Instagram-fiók üzleti célokra – 6 ok, amiért szükséged van rá

Gyakran felteszik nekem ezt a kérdést: „Miért érdemes csatlakoznom az Instagram for Businesshoz? Nem tudom, hogy mi ez és hogyan kell használni. Miért van szükségem üzleti Instagram-fiókra? Van Facebook-oldalam, ugye, hogy mindenki fent van a Facebookon?”

“Mennyi időt kell az Instagramon töltenem?” Következésképpen ezek azok a kérdések, amelyek felmerülnek azoktól az ügyfelektől, akikkel a közösségi média kezelésében dolgozom.

Nos, kezdjük azzal:

Instagram definíció

Az Instagram egy fotómegosztó alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szűrőket rendeljenek a fényképekhez, és megosszák azokat követőikkel. Az emberek még furcsa dolgokra is használják, mint pl lábképek vásárlása és eladása. Mivel a Facebook az Instagram tulajdonosa, üzenetet is küldhet másoknak az Instagramon, például a Facebookon.

Az Instagram egy mobilalkalmazás, de asztali számítógépről is elérheti. Azonban vegye figyelembe MOST lehet új fényképek közzététele az asztalról. Mobileszközét többé nem szabad új fényképek, videók és történetek közzétételére használni.

Tehát íme néhány dolog, amit ma megtehetsz az asztalon az Instagram segítségével.

Instagram statisztika

Íme a legújabb szám a Numbers for Instagramról: 2022 szeptemberében – igen, több mint 2 milliárd felhasználó volt az Instagramon Igényli Sage. Ezzel a 4. legnagyobb közösségi hálózat a világon.

A több mint 2 milliárd Instagram-felhasználó közül több mint 900 millió aktív felhasználó használja naponta.

 • Több mint 900 millióan használják aktívan a történetek funkciót.
 • Egy átlagos felhasználó napi 24 percet tölt az Instagram alkalmazásban.
 • Korábban a nők uralták az Instagramot a felhasználók 56,3%-ával, de ez megváltozott, és ma 2024-ban ez az arány majdnem 50/50.
 • A 18 és 29 év közötti internetezők 59%-a használja az Instagramot, a 30 és 49 év közötti internetezők 33%-a pedig az Instagramot.
 • A tizenévesek 72%-a pedig az Instagramot használja.
 • A felhasználók 62%-a naponta bejelentkezik az Instagramon.
Olvasni:  20 ok, amiért szabadúszó közösségi médiamenedzsert kell bérelni

Miért Instagram for Business?

Szóval, visszatérve a fenti kérdéshez: Nos, kezdtem azt mondani, hogy az Instagram fiatalabb közönség.

Nem, legalább 6 oka van annak, hogy még ma elkezdje üzleti tevékenységét az Instagramon.

 1. Nagy aktív közönség.
 2. Fiatalabb női közönség.
 3. A hirdetési platformjukat üzleti fiókkal is használhatja.
 4. Vegyen részt jobban a közönségével.
 5. Növelje online láthatóságát.
 6. Tekintse meg statisztikáit, hogy segítsen a bejegyzésekkel kapcsolatban a jövőben.

Hogyan váltsd át Instagram-fiókodat üzleti (professzionális) vagy másra

A kívánt Instagram-fiók típusának módosításához be kell lépnie a beállításokba. Mivel már van üzleti fiókom, azt mutatja, hogy válthatok helyette személyes vagy alkotói fiókra.

Könnyű váltani egyikről a másikra, de vállalkozásként rengeteg üzleti eszközt kapsz a professzionális üzleti Instagram-fiókkal.

Nagyobb közönség az Instagram segítségével

Nagy, lenyűgöző közönséged van az Instagramon. Naponta görgetnek, hogy megkapják a legfrissebb fotókat, idézeteket és egyebeket másoktól, köztük vállalkozásoktól.

A fiatalabbak nagy számban hagyják el a Facebookot, vagy nem töltenek időt ezen a hálózaton. Azonban több időt töltenek az Instagramon.

Ez a fiatalabb közönség többet foglalkozik a márkákkal itt, mint bármely más hálózaton. Ebből kifolyólag a márkáknak ezt ki kell használniuk.

Ismerje meg most az Instagram tekercs funkciójának használatát. A tekercsek azok a 15-90 másodperces videóbejegyzések, amelyekkel manapság meghosszabbíthatod az elérhetőséget az Instagramon.

Nemrég az Instagram elindított egy TikTok funkciót a tekercsekhez ReMix orsókon. A frissítések az utóbbi időben gyorsan és dühösen jelennek meg, ezért maradjon velünk!

Fiatalabb női közönség

Ha vállalkozásának női célpontja van, az Instagram for Business minden bizonnyal elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozását most és a jövőben is bővítse.

Olvasni:  4 ok, amiért érdemes digitális táblákba fektetni vállalkozása számára

Tudta, hogy a nők jövedelmük 90%-át fektetik vissza családjukba és közösségeikbe, míg a férfiak csak 30-40%-át fektetik be? a socialtoaster.com-on keresztül Ez egy lenyűgöző tény, amellyel tisztában kell lennie, amikor a célpiacot nézi.

Azt is tudtad, hogy a Millenárisok a lakásvásárlások egynegyedét vásárolják az Egyesült Államokban, és az egyedülálló nők a lakástulajdonosok aránya meghaladja az egyedülálló férfiakat? IGEN! (Tény innen Nagyobb zsebek.) Ha Ön ingatlanügynök, ez tény, és arra készteti, hogy vessen egy pillantást az Instagramra.

Az egyedülálló nők a lakásvásárlók 19%-át tették ki 2021-ben, míg az egyedülálló férfiak csak a lakásvásárlók 9%-át. – Nagyobb zsebek

Azonban vegye figyelembe, hogy a férfiak 2024-ban felzárkóznak és megelőzik a nőket ezen a közösségi média platformon.

Hirdetési platform Instagram for Business fiókkal

Nincs mindig ideje posztolni az Instagramon? Akkor miért nem használja a hirdetési platformjukat? Az Instagram a Facebook tulajdonosa, és a Facebookot célzó különféle típusú hirdetéseket kínál. Ezért gyorsan és egyszerűen használható.

Nemcsak hirdetések érhetők el az Instagram üzleti fiókokhoz, hanem nagyszerű betekintést nyújtanak a statisztikákba. Ezek nagyon hasznosak a közönség megértésében. Például honnan jönnek, melyik napon a legaktívabbak, és mikor vannak az Instagramon.

Ez is elősegíti követőinek szerves növekedését, amint azt a Moha Kelemen.

Az organikus követők generálása a legjobb, mivel a fizetős követők kitilthatják az Instagramból.

Ezért mindenképpen alakítsa át privát fiókját vagy személyes fiókját üzleti fiókká az Instagramon.

Az elkötelezettség kulcsfontosságú az Instagrammal az üzleti életben

Ahhoz, hogy üzletet generáljon az Instagramból, kapcsolatba kell lépnie a felhasználókkal. A történetek funkciói és az üzenetküldő alkalmazás megkönnyíti az elköteleződést.

Nemcsak történeteket kell készítenie, és az üzenetküldő alkalmazást kell használnia, hogy válaszoljon a megjegyzésekre és kommentálja mások Instagram-bejegyzéseit, ez kulcsfontosságú az Instagram sikeréhez. Ezért nem lehet tovább posztolni és elmenekülni. Be kell kapcsolódnia ebbe a hálózatba.

Shane Barker erről beszél az Instagram-problémákról szóló legutóbbi bejegyzésében. Egy dologgal kell tisztában lenni, hogy nem tehetsz közzé olyan megjegyzést az Instagramon, amelyben 5 vagy több címké van.

Olvasni:  6 ok, amiért a White Label WordPress fejlesztés: bölcs terv

Most használhatja a lehallgató eszköz, mint a Brand24 amely az Instagramot figyeli helyetted. Ez megkönnyíti a dolgát, és több időt takaríthat meg.

Növelje digitális láthatóságát az Instagramon keresztül

Ráadásul az Instagramon való részvétel más közönséget kínál. Ezért, ha közzétesz ezen a hálózaton, az növeli webhelye vagy márkája online láthatóságát. El fogja érni azt a fiatalabb közönséget, aki elhagyta a Facebookot.

Kulcsfontosságú a megfelelő hashtagek használata az Instagramon, és akár 30-at is használhatsz. Ezért használhat egy hashtag eszközt, mint pl Rite-Tag vagy Hashtagify, hogy segítsen kiválasztani és használni a megfelelő hashtageket.

Néhány különböző helyen olvastam, hogy bejegyzésenként körülbelül 12 hashtaget használok. Persze vannak, akik azt mondják, hogy ma már ne használjunk hashtageket, de erről is megoszlanak a vélemények.

Mindig az a legjobb, ha saját fiókjában teszteli, és meglátja, mi működik a legjobban, majd módosítja.

Az Instagramon NEM mindig szükséges nagy követés

Sokan úgy gondolják, hogy az Instagramon kötelező a nagy követők száma. NEM, ha nincs elkötelezett közönséged. Gary Vaynerchuk beszélt erről az eljegyzésről évvel ezelőtt, de ez még ma is igaz 2024-ban.

Mit érnek az Instagram-követők, ha nem kapcsolódnak be, vagy nem kattintanak az életrajzi linkedre vagy történeteidre? Sok időt pazarolna a fotók feltöltésére és a hashtagek létrehozására.

A Trust Insights nemrég végzett néhány tanulmányt, és pontosan látni fogja, hogy a következő arányok milyen hatással vannak az Instagramra.

Így a követőkért való fizetés pénzkidobás is lehet, és haszontalan, vagy ami még rosszabb, kitilthatja a hálózatból.

De fordulhat a „botokhoz”, amelyek segítségével automatizálhatja Instagram-tetszését és megjegyzéseit.

Olvasni:  Hogyan készítsünk üzleti oldalt az Instagramon 2 perc alatt

Ideje az Instagramnak

Egy megjegyzés az Instagramról az üzleti életben, sok időt vesz igénybe. Mielőtt eldönti, hogy csatlakozik-e az Instagramhoz, ügyeljen arra, hogy hagyjon egy kis időt a hatékony használatára. Azonban vegye figyelembe, hogy az Instagramon kereshet fiók nélkül is, így láthatja, mit csinál ott a versenytársa.

Az elköteleződés felépítése időbe telik, ezen a közösségi hálózaton nem tehet közzé és nem futhat. Ha maga nem tudja megtenni, kérjen segítséget.

Szüksége lesz minőségi képekre, valamint arra, hogy történeteket és videókat tegyen közzé, valamint kapcsolatba lépjen másokkal a hálózaton Instagram-fiókjával.

Ha meg szeretné tekinteni privát Instagram-fiókjait, olvassa el ezt az útmutatót egyik közreműködőnktől. Ez egy szemet nyitó blogbejegyzés az Inspire To Thrive-ról.

Kapcsolja be az Instagramot üzleti célokra

Használja ma az Instagramot üzleti célokra? Szeretnék többet megtudni az alábbi megjegyzésekben, ha VAN vagy NEM használja az Instagramot üzleti célokra. Használ valamilyen Instagram-eszközt a fiókjával?

Azt is szeretném tudni, hogyan működik az Ön számára, ha ajánlaná másoknak, hogy még ma ugorjanak be az Instagram kocsijába.

Ha többet szeretne megtudni, nézze meg ezt a 10 tippet, amellyel növelheti Instagram-közönségét itt is.

Végül kérjük, ossza meg ezt a részt a közösségi médiában. 🙂

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott