Hostinger & A Recapture bejelenti a mesterkurzusát az elhagyott kocsikból származó elveszett e-kereskedelmi bevételek visszaszerzéséről

ATLANTA, GA. 2022. november 3. /PRNewswire/ — A Hostinger, a menedzselt WordPress, a WooCommerce és a Magento számára optimalizált menedzselt hosting és felhőmegoldások prémium szolgáltatója ma egy exkluzív online mesterkurzust jelentett be a Recapture-rel (recapture.io), amely az e-mail automatizálási megoldások vezető szolgáltatója, amelyet kifejezetten az elhagyott online bevételek megszerzésére szabtak. bevásárlókocsik.

Ez a mesterkurzus november 9-én, szerdán, keleti idő szerint 13 órakor lesz, ingyenes.

Dave Rodenbaugh, az elhagyott kosárszakértő, a Recapture alapítója a harcban tesztelt stratégiákon vezeti majd az online boltok tulajdonosait a Black Friday/Cyber ​​Monday elhagyott kosár kampányok előkészítéséhez.

Dave Rodenbaugh a Recapture.io alapítója, amely egy elhagyott kosár és SMS/e-mail marketingszolgáltatás a WooCommerce, Shopify, BigCommerce, Magento, Easy Digital Downloads, Restrict Content Pro és sok más számára. Ezzel a tapasztalattal Rodenbaugh hozzáférhet az online e-kereskedelmi, tagsági és SaaS-vállalkozások széles spektrumából származó bevált gyakorlatokhoz.

Ebben az előadásban Rodenbaugh megosztja azokat a legnagyobb hibákat, amelyeket az online áruházak minden évszakban elkövetnek. Megmutatja azt a három dolgot, amit az üzleteknek tudniuk kell ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki az elhagyott kosár-helyreállítási kampányaikból a mozgalmas ünnepi vásárlási szezonban.

Rodenbaugh egy speciális útmutatóval látja el a résztvevőket – kiegészítve testreszabható tartalomsablonokkal –, hogy a lehető leggyorsabban elkezdhessék az ezen a mesterkurzuson elsajátított technikákat.

A partnerség egyesíti a Hostinger nagy teljesítményű felügyelt tárhely-megoldásait a Recapture speciális képességével, hogy segítse az üzlettulajdonosokat a bevétel növelésében.

„A Recapture első számú küldetése az üzlettulajdonosok sikeresebbé tétele, és az évnek ez az időszaka meghaladja a kritikus időszakot. Látjuk, hogy rengeteg érték maradt az asztalon, és tudjuk, hogyan lehet ezt megjavítani az elhagyott kosár helyreállításában” – mondja Dave Rodenbaugh. „Izgatott vagyok, hogy változást hozhatok, és olyan fejlesztési területeket találhatok, amelyek jelentős hatással lesznek az üzletükre. ”

Olvasni:  Nagykereskedelmi e-kereskedelem: mi ez & Hogyan működik?

A 2015-ben alapított Recapture több mint 2 milliárd dollár bruttó kereskedői mennyiséget (GMV) dolgozott fel, és több mint 218 000 000 dollárt nyert vissza az üzletek számára világszerte.

A Hostinger-t 2000-ben alapították azzal a céllal, hogy gyors tárhelyet építsenek a leghatékonyabb e-kereskedelmi és tartalmi alkalmazások számára. Egy globális tárhely-platformmá nőttek ki, amely mélyreható e-kereskedelmi hosting szakértelméről és ügyfeleik segítésének szenvedélyéről ismert. A Liquid Web márkacsaládba tartozó vállalatként 10 globális adatközpontot kezelnek, több mint 500 000 webhelyet kezelnek, és több mint 170 000 fizető és 2,5 millió freemium szoftverügyfelet szolgálnak ki 150 országban.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan kiváló minőségű megoldásokkal társulhatunk, mint a Recapture, hogy kézzelfogható eredményeket érhessünk el üzleteink tulajdonosai számára” – mondja Ken Wallace, a Hostinger termékinnovációs menedzsere. „Folyamatosan arra törekszünk, hogy ne csak egy házigazda legyünk kis- és középvállalkozásainknak és alkotóinknak, akik ránk bízzák a kritikus fontosságú üzleteiket. Amikor az általunk fogadott WooCommerce és Magento üzletek nyernek, mi nyerünk.”

Az üzlettulajdonosok regisztrálhatnak a mesterkurzusra itt.

Ha többet szeretne megtudni a Recapture szolgáltatásról, látogasson el a webhelyre visszafoglalás.io. A Hostingerről további információért látogasson el a nexcess.net oldalra.

Új publikációk:

Ajánlott