Instagram Hashtag stratégia az elköteleződésed fokozására

Az Instagram hosszú utat tett meg attól, hogy csupán képmegosztó alkalmazás legyen, de egy dolog változatlan maradt rajta – a hashtagek használatának fontossága.

Használja a megfelelő hashtageket, és bejegyzéseit napi aktív felhasználók tonnányi megtalálhatják. Egyetlen felkapott Instagram hashtag képes növelje elkötelezettségét 12,6%-kal.

Ahhoz azonban, hogy az Instagram-hashtagekkel növelje az elérést, meg kell tennie hatékonyan használja a hashtageket hogy a felhasználók könnyebben felfedezhessék bejegyzéseidet.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan használhat hashtageket az Instagramon az elérés és az elköteleződés növelése érdekében.

Ezen túlmenően, hogy hashtag-kampánya minden közösségi hálózaton kirívó sikert érjen el, megvan egy rendkívül felkapott hashtag naptárkészlet365 nap hashtag 2021-re + ingyenes tervezősablonok”.

Nézzük meg a 7 látványos Instagram hashtag stratégiát, amelyeket a figyelemre méltó növekedés érdekében használhatunk.

1. Használja ki a releváns trendeket

Kiváló módja annak növeld a követőid számát Az Instagramon való elkötelezettség pedig a meglévő népszerű hashtagek használata. Ez a módszer segít abban, hogy azonnali interakciós szintet építsen fel a profilján, és lassan bővítse elérhetőségét az Instagramon.

Ezek a hashtagek általánosabbak, és főként nagyszámú felhasználó használja, de ha kombinálják és használják a réshez vagy márkához kapcsolódó specifikusabb hashtagekkel, segíthetnek a vírustrendek kiaknázásában. Ezeknek a hashtageknek is nagy a keresési mennyisége. Néhány közülük a következőket tartalmazza:

 • #a nap képe: Nos, nem lehet mindenki munkahelye olyan kalandvágyó, mint ezek a srácok, ahol dolgoznak @natgeo, de az ötlet az, hogy megosszon egy képet a munkahelyéről. Ez lehet egy fénykép, amelyen Ön az irodája nyüzsgő előcsarnokában áll a háttérben, vagy a pékségében, amint elkezdi sütni a nap első tortáját.
  Tőkeáttétel-releváns
 • #Kövess engem: Minden napnak van egy története. Mi a mai történeted? Készíts egy fényképet magadról munka közben, és tedd közzé a Follow me hashtaggel. Megtudhatja, hogy a felhasználók milyen gyakran foglalkoznak történetével.
 • #TBT: A #tbt vagy a #ThrowBackThursday kiváló módja annak, hogy közzétess egy olyan eseményt, amely a múltban történt a közönségeddel. Például megoszthat egy fényképet a vállalkozás történetéről, vagy megoszthat egy régi emléket egy céges kirándulásról.
Olvasni:  Az online képzés előnyei: Hogyan segítheti elő karrierjét

Tippek a meglévő vagy új hashtagek felfedezéséhez:

Sok ilyen közösségi média marketing hashtag létezik, amelyeket kreatívan fel lehet használni a bejegyzéseiben szerezzen több követőt. Ezért megfelelőt kell választania felkapott hashtagek listája a képeidért.

Discover-New-Hashtag

Az egyik módja annak, hogy ellenőrizze, hogy a használni kívánt hashtag felkapott-e vagy sem, egyszerűen beírja a hashtaget az előtte lévő # szimbólummal az Instagram keresősávjába. Látni fogja azon bejegyzések számát, ahol az adott hashtaget használták. A bejegyzések száma jó képet ad az adott hashtag népszerűségéről.

A közönség bevonásának másik szórakoztató módja az, ha bejegyzéseket hoz létre a hétköznapokon, valamint a nemzeti ünnepeken és a közelgő népszerű ünnepeken. Használja a népszerű témákat egyedi frissítések létrehozásához. Ez szórakoztatóvá, izgalmassá teszi bejegyzéseit, és leköti a közönséget.

Íme néhány hashtag a hét minden napjára, hogy szórakoztatóbbá tegyük napi bejegyzéseidet.

 • #hétfői blues: Több mint 2 942 670 bejegyzés található a #mondayblues oldalon. Ez a hashtag népszerű a 9-5 dolgozó ember szomorú érzésének pontos leírására, amikor még egy egész hét munka áll előttük.
  jóképű
 • #tamebacktuesday egy népszerű hashtag, amellyel megoszthat egy emléket egy újraélni kívánt napról. Az Instagrammerek több mint 348 028 bejegyzést használnak ezzel a hashtaggel. Hasonlóképpen, minden második nap készíthet egy tematikus bejegyzést.
 • #wellness szerda lehet egy bejegyzés, amely bemutatja az egészsége gondozásának fontosságát.
 • #szomjascsütörtök az, hogy a munka után a kollégáival eltöltött szórakoztató időkről posztoljon.
 • #flashbackfridaysvisszavisz a régi szép napjaidba.
 • #caturday, hogy tegyen közzé egy vicces fotót a macskájáról. Készítsen szelfit, miközben vasárnap pihen, és használja a #szelfivasárnap kettőskereszt.
Olvasni:  A tartalommarketing ciklus használata az Ön vállalkozásában

Más témájú bejegyzéseket is közzétehet a különböző helyzetek bemutatásához. Például csinálj vicces arcot, és használj hozzá egy #funnyface hashtaget. Újra, a releváns hashtagek kiválasztása a kulcs.

3. Ossz meg egy inspiráló idézetet

Motivációs idézetek megosztásával jó mennyiségű elkötelezettséget szerezhet. Az idézetek kb üzleti hashtagek mint a #hustleharder vagy #workflow, a fitnesz hashtagek, mint a #gymtime, vagy a táplálkozás hashtagek, mint a #glutenfree.

Néhány Instagrammer minden nap megoszt egy inspiráló idézetet. Az alábbiakban néhány példa a használatukra:

 • #vállalkozói élet: Tegyük fel, hogy történeteit szeretné megosztani vállalkozói útjáról. Használhatja ezt a hashtaget más, vállalkozással vagy üzlettel kapcsolatos hashtagekkel együtt.
  entreprenuerslife-instagram
 • #napi idézet: A közönség motiválásának kiváló módja, ha általános inspiráló idézeteket oszt meg. Azonban ne felejtsd el relevánsnak lenni.
 • #bölcs szavak: Osszon meg egy egyedi gondolatot vagy motivációs idézetet, hogy inspirálja közönségét. Tartsa eredeti és magával ragadó tartalmát, hogy felkeltse a felhasználó figyelmét.

Ügyfeleit úgy ismerheti meg legjobban, ha kapcsolatba lép a bejegyzéseikkel. Írj egy megjegyzést, kövesd őket, és találd meg az általuk követett hashtaget, amely szintén illik a márkádhoz. Ha egyszer megtudhatja, milyen hashtageket használnak ügyfeleihasználja őket a hashtagekkel együtt, hogy kapcsolatba lépjen velük a márkával.

Például:

A @gopro tudja, hogy közönségének nagy része vagy sportoló, kalandvágyó vagy fotós, ezért csak a közönség érdeklődését célzó hashtageket használnak.

profivá

Elemeznie kell, hogy közönsége milyen hashtagekhöz csatlakozik az Instagramon. A legfontosabb, hogy válassza ki a vállalkozása szempontjából relevánsakat, és adja hozzá őket a hashtaglistához.

Sok hashtaget ki kell próbálnia, és figyelnie kell az új trendeket. A legjobb, ha fenntart egy közzétételi naptárt, és rendelkezik egy listával a hashtagekről, amelyek rendszeresen egyeznek a fotóival.

Olvasni:  17 megvalósítható stratégia a Magento eladások növelésére

Idővel össze kell állítani egy listát azokról a hashtagekről, amelyek a legjobban megfelelnek közösségimédia-stratégiájának. Ez az összeállított lista segít felhívni ügyfelei figyelmét. Ezenkívül folyamatosan figyelje, hogy ügyfelei mit jelölnek meg, és hozzon létre vonzó tartalmat a hashtagek köré.

5. Következetesen használjon hashtageket

Használhatja a maximum 30 hashtag egy bejegyzésben. Azonban ne próbálja meg mind a 30 hashtaget használni. Emiatt a bejegyzése túlzsúfoltnak tűnik hashtagekkel, és megnehezíti a felhasználó számára, hogy megértse a bejegyzés jelentését.

Ehelyett végezzen kulcsszókutatást termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban, és készítsen 15-20 hashtaget, amely a legjobban illik hozzá. Akkor gyere fel 5-10 hashtag a márkádhoz. Addig is ne felejtse el összegyűjteni ezeket a hashtageket, és biztonságos helyen elhelyezni, ahol újra felkeresheti őket.

Hozzon létre hashtagcsoportokat az Evernote-fájlba mentett 5-10 hashtag használatával. Bármikor, amikor közzé kell tennie, akár manuálisan, akár a kívánt módon legjobb Instagram marketingeszközök, kimásolhatja a megfelelő hashtag-csoportot az Evernote-ból, és beillesztheti a bejegyzésébe; ezzel időt takarít meg. Tedd ezt következetesen minden bejegyzésnél, és hamarosan látni fogod az eredményeket.

6. Legyen inspiráló

Teremtsen egyensúlyt a munka és a játék között. Ez a fajta viselkedés mindig leköti a közönséget. Ezt a hatást úgy hozhatja létre, hogy elmondja a felhasználóknak, hogy mit csinál, és magasan tartja a felhasználó várakozási szintjét. Elköteleződést válthat ki követőivel.

 • #önellátó: Készíthetsz egy képet arról, hogy hol vagy, vagy hogyan vigyázol magadra, és közzéteheted egy releváns hashtaggel, hogy a közönséged lekötve maradjon.
  önellátó
 • #olvasom: Mit olvasol most? Hozz létre egy érdekesnek tűnő történetet, és tedd közzé a fotóval együtt.
Olvasni:  Útmutató kezdőknek a Kék-óceán stratégia feltöréséhez

7. Földrajzi célzás

Ha Ön egy helyi sarki pékség tulajdonosa a városában, használja a város hashtagejét. Kapcsolatba léphet, és megtalálhatja azokat a potenciális helyi ügyfelei, akik ugyanazokat a földrajzilag célzott hashtageket használják. Ez a stratégia elsősorban a helyi közönséget megcélzó kisvállalkozások számára lesz hatékony. Ne feledje, hogy hozzáadott értéket a bejegyzéseihez a közönség számára.

Például a Lapinata pékség több geo-hashtaget használt a helyi közönség megcélzására a newyorki Westchesterben, egyértelmű cselekvésre ösztönözve.

laponata pékség

A sikeres poszterek földrajzilag célzott hashtageket és más népszerű hashtageket használnak, mint például a #cakelover, #pastrylover és #foodie. A népszerű hashtag-készlet továbbra is nagyszerű bevált módszer a bejegyzésekben való használathoz. Ez csak akkor működik, ha következetesen használják.

Végső gondolatok

A megtanult Instagram hashtag stratégiák használatával növelheti közönségét az Instagramon. Használja a Instagram automatizálási eszköz hogy következetes legyen közzététele, és egyedi tartalom létrehozásával tartsa fenn a közönség érdeklődését.

Reméljük követni fogja a Instagram hashtag javaslatok ebben a cikkben említettük. Ne feledje, lehet kreatív, és kipróbálhatja a saját hashtagek keverékét. A hashtagek egészséges kombinációja, ha következetesen használja a bejegyzésekkel, javítja az eredményeket.

Sok sikert kívánunk az Instagram-bejegyzések elkészítéséhez. 🙂

Új publikációk:

Ajánlott