Instagram-megtakarítások: Hogyan hasznosítsuk az IG-megtakarításokat az elköteleződéshez

Instagram mentések már egy ideje létezik, és a vállalkozások kihasználják, hogy növekedjenek és bevonják közönségüket. Bár számos előnnyel jár az Instagram üzleti fiókok tulajdonosai számára, sokan még nem ismerik fel ezeket az előnyöket, és hogyan használhatják fel őket az Instagram üzleti sikeréhez. Ez a cikk a IG mentési funkció és hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet, hacsak nem a a fiók privát.

Az Instagram mentések bemutatása

Ha Ön aktív Instagram-felhasználó, mostanra már kíváncsi lesz arra, hogy az Instagram márkák és influencerek miért voltak mostanában megszállottjai a sok bejegyzés mentésének.

Én is tűnődtem ezen, amíg rá nem jöttem IG ment az aktuális Instagram hotcake, különösen a vállalkozások számára.

Az Instagram azon dolgozott a tetszésnyilvánítási funkció eltávolítása egy ideig. Számos országban végeztek teszteket, és más országokra kívánnak terjeszkedni, mielőtt világméretűvé válnának. A tárgyalás Kanadával kezdődött, majd Brazília, Írország, Argentína, Japán, Olaszország és Új-Zéland követte a példáját.

Az Instagram Like-ok eltávolítása miatt a márkáknak és az influencereknek más jobb módszereket kellett találniuk az Instagram-kampányok sikerének mérésére. Itt lépett életbe az Instagram Saves (egy 2017-ben elindított funkció).

Megmutatom, mi az az Instagram Saves, hogyan működik, és hogyan használhatod fel a vállalkozásod nagy elkötelezettségére.

Fogja meg kedvenc harapnivalóit és italait, és lazítson. Amit a következő percekben felfedez, az örökre megváltoztatja vállalkozását.

Mi az Instagram mentés, és hogyan működik?

Az Instagram Saves egy Instagram-funkció, amellyel a felhasználók összegyűjthetik és elmenthetik kedvenc bejegyzéseiket. Ezek egy kevéssé ismert funkció a népszerű orsók funkcióhoz képest. Ezek a mentések olyanok, mint a Twitter könyvjelzői.

Egy kedvelt bejegyzés mentéséhez:

👉 Koppints a „könyvjelző” ikonra a bejegyzés jobb alsó sarkában.

A bejegyzés automatikusan az általános gyűjteményébe kerül. Általában egy opció kéri, hogy mentse a bejegyzést a választott gyűjteménybe.

Mik azok az Instagram gyűjtemények? Találjuk ki.

Instagram mentések vs. Likes

Kíváncsi lehet, mi a különbség a kettő között. Az Instagram-szerű egy egyszerű felismerés, hogy a felhasználónak tetszik valami a közösségi hálózaton.

Ha azonban valaki IG mentést készít, az azt mutatja, hogy időt szakított rá. Ez azt jelenti, hogy a bejegyzés megvan, és a jövőben is szeretnének visszatérni hozzá.

Olvasni:  Hogyan javítsuk ki a 404-es oldal nem található hibát a WordPressben

Ez is jelzi az Instagramnak, hogy az a felhasználó, akinek a bejegyzését elmentették, nagyobb értéket képvisel, növelve azt az algoritmusban.

Mik azok az Instagram gyűjtemények?

Az Instagram az Instagram-mentésekkel egyidejűleg bevezette az Instagram Collections funkciót, hogy a felhasználók érdeklődési körük szerint kategorizálhassák elmentett bejegyzéseiket.

Kategóriák szerint csoportosíthatja kedvenc bejegyzéseit. Ez megkönnyíti a bejegyzések megtalálását bármikor. Külön kategóriákat rendelhet a vicces, befektetési, oktatási és inspiráló bejegyzésekhez.

Vállalkozásként Ön is megteheti ugyanezt.

Gyűjteményei lehetnek versenytársai gyilkos tartalmaiból, felhasználók által generált tartalmakból, üzleti vagy márkaépítési ötletekből stb.

Az Instagram mentések fontosak a márkák számára; Miért kellene törődnie

Az Instagram mentések elengedhetetlenek a márkák számára, mert segíthetnek nyomon követni, mennyire értékes tartalma a felhasználók számára. Ezenkívül jobbak, mint a like-ok és hasonlóak az algoritmussémában található megjegyzésekhez.

Ezt fontold meg:

Ha látok egy bejegyzést, ami tetszik az Instagramon, megcsodálhatom, mosolygok és tovább görgethetek. Legjobb esetben megnyomom a szív ikont, mielőtt a következő bejegyzésre görgetnék.

De ha látok egy olyan tartalmat, amit szeretek, amire később biztosan hivatkozni fogok, akkor nem akarom elveszíteni. És a legjobb módja annak, hogy ne veszítse el, ha elmenti későbbre.

Az Instagram algoritmus megérti ezeket a parányi emberi cselekvéseket. Megérti, hogy a bejegyzés mentése azt jelenti, hogy értékesnek találom, és nem akarom elveszíteni.

Ez a fogás.

Számomra felbecsülhetetlen értékűnek tartom ezt a bejegyzést, az algoritmus azt hiszi, hogy mások is hasznosnak találják. Szóval, mit csinál? Több embernek jeleníti meg a bejegyzést.

Ha az emberek folyamatosan mentik a bejegyzést, az algoritmus a Felfedezés oldal tetejére viszi azt. A Felfedezés oldalon tett bejegyzése hatalmas nyeremény a márkája számára. Ez több követőt és elkötelezettséget jelent a fiókjában, ami valószínűleg exponenciális üzleti növekedést eredményez.

Tekintse meg az alábbi képernyőképet az Instagram Explore oldaláról és a hozzáférésről.

Okok, amelyek miatt az Instagram tartalomstratégiájának fontolóra kell vennie az Instagram-bejegyzések megtakarítását

Ha még nem értette, miért kell az Instagram-bejegyzések mentésének az Instagram tartalomstratégiájának részét képeznie, olvasson tovább, hogy megtudja. Ha azonban van privát IG-fiókja, senki sem tudja elmenteni a bejegyzéseit az Instagramon.

Az Instagram algoritmusai előnyben részesítenek mentéseket

Mint korábban említettük, az Instagram algoritmus az IG mentéseket részesíti előnyben. Minél többet takarít meg a tartalom; annál több Instagram jeleníti meg a bejegyzéseidet az embereknek. És minél többen látják a bejegyzésedet, annál nagyobb láthatóságot kap a márkád.

Az Instagram Saves kiváló stratégia a tartalmaiddal kapcsolatos hosszú távú elköteleződési arányok létrehozására.

Az emberek elmentik a bejegyzéseidet, hogy később újra megtekinthessék őket. Amikor újra felkeresik, ez több megtekintést és elköteleződést jelent a márka üzleti oldala számára.

Ha jó minőségű, menthető tartalmat hoz létre, okot ad az embereknek arra, hogy újra meglátogassák az oldalt. Az egyszeri elköteleződések helyett arra készteti az embereket, hogy olyan gyakran vegyenek részt a tartalommal, amikor újra felkeresik a mentett bejegyzéseiket.

Az IG mentések a tartalom minőségének mérőszámai

Az Instagram Saves egy kritikus mérési mutató egyedi tartalomminőség. Minél több mentést ér el a bejegyzéseid, az Instagram algoritmus annál inkább érzékeli, hogy a bejegyzéseid jó minőségűek.

Olvasni:  Mi a hirdetési fáradtság, és hogyan kezelhető?

Az Instagram Saves egy módja annak, hogy felmérje, milyen típusú bejegyzések működnek közönségében

Az Instagram „Insights megtekintése” funkciója részletezi a bejegyzéseid teljesítményét. Látni fogja többek között az adott bejegyzés mentéseinek számát.

Ezzel tudni fogja, hogy milyen tartalommal rezonál közönsége, és többet hozhat létre belőle.

Az Instagram Saves költséghatékony módja a márka népszerűsítésének

Ahelyett, hogy sok eredménytelen kampányt futtatna az Instagramon, koncentrálhat az értékes tartalom létrehozására. Ne feledje, minél értékesebb a tartalom, annál több mentést kap, és annál nagyobb közönség számára jelenik meg.

Mi a márka népszerűsítésének elsődleges célja? Hogy nagyobb legyen a láthatóság, ugye?

A minőségi tartalomba való csekély befektetéssel a nagyon szükséges láthatóságot elérheti.

Hozzon létre infografikus stílusú képeket

Az infografika rendkívül hatékony módja az elkötelezettség növelésének. A legtöbb ember értékeli, ha részletes információkat tartalmaz egy képen.

Használja ki az Ön konkrét közönségét megcélzó infografikákat, hogy Instagram-fiókja tömeges elköteleződését érje el.

Ne feledje, hogy követőinek kedvelniük kell a bejegyzéseit, és el kell menteniük azokat, mielőtt az Instagram algoritmus kiválaszthatja és több embernek megmutathatná azokat.

Írj emlékezetes feliratokat

Előfordulhat, hogy jó minőségű képe vagy videója van, de a rossz felirat miatt kevés az érdeklődés. A feliratod része annak, ami arra készteti az embereket, hogy hagyják abba a görgetést, és foglalkozzanak a tartalommal.

Írj emlékezetes feliratokat minden Instagram-bejegyzésedhez – lenyűgöző feliratokat, amelyek felkeltik a kíváncsiságot és felkeltik a közönséged.

Az Instagram-feliratokat a mikroblogolás eszközének tekintheti. Úgy értem, több mint 2000 karakter áll rendelkezésre. Írhat mini blogbejegyzéseket, hogy bevonja a közönségét.

Néhány internetes eszköz segíthet erőteljes, emlékezetes feliratok készítésében. Tartsa azonban szem előtt a közönségét, mivel ők a tényleges fogyasztói az Ön által létrehozott tartalomnak.

Hozzon létre örökzöld tartalmat

Örökzöld tartalom kortalan tartalom; a tartalom nem korlátozódik adott évszakokra. Nem trendeken vagy triviális kiemeléseken alapulnak, és minden évben relevánsak maradnak.

Amikor örökzöld tartalmat hoz létre, a trendek nem befolyásolják elköteleződését. Néhány év elteltével valaki még mindig visszatérhet a gyűjteményeibe, és kiszedhet egy-két lényeges dolgot a bejegyzéseiből.

És nem dobhatják ki őket úgy, mint más tartalmakat, amelyeket adott trendek vagy szezonok során mentettek el.

Hozzon létre több örökzöld tartalmat, ha hosszú távú elköteleződést szeretne közönségével. Ez segít növelni az IG-megtakarításait másoktól az út során.

Néhány példa menthető Instagram-bejegyzésekre:

  • Hogyan posztok
  • Útbaigazítás valahová
  • Egy felmérés eredményei
  • Receptek az ételekhez
  • Egy rés statisztikái
  • Rendezvények menetrendje
  • Idézetek másoknak, hogy jobban érezzék magukat
  • Listák
  • Ajánlások

Hozzon létre tippeket és hack bejegyzéseket

Az emberek folyamatosan tippeket és hackeket keresnek. Meg akarnak tanulni bizonyos dolgokat megtenni anélkül, hogy átmennének a „nehéz úton”. Tippek és hackek létrehozása biztos módja annak, hogy növelje a bejegyzések iránti elkötelezettséget.

Ennek egy egyszerű módja, ha felfedezed a fájdalomra vonatkozó kérdéseket, amelyeket az emberek az Ön fülkéjében tesznek fel, valamint azokat a tevékenységeket és feladatokat, amelyeket nehéznek találnak. Ha rájössz ezekre a dolgokra, könnyen találsz rájuk „tippeket és hackeket” tartalmazó megoldásokat.

Olvasni:  Hogyan használjuk a GTmetrixet a WordPress-en, és javítsuk a munkáját...

Tedd idézhetővé bejegyzéseidet

Az Instagram mentések kihasználásának másik módja az idézhető bejegyzések létrehozása – olyan bejegyzések, amelyek rövidek és tömörek.

A felhasználók elmentik a bejegyzést, ha rájönnek, hogy később könnyen idézőjelekké alakíthatják. És minél inkább idézőjelekké alakulnak bejegyzései, annál nagyobb láthatóságot kap az Instagramon és azon kívül.

Adjon hozzá egy „Mentés későbbre” CTA-t

Ez egy kulcsfontosságú és hatékony módja annak, hogy az emberek elmentsék a bejegyzéseidet.

Lehet, hogy tartalma rendkívül gazdag értékben, de ha nem mondod közönségednek, hogy mentsen, előfordulhat, hogy nem emlékeznek rá. Előfordulhat, hogy később emlékeznek rá, hogy nem mentették a bejegyzést, és addigra már késő lesz.

Előfordulhat, hogy a közönségnek is el kell magyaráznia, hogy mit jelentenek az IG-mentések.

Mindig adjon hozzá egy világos és meggyőző CTA-t, amely emlékezteti őket, hogy mentsék el a bejegyzéseket, és bármikor újra felkereshetik őket.

Kövesse nyomon és mérje Instagram-mentéseit

Ha az Instagram végül eltávolítja a tetszésnyilvánításokat, előfordulhat, hogy nem lesz más módja a bejegyzés teljesítményének mérésére, ha nem használ IG-mentéseket.

A közösségi média elemzése elengedhetetlen, és az Instagram-mentések nyomon követése az egyik hatékony módszer az üzleti bejegyzések teljesítményének mérésére. Ellenőrizheti, hogy bejegyzései hány mentést tartalmaznak, és amint azt korábban említettük, ezt felhasználhatja arra is, hogy megtudja, milyen tartalmat szeretne a közönsége.

Hogyan lehet nyomon követni Instagram-mentéseit

Az Instagram-mentések nyomon követéséhez kattintson a nyomon követni kívánt bejegyzés bal alsó sarkában található „Insights megtekintése” ikonra. Ez az ikon a kedvelések, megjegyzések és megosztás ikonok felett található, és csak az üzleti profiloknál érhető el.

A funkció élvezetéhez létrehozhat egy üzleti profilt, vagy átalakíthatja fiókját üzleti/professzionális fiókká.

A megtekintési statisztikák ikon nem csak azt mutatja, hogy hány mentést végeztek egy bejegyzésben, hanem azt is, hogy a bejegyzés hány emberhez jutott el. Mérheti a mentések számát az elért emberek számához viszonyítva, hogy megtudja, hogyan teljesített egy adott bejegyzés.

Ez egy hatékony funkció, amellyel organikusan növelheti Instagramját, és elképzelhetetlen magasságokba emelheti vállalkozását.

Hogyan mérjük az Instagram-elköteleződést az IG-mentések alapján

Ellenőrizze a “Tartalom” lapot, koppintson az “Összes megtekintése” elemre a hírcsatorna bejegyzései alatt, és használja a szűrőt a mentett bejegyzések megtekintéséhez.

Ha kell kiszámítja az eljegyzést a kedvelések, megjegyzések és mentések alapján használja ezt a praktikus képletet:

Elköteleződés = (megjegyzések + kedvelések + mentések) / (megjelenítések x 100)

A mentési kötelezettségek áttekintése után megtudhatja, mi működik és mi nem működik az Instagram-mentéseinél. A jövőben módosíthatja bejegyzéseit és tartalmi stratégiáját, hogy több mentést generáljon.

Azt is ellenőrizheted, hogy szereztél-e több követőt a profilod insights lapján. Ha mások többet látnak a bejegyzéseidből a mentésekből, akkor plusz bónuszként Instagram-követőket is szerezhetsz.

Gyakran Ismételt Kérdések az Instagram Saves for Business oldalon

Az Instagram mentések privát funkció. Senki sem láthatja, hogy elmentetted az Instagram-bejegyzését. Az egyetlen lehetőség, ami elérhető számukra, hogy tudják, hányan mentették el a bejegyzéseiket.
A lehető legtöbb versenytárs bejegyzését mentheti, később tanulmányozhatja őket, és javíthatja Instagram-marketingjét.

Olvasni:  Hogyan készítsünk e-kereskedelmi üzleti tervet online áruházunkhoz

Nem, nem láthatod, ki mentette el az Instagram-bejegyzésedet. Ennek azonban van egy csapása.
Képernyőképet készíthet a bejegyzésről, közzéteheti a történetei között, és hozzáadhat egy feliratot, például „Ki mentette el ezt a bejegyzést?” Azok, akik elmentették, megjegyzést fűznek hozzá.
Ha azonban azt szeretné elérni, hogy a legtöbb olyan ember megnyíljon, aki ezt tette, érdemes ösztönzőt csatolnia.
Ez egy kiváló módja annak, hogy azok az emberek, akik nem mentették a bejegyzést, visszatérjenek és elmentsék. Így nagyobb elköteleződést érhet el üzleti fiókjában.

További GYIK az IG-mentésekről

Az emberek nem láthatják a mentett bejegyzéseidet az Instagramon. Az Instagram-gyűjteményét egyedül Ön láthatja.
Az Instagram Collection egy privát funkció, amely biztosítja a felhasználók számára a bejegyzések gyűjtésének és megőrzésének titkosságát. Tekintsd privát Instagram-galériádnak.

Az Instagramon mentett tekercsek megkereséséhez:
Kattintson a profil fülre a kezdőképernyő jobb alsó sarkában
Ezután kattintson a jobb felső sarokban található menü ikonra.
Kattintson a „mentett” ikonra, és látni fogja a teljes Instagram-gyűjteményét.

Ha látni szeretnéd, hányan mentették el az Instagram-bejegyzésedet, kattints a bejegyzés bal alsó sarkában található „betekintések megtekintése” ikonra, közvetlenül a kedvelések, megjegyzések és megosztás ikonok felett.
Megjelenik a statisztikák irányítópultja, és láthatja, hogy hány emberhez jutott el a bejegyzése, hányan mentették el a bejegyzést, és egyéb érdekes mutatókat is láthat.

Az összes mentett bejegyzés törléséhez az Instagramon:
Menj a profilodhoz
Kattintson a menü ikonra (a hamburger ikonra)
Ezután kattintson a Mentés gombra.
Kattintson a törölni kívánt gyűjteményre
Végül kattintson a hárompontos ikonra, és válassza a „Gyűjtemény szerkesztése” lehetőséget.
Ekkor megjelenik egy lehetőség a gyűjtemény átnevezésére vagy törlésére.
Kattintson a „gyűjtemény törlése” gombra.
Ha azonban csak egy bejegyzést szeretne törölni a gyűjteményből:
Nyissa meg a gyűjteményt
Kattints a bejegyzésre,
Kattintson a „mentett” ikonra.
Ezzel visszavonja a bejegyzés mentését, és többé nem fogja megtalálni a gyűjteményében.

Utolsó szavak az Instagram-megtakarítások kihasználásáról az üzleti életben

Az Instagram mentések nem csak személyes felhasználók számára készültek; felbecsülhetetlen értékű eszközök a vállalkozások és befolyásolók kezében. Sok márka már használja vállalkozása bővítésére, és Ön is megteheti ugyanezt.

Azonban nem elég megtanulni, mit jelent; meg kell tanulnod, hogyan használhatod teljesítményed mérésére és elkötelezettséged javítására.

Ez a cikk részletes útmutatót ad arról, hogyan használhatja az Instagram-mentéseket vállalkozása népszerűsítésére. Végül, remélem, nem áll meg semminél, hogy a márkáját a megérdemelt ismertséghez jussa.

Szeretne többet megtudni arról, hogyan emelheti vállalkozását a következő szintre? Sokat megtudhat arról, hogyan bővítheti online vállalkozását, és ez az öt feltörekvő közösségi média technika elegendő lehet ahhoz, hogy vállalkozását a csúcsra vigye.

Összességében remélem, hogy ez az Instagram Saves for Business bejegyzés segít vállalkozása nyereségessé tételében.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott