InfoLinks áttekintése – Kifizetik, és felhívják a közönség figyelmét?

Sokan észrevették már évekkel ezelőtt a InfoLinkek hirdetéseket ezen a blogon. Évekkel ezelőtt úgy döntöttem, hogy telepítem az InfoLinket, hogy kipróbáljam őket. Gyors döntés volt. Nem akartam, hogy a webhelyem lelassuljon, vagy idegesítő előugró ablakok jelenjenek meg a blogon az InfoLinks segítségével. Aztán szerettem volna egy InfoLinks áttekintést készíteni.

Azonban hónapokkal ezelőtt engedélyt kaptam arra, hogy itt futtassam az InfoLinks szolgáltatást, de addig nem telepítettem, amíg el nem olvastam az összes többi InfoLinks véleményt. Olvastam más véleményeket is róla, és izgatott lettem.

Mik azok az infolinkek?

Ők hirdetési egységek szalaghirdetés-vakság nélkül. Ez egy platform, amely meghatározza.

Ahhoz, hogy a beépülő moduljukat és a platformjukat az InfoLink-hirdetések webhelyén való megjelenítésére használhassa, jóvá kell hagynia tőlük. Vagy dönthet úgy, hogy kódot ad hozzá webhelyéhez a bővítményhez képest.

A cég 2007 óta működik, és az elsők között volt a felhasználói szándékkal kapcsolatos hirdetések terén. Ma a világ egyik legnagyobb hirdetési platformja, és a világ több mint 100 országában vannak jelen.

Az InfoLinks előnyei

 1. Így könnyű telepíteni. Talán emlékszel arra, hogy néha csalódott vagyok az új bővítmények telepítése során, és folyamatosan új dolgokat kell megtanulnom. NEM InfoLinks-szel – Ez volt az egyik legegyszerűbb beépíthető és elindítható bővítmény.
 2. Könnyen testreszabható. Igen, megkönnyítik a blog vagy a webhely testreszabását. Semmi gond. Csak egyszerűen csinálni.
 3. Különféle fizetési lehetőségekFizethet a PayPal, a Bank Wire, az eCheck, a Western Union, az Amerikai Egyesült Államokbeli lakosok ACH és a Payoneer segítségével.
 4. Olyan könnyű változtatásokat végrehajtaniEgy idős blogger, Adrian Jock észrevette, hogy egyes hirdetések nem kapcsolódnak a bejegyzésekhez. Visszamentem, és módosítottam néhány dolgot a beállításaimban. Azonnal életbe léptek, bár a szöveges hivatkozások nem változtak.
 5. Összeegyeztethető a Google AdSense segítségével.
 6. Nincs beállítási díj.
Olvasni:  Felfüggesztett Pinterest fiók? Fellebbezés, és visszaszerezze pinjeit

Ezt szem előtt tartva úgy döntök, hogy oldalanként kevesebb szöveges hivatkozást futtatok. Ez körülbelül 8 másodpercig tartott. Könnyű volt. Küldtem is nekik egy kérdést, és azonnal kaptam egy e-mailt, hogy 2 munkanapon belül válaszolnak.

Vannak hátrányai az InfoLinks-nek?

 1. – 50 dollárt kell keresnie, mielőtt megkapja a pénzt. Az InfoLinks legkésőbb a hónap végétől számított 45 napon belül teljesíti a kifizetéseket, azzal a feltétellel, hogy bevételei elérték az 50 USD-s vagy 100 USD-s minimális fizetési küszöböt, ha banki átutalást vagy Western Union átutalást választott. (Ez ma már szabvány a legtöbb társult és hirdetési programhoz stb..)
 2. – 2 centről 28 centre ez az, amit eddig láttam a jelentéseimben. De abból, amit olvastam, a Google AdSense nem sokkal magasabb.
 3. Elriaszthatja a blog olvasóit a blogján megjelenő hirdetésekkel.

5 választási lehetőség információs linkekkel hirdetésekkel

 1. InTag elhelyezés a blogbejegyzések alján. Szerintem nem tolakodó az olvasók számára, és a tartalom egy kicsit relevánsabbnak tűnik. Ezek alapvetően a kulcsszavak címkefelhői egy oldalon.
 2. Szöveges hirdetések ezek a hirdetések kiemelve vagy aláhúzva vannak a szövegben. Kiválaszthatja, hányat használjon oldalanként. Körülbelül 7-tel kezdtem, és mára 3-ra csökkentettem. Az InfoLinks-szel kapcsolatban az volt a kérdésem, hogy az ilyen típusú hirdetések miért nem egyeznek meg a tartalommal. Frissíteni fogom ezt a bejegyzést, amint hallok.
 3. Azt is megteheti InFrame hirdetések amelyek a webhely kategóriáján alapulnak. Vonzó szalaghirdetéseket jelenítenek meg a webhelye oldalainak margóján.
 4. Az utolsó választásod az InFold hirdetések Ezek a hirdetések releváns hirdetéseket jelenítenek meg arra vonatkozóan, amit a felhasználók keresnek, miközben egy extra SEO réteget töltenek be webhelyére. Azonban ezek a legjobb választások, mivel közvetlenül a webhely hajtása felett jelennek meg.
 5. Képernyőhirdetésekben – Ezek olyanok, mint a közbeiktatott oldalak, az oldalak között jeleníti meg a hirdetéseket.
Olvasni:  A Google Cégem használata kisvállalkozása bővítésére

Az InfoLinks válasza:

Miért nincsenek már a blogon

Évekkel ezelőtt lelassították az oldalt, és akkoriban nem volt elég forgalom ahhoz, hogy elegendő pénzt keressek, hogy indokoljam. Lehet, hogy a jövőben újra tesztelem.

Az Ön sora: InfoLinks áttekintése

Szeretném tudni, hogy ebben az InfoLinks áttekintésben melyik Info Links hirdetéstípus tetszik Önnek a legjobban. Azt is szeretném tudni, hogy a blogokon is idegesítőnek találod-e őket.

Kérem, írjon nekem egy megjegyzést arról, hogyan érzi magát velük kapcsolatban, és hogy használta-e valaha őket webhelyén vagy vállalkozása reklámozására.

Az Inspire To Thrive, Inc. tulajdonosa.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott