy a jó minőségű termékismertetőket tartalmazó webhelyek nagyobb valószínűséggel kerülnek előkelő helyre a keresési eredmények között.

A termékismertetők az e-kereskedelmi webhelyek alapvető jellemzői, mivel értékes információkat nyújtanak az ügyfeleknek a megfelelő vásárlási döntések meghozatalához.

Ebből az útmutatóból megtudhatja, hogyan szerezhet minőségi véleményeket, és hogyan használhatja fel őket vállalkozása fejlesztésére. A legjobb bővítményeket ajánljuk a termékértékelések kezeléséhez a Magento 2-ben.

A következőkre térünk ki:

Tartalom Tábla

A Magento 2 termékértékelés előnyei

A termékismertetők számos előnnyel járnak Ön és ügyfelei számára. A vélemények lehetővé teszik, hogy:

 1. Szerezzen jó hírnevet online áruházának.
 2. Erősítse meg a vásárlók bizalmát termékei minőségében.
 3. Növelje keresési rangsorát az organikus forgalom vonzásához.
 4. Hozzáférés a termékfejlesztéshez vagy az új termékcsalád kiválásához kapcsolódó visszajelzésekhez.
 5. Győzze le a vásárlói ellenvetéseket, és szerezzen hűséges vásárlókat a társadalmi bizonyítékokkal.

Most, hogy ismeri a termékismertetők előnyeit a Magento 2-ben, valószínűleg azon töpreng, hogyan konfigurálhatja véleményezési beállításait, hogy élvezhesse ezeket az előnyöket. A következő rész egy részletes útmutatót tartalmaz.

A Magento 2 termékértékelések és értékelések kezelése

A kezdéshez engedélyeznie kell a Magento 2 vélemények funkcióját, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy véleményeket írjanak.

A Magento 2 termékismertető engedélyezése

Nyissa meg a Magento 2 adminisztrációs paneljét, és navigáljon ide Üzletek > Beállítások > Konfiguráció. A katalógus részben engedélyezze a termékértékeléseket.

Olvasni:  Hogyan lehet kikapcsolni a mindig bekapcsolt kijelzőt az Amazfit órán?

Azt is engedélyezheti a vendégeknek, hogy véleményt írjanak, ha azt szeretné, hogy az ügyfelek a fiókjukba való bejelentkezés nélkül értékeljék termékeit. A termékértékelés beállításainál válassza a lehetőséget Igen hogy a vendégek írjanak véleményeket.

Az egyéni értékelések engedélyezése és konfigurálása a Magento 2-ben

Ez a funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy értékelést adjanak, amikor véleményt írnak a termékről.

A Magento három alapértelmezett opcióval rendelkezik – minőség-, ár- és értékbesorolás –, de egyéni értékeléseket is hozzáadhat. Egy termék ötcsillagos értékelése ezen értékelések átlaga.

Az egyéni értékelések engedélyezéséhez és konfigurálásához lépjen a következő helyre: Üzletek > Attribútumok > Értékelés az adminisztrációs panelről. Miután engedélyezte az értékeléseket, megjelenik egy táblázat, amely az üzletében található összes aktív értékelést tartalmazza.

Vélemények jóváhagyása vagy elutasítása a Magento 2-ben

Menj Katalógus > Termékek az adminisztrációs panelről. Keresse meg a terméket szerkesztési módban, és szerkessze a termékértékelések részben. Innen jóváhagyhatja, elutasíthatja vagy függőben hagyhatja a véleményeket.

Vélemények szerkesztése

Navigáljon ide Marketing > Felhasználói tartalom > Összes vélemény a Magento adminisztrációs panelen. Válassza ki a szerkeszteni kívánt véleményt.

Bár a termék és a szerző adatai nem szerkeszthetők, módosíthatja az egyes csillagos értékeléseket, szerkesztheti a szerző becenevét és módosíthatja a vélemény tartalmát.

Vélemények importálása és exportálása a Magento 2-ben

Importálhat vagy exportálhat véleményeket a Magento alkalmazásban egy fejlesztőn vagy egy harmadik féltől származó bővítményen keresztül, például a MageBees Import Export Product Reviews szolgáltatáson keresztül.

A fejlesztő új adatfolyam-profilt hoz létre, és leképezi az adatmezőket a termékismertetők importálásához vagy exportálásához. A bővítmények gyakran részletes utasításokat adnak a CSV-fájl strukturálásához, valamint az importálás vagy exportálás kezeléséhez. Ha bővítményt használ, kövesse annak használati útmutatóját a folyamat zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

Hogyan lehet letiltani a véleményeket a Magento 2-ben

A vélemények letiltásához lépjen az adminisztrációs panelre, és lépjen a következőre: Üzletek > Konfiguráció > Katalógus > Katalógus > Termékértékelések > Letiltás Vélemények. Válassza ki Igen a vélemények kikapcsolásához. Véleményeit és értékeléseit eltávolítjuk a termékoldalról.

Vélemények törlése a Magento 2-ben

A függőben lévő véleményeket törölheti a Magento 2 adminisztrációs paneléről. Navigáljon ide Marketing > Összes vélemény. Válassza ki a törölni kívánt véleményt, és koppintson a gombra Vélemény törlése választási lehetőség.

Hogyan kaphat termékértékeléseket a Magento-ban

Az e-kereskedelmi termékértékelések felgyorsítják webhelye látogatóinak döntéshozatali folyamatát és növelik az eladásokat. A vélemények fogadásának megkezdéséhez először engedélyezze az értékeléseket az online áruházban, és adja meg beállításait a korábban megadott lépések végrehajtásával.

Ha ez megtörtént, alkalmazza ezeket a stratégiákat, hogy kiváló minőségű értékeléseket szerezzen.

Optimalizálja a vásárlás utáni kommunikációt

Hozzon létre automatikus e-mail kampányokat, amelyek a megrendelés kézbesítése után indulnak el. Ezek az e-mailek tartalmazhatnak egy személyre szabott köszönő üzenetet és egy gyengéd kérést a termék felülvizsgálatára. Adjon meg kattintható linkeket a vásárlás utáni kommunikációban az egyszerű navigáció érdekében.

Olvasni:  WordPress GYIK

Használj társadalmi bizonyítékot

Ösztönözze az ügyfeleket, hogy osszák meg véleményeiket a közösségi médiában a közösségi megosztási gombok integrálásával. A közösségi bizonyítás segíthet javítani a termékértékelések elérhetőségét és hitelességét.

Ösztönözze az ügyfeleket

Kínáljon kedvezményeket vagy hűségpontokat a termékértékelésekért cserébe, hogy növelje az ügyfelek részvételét és javítsa a konverziós arányt. Ez a stratégia ösztönzi a visszajelzéseket és elősegíti a márkahűséget.

Válaszoljon az ügyfelek visszajelzéseire

A véleményekre adott válaszok az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettséget mutatják. Fejezz ki hálát a pozitív visszajelzésekért, és azonnal foglalkozz a negatív véleményekkel. Ez a proaktív megközelítés bizalmat épít, és megerősíti kapcsolatát a vásárlókkal.

Válasz a vásárlói véleményekre

A vélemények alakítják a márka imázsát. Az ügyfeleknek adott gyors válaszok csökkenthetik a negatív vélemények hatását, és fokozhatják a pozitív visszajelzések hatását.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a bevált módszereket, amelyeket a vásárlói vélemények megválaszolásakor alkalmazni kell.

Fejezz ki hálát és fogadd el a visszajelzést

Kezdje azzal, hogy köszönetet mond az ügyfélnek a visszajelzésért, és ismerje el a véleményben felvetett konkrét szempontokat. Ez azt mutatja, hogy alaposan átgondoltad a gondolataikat.

Maradj pozitív

Válaszában maradjon pozitív és professzionális hangnem, és kerülje a védekező nyelvezetet, még akkor is, ha negatív véleményekkel foglalkozik. Emelje ki terméke előnyeit, hogy kiegyensúlyozza a visszajelzéseket, és demonstrálja elkötelezettségét az értékteremtés iránt.

Cím félreértések

Udvariasan kezelje a félreértéseket, és tisztázza a problémákat a hibáztatás nélkül. Emelje ki a pontos információkat és kínáljon megoldásokat. Ha szükséges, őszintén kérjen elnézést az ügyfél problémáiért, mutasson empátiát, és kötelezze el magát a probléma megoldása mellett. Ossza meg a termék vagy szolgáltatás részleteit, beleértve a frissítéseket, új funkciókat vagy fejlesztéseket.

Bátorítsa a további kommunikációt

Ösztönözze az ügyfeleket, hogy kérjenek segítséget vagy felvilágosítást. Vezesse az ügyfeleket a támogatási csatornákra a személyre szabott segítségért. A válaszokat legyen rövid, és kerülje a szükségtelen információkat.

Hírnévkezelés és a negatív kritikák kezelésének módja

Ha negatív véleményeket kapott, itt van egy ellenőrző lista, amely segít a hatékony kezelésben:

 • Tegye személyre válaszait.
 • Bátorítsa a magánügyek megoldását.
 • Javítsa termékeit vagy szolgáltatásait a visszatérő problémák alapján.
 • Legyen átlátható a vállalkozása kihívásaival kapcsolatban, és emelje ki azokat a lépéseket, amelyeket ezek leküzdésére tesz.
 • Oktassa termelési és támogató csapatait, és tanuljon a versenytársaktól.

A hírnévkezelés egy folyamatos folyamat. Tehát folyamatosan finomítania kell stratégiáit az ügyfelek visszajelzései alapján.

Magento 2 termékismertető-bővítmények a továbbfejlesztett értékelések kezeléséhez

A választott Magento 2 termékértékelési bővítmény hatással lehet a termékértékelésekre. Íme az öt legjobb bővítmény, amelyek segítenek javítani a felülvizsgálati folyamatot.

A Magetop Magento 2 speciális áttekintési bővítménye

A Magetop Magento 2 speciális áttekintési bővítménye támogatja az ügyfelek értékelését, a kép- és videomellékleteket, a válaszok áttekintését, a szavazást és a megjelölést. Az adminisztrátori vezérlők közé tartozik a felülvizsgálat jóváhagyása, az értesítések és a többféle elrendezés. Ez a nyílt forráskódú bővítmény több boltot és nyelvet támogat. Könnyen telepíthető és testreszabható is.

Olvasni:  Hogyan válhat szabadúszó WordPress fejlesztővé

A legjobb Magento 2 termékismertető bővítmény: Több melléklet hozzáadása a véleményekhez.

Árazás: Ingyenes. A fizetett támogatás 35 dollártól indul 180 napig.

Magento 2 Termékértékelések kiterjesztése a Mageplaza által

A Mageplaza termékértékelési bővítménye Lehetővé teszi az értékelések összefoglalóinak megjelenítését, az Ellenőrzött vevő jelvényeinek megjelenítését és a közösségi interakció ösztönzését. Ezenkívül megkönnyíti a front-end és a back-end felülvizsgálatok kezelését.

Automatizálja a felülvizsgálati emlékeztetőket, és használja a GraphQL-t a jobb adatkezelés érdekében. A véleményeket három releváns kritérium alapján rendezze: segítőkészség, magas értékelés és a legújabb.

A legjobb Magento 2 termékismertető bővítmény: Termékek összehasonlítása vélemények szerint.

Árazás: 149 dollártól kezdődik.

Speciális termékértékelések és emlékeztetők a Mageworx Magento 2-hez

A Mageworx vélemények bővítménye jelvényekkel, képmellékletekkel és segítőkészség-szavazással javítja Magento üzletének értékelési tapasztalatait, így betekintést nyerhet a termék teljesítményébe és a vásárlói elégedettségbe.

Kínáljon jutalompontokat, és szabályozza a termékértékelések hosszát karakterkorlátokkal. Növelje a felhasználói élményt szűrőkkel és widget-integrációval.

A legjobb Magento 2 termékismertető bővítmény: Részletes termékértékelések.

Árazás: 149 dollár egy éves támogatással.

Speciális termékvélemények az Amasty Magento 2-ről

Az Amasty termékértékelési bővítménye rugalmas megjelenítési lehetőségeket kínál a vásárlói vélemények számára bármely oldalon. Mutasson be termékértékelési összefoglalókat, ösztönözze a felhasználók elköteleződését lenyűgöző csúszkákkal, és ösztönözze a visszajelzéseket a kuponkódokat tartalmazó automatikus értékelési emlékeztetők segítségével. Egyszerűsítse a felülvizsgálatok kezelését kényelmes importálási és exportálási funkciókkal.

A legjobb Magento 2 termékismertető bővítmény: Rugalmas áttekintő kijelző.

Árazás: 179 USD az első évben és 109 USD ezt követően.

Speciális vélemények a Magento 2-ről az Aheadworkstől

Az Aheadworks termékvélemény-bővítménye segít összegyűjteni a kritikusok fontos adatait. Támogatja a vendégek véleményét, miközben növeli a hitelességet az „Ellenőrzött vásárló” címkékkel. Ez a beépülő modul leegyszerűsíti a visszajelzési folyamatot az e-mailben történő felülvizsgálattal. Támogatja az M2 jutalompontokat is, és Hyvä-kompatibilis.

A legjobb Magento 2 termékismertető bővítmény: Lektori adatok gyűjtése.

Árazás: 169 dolláros licencdíjtól és 9,99 dolláros havi előfizetéstől indul.

Magento 2 termékismertető bővítmény telepítése és konfigurálása

Az egyes lépések kissé eltérnek a választott bővítménytől függően. Íme öt fő lépés, amelyet a Magento 2 termékismertető-bővítmény telepítésekor és konfigurálásakor kell követni.

1. lépés: Válasszon ki egy Magento 2 termékértékelési bővítményt.

Válassza ki az igényeinek megfelelő Magento-vélemények bővítményt. Az útmutatóban kiemelt bővítmények közül bármelyiket kiválaszthatja.

2. lépés: Töltse le a bővítményt.

Töltse le a kívánt bővítményt a fejlesztő webhelyéről vagy a Magento Marketplace webhelyről.

3. lépés: Telepítse a bővítményt.

Használjon kézi telepítést fájlátviteli protokollon (FTP) vagy automatikus telepítést a Composer segítségével.

Olvasni:  Hogyan érjük el a közösségi médiában megjelenő hirdetéseket 2024-ban

4. lépés: Engedélyezze a bővítményt.

Futtassa a kiterjesztési parancsot a Magento 2 gyökérkönyvtárában.

5. lépés: Konfigurálja a bővítményt.

Jelentkezzen be a Magento 2 adminisztrációs paneljére, és navigáljon ide Üzletek > Konfiguráció termékértékelések konfigurálásához.

Keresse meg a telepített bővítményhez kapcsolódó részt. Ez a választott kiterjesztéstől függően változhat, de gyakran megtalálható a katalógus területén.

Most már konfigurálhatja az ellenőrzési beállításokat, például a megjelenítési beállításokat és a moderálást.

Speciális funkciók és előnyök a bővítmények használatának ellenőrzéséhez

A Magento 2 termékvélemény-bővítményei olyan fejlett funkciókkal bővítik az értékelések kezelését, mint a testreszabható értékelési űrlapok, e-mailes emlékeztetők és a keresőoptimalizálás (SEO) bővített kivonatai. Fokozza a felhasználók elkötelezettségét azáltal, hogy lehetővé teszi a médiafeltöltést, ami kiváló vizuális élményt biztosít.

A speciális szűrési beállítások leegyszerűsítik a tartalom moderálását, biztosítva a minőséget. A közösségi platformokkal való zökkenőmentes integráció növeli az elérést. Ezek a bővítmények analitikai eszközöket is biztosítanak, amelyek segítségével értékes betekintést nyerhet az ügyfelek viselkedésébe.

Összességében a Magento 2 bővítmények optimalizálják az ügyfelek visszajelzéseinek megszerzésének és kezelésének folyamatát. Növelik a hitelességet, javítják a SEO teljesítményét, és ösztönzik a felhasználói interakciót, felülmúlva a natív Magento termékértékelési rendszerek képességeit.

Integrálja a véleményeket marketingstratégiájába

A felülvizsgálati adatok felhasználásával proaktív döntéseket hozhat a versenyelőny megőrzése érdekében. A termékismertetők beépítése az e-kereskedelmi marketingstratégiába olyan, mintha elégedett vásárlókat márkavédőkké alakítanának.

Íme, hogyan kell csinálni:

 • Jelölje ki az ajánlásokat: Hozzon létre egy külön részt a webhelyén, hogy kiemelje a kiváló minőségű vásárlói élményeket.
 • Ösztönözze a megosztást: Ösztönözze a vásárlókat, hogy osszák meg visszajelzéseiket a közösségi média platformjain, így Ön hozzáférhet az online közösségek globális elérhetőségéhez.
 • Használja ki a tartalmat: Készítsen lebilincselő tartalmat és marketingkampányokat a pozitív vélemények köré, alakítva azokat lenyűgöző narratívákká, amelyek rezonálnak a célközönségével.
 • Reflektorfényben a termékfejlesztések: Adjon hozzá véleményeket a reklámanyagokhoz, és hangsúlyozza az építő jellegű kritikákra válaszul végrehajtott fejlesztéseket.
 • Optimalizálás keresőmotorokhoz: Használjon releváns kulcsszavakat az értékelésekből a webhely tartalmában a láthatóság növelése és az organikus forgalom generálása érdekében. Bátorítsa az ügyfeleket, hogy írjanak részletes véleményeket, gazdagítva webhelyét felhasználók által generált tartalommal.

Utolsó gondolatok: Hogyan vonzzuk be és kezeljük a termékértékeléseket a Magento 2-ben

A keresőmotoroknak hiteles felhasználói visszajelzésekre van szükségük ahhoz, hogy a kapcsolódó kulcsszavak alapján rangsorolják a termékoldalakat, a vásárlók pedig kikérik a többi vásárló véleményét, amikor online vásárolnak termékeket.

Ez az útmutató a bevált gyakorlatokat, stratégiákat és bővítményeket tartalmazza ezen igények kielégítésére.

A nagyszerű vélemények azonban kivételes vásárlói élmények termékei. Ha a tárhelykorlátozások lassú oldalbetöltési sebességet okoznak, a vásárlók nem hagynak csillogó véleményeket.

Ez az oka annak, hogy a Hostinger vállalati szintű, egyedi Magento tárhelyet biztosít 99,9 százalékos üzemidővel, 24 órás szakértői támogatással és azonnal méretezhető szerverinfrastruktúrával. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük igényeit.

Új publikációk:

Ajánlott