Honnan tudhatom, hogy melyik Fitbitem van?

A hordható fitneszkövetők egyre növekvő népszerűségével a Fitbit az egyik leggyakrabban hallott márka a piacon, amely eszközök széles skáláját kínálja az egyének egészségi állapotának nyomon követésében és fitnesz céljaik elérésében.

Függetlenül attól, hogy már régóta birtokol egy Fitbitet, vagy nemrégiben vásárolt egyet, elengedhetetlen, hogy tudja, melyik modell nem tudja a legtöbbet kihozni a szolgáltatásaiból és funkcióiból. A Fitbit azonosítása kissé zavaró lehet, különösen, ha figyelembe vesszük a számos rendelkezésre álló modellt és változatot.

Ebben a cikkben különböző módszereket tárgyaltunk, amelyek segítenek megtalálni, hogy melyik Fitbit modellt használja.

Módszerek a Fitbit modell megtalálásához

Az alábbiakban bemutatunk néhány módszert, amelyek segítenek megtalálni a használt Fitbit modellt.

Ellenőrizze a csomagot vagy a rendelési előzményeket

Ha Önnek Fitbitje van, akkor rendelkeznie kell a termékhez mellékelt Fitbit dobozzal, jelölje be a termék dobozában a modell nevét, szinte minden Fitbit dobozon szerepel a modellnév.

Ha online rendelte meg Fitbitjét egy e-kereskedelmi webhelyen, például az Amazonon keresztül, és rosszul helyezte el a csomagolódobozt, akkor ellenőrizheti a rendelési listát, ahol minden részletet megtalál a megrendelt Fitbit modellről.

Használja a Fitbit alkalmazást

A Fitbit egy dedikált mobilalkalmazást biztosít, amely az összes fitneszadat és beállítás központjaként szolgál. Ha már csatlakoztatta a Fitbitet a mobilalkalmazáshoz, akkor a modell nevét a telefon Fitbit alkalmazásában keresheti. A Fitbit modell nevének a mobilalkalmazáson keresztül történő ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

  • Nyissa meg a Fitbit alkalmazást, majd érintse meg a gombot Profil ikon található a képernyő jobb felső sarkában.
  • A következő oldalon keresse meg a Fitbit modell nevét, amely a mobilalkalmazásához csatlakozik.
Olvasni:  iPad Pro 2024 vs iPad Pro 2024: Mik az újdonságok és a fejlesztések?

Ellenőrizze a Névjegy részt a Fitbitben

Ha Fitbit eszköze nincs csatlakoztatva a telefonos alkalmazáshoz, akkor közvetlenül ellenőrizheti a modell nevét az eszköz beállításaiban található About részben. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

  • Nyissa meg a Fitbitet és Csúsztassa balra.
  • Érintse meg a Beállítások alkalmazást a Fitbiten.
  • Görgessen le a beállításokban, és érintse meg a lehetőséget Ról ről.
  • A következő képernyőn érintse meg a Szabályozási információk választási lehetőség.

A típusszám a tetején található. A telefonnal ellentétben a modellnév helyett egy 5 jegyű kódot fog látni modellszámként. A modellszám ezzel kezdődik FB három véletlen szám követi. Megkeresheti a beszerzett modellszámot a Google-on, és megtalálhatja a modell nevét.

Csatlakozás Android Fast párosításon keresztül

Miután a Google felvásárolta a Fitbitet, a Fitbit eszközök mostantól támogatják az Android Fast Pair-t. A kezdéshez aktiválja Fitbit eszközét, amelyen megjelenik a Letöltés ikonra, majd vigye az eszközt Android 6 vagy újabb rendszert futtató Android telefon közelébe.

Amikor Fitbit eszközét az Android telefon közelébe viszi, a képernyőn megjelenik egy felszólítás az eszköz beállítására, beleértve a Fitbit modell nevét. A prompt megérintésével elindíthatja a Fitbit alkalmazás letöltését, és azonnal megkezdheti a beállítási folyamatot.

Tekintse meg a Termékek oldalt a Fitbit webhelyén

Ha a fenti módszerek egyike sem működik az Ön számára, akkor az utolsó módja annak, hogy megtalálja a Fitbit modell nevét, ha összehasonlítja a Fitbitet az oldalon megjelenő termékképekkel. A Fitbit modell azonosításának legegyszerűbb módja magának a fizikai eszköznek a vizsgálata. A különböző Fitbit modellek eltérő kialakításúak és olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek a konkrét modellek meghatározásában.

Új publikációk:

Ajánlott