Ingyenes Weboldal SEO Ellenőrző & Audit eszköz – Tesztelje, elemezze és javítsa keresőoptimalizálását

Ha Ön a WordPress üzletágban dolgozik, tudja, hogy a SEO az egyik legfontosabb rész. Gyakorlatilag olyan, mint a legjobb barátod az online világban, és segít organikus kattintásokat és megtekintéseket juttatni webhelyére, amelyek hűséges ügyfelekké válhatnak.

Természetesen az első helyet csak akkor érheti el, ha webhelye a jó tárhelynek köszönhetően stabil és megbízható. Az egyik dolog, ami megkülönbözteti a WPMU DEV tárhely-platformját, az az, hogy ez is megvan az összes hosting funkciót elvárható – beépített 7 pro WP-bővítménnyel is rendelkezik – a teljesítmény, a biztonság, a biztonsági mentések stb. Szerezzen 20% kedvezményt minden tervükből itt.

Mindannyiunknak segítségre van szüksége, hogy kitaláljuk, hol van szükségünk javítani a SEO-nkat. Ez egy összetett téma, és sok minden belefér. Ezért van egy eszközünk, amely megmutatja, mit kell javítanunk.

Ebben a cikkben felsoroljuk az eszköz által kínált legfontosabb dolgokat, példákat mutatunk be, és elemezzük azokat, hogy megértse az alapokat anélkül, hogy olvasás közben ismerné a SEO-t.

Weboldal-statisztika

Weboldal-statisztika egy olyan webhely, amely a kedvenc eszköze lesz SEO statisztikáinak ellenőrzésére, amikor csak úgy érzi.

Számos lehetőséget kínál, például plágiumellenőrzést, cikk-újraírót, metacímke-generátort, szószámlálót és még sok mást. De mi nem ezért vagyunk itt, hanem azért, hogy elemezzünk egy webhelyet és annak SEO-ját, hogy javítsuk azt.

Az elemzés

Példánkban a WP Reset alkalmazást fogjuk használni, és megnézzük, hogyan teljesít a webhely, milyen hibák vannak, és hogyan javítható.

Weboldal-statisztika

A webhely URL-címének megadása után kattintson az áttekintés gombra, hogy eljusson az elemzéshez. Elég gyors, és kevesebb mint egy percet vesz igénybe az egész oldal elemzése és a jelentés visszaküldése.

Olvasni:  Privát Instagram-videók letöltése 2024-ben (ingyenes és egyszerű)

Az első dolog, amit látni fog, az az oldal általános pontszáma, valamint három teljesítménysáv: „megfelelt”, „javítani” és „hibák”.

Ez alatt lehetősége van a teljes jelentés letöltésére számítógépére, megosztására vagy összehasonlítására, ha akarja.

Websiteseostats wpreset.com elemzés

SEO

A Keresőoptimalizálás kategória alatt meg kell nézni néhány dolgot, például a címcímkét, a meta leírást, a meta kulcsszavakat, a Google előnézetét, a kulcsszavakat, a kulcsszó konzisztenciáját és még sok mást.

Alatt Cím címke, látni fogja, milyen hosszú a címcímkéje. Ha valahol 10 és 70 karakter között van szóközökkel, akkor jó lesz! Ügyeljen arra, hogy a cím csak a legfontosabb kulcsszavakat tartalmazza!

Websiteseostats SEO lap

Meta leírás segít befolyásolni, hogy webhelye hogyan jelenjen meg a keresőmotorok eredményei között. Ideális esetben 100-300 karakterből kell állnia szóközökkel. Ha nem, akkor ez az eszköz azt fogja mondani, hogy újra kell írnia!

Google előnézet a meta-leírás és a title címke kombinációja, amely megjelenik a keresőmotor eredményeiben. Így érheti el az embereket, hogy az oldalára kattintsanak, amikor az megjelenik a keresésben.

A SEO-val kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog a kulcsszavak. Ezek nélkül minden haszontalan.

Alatt Kulcsszavak részben látni fogja az összes kulcsszót és azok konzisztenciáját az oldalon. Mindig elengedhetetlen kulcsszókutatást végezni, és megnézni, milyen kulcsszavakat érdemes használni, és ehhez rengeteg eszköz segít!

Közvetlenül ebben a részben egy táblázatot is kap a kulcsszavak konzisztenciájáról. Ha javítani szeretné a jobb helyezés esélyeit, tudnia kell, hogy minden kategóriában vagy legalább néhányban fel kell vennie bizonyos kulcsszavakat.

XML webhelytérkép szintén ebben a szakaszban található, és jó okkal! Ha nem tudja, mi az XML-oldaltérkép, gyorsan elmagyarázzuk.

Olvasni:  Hogyan tervezzünk SEO webhely architektúrát [+ Tips to Build]

A webhelytérkép felsorolja az összes feltérképezésre nyitva álló URL-t, és általában tele van további információkkal a webhelyről, például a változtatások gyakoriságáról, a legújabb frissítésekről és az URL-ek fontosságáról.

Ezzel a keresőmotorok intelligensebben fogják feltérképezni az oldalt.

Ezért mindenképpen készítsen XML-webhelytérképet a webhelyéhez, és küldje el a Bing Webmaster Tools és a Google Search Console szolgáltatásba.

A Websiteseostats arról is tájékoztatást nyújt, hogy hány év és hónap telt el a domain regisztrációja óta. Itt láthatja a domain korát, a létrehozás dátumát, a frissítés dátumát és a lejárati dátumot.

És ez alatt meglátod WHOIS adatokés ezek az adatok segíthetnek meghatározni az adminisztrátort, a műszaki elérhetőségeket és a számlázást.

Következő, megvan Indexelt oldalak. Itt láthatja a webhelyén indexelt oldalak teljes számát. Ha ez alacsony, akkor a robotok nem találják meg az Ön weboldalait, ami jellemző a silány webhely-architektúra és a belső hivatkozások miatt.

Egy másik dolog, ami kulcsfontosságú a SEO szempontjából, a visszamutató linkek. És láthatja az összes backlinket a Visszamutató linkek számlálója. Ezek olyan linkek, amelyek egy másik webhelyről az Ön webhelyére irányítják az embereket. Olyan ez, mint egy ajánlólevél. Ha alacsony a száma, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezen kell dolgozni, és javítani kell a hivatkozások minőségén vagy mennyiségén.

Használhatóság

Ebben a kategóriában sok különböző dolgot láthat. Megtalálhatja az URL-t, a favicont, az egyéni 404-es oldalt, az oldalméretet és egyebeket.

De láthatja webhelye betöltési sebességét is, ami kulcsfontosságú a keresőmotorok és a látogatók számára.

A domain elérhetőségét is elemzi, és megtekintheti, hogy mely domainek ingyenesek, ha meg szeretné vásárolni őket. Ugyanez vonatkozik az elírások elérhetőségére is, amit az alábbi képen láthat.

Olvasni:  Új jegyérvényesítés az e-mailes jegytámogatáshoz a GreenGeeksnél

Websiteseostats domain és elírás elérhetősége

Mobil

Az oldalunk mobileszközökön való megjelenése elengedhetetlen, hiszen egyre többen keresik őket az interneten.

Websiteseostats mobil elemzés

Ebben a kategóriában láthatja, hogy webhelye mobilbarát-e, megtekintheti a webhely mobil nézetét és a mobil kompatibilitást – minden olyan dolog, ami a mobilfelhasználóknak a hibátlan élményhez szükséges.

De megtekintheti webhelye PageSpeed ​​Insights-ját mobileszközökön és asztali számítógépeken is.

Következtetés

Ez a segítő nagyobb hasznot hozhat webhelyének, ha követi az általa javasoltakat. Sok más kategória is létezik, kivéve azokat, amelyeket itt kiemeltünk. Tehát nem kell visszariadnia egy olyan eszköztől, amely csak segít javítani online jelenlétét.

Új publikációk:

Ajánlott