Ingyenes SEO eszközöket minden kezdőnek tudnia kell

Egy cégtulajdonos soha nem tagadhatja a SEO fontosságát. A SEO a siker kulcsa bármilyen méretű vállalkozás számára. A SEO eszközök segítenek megérteni az üzleti növekedési stratégia jelentését és működését. Számos lehetőség kínálkozik a SEO-eszközökhöz, mind fizetős, mind ingyenes. Kezdőként azonban nem kell fizetős eszközökbe fektetni. Vannak ingyenes SEO eszközök, amelyek kezdő szinten is jól elvégezhetik a munkát, és ha már van fogalma arról, hogy mit keres, és hogyan működik az eszköz, továbbléphet a következő szintre, és áttérhet a fizetős SEO-ra. eszköz.

A SEO eszközök olyan mutató, amely ellenőrzi a fejlesztési területet. képet ad a weboldal sikerességéről. Rávilágít arra a problémára, amely visszatartja Önt a rangsorban és a SERP-ben.

Különféle eszközök állnak rendelkezésre, amelyek mindegyike egy adott feladatért felelős a webhely optimalizálása során:

Amellett, hogy nagyon hasznosak a vállalkozás azonosításában, nagyon fontos megérteni, hogyan működnek ezek az eszközök.

Íme néhány ingyenes SEO-eszköz lista, amelyek hatékonyan működnek, és megteszik, amit állítanak.

SEMrush

A SEMrush az egyik legjobban szervezett és ingyenes SEO eszköz, és plusz pontja, hogy nagyon könnyen használható. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja az URL-t, és lefuttat egy keresést, és az eredmény olyan információkat kap, amelyeket később elhelyezhet webhelyén, hogy növelje SERP-rangsorát.

Kezdők számára ez egy jó útmutató, de néha egy kicsit túlterhelt lehet, mert az általa megjelenített adatmennyiség néha elsöprőnek tűnik. De azt is meg tudod oldani, ha egyszerre csak egy lépésre koncentrálsz, és akkor lépsz át a második lépésre, amikor már szakértő vagy az első lépésben.

Olvasni:  Hogyan növelheti az online élő csevegés e-kereskedelmi üzletét

A Google Analytics

A Google Analytics segít megérteni webhelye állapotát és megítélését. Használata meglehetősen egyszerű, és még egy kezdő is jól megérti néhány nap alatt. Ez nyomon követi, hogy webhelye melyik csatornáról kapja a legnagyobb forgalmat. Így többet fektethet be ebbe a csatornába. Nem tökéletes SEO eszköz, de segít megérteni, hogy organikus forgalmat kap-e vagy sem.

A Google Analytics részletes képet ad arról, hogy mi történik webhelye színfalai mögött. Élő képet ad arról, hogy hol ér el nagyobb forgalmat és konverziós arányt.

Google Search Console

Ha nem szeretne oda-vissza menni, hogy megértsen és használjon egyetlen ingyenes SEO eszközt. Ezután hagyja, hogy használja a Google Search Console-t. Kezdőbarát és könnyen használható, egyszerűbb módon ad részletes leírást webhelyéről.

A Google Search Console egyik legfontosabb funkciója a „Keresési elemzés”. Betekintést nyerhet abba, hogy webhelye jó irányba halad-e vagy sem.

Ubersuggest

Az Ubersuggest segítségével gyors jelentést készíthet a vizsgált URL-ről. Az Ubersuggest elsődleges szempontja a kulcsszókereső képessége. Ez a Google Kulcsszótervező versenytársává teszi.

Grafikon formájában részletes áttekintést ad teljesítményéről, amely lehetővé teszi teljesítményének leggyorsabb elemzését, és szám formájában rangsorolással megmutatja, hogy melyik kulcsszó teljesített jól. Ezenkívül biztosítja a versenytárs webhelye által használt linkeket, megkönnyítve a versenyt, és előkészítve az utat a sikerhez.

Yoast SEO:

A Yoast SEO a legjobb SEO eszköz, ha optimalizálni szeretné blogja tartalmát. Segít optimalizálni webhelye minden egyes weboldalát.

A Yoast SEO egyik kiemelkedő funkciója kulcsszójavaslatokat kínál, amelyeket a blogjaiban kell használnia a blog optimalizálásához.

SEOquake

Tiszta rálátást biztosít a versenytársaira, és javaslatokat tesz az oldal/webhely rangsorolásának növelésére a keresőmotorokban. Miután telepíti a bővítményt, és újra és újra használja, ez lesz a valaha volt legjobban értékelt ingyenes SEO eszköz. A SEOquake legyen a legfontosabb optimalizálási eszköz:

  • Ingyenes és könnyen használható
  • Azonnal végezzen SEO auditot bármely webhelyen
  • Ellenőrizze bármely weboldal külső és belső hivatkozásait
  • Hasonlítsa össze a domain nevet és az URL-t minimális idő alatt
Olvasni:  Gyakori hibák, amelyeket el kell kerülni a tartalommarketingben az érdeklődők generálásához

Következtetés:

A SEO mindig egy hosszú távú játék – az ilyen eszközök tanácsainak meghallgatása és stratégiák kidolgozása sikert hozhat. A különböző SEO ügynökségek különböző eszközöket használnak tapasztalataik és a piacon tapasztalható eszköztrendek ismerete alapján. A legfontosabb dolog az, hogy olyan eszközt válassz, amely releváns a stratégiádhoz, és segít az adatok helyes megszerzésében. A cikk különféle ingyenes SEO-eszközöket tárgyal, amelyek segítségével valódi betekintést nyerhet a trendekbe. Ezeket mind ellenőrizheti, vagy bármelyiket kiválaszthatja. Remélem, hasznosnak találja ezt az útmutatót.

Új publikációk:

Ajánlott