Hozzon létre egy felhasználóbarát adminisztrációs panelt bármely adatbázishoz

A vizuálisan vonzó kezelőfelület biztosan vonzotta Önt a múltban, igaz? Nem te vagy az egyetlen, az adminisztrációs panelek mögött álló emberek tudják, mit akarnak elérni, és ez a legjobb benyomás az első pillantásra.

Ha még nem ismerné, az adminisztrációs panel egy egyszerű alkalmazás – egyszerűen csak mondjuk. Célja, hogy a felhasználók különböző adatbázisokkal és táblákkal manővereket hajthassanak végre egy front-end felületről, és hogy az adminisztrátor képes legyen az összetett feladatok elvégzésére anélkül, hogy hosszas tanfolyamokon kellene átmennie, vagy kifinomult programozási ismeretekkel kellene rendelkeznie.

Az adatbázis-kezelés azóta is bonyolult, különösen a front-end felületről. Különböző eszközöket fejlesztettek ki az adminisztrátorok sokrétű segítésére, de egyik sem vett olyan figyelmet, mint amiről alább tárgyalunk. Ahogy azt mindannyian vártuk, sok felhasználó könnyen és gyorsan átveszi azt, amelyik mindent lefedett.

Ha valaha is azon töprengett, hogyan készítse el ezeket, folytassa. StationDB a kulcsszó. A StationDB egy átfogó megoldást jelent mindazok számára, akik előzetes kódolási ismeretek vagy tapasztalat nélkül szeretnének egyszerűen csatlakoztatni egy egyedi panelt bármilyen adatbázishoz.

Még ha az adminisztrátor kezdő is, ez az eszköz elvégzi a tettet, és a front-end adatbázis-kezelést a lehető legprofesszionálisabbá teszi. Nem csak, a StationDB DB lehetővé teszi, hogy egy felhasználóbarát front-end felületen keresztül könnyedén dolgozzon az adatokkal még akkor is, ha Ön nem profi.

Lehetővé teszi, hogy néhány kattintással tetszés szerint hozzon létre, szerkeszthessen vagy távolítson el mezőket az adatbázisban. Ne felejtsük el, hogy az eszköz jól működik a legnépszerűbb adatbázis-típusokkal, amelyek MariaDB-ben, MySQL-ben, Microsoft SQL szerverben stb.

Olvasni:  5 kick-ass szövegírási tanfolyam (egy tényleges szövegíró által ajánlott)

Tudva, hogy egy adott adatrész keresése stresszes és időigényes lehet, a StationDB különös figyelmet fordított a keresési szűrőkre. Válasszon ki egyszerre több mezőt, hogy szűkítse a keresést, és néhány kattintással pontosan megtalálja azt, amire szüksége van.

Ezenkívül annak érdekében, hogy semmi se kerüljön ki az irányítás alól, lépésről lépésre végigvezeti az egyéni DNS-konfiguráción, és készen áll a napra. Versenytársaival ellentétben a StationDB lehetővé teszi az adminisztrátor számára, hogy más hozzáférési és adatszerkesztési engedélyeket rendeljen hozzá a többi taghoz.

Az egyes csoporttagok engedélyei tartalmazhatják az adatbázis mezőinek megtekintését, frissítését vagy törlését, míg a mezőspecifikus engedélyek arra vonatkoznak, hogy ki férhet hozzá a felhasználói profilokból származó adatkészletekhez. Régen nem mindenki tudott adatbázist birtokolni és azzal dolgozni. Ahelyett, hogy a mezőkkel és adatokkal teli képernyőt nézné, a StationDB lehetővé teszi a rekordok gondos kezelését, egyetlen lekérdezés megírása nélkül. Milyen nagyszerű?

Nem nyilvánvaló mára, hogy marketingtevékenysége csak egy felhasználóbarát adminisztrációs panellel fejlődhet? Miután hallott róla StationDB nem ad kifogást arra, hogy aludj rajta.

A StationDB lehetővé teszi az adatbázisok kezelését az előtérből, számos előnnyel a versenytársakkal szemben, és tökéletesen illeszkedik az adatközpontú vállalkozásokhoz. Felejtsd el a nagy Excel-táblázatokat és a soha el nem múló aggódást, hogy minden nap egyedül keress az adatok között.

A StationDB szépen és tisztán tartja, egy helyen, így lehetetlenné teszi, hogy az adatok valamelyik részét valahogy és valahol elveszítsék. Az ultra-specifikus szűrők pontosan megtalálják azt, amire szükséged van, mivel egyszerre több keresőmezőt is kiválaszthatsz. Ami tovább elhiteti velünk, hogy ez az eszköz az első számú választás, az az engedélyek kezelésének módja. Néhány kattintással eldöntheti, hogy ki olvashat, írhat, hozhat létre, frissíthet vagy törölhet mezőket.

Olvasni:  A legnépszerűbb Magento SEO-bővítmények online áruházához

Új publikációk:

Ajánlott