Így őrizheti meg első helyét a SEO terén

Végre megtetted. Ön megelőzte versenytársait, és a keresőoptimalizálás 1. helyezettje lett. Íme néhány tipp, hogyan őrizheti meg pozícióját, ha első helyen áll a SEO terén.

Végül! Minden idő és erőfeszítés, amit a Google első helyének megszerzésébe fektetett, meghozta gyümölcsét, és webhelye jelenleg az első helyen áll a célzott kulcsszavak szerint a Google rangsorában. Tehát most az a kérdés, hogy mit kell tenned ezután?

Valószínűleg úgy gondolja, hogy most itt az ideje, hogy lazítson, és figyelje webhelye forgalmának havi növekedését. Ez azonban nem igaz, mert az első pozíció elérése a Google-on még nem a vég; az igazi kihívás akkor kezdődik, amikor meg kell győződnie arról, hogy megőrizze webhelye legmagasabb rangját.

Egy tanulmány szerint a forgalom 33%-a a Google keresési eredményei között az első webhelyre irányul. Ezért amint eléri a Google rangsorának első helyét, számos versenytárs kétségbeesetten próbálja majd elvenni azt. Szóval, hogyan kívánja webhelyét mindig a csúcson tartani? Íme néhány módszer, beleértve a SEO kulcsszóra vonatkozó tippeket is, amelyek segítségével megőrizheti elsőrangú SEO-ját.

1. Tartsa naprakészen a webhely tartalmát

Ahhoz, hogy megőrizze az első helyet a keresőoptimalizálásban a Google találatai között, mindig rendszeresen frissítse webhelye oldalainak tartalmát. A webhely tartalmának frissítése segít abban, hogy az első helyen maradjon a SERP-ben, mivel a Google algoritmusai előszeretettel értékelik a friss és jó minőségű tartalommal rendelkező webhelyeket.

Olvasni:  Útmutató a szabadúszó projektekhez

2. Folytassa a tartalom népszerűsítését és a linkek létrehozását

Még akkor is, ha webhelye a legjobb helyen szerepel a Google keresési eredményei között, és már számos webhelyről származó visszamutató linkek széles választékát tartalmazza, az 1. rangú SEO elérése után továbbra is új linkeket kell létrehoznia. A visszamutató linkek különösen értékesek a jó SEO helyezés eléréséhez, mivel a Google keresőmotorja „bizalomszavazatként” tekint rájuk egyik webhelyről a másikra.

A webhelyére mutató hivatkozások más webhelyekről lényegében azt jelzik a keresőmotorok számára, hogy más webhelyek megbíznak az Ön tartalmában, és érdemes rangsorolni a keresési eredményoldalakon. De ne feledje, hogy ne vigye túlzásba, mivel a túlzott visszalinkek létrehozása figyelmezteti a Google-t, hogy webhelye spam jellegű.

3. Optimalizálja a tartalmat, hogy még link-méltóbb legyen

Tartalma már a megcélzott kulcsszavak rangsorának élén van, ami azt jelenti, hogy webhelye tartalma a legjobb cikk, amelyet ezekre a kulcsszavakra vonatkozóan megjeleníthet. Ennek eredményeként az Ön webhelye sok visszamutató hivatkozást fog kapni más webhelyekről, de ez nem jelenti azt, hogy ez örökre így marad.

Webhelye 1. rangú SEO bizonyítja, hogy az Ön tartalma sokkal jobb, mint bárki más, de ne feledje, hogy versenytársai jobb verziót is készíthetnek a tartalomból. Hozzáadhatják a témával kapcsolatos legújabb frissítéseket, videókat és képeket, hogy cikkük értékesebbnek tűnjön, mint az Öné. Ezért a tartalmat vonzóbbá és linkszerűbbé kell tennie, hogy a SERP-k csúcsán maradjon.

4. Javítsa webhelye belső hivatkozásait

Amellett, hogy visszamutató hivatkozásokat szerezhet más webhelyekről, az Ön webhelyén lévő oldalak belső linkelése is kulcsfontosságú a magas keresési helyezés eléréséhez a Google-ban. A weboldal oldalainak belső linkelése egy webhely összekapcsolását jelenti egy másik weboldallal, ahol a bejáró és a felhasználó további információkat találhat az adott témáról.

Olvasni:  A SEO fellendítése képcímkézési outsourcing segítségével

Ez arra is készteti a felhasználókat, hogy tájékozódjanak és többet megtudjanak egy adott érdeklődésre számot tartó témáról, és több időt töltsenek a webhelyén, ami végső soron csökkenti a webhely visszafordulási arányát. De ne feledje, hogy ne erőltesse a belső hivatkozásokat, ha azok irrelevánsak a témához, és nem javítják a felhasználói élményt.

5. Figyelje webhelye sebességét

Egy webhely oldalsebessége mindig is fontos tényező volt a Google-on való magas helyezés elérésében. A webhely sebessége azt az időt jelenti, amely alatt a böngésző teljesen betölti a webhely működőképes weboldalát. Ez nagyon fontos tényező abban, hogy a felhasználó a webhelyén maradjon, miután az Ön weboldalára érkezett. Ha webhelye lassan töltődik be, az végső soron növeli a visszafordulási arányt, ami a webhely rangsorolásának csökkenését okozza.

Éppen ezért fontos figyelni a webhely sebességét, és megtalálni azokat a problémákat, amelyek miatt az oldalak lassan töltődnek be. A PageSpeed ​​Insight by Google egy nagyon hasznos eszköz a webhely lassú betöltődését okozó probléma pontos meghatározására, és segít kijavítani a problémát.

6. Győződjön meg róla, hogy webhelye reszponzív

Manapság a webhelyeknek reszponzívnak kell lenniük, és alkalmazkodniuk kell a különböző képernyőméretekhez. Webhelyének kompatibilisnek kell lennie a táblagépekkel és a mobileszközökkel is, hogy megőrizze pozícióját a keresési eredményoldalon, mivel a Google-on a legtöbb keresést az ezeken az eszközökön lévő felhasználók webböngészés útján hajtják végre.

Ha webhelye kevésbé reszponzív, akkor webhelye visszafordulási aránya az egekbe fog szökni, mivel a reszponzivitás hiánya miatt a felhasználók nehézségekbe ütköznek a webhely olvasása vagy okostelefonon keresztüli navigálása során. Ez befolyásolhatja webhelyének SEO helyezéseit a keresőmotorok eredményoldalain, és leeshet a legfelső pozícióról.

Olvasni:  SEO jelentés minta PDF (és magyarázó)

Az 1. helyezés elérése a Google keresési eredményei között nagy bravúr, és csak egy idő után valósítható meg. Ez egy hosszú folyamat, amely sok időt és erőfeszítést igényel az eredmények eléréséhez. Ha azonban a SEO munkája elkezd eredményeket generálni, észreveszi, hogy a célzott kulcsszavak keresési eredményei között javulni fog a helyezése, és webhelye végül az 1. helyen lesz.

Az 1. rangú SEO elérése után el kell kezdenie végrehajtani a fent említett SEO tippeket, amelyek segítenek megvédeni webhelyét a rangsor jelentős csökkenésével szemben. De mindig tartsd észben, hogy nincs olyan módszer, amely garantálná webhelyed pozíciójának megőrzését. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhely rangsorolását, és kövesse azt a SEO stratégiát, amelyet az első helyre helyezés előtt gyakorolt, miközben frissíti a fent említett SEO tippek szerint.

GYIK

1. Mi a jelentősége a SEO-nak, miután az 1. helyen végzett?

Ha a Google-rangsorban az 1. pozícióba került a webhelyén, nagyon fontos, hogy SEO-t végezzen, mert most meg kell védenie webhelyét azoktól a tényezőktől, amelyek befolyásolják annak első helyét a Google keresési eredményei között, mint például a több versenytárs, a folyamatos Google algoritmus frissítések és az elavult. tartalom.

2. Miért fontos az első helyezés a Google keresési eredményei között?

Számos oka lehet annak, hogy a Google keresési eredményei között az 1. rangú SEO olyan fontos. Először is, a Google keresési eredményeinek legjobb találatai nagyobb forgalmat generálnak. Másodszor, növeli a márka láthatóságát a szélesebb közönség számára. Harmadszor, az első besorolás bizonyítja az Ön tekintélyét abban a témában, amelyben rangsorol.

3. Változtatnia kell SEO stratégiáján, miután megszerezte az 1. helyezést?

Olvasni:  Az Ethereum szerepe a sporttechnológia jövőjének alakításában

Miután elérte az első helyet a Google-ban a célkulcsszavai tekintetében, fontos, hogy rendszeresen figyelje pozícióját, és szükség szerint módosítsa SEO stratégiáját a helyezés fenntartásához. A SEO környezet folyamatosan változik, így ami segített a csúcsra jutásban, nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy ott tartsa. Emellett a versenytársak folyamatosan próbálnak javítani helyezésükön, így Önnek egy lépéssel előtte kell maradnia.

Új publikációk:

Ajánlott