https://www.blogtyrant.com/free-website-uptime-status-checker/

Meg kell vizsgálnia egy webhely állapotát, hogy megtudja, mindenki számára leállt-e, vagy csak Ön?

Jó helyen jársz! A Blog Tyrant ingyenes webhelyállapot-ellenőrzőjével könnyen megtudhatja, hogy egy webhely nem működik-e.

Mi az az Uptime?

Az „üzemidő” csak azt az időtartamot jelenti, ameddig a webhely online van és elérhető a látogatók számára. Általában százalékos arányban írják le – tehát ha webhelye mindig elérhető és elérhető, az azt jelenti, hogy 100%-os üzemidővel rendelkezik.

Sajnos egyetlen webtárhely sem tökéletes, így az üzemidő nem lesz 100%-os.

Azt az időt, amikor webhelye nem érhető el, „leállásnak” nevezik. Az állásidőt műszaki problémák, hackerek, forgalmi kiugrások vagy akár olyan események is okozhatják, mint például villámcsapás vagy árvíz.

Minden jó web hosting cégnek legalább 99,9%-os üzemidővel kell rendelkeznie.

Hogyan ellenőrizheti a webhely állapotát

Ingyenes webhely-üzemidő-ellenőrzőnk könnyen használható.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja az ellenőrizni kívánt webhely címét, majd kattintson a gombra Webhely elemzése gomb.

Hamarosan megkapja az eredményeket, és látni fogja, hogy a webhely él-e vagy sem. Ezenkívül megtekintheti a tárhelyszolgáltató és a domain regisztrációs adatait.

Miért olyan rossz a webhely leállási ideje?

Kíváncsi lehet, mi van akkor, ha webhelye csak egy percre leáll? Mi a nagy baj?

Valójában az állásidő…

 • Csökkentse a hírnevét.
  Egyszerűen nem néz ki jól a látogatók számára, ha webhelye minden alkalommal nem működik, amikor megpróbálják felkeresni.
 • Az értékesítésbe és a bevételbe kerül.
  Ha pénzt keres a blogjával, akkor szó szerint minden alkalommal kerülnie kell, amikor webhelye leáll. Az állásidő költségkalkulátorunk segítségével megtudhatja, mennyi.
 • Csökkentse a keresőmotorok helyezéseit.
  Sok blog forgalmának nagy részét a keresésből szerzi. Ha a Google úgy látja, hogy az Ön webhelye nem megbízható, akkor nem jeleníti meg a keresési eredmények között.
Olvasni:  A közösségi média nemzetközi követői bázisának kezelésének titka

Mi a teendő, ha a webhely nem működik

Jelenleg nem működik a webhelye?

Ha használta ingyenes webhely-üzemidő-ellenőrzőnket, és meggyőződött arról, hogy webhelye mindenki számára nem elérhető, kövesse az alábbi lépéseket…

 1. Érdeklődjön webtárhely-szolgáltatójánál
  Először is vegye fel a kapcsolatot a webtárhely-szolgáltató ügyfélszolgálati csapatával, hogy megtudja, mi folyik itt. Lehetővé kell tenniük, hogy ellenőrizzék webhelyének naplóit, és kiderítsék a problémát, majd segítsenek a megoldásában.
 2. Vizsgálja meg webhelyét rosszindulatú programokra, és javítsa ki
  Lehetséges, hogy webhelye nem működik, mert feltörték. Ennek kiderítéséhez használja ingyenes biztonsági szkenner eszközünket. Akkor nézd meg ezt végső WordPress biztonsági útmutató hogy lássa, mit kell tennie ezután.
 3. Győződjön meg arról, hogy a domain regisztrációja fizetett
  A webhelyek leállásának egyik gyakori oka az, hogy a domaint nem újították meg. Ellenőrizze, hogy ez a helyzet, és a lehető leghamarabb újítsa meg.

Amikor blogot indít, az üzemidőt nagyon fontos ellenőrizni.

Ha még csak most kezdi, javasoljuk, hogy használja a Bluehostot. A Bluehost a WordPress hivatalosan ajánlott gazdagépe. Ezenkívül ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t és több mint 60% kedvezményt adnak a WordPress tárhely árából.

Kezdje el a Bluehost szolgáltatást még ma!

Új publikációk:

Ajánlott