Íme a legjobb Shopify-alternatívák, amelyeket érdemes megfontolni e-kereskedelmi webhelyén

Az idő még soha nem volt jobb az online áruház megnyitásához. Mivel világszerte több mint 5 milliárd ember csatlakozik az internethez, nem meglepő, hogy egyre többen vásárolnak online.

Valójában az e-kereskedelem várhatóan figyelembe veszi 2024-ban az összes kiskereskedelmi forgalom 20,2 százaléka. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztók által elköltött 100 dollárból 20 dollárt online vásárlásra használnak fel.

Azok számára, akik szeretnének hasznot húzni a növekvő online vásárlási trendből, az egyik népszerű e-kereskedelmi megoldás, amelyről már hallott, a Shopify. Lehetővé teszi a felhasználók számára online e-kereskedelmi üzlet létrehozását és kezelését, és jelenleg többen használják 6 millió webhely.

De népszerűsége ellenére a Shopify nem biztos, hogy a legjobb megoldás az Ön számára. Szerencsére van néhány alternatíva, amelyeket megfontolhat az online áruház létrehozásához. Ma áttekintünk néhány okot, amelyek miatt érdemes kihagyni a Shopify-t, és a legjobb Shopify-alternatívákat, amelyek segítségével az Ön számára megfelelő e-kereskedelmi megoldást hozhat létre.

5 ok, amiért érdemes váltani a Shopifyról

Egy online áruház építése során az e-kereskedelmi megoldás választása nagy hatással lesz online üzlete növekedésére. Mindegyik platformnak megvannak az előnyei és hátrányai, és mérlegelnie kell ezeket, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb lehetőséget.

Íme néhány dolog a Shopify-ról, amelyek arra késztethetik, hogy újragondolja, mint e-kereskedelmi megoldást.

1. A fizetési átjáró korlátozásai

A Shopify online áruházban a fizetések elfogadásának alapértelmezett módja a Shopify Payments. Ez a fizetési átjáró a Shopify-felhasználók többségénél működik, de egyes országokban nem támogatott.

Ezenkívül bizonyos típusú vállalkozások számára tilos a Shopify Payments használata. Ezeknek a felhasználóknak és másoknak, akik más fizetési módot szeretnének használni, tudnia kell néhány dolgot.

Ha úgy dönt, hogy nem Shopify Payments fizetési átjárót használ, akkor akár 2 százalékos tranzakciós díjat is felszámíthat minden üzlete során.

2. Fejlett funkciók a magasabb árú szintek mögé zárva

Azoknál az üzleteknél, amelyek a legtöbb e-kereskedelmi üzlethez tartozó alapvető funkcióknál többet igényelnek, a Shopify megköveteli, hogy sokkal többet fizessen, hogy hozzáférhessen ezekhez a funkciókhoz.

Ez magában foglalja a harmadik felek valós idejű szállítási díjainak támogatását, a termékszállításra kivetett importvámok és adók becslését, valamint az e-kereskedelmi marketing automatizálásának támogatását.

Ezeket a speciális funkciókat fizetőfalak mögött tartják, és csak a magasabb szintű előfizetésekért fizető ügyfelek számára érhetők el. Ez nem ideális a kisebb költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára, akiknek szükségük van ezekre a szolgáltatásokra az online áruházukban.

3. Több irányítást gyakorolhat a SEO felett

A keresőoptimalizálás (SEO) kulcsfontosságú az Ön e-kereskedelmi webhelyének hosszú távú sikeréhez és láthatóságához. A Shopify kínál néhány alapvető funkciót a termékoldalak SEO-jának javításához, de minden fejlettebb dologhoz máshol kell keresnie.

Az üzlettulajdonosok például nem módosíthatják termékoldaluk URL-struktúráját, ami megnehezíti a termékhierarchiák létrehozását. A Shopify-felhasználók problémákat tapasztalhatnak az ismétlődő tartalom, az URL-átirányítás és a rövid címcímkék kezelésében is.

Bár ezeknek a problémáknak némelyikére vannak megkerülő megoldások, előfordulhat, hogy a megvalósításukhoz nem szükséges időt és pénzt költeni.

4. Jobb testreszabási lehetőségek

A Shopify több tucat témát kínál a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák online áruházuk megjelenését és hangulatát. Ez azonban nem hasonlítható össze a más e-kereskedelmi platformok, például a WooCommerce és a Magento által kínált testreszabási lehetőségek sokaságával.

Olvasni:  3 legjobb fotólogóötlet inspirációhoz [+Tools]

Az a tény, hogy a Shopify egy szoftver-szolgáltatásként (SaaS) platform, korlátozza azt is, hogy milyen testreszabásokat végezhet online áruházában. Előfordulhat, hogy a sablonokkal és a témaszerkesztővel módosíthatja üzlete látványtervét, de nem hozhat létre saját dizájnt az alapoktól kezdve, saját kódjával és designelemeivel a Shopify segítségével.

5. Különböző árképzési tervek

A Shopify legolcsóbb csomagja havi 29 USD-tól kezdődik (évente fizetendő). Ez nem éppen megfizethető ár egy olyan kisvállalkozás számára, amely most kezdi el online boltját.

Ezenkívül egyes felhasználók olyan Shopify-alkalmazásokat szeretnének használni, amelyek olyan funkciókat adnak hozzá online áruházukhoz, mint a szállításkezelés és az e-mailes marketing. Egyes szolgáltatások havi előfizetési díjai gyorsan összeadódnak, és kezelhetetlenné válhatnak.

A legjobb Shopify alternatívák 2024-ban

Most, hogy tisztában van azzal, hogy miért érdemes a Shopifytól eltérő e-kereskedelmi megoldást választania, itt az ideje, hogy vessen egy pillantást a ma elérhető legjobb Shopify-alternatívákra.

1. WooCommerce

A WooCommerce egy ingyenes WordPress e-kereskedelmi bővítmény, és az egyik legjobb Shopify alternatíva. Nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy a programozók szerte a világon folyamatosan dolgoznak a funkcionalitás bővítésén és új funkciók hozzáadásával.

A WooCommerce legfontosabb funkciói a következők:

 • Kompatibilitás a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerrel: A WooCommerce úgy készült, hogy teljesen kompatibilis legyen a WordPress-szel, amely fut a weboldalak 43 százaléka az interneten.
 • Ingyenes és nyílt forráskódú: A WooCommerce ingyenesen telepíthető és használható WordPress webhelyén. Azt is szabadon testreszabhatja, ahogy szeretné, és az üzletek és az ügyfelek adatai teljes mértékben az Ön ellenőrzése alatt maradnak.

A WooCommerce és a Shopify előnyei

Rugalmasság

A WooCommerce sokkal rugalmasabb, mint a Shopify. Ha meg szeretné változtatni Shopify áruházának kialakítását vagy funkcionalitását, kódolási ismeretekre lesz szüksége.

Másrészt a WooCommerce, amely nyílt forráskódú, fejlett webhely-optimalizálási és testreszabási lehetőségeket kínál, például témákat és bővítményeket, amelyekhez nincs szükség előzetes webtervezési tapasztalatra.

Ennyi választék mellett gyakorlatilag lehetetlen kimeríteni a WooCommerce optimalizálási lehetőségeit, így kiváló választás azoknak, akik egy teljesen egyedi webáruházra vágynak.

Egyszerű telepítés

Míg a meglévő webhelyének Shopify-ba való migrálása órákig vagy napokig tarthat, a WordPress-webhely online áruházzá alakítása a WooCommerce segítségével mindössze néhány percet vesz igénybe. A WooCommerce beépülő modul telepítéséhez és beállításához mindössze néhány kattintás szükséges.

WooCommerce árképzés

A Shopify egyik legjobb ingyenes alternatívájaként besorolt ​​WooCommerce beépülő modul telepítése nem kerül semmibe. Ne feledje azonban, hogy továbbra is fizetnie kell olyan dolgokért, mint például a webhely tárhelycsomagja, a webhely biztonságának megőrzését szolgáló SSL-tanúsítvány és a tranzakciók kezeléséhez szükséges fizetési átjáró.

2. Magento

Az egyik legnépszerűbb Shopify alternatíva, a Magento az Adobe által kínált e-kereskedelmi platform. Két Magento opció közül választhat: Magento Open Source és Magento Commerce (más néven Adobe Commerce).

A Magento legfontosabb jellemzői a következők:

 • Adatelemzés és jelentéskészítés: Az e-kereskedelmi üzlet egyik legfontosabb része, hogy nyomon tudja követni üzlete elemzését. A Magento magában foglalja a Google Analytics támogatását, és különféle jelentéseket biztosít Önnek, például a legtöbb megtekintett termékről, értékesítési jelentésekről és elhagyott bevásárlókosárról szóló jelentéseket.
 • Skálázhatóság: Függetlenül attól, hogy egy kis online áruházat üzemeltet, vagy egy hatalmas B2B e-kereskedelmi tevékenységet folytat több ezer termékkel és vásárlóval a különböző országokban, a Magento képes az Ön igényeinek megfelelő méretezésre.

A Magento és a Shopify előnyei

Széleskörű támogatás a testreszabáshoz

Nyílt forráskódú e-kereskedelmi megoldásként a Magento szabadságot ad a felhasználóknak, hogy jelentős módosításokat hajtsanak végre az online áruházukon. A látványtervtől a háttérfunkciókig, sőt a vásárlók vásárlási élményéig minden testreszabható, hogy üzlete egyedi legyen.

Felügyelt hosting lehetőségek

Egyes webtárhely-szolgáltatók menedzselt tárhely-terveket is kínálnak, amelyeket kifejezetten az e-kereskedelmi vállalkozások számára készítettek, és a Magento előre telepítve és konfigurálva vannak. A Hostinger által kezelt Magento tárhelycsomagok havi 37,20 USD-tól indulnak. És bár ez valamivel többe kerül, mint a Shopify alapcsomagja, a felügyelt tárhelytervhez tartozó hozzáadott funkciók sokkal nagyobb értéket kínálnak.

Magento árképzés

A Magento Open Source ingyenesen telepíthető, így ez egy másik kiváló ingyenes Shopify alternatíva. Csak egy kompatibilis tárhelycsomagra és egy domain névre van szüksége az online áruházhoz.

Olvasni:  WP 2FA áttekintés: A felhasználók által legjobban értékelt WordPress szak...

3. BigCommerce

A BigCommerce egy e-kereskedelmi platform, amely a szolgáltatások teljes csomagját kínálja, beleértve a tárhelyszolgáltatást, a SEO-t és a fizetéseket. Ha előfizet a BigCommerce csomagok egyikére, akkor az online áruház működésbe lép.

Íme a BigCommerce alapvető funkciói:

 • A testreszabási lehetőségek széles választéka: A BigCommerce az e-kereskedelmi üzlettípusok és használati esetek széles skáláját támogatja. Tehát akár több kirakatot szeretne tárolni, akár online boltot szeretne építeni egészségügyi vagy autóipari termékek számára, a BigCommerce személyre szabott megoldást kínál.
 • Analytics és SEO optimalizálás: A beépített SEO-funkciók segítségével több ügyfelet érhet el. A BigCommerce elemzési irányítópultja értékes betekintést és jelentéseket kínál a termékértékesítésről, a készletszintekről, a marketingteljesítményről és az ügyfelek viselkedéséről.
 • Fizetési lehetőségek: A BigCommerce számos fizetési átjárót kínál, beleértve a PayPal-t, az Apple Pay-t, az Amazon Pay-t és a Venmo-t.

A BigCommerce és a Shopify előnyei

Több fizetési átjáró támogatása

A BigCommerce akár 55 fizetési átjárót is támogat. Az ügyfelek ezen fizetési átjárók bármelyikét használhatják a BigCommerce által beszedett tranzakciós díjak nélkül.

Külső alkalmazások integrációja: A BigCommerce több mint 1000 külső alkalmazással és szolgáltatással támogatja a kapcsolatokat és az integrációkat. Az ezeket az integrációkat lehetővé tevő alkalmazások javítják az online áruház funkcionalitását, és jobb vásárlási élményt tesznek lehetővé vásárlói számára.

Omnichannel támogatás

Az Omnichannel kiskereskedelem lehetővé teszi a BigCommerce üzletek számára, hogy több csatornán, például fizikai üzleteken, közösségi médián és üzenetküldés útján értékesítsenek termékeket ügyfeleiknek. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy több módon, kevesebb erőfeszítéssel végezzék el ezt a vásárlást.

BigCommerce árképzés

A legnépszerűbb BigCommerce csomag a BigCommerce Plus, amely havi 79 dollárba kerül, ha 12 hónapra előre fizet. A Standard csomag havi 29 dollárba, míg a Pro terv 299 dollárba kerül.

4. StoreBuilder by Hostinger

A StoreBuilder 2021 februárjában jelent meg, és technikai ismeretekkel nem rendelkezők számára kiváló megoldás e-kereskedelmi webhely létrehozására. A StoreBuilder csodálatos funkciókkal rendelkezik, többek között:

 • Nulla tranzakciós díj: A Hostinger StoreBuilderrel épített online áruházban végrehajtott eladások nem tartalmaznak tranzakciós díjat. Így ügyfeleinek nem kell aggódniuk a rejtett költségek miatt vásárláskor.
 • Felügyelt hosting: StoreBuilder-felhasználóként hozzáférést kap a Hostinger felügyelt tárhelyéhez. Ez magában foglalja a fokozott biztonsági felügyeletet, a 24/7/365 ügyfélszolgálatot, az automatikus frissítéseket és a gyors oldalbetöltési időt.

A StoreBuilder és a Shopify előnyei

Kezdő barátságosA StoreBuilder olyan felhasználók számára készült, akik még nem ismerik a webtárhelyet és az e-kereskedelmet. A teljes felhasználói élményt úgy alakítottuk ki, hogy az online áruház minimális erőfeszítéssel üzembe kerüljön. Nem kell tudnia, hogyan kell kódot írni ahhoz, hogy egyedi e-kereskedelmi üzletet hozzon létre a StoreBuilder segítségével.

StoreBuilder árképzés

A StoreBuilder havi ára mindössze 5 dollár az első három hónapban. Ezt követően az ár 19 dollárra emelkedik/hónap. Ez az egyik legolcsóbb lehetőség a listán olyan webhelyek tervezésére, mint a Shopify.

5. OpenCart

A Shopify ingyenes alternatívái közé számítva az OpenCart kiválóan alkalmas az online bolt felépítésére és kezelésére. Az OpenCart által kínált szolgáltatások a következők:

 • Több üzlet: Az OpenCart lehetővé teszi több online bolt futtatását egyetlen felületről. Ezenkívül választhat egy másik témát, nevet, konfigurációkat és termékeket az egyes üzletek számára.
 • Affiliate rendszer: Létrehozhat egy társult rendszert bizonyos termékek reklámozása érdekében.
 • Többfelhasználós kezelés: Az OpenCart lehetővé teszi több felhasználó létrehozását különböző jogosultságokkal.
 • Mentés és visszaállítás: Könnyen készíthet biztonsági másolatot, és visszaállíthatja korábbi beállításait és tartalmait.

Az OpenCart és a Shopify előnyei

Nyílt forráskód

A listán szereplő többi nyílt forráskódú opcióhoz hasonlóan az OpenCart a Shopify ingyenes alternatívája. Kihasználhatja meglévő funkcióit, és kódot írhat új funkciók létrehozásához és testreszabásához online áruházához.

Multistore támogatás

Az OpenCart lehetővé teszi több online áruház létrehozását és üzemeltetését ugyanarról a tárhely platformról. Ez a funkció akkor hasznos, ha olyan piacteret szeretne működtetni, amely lehetővé teszi több szállító számára, hogy saját online áruháza legyen.

OpenCart árképzés

Az OpenCart letöltése és használata nem kerül semmibe, ezért népszerű az ingyenes Shopify alternatívák között. Azonban fizetnie kell a tárhelyért és minden további bővítményért, amelyre szükség lehet az üzlet funkcióinak kiépítéséhez.

Olvasni:  Április kötelező új WordPress-témái

6. PrestaShop

A PrestaShop egy másik nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amely freemium modellt használ. Több mint 300 000 vásárlója van, és tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik teljes ellenőrzést szeretnének elérni online áruházuk felett.

Egyik legfontosabb jellemzője:

 • Freemium modell: A PrestaShop freemium üzleti modellt működtet. Ez azt jelenti, hogy az alapkiadással ingyenesen üzembe helyezheti online áruházát. De ha további funkciókra van szüksége, keresse fel a kiegészítők piacterét, és vásároljon olyan alkalmazásokat, amelyek új funkciókat adnak hozzá az üzletéhez.

A Prestashop és a Shopify előnyei

Testreszabási lehetőségek

A PrestaShop határozottan nyer, ha a testreszabási lehetőségekről van szó. Tekintettel arra, hogy nyílt forráskódú platformról van szó, nagyjából minden, ami a webhelyén található, módosítható egészen a vállalkozása számára legmegfelelőbb pontig.

Haladó SEO

A PrestaShop SEO funkciói lehetővé teszik az online áruház és az egyes termékoldalak keresőmotoros láthatóságának javítását. A SEO-beállítások használhatók metacímek és -leírások, keresőbarát URL-ek és oldalátirányítások konfigurálására az összes termékoldalhoz.

PrestaShop árképzés

A Prestashop letöltése és telepítése ingyenes. De fizetnie kell a tárhelyért, a témákért és a bővítményekért, hogy saját online áruháza legyen.

7. Shift4Shop

A Shift4Shop egy ügyfélközpontú e-kereskedelmi platform, amelyet arra terveztek, hogy lehetővé tegye az üzlettulajdonosok számára, hogy vállalkozásukat egyszerűen online vigyék fel. A legfontosabb jellemzők közül néhány:

 • Csalás elleni védelem: A Shift4Shop mesterséges intelligencia (AI) által vezérelt csalás elleni védelmet kínál minden platformját használó kereskedő számára. Ez biztosítja az ügyféladatok biztonságát az ügyfél teljes útja során, a fiók létrehozásától a fizetésig.
 • Migrációs segítség: A meglévő e-kereskedelmi üzlettulajdonosok számára, akik Shift4Shop-ra váltanak, a platform ingyenes áttelepítést kínál az üzlet adataira. Ez magában foglalja a termékinformációkat, az értékesítési nyilvántartásokat és az ügyfelek adatait.

A Shift4Shop és a Shopify előnyei

Olcsóbb platformdíjak

Az egyesült államokbeli e-kereskedelmi vállalkozások számára a Shift4Shop szolgáltatást ingyenesen kezdheti meg, szemben a Shopify havi 32 dollárjával, így ez egy másik nagyszerű ingyenes alternatíva a Shopify számára. Ezen az áron továbbra is rengeteg olyan funkcióhoz férhet hozzá, amellyel létrehozhatja, kezelheti és bővítheti online áruházát.

Több e-kereskedelmi vállalkozás támogatása

Dropshipping, bútorok, letölthető e-könyvek, rendezvényjegyek, szolgáltatás-előfizetések, irodaszerek, zene és zenekari áruk – ez csak néhány a termékek és szolgáltatások különböző kategóriái közül, amelyeket a Shift4Shop támogathat az e-kereskedelmi platformján.

Létrehozhat olyan webhelyeket, mint a Shopify, hogy eladja ezeket a dolgokat további kódmódosítások vagy testreszabások nélkül.

Shift4Shop árak

A Shift4Shop 0 USD/hó előfizetéssel rendelkezik, amely az Egyesült Államokban élő ügyfelek számára elérhető. Csak annyit kell tennie, hogy jogosult legyen erre a csomagra, ha legalább 500 USD-t vásároljon online áruházából.

Más ügyfelek ára 29 USD/hónaptól kezdődik.

8. Square Online

A Square Online főbb funkciói a következők:

 • Online áruház építő: Ez dinamikus stíluseszközöket biztosít a felhasználóknak, amelyek segítségével elkészíthetik álmaik online áruházát. Az üzletépítővel készített összes terv mobilbarát, és kiváló minőségű képeket is hozzáadhat a Square fotóstúdió alkalmazásból.
 • Elemek és kategóriák importálása: A Square Online olyan elrendezéseket és mezőket kínál, amelyek tökéletesen alkalmasak különféle termékek értékesítésére, beleértve a digitális termékeket, árukat és tagságokat.
 • Fizetés feldolgozása: Alapértelmezés szerint a Square Online a Square-t használja a fizetések feldolgozásához. Támogatja az összes főbb fizetési lehetőséget, például a hitelkártyákat, a PayPal-t és az Apple Pay-t.

A Square és a Shopify előnyei

Integrált fizetési átjáró

A Square jól ismert pénzügyi szolgáltatásairól, amelyek magukban foglalják a fizetési átjárókat és az értékesítési pontokat. Mindezek a pénzügyi szolgáltatások mélyen integrálva vannak az online áruházba, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy különféle fizetési módokat alkalmazzanak az Ön e-kereskedelmi üzletéből származó termékek vásárlására.

Omnichannel kiskereskedelmi támogatás

A Square Online segítségével ügyfelei különféle csatornákon tekinthetik meg és vásárolhatják meg termékeit, beleértve a fizikai kiskereskedelmi üzleteket, közösségi oldalakat, e-maileket és blogoldalakat. Ezeken a csatornákon keresztül teljesítheti a megrendeléseket, és zökkenőmentes vásárlási élményt biztosít az ügyfeleknek, függetlenül attól, hogy hol találkoznak a márkával.

Olvasni:  5 tervezési tipp nemzetközi e-kereskedelmi üzletéhez

Négyzetes árképzés

A Square Online három előfizetéssel rendelkezik:

 • Ingyenes csomag: Ingyenesen bővítheti üzletét online, de tranzakciónként 2,9 százalék + 0,3 USD díjat kell fizetnie.
 • Plusz csomag: 29 USD/hó, plusz 2,9 százalék + 0,3 USD tranzakciónként.
 • Prémium csomag: 79 USD/hó plusz 2,6 százalék + 0,3 USD tranzakciónként.

9. Wix

A Wix az egyik legnépszerűbb Shopify alternatíva. Azonnal ingyenesen elkezdheti építeni online áruházát. A Wix főbb jellemzői a következők:

 • Nagy számú sablon: Az e-kereskedelmi webhely Wix segítségével történő felépítése több mint 800 tervezősablonhoz biztosít hozzáférést, amelyeket üzlete alapjaként használhat.
 • Fogd és vidd szerkesztő: Amikor eljött az ideje, hogy módosítsa a kiválasztott tervsablont, a Wix fogd és vidd szerkesztője megkönnyíti a változtatások megjelenítését azok végrehajtása közben. Nem kell tudnia, hogyan kell kódot írni ahhoz, hogy megújítsa e-kereskedelmi üzlete kialakítását és elrendezését.

A Wix és a Shopify előnyei

Nagyobb rugalmasság a weboldal tartalmával kapcsolatban

A Wix robusztusabb platformot kínál a felhasználóknak webes tartalom létrehozására az online áruház felépítése és üzemeltetése mellett. Ez ideális választássá teszi azoknak az ügyfeleknek, akik azt szeretnék, hogy az alapvető üzleti webhelyük ugyanazon az infrastruktúrán és domain néven létezzen, mint az e-kereskedelmi webhelyük.

AI által támogatott weboldal tervezés

A Wix kihasználja a mesterséges intelligencia legújabb fejlesztéseit, hogy leegyszerűsítse az e-kereskedelmi webhely létrehozásának folyamatát mesterséges tervezési intelligencia (ADI) eszközével. Miután feltett néhány kérdést a márka részleteiről, a webhely céljairól és a tervezési preferenciáiról, az ADI eszköz kész webhelyet hoz létre vállalkozása számára.

Wix árképzés

A Wix ingyenes csomagjával sokat érhet el webhelye tervezése terén. De ez a lehetőség valójában csak egy kis személyes webhely létrehozására alkalmas.

Ha úgy dönt, hogy bővíti vállalkozását, három e-kereskedelmi terv közül választhat:

 • A Wix Business Basic csomag havi 27 dollártól kezdődik.
 • A Business Unlimited havi 32 dollártól kezdődik.
 • Az üzleti VIP ára 59 USD/hó.

10. Négyzettér

A Squarespace főbb jellemzői a következők:

 • Kereskedelmi lehetőségek: A Squarespace lehetővé teszi többek között, hogy termékeit online bolton, értékesítési pont (POS) rendszeren vagy előfizetésen keresztül értékesítse.
 • Remek dizájn: Számos sablonhoz férhet hozzá a különböző típusú online áruházakhoz. Függetlenül attól, hogy ruhákat, e-könyveket, ételeket vagy zenét árul, a Squarespace olyan tervezési témával rendelkezik, amelyet testreszabhat az üzletéhez.
 • Részletes elemzés: A Squarespace lehetővé teszi az eladások, a népszerű tartalmak és a forgalom nyomon követését.
 • Kezdőbarát weboldalszerkesztő

A Squarespace és a Shopify előnyei

Marketing eszközök

Az előfizetés részeként a Squarespace számos eszközt tartalmaz, amelyek segítségével építheti fel márkáját és fokozhatja online áruháza marketingtevékenységét. Ide tartozik egy videószerkesztő alkalmazás, egy logókészítő és egy közösségi médiatartalom létrehozására szolgáló eszköz.

Ingyenes tervezősablonok

Az e-kereskedelmi webhely testreszabásához szükséges összes sablon extra költség nélkül elérhető a Squarespace ügyfelei számára. Ez azt jelenti, hogy miután kifizette az előfizetési díjat, a több száz tervezési téma bármelyikét használhatja webhelye stílusának kialakításához.

Ezzel szemben a Shopifynak csak néhány ingyenes témája van, és a prémium tervezési témák használatáért külön kell fizetni.

Squarespace árképzés

A Squarespace három fő tervet kínál:

 • Személyes terv: 16 USD/hó (éves fizetés).
 • Üzleti terv: 23 USD/hó (éves kifizetések).
 • Alapvető kereskedelmi terv: 27 USD/hó (éves fizetés).
 • Speciális kereskedelmi terv: 49 USD/hó (éves fizetés).

Utolsó gondolatok: A megfelelő Shopify-alternatíva kiválasztása vállalkozása számára

A sok nagyszerű fizetős és ingyenes Shopify-alternatíva miatt nehéz lehet eldönteni, melyik a megfelelő az Ön vállalkozásának.

A márkájához leginkább illő megoldás megtalálása eltart egy ideig, mivel fontos figyelembe venni azokat a tényezőket, amelyek a leginkább számítanak az Ön helyzetére.

Ha megfizethető, nagy teljesítményű e-kereskedelmi tárhelycsomagot keres, nem járhat rosszul menedzselt WooCommerce tárhelycsomagjainkkal, amelyek havi 17,50 USD-tól indulnak.

Vagy ha úgy döntött, hogy e-kereskedelmi webhelyét a Magento segítségével tervezi, a Hostinger méretezhető, menedzselt Magento tárhelycsomagokat kínál mindössze 37,20 USD/hó ártól.

Végül pedig a Hostinger StoreBuilder segítségével gyorsan és kódolás nélkül elkészítheti első online áruházát mindössze havi 5 dollárért három hónapon keresztül.

Minden funkcióban gazdag e-kereskedelmi tárhelyszolgáltatásunkhoz 24/7/365 szakértői ügyfélszolgálat tartozik.

Új publikációk:

Ajánlott